واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير بهداشت: تخصص پزشك خانواده در ايران راه اندازي مي شود
كرمان _ وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: تخصص پزشك خانواده در ايران راه اندازي مي شود و سال آينده در اين رشته ويژه دانشجوياني در دانشگاهها تحصيل مي كنند.
دكتر "مرضيه وحيد دستجردي" روز پنجشنبه در مراسم پاياني "پنجمين همايش ملي يادگيري الكترونيك در آموزش علوم پزشكي" در دانشگاه علوم بين المللي و تكنولوژي پيشرفته محيطي ماهان افزود: بسياري از برنامه ها در تخصص پزشك خانواده به صورت مجازي، الكترونيكي و از راه دور است لذا بهره هاي فراواني از برنامه يادگيري الكترونيكي بدست مي آوريم.
وي ادامه داد: فعاليت آن دسته از پزشكان خانواده كه در مراكز مورد تاييد مستقر هستند و منجر به ارتقا سلامت مردم مي شود توسط مردم نظارت شده و در صورت مطلوب ارزيابي شدن اين فعاليت، پزشكان خانواده مي توانند بدون آزمون وارد دوره تخصصي پزشك خانواده شوند.
وزير بهداشت گفت: آموزش نيروي انساني از طريق يادگيري از راه دور انجام مي شود و همچنين در اين سامانه تعدادي پزشك خانواده در حال يادگيري از طريق آموزشهاي مجازي هستند.
وحيددستجردي همچنين با اشاره به استقرار نظام ارجاع در سه استان افزود: با توجه به برنامه ريزيهاي صورت گرفته تا پايان سال اين طرح در تمامي نقاط كشور اجرا مي شود.
وي به مصوبه تخصص پزشك خانواده در كشور اشاره و بيان كرد: بايد بيشترين بها به پزشك خانواده داده و ارائه خدمات منجر به عدالت سلامت شود.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: فضاي بسيار وسيع براي آموزش الكترونيكي وجود دارد و مي توانيم آموزش عمومي مردم را از طريق مجازي انجام دهيم.
دكتر دستجردي افزود: يادگيري الكترونيكي بايد در خدمت اين اهداف بكار گرفته شود.
وي ادامه داد: آموزشهاي مجازي در علوم پزشكي بكار گرفته مي شوند، رشته ها و ميان رشته هاي دانشكده هاي مجازي در كشور وجود دارد و چندين دانشگاه نيز به صورت مجازي نيرو تربيت مي كنند.
او در ادامه اظهار داشت: با وجود چهار دانشگاه علوم پزشكي، استادان و نيروهاي فرهيخته، دانشجويان و مسوولان دلسوز در استان كرمان مي توانيم اين خطه را به عنوان قطب توسعه آموزشهاي الكترونيك در كشور معرفي كنيم.
وزير بهداشت با اشاره به راه اندازي سومين دانشگاه طب سنتي ايران در كرمان نيز گفت: طب سنتي بر خلاف نام خود از فناوريهاي نوين است و راه اندازي دانشكده طب سنتي كار بزرگ نويني است كه بايد در سراسر كشور توسعه يابد.
دكتر دستجردي با قدرداني از رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان اظهار داشت: عبدالرضا صباحي در مدت كوتاه حضور خود در اين دانشگاه تحولات جدي و پيشرفتهاي چشمگيري را به وجود آورده است.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي افزود: كرمان با مردان خوب و خطه حاصلخيز تاثير شگرفي در سراسر كشور دارد و بايد نقش و جايگاه بالايي در علوم پزشكي و خدمت به مردم ايفا كند.
وي ادامه داد: كرمان و كرمانيها نشان دادند كه جايگاه بالا و قطب علمي در كشور محسوب مي شوند.
دكتر دستجردي گفت: فعاليت دانشگاههاي علوم پزشكي در كرمان، جيرفت، رفسنجان و بم نشانگر ظرفيت استان كرمان در زمينه علوم است كه توانسته بيشترين تعداد دانشگاه علوم پزشكي را در خود جاي دهد.
وي با بيان اينكه در هيچيك از استان هاي كشور به ميزان كرمان دانشگاه علوم پزشكي وجود ندارد تاكيد كرد: انتظار مي رود اين دانشگاهها در زمينه آموزش خدمات تحقيقات و فناوري در كشور الگو باشند.
وزير بهداشت افزود: استان كرمان بايد از نظر استاندارد آموزشي و شاخصهاي تحقيقاتي و رضايتمندي مردم از خدمات، رتبه نخست در كشور باشد.
وي اظهار داشت: بيش از دو هزار تخت بيمارستاني در استان كرمان در دست ساخت است و 520 تخت در شش سال گذشته به بهره برداري رسيده است.
او گفت: 284 خانه بهداشت در استان كرمان ساخته شده لذا از نظر مراكز بهداشتي نيز وضعيت مطلوب است.
وي بيان كرد: همچنين در اين استان 84 مركز بهداشت احداث شده و 20 مركز بهداشت و 80 خانه بهداشت در دست ساخت است.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: با احداث اين مراكز شبكه درماني بهداشتي كرمان تكميل مي شود.
وي با اشاره به پنج دانشكده در دست احداث در استان كرمان نيز گفت: دانشجويان، نيروهاي مستعد و باهوش و استادان و نيروي انساني بسيار قوي در اين خطه حضور دارند كه از بالاترين نمره و شاخص در آزمونهاي كشوري برخوردار هستند.ك/2
7438/8154
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30794503
پنجشنبه|ا|13|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]