واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: فرصت طلایی ایران با "رضازاده"
فدراسیون وزنهبرداری میتواند در سه دسته در مسابقات المپیك 2008 پكن نماینده داشته باشد، تنها حسین رضازاده كه دو مدال طلای المپیك آتن و سیدنی را در كارنامه دارد، حضورش در بازیهای المپیك پكن مسجل شده و كسب سومین مدال طلای او در مسابقات پكن نقطهی اوجی برای ایران و فدراسیون وزنهبرداری خواهد بود. پدیده شدن حسین رضازاده در مسابقات المپیك پكن مهمترین مسالهای بود كه در بازدید روز گذشته علی كفاشیان رییس كمیته تداركاتی مسابقات المپیك پكن به آن اشاره شد و بهرام افشارزاده رییس فدراسیون وزنهبرداری نیز این قضیه را نقطهی عطفی در ورزش ایران دانست. بهرام افشارزاده دراین مورد به ایسنا گفت: «حسین رضازاده از وزنهبرداران سختكوش تیم ملی است، ما باید او را حفظ كنیم و برای درخشش در المپیك نیاز به حمایت صد درصد دارد.» افشارزاده كه معتقد است نباید این فرصت طلایی را از دست داد، گفت: با توجه به اینكه رضازاده مدال دو دورهی المپیك را در كارنامه دارد، ادامه این راه طلایی برای او و ورزش كشورمان از هر نظر می تواند حایز اهمیت باشد. رییس فدراسیون وزنهبرداری تصریح كرد: فدراسیون جهانی وزنهبرداری (IWF) نیز روی رضازاده نظر ویژه دارد چرا كه با كسب سومین طلا، وی برای این فدراسیون و دنیای وزنهبرداری نیز به یك اسوه تبدیل خواهد شد. وی كه مسابقات المپیك را در دنیا بزرگترین آوردگاه برای چهره شدن ورزشكاران و شناساندن كشورها میداند، به ایسنا گفت: پس این فرصت طلایی را از دست ندهیم. اگرچه واقعا كار ما خیلی سنگین است؛ اما، از هیچ كوششی دریغ نخواهیم كرد و نیرویی كه افتخار جهان محسوب میشود را حفظ كنیم. رییس فدراسیون وزنهبرداری با اشاره به این مطلب كه ملیپوشان روزانه 6 تا 7 ساعت چندین تن وزنه را در تمرینات جابهجا میكنند، حمایت ویژه دستگاه ورزش و دولت را از آنها خواستار شد. وی اضافه كرد: ما هنوز دو سهمیه دیگر خود را كسب نكردهایم پس باید انگیزهی وزنهبرداران خود را به صورت كامل حفظ كنیم.
افشارزاده گفت: بالاخره باید تشویقهای ملیپوشان در موعد مقرر انجام شود؛ این در حالی است كه مسالهی مالی همچنان مهمترین مشكل ماست و برگزاری اردوها و بدهیهای قبلی نیازمند اعتبار ویژه است كه مهمترین دغدغهی ماست. وی با تشكر از حمایتهای دولت و سازمان تربیت بدنی تاكنون، با اشاره به شرایطی كه ورزشكاران المپیكی باید داشته باشند، توضیح داد: حمایت از ورزشكاران باید به شكلی باشد كه آنها اردو را بهتر از خانهی خود بدانند و همه چیز برایشان فراهم باشند. در شرایط فعلی 90 درصد ورزشكاران چینی در كشورهای دیگر حضور دارند و دو ماه قبل از مسابقات المپیك به كشورشان بازخواهند گشت. چرا كه آنها نباید فكر كنند چون مسابقات در كشور خودشان برگزار میشود، از پیش برنده هستند، این در حالی است كه اكثر ورزشكاران همراه با خانوادههایشان در اردوهای خارج از كشور به سر میبرند تا احساس دلتنگی روی كارشان تاثیر منفی باقی نگذارد. وی افزود: به عقیدهی من حمایتها از ورزشكاران المپیكی نباید مقطعی و تنها مختص پكن باشد بلكه از همین حالا باید برای المپیك 2012 لندن كار كنیم. افشارزاده در بخش دیگری از گفتوگوی خود از تمامی وزنهبرداران حاضر در اردوها تشكر كرد كه تمرینات مداوم و منظم خود را انجام میدهند. وی معتقد است: هم اكنون شرایطی در تیم وزنهبرداری حاكم شده است كه اكثر وزنهبرداران ركوردهایی نزدیك به هم دارند و این نشان از پیشرفت كار آنها دارد. افشارزاده نیاز مبرم ورزشكاران به تغذیه سالم و ویژه تا المپیك و سالهای بعد را از خواستههای مهم برشمرد كه مقدمات كار فراهم شده است و رستوان ویژهای برای وزنهبرداران تاسیس خواهد شد. وی همچنین حضور ایران در مسابقات باشگاههای آسیا، جام نامجو، شركت مربیان در كلاس بینالمللی وزنهبرداری همزمان با حضور "تاماش آیان" در ایران، شركت تیم ملی بزرگسالان در مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن، حضور تیم ملی جوانان در مسابقات قهرمانی جهان دومینیكن و سرانجام مسابقات المپیك پكن را از مهمترین برنامههای فدراسیون وزنهبرداری برشمرد. بهرام افشارزاده همچنین در حاشیهی این بازی از بررسی مقدماتی برای راهاندازی وزنهبرداری بانوان در ایران خبر داد كه فدراسیون وزنهبرداری در پی فراهم كردن مقدمات آن است. وی معتقد است: انجام این كار شدنی است و قطعا استعداد لازم در بانوان برای این رشته نیز وجود دارد.
علی كفاشیان رییس كمیته تداركاتی بازیهای المپیك پكن كه در بازدید از اردوی وزنهبرداران بسیار راضی و خشنود به نظر میرسید با توجه به قهرمانی تیم ملی جوانان در مسابقات اردن رسالت فدراسیون وزنهبرداری را بسیار سنگین دانست و گفت: باید تداركات قوی برای وزنهبرداران داشته باشیم و آنها به صورت دایم در اردو باشند. وی گفت: اعضای تیم از پیشرفت قابل ملاحظهای برخوردار بودند و ركوردها به گونهای به هم نزدیك شده كه همه به ركورد رضازاده رسیدهاند؛ هر كدام یك رضازاده هستند. كفاشیان افزود: اگر تداركات قوی باشد بیتردید همه میتوانند مدالهای المپیك و آسیا برایشان تضمین شده باشند. به همین دلیل باید وزنهبرداری به عنوان یك ورزش ویژه مدنظر قرار گیرد. رییس كمیته تداركاتی مسابقات المپیك پكن به امكانات وزنهبرداری اشاره كرد كه مربوط به 20 تا 30 سال گذشته است و ادامه داد: رشتهی ورزشی كه به صورت ویژه به آن نگاه میكنیم باید امكانات ویژهای هم داشته باشد، در حالی كه وزنهبرداری فاقد آن است. ما قطعا تا جای امكان از آنها حمایت خواهیم كرد. كفاشیان در پایان از فدراسیون وزنهبرداری تشكر كرد كه هیاتهای استانها و شهرستانها برای توسعه وزنهبرداری انگیزهی بیشتری پیدا كردهاند و چهرههای بهتری وارد میدان شدهاند. چرا كه فدراسیون وزنهبرداری كار و تلاش خود را دو چندان كرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 354]