تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826608405




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برنامه پزشك خانواده متناسب با امكانات استان ها اجرا مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: برنامه پزشك خانواده متناسب با امكانات استان ها اجرا مي شود
تهران- وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: برنامه پزشك خانواده در هر استان به اندازه ظرفيت و زيرساخت هاي آن استان اجرا مي شود.


به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، "مرضيه وحيددستجري" روز شنبه در نشست اعضاي شوراي عالي نظام پزشكي در تهران افزود: گسترش برنامه پزشك خانواده در شهرها موجب ارتقا شاخص هاي پاسخگويي و اقتصاد سلامت و اصلاح الگو داروها در كشور مي شود.

وي با بيان اينكه اين طرح سال گذشته به صورت آزمايشي در سه استان سيستان و بلوچستان، خوزستان و چهارمحال و بختياري اجرا شده است، گفت: مشكلات و ضعف هاي برنامه پزشك خانواده شناسايي و برطرف شده است.

وزير بهداشت گفت: پزشكان خانواده بدون آزمون مي توانند وارد دوره هاي پزشك خانواده شوند و دو سال آموزش ببينند.

وي با اشاره به اينكه پرونده الكترونيك سلامت رمز موفقيت برنامه پزشك خانواده است، گفت: تفاهمنامه اي براي تامين زيرساخت هاي تشكيل پرونده الكترونيك سلامت با وزارت ارتباطات امضا شده است و اين سامانه امسال در هفت دانشگاه علوم پزشكي كشور راه اندازي مي شود.

به گفته دستجردي، پرونده الكترونيك سلامت براي 50 درصد جمعيت كل كشور، قابل تشكيل است.

وي خاطرنشان كرد براي تشكيل پرونده الكترونيك سلامت از ظرفيت كارت هاي هوشمند نيز مي توان، استفاده كرد كه اين امر در استان قم به صورت آزمايشي اجرا شده است.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مساله خدمات اورژانس بيمارستان ها پرداخت و افزود: 106 مركز اورژانس كشور مربوط به بيمارستان هاي تك تخصصي است.

دستجردي اضافه كرد: ماهانه دو ميليون و 300 هزار نفر به اورژانس ها در سراسر كشور مراجعه مي كنند كه اين آمار در تهران 190 هزار نفر در ماه است.

وي با بيان اينكه 20 هزار پرسنل پزشكي نيز در اورژانس ها مشغول به كار هستند، گفت: در كشور 9 هزار تا 12 هزار و 500 تخت اورژانسي وجود دارد.

دستجردي اضافه كرد: 80 درصد مراجعه كنندگان به اورژانس ها نياز به خدمات سرپايي دارند.

وزير بهداشت به تشريح عملكرد بيمارستان هاي هيات امنايي پرداخت و افزود: تعداد اين بيمارستان ها اكنون به 52 بيمارستان رسيد اما نه بودجه آن ها محقق شده و نه آيين نامه هاي آن ها عملي شده است.

دستجردي ادامه داد: وزارت بهداشت مكلف شده است تا پايان سال اول برنامه پنجم توسعه، نقشه تحول سلامت را اجرايي كند.

وي اضافه كرد: سطح بندي خدمات درمان در كشور نيز به دليل محدوديت سرانه درمان ضروري است كه طرح هاي آمايشي آن را آماده كرده ايم.

دستجردي ادامه داد: بخش نامه هاي اعتبار بخشي بيمارستان ها نيز ابلاغ شده است و براساس آن بيمارستان هاي آموزشي بايد حداقل استانداردهاي بيمارستان هاي درماني را نيز داشته باشند.

وزير بهداشت اظهار داشت: 10 درصد از كل وجوه هدفمندي يارانه ها بايد به نظام سلامت تزريق شود.

وي درباره شوراي بيمه عالي سلامت نيز گفت: تشكيل اين شورا مصوب شده و دبيرخانه آن در وزارتخانه فعال است.

وحيددستجردي گفت: تعداد دانشجويان تكميلي علوم پزشكي نيز 50 درصد افزايش يافته و برنامه هاي خوبي براي ارتقاي طب سنتي و طب اسلامي داريم.

وي اضافه كرد: 60 پژوهشگاه و مركز رشد و 700 مركز پژوهشي طراحي كرده ايم.

وزير بهداشت گفت: هم اكنون يكصد نشريه پژوهشي علوم پزشكي در سايت هاي معتبر علمي و بين المللي نمايه مي شود در حالي كه در سال 2005 اين تعداد فقط دو نشريه بود.

وي از توليد 30 دارو و واكسن وارداتي در داخل كشور خبر داد و گفت: كارهاي آزمايشگاهي برخي از اين داورها به پايان رسيده و برخي ديگر در حال توليد نيمه صنعتي است.

دستجردي گفت: اين داروها به تدريج ظرف شش ماه آينده رونمايي مي شود.

وي ياداور شد: صادرات دارويي كشور در سال هاي اخير دو برابر شده اما باز هم نيازمند ارتقا است.

به گفته دستجردي، هم اكنون 73 كارخانه دارويي فعال و 14 شركت توليد داروهاي بيولوژيك در كشور فعال است.

وزير بهداشت اضافه كرد: در توليد فاكتور 9 از پلاسماي بومي به خودكفايي رسيده ايم و مرحله اول اين پالايشگاه نيز در حال پايان است.

وحيد دستجردي، با اعلام اينكه 8/54 درصد هزينه درمان را مردم مي پردازند، گفت: اين رقم در عربستان پنج؛ در اروپا 10 تا 12، در تركيه 30 و در مالزي 40 درصد است.

وحيد دستجردي اظهار داشت: در منطقه تنها كشور پاكستان است كه با 80 درصد بالاتر از ايران قرار دارد، ضمن اينكه بيمه هاي تكميلي هفت درصد، بيمه هاي ديگر 5/18 درصد و دولت نيز 20 درصد هزينه درمان را مي پردازند.

وي رشد سرانه كل هزينه هاي سلامت را 5/2 درصد اعلام كرد و افزود: از سال 81 تا 87 اين رشد 68 درصد بوده است ولي با توجه به رشد تورم در كشور اين رشد تاثير چنداني بر سلامت نداشته است.

دستجردي گفت: روند بودجه و اعتبارات وزارت بهداشت از سال 81 تا 90 رشد چنداني نداشته است در حالي كه روند اين رشد در سطح دولت چشمگير بوده است.

وي با اشاره به مطالعات انجام شده در كشورها در خصوص ارتباط رشد اقتصادي كشورها با سلامت نيز گفت: اين مطالعات نشان مي دهد رشد سلامت در 9 كشور صنعتي دنيا با توجه به رشد سلامت 40 درصد افزايش يافته است.

وي لزوم تغيير ديدگاه ها از بيمار محوري به سلامت محوري را مورد تاكيد قرار داد و گفت: توجه به سطح بندي خدمات بستري در كشور كه تكاليف برنامه هاي سوم، چهارم و پنجم توسعه كشور است، واقعي ديدن بازار سلامت، كاهش هزينه ها از جيب مردم، تامين مالي نظام سلامت، اهداف راهبردي استقرار بيمه سلامت و اصلاح نظام پرداخت، يكپارچه سازي منابع سلامت و شفاف سازي اين منابع، تشكيل شوراي عالي بيمه سلامت ايرانيان و اختصاص 10 درصد هدفمندي يارانه ها به نظام سلامت و پوشش عدالت گستر سلامت از مواردي است كه توجه به آنها به روند برطرف ساختن مشكلات نظام سلامت كشور كمك شاياني مي كند.

اجتمام**9185**9105**1569**

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30797551

شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن