تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854886186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستاوردهاي علمي ٣٠ ساله مردان و زنان سپيد پوش


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: دستاوردهاي علمي ٣٠ ساله مردان و زنان سپيد پوش
پرونده علم در ٣٠ سال انقلاب اسلامي پرونده قطوري است كه برگ هاي زرين آن نشان از تلاش محققان ايراني در ٣ دهه گذشته دارد. بخشي از اين تلاش ها مرهون تلاش مردان و زنان سپيد پوشي است كه با تلاش در آزمايشگاه ها به حاكميت «نتوانستن» پايان بخشيدند.در سال هاي اخير محققان ايراني توانستند با تلاش بسيار در بخش داروسازي، داروهايي را كه در سال هاي اوليه انقلاب به طور كامل از خارج از كشور وارد مي شد، در داخل توليد كنند. اما نكته مهم تر در توليدات دارويي اين بود كه برخي از داروهاي مورد نياز بيماران به فناوري هاي پيچيده نياز داشت كه تنها با فراهم شدن بستر تحقيقاتي، امكان دستيابي به آن ها فراهم شد. شماري از اين دستاوردهاي مهم از سوي خبرگزاري مهر گردآوري شده است كه از نظرتان مي گذرد:

داروي كنترل بيماري ايدز (IMOD)
دانشمندان ايراني داروي كنترل بيماري ايدز «IMOD» را توليد كردند. اين دارو داراي ريشه گياهي است و با استفاده از دانش نانو و بيوتكنولوژي توليد شده است. داروي مذكور روي سيستم حياتي و ايمني بدن بسيار موثر عمل كرده و بيمار را از مرحله خطرناك ايدز خارج مي كند. دستيابي به اين دارو بيش از ٥ سال به طول انجاميده و دارويي براي كنترل اين بيماري و نه درمان قطعي آن است. داروي «IMOD» به عنوان داروي كنترل بيماري ايدز و تقويت كننده سيستم ايمني بدن يكي از داروهاي موثر در درمان بيماري هاي عفوني از جمله ايدز است و ٦٥ درصد بيماران با مصرف آن در مدت ٢١ ماه قدرت سيستم ايمني بدنشان به طور كامل افزايش يافت، عارضه دارويي قابل ذكري نيز در آن ها بروز نكرد.

«سينوكس»، داروي درمان «MS»
داروي ايراني «سينوكس» براي درمان بيماري «MS» از سوي محققان ايراني توليد شد. اين دارو مشابه داروي خارجي «آوانكس» است و تنها در ايران توليد مي شود.

توليد «اسورال» و تبديل ايران به دومين توليدكننده داروي خوراكي تالاسمي
با رونمايي «اسورال»، ايران به دومين توليد كننده داروي خوراكي «دفراسيروكس» در دنيا تبديل شد و توانست جديدترين قرص خوراكي بيماران تالاسمي با نام «اسورال» (Osveral) را توليد كند.داروي «دسفرال» كه اكنون از سوي بيماران تالاسمي مصرف مي شود، بايد هفته اي ٥ بار به صورت زيرجلدي به وسيله پمپ مخصوص به مدت ٤ تا ٥ ساعت تزريق شود كه با توليد داروي جديد، اين بيماران امكان مصرف داروي خوراكي را خواهند داشت.محققان پروژه توليد داروي خوراكي بيماران تالاسمي هم زمان روي توليد ماده اوليه و همچنين توليد دارو از ماده اوليه تهيه شده از كشور هم تلاش مي كردند و هم زمان اين دو كار را به نتيجه رساندند. با فراهم آمدن امكان دسترسي بهتر به اين دارو، حدود ١٨ هزار بيمار تالاسمي ماژور در كشور از آن بهره مي برند. فرمولاسيون دارو از ابتداي سال ٨٤ آغاز شد و توليد مواد اوليه نيز در يك سايت صنعتي در شهر سمنان انجام گرفت. مراحل انحلال و باز شدن اين قرص در بدن دقيقا مشابه نوع خارجي آن است و از نظر فرمول انحلال تفاوتي ميان اين دو وجود ندارد.

توليد «آلواسكين»، دستاورد مهمي براي درمان سوختگي
محققان ايراني موفق به توليد «آلواسكين» (Alloskin) به عنوان دارويي موثر براي درمان بيماران دچار سوختگي شدند. «آلواسكين» براي درمان سوختگي هاي عميق با درجه ٢ و ٣ كاربرد دارد زيرا اين بيماران در مراحل اوليه در اثر عفونت يا از دست دادن آب و الكتروليت ها با خطر مرگ مواجهند. محققان كشورمان با استفاده از فيبروبلاست هاي كشت داده شده آلوژنيك از اين عوارض مثل نفوذ ميكروب از محيط بيرون زخم و از دست دادن آب و الكتروليت جلوگيري مي كنند و چنين بيماراني را از مرگ نجات مي دهند.اين روش در مقايسه با روش هاي ديگر ساده تر، موثرتر و كم هزينه تر است. در اين روش فيبروبلاست هاي كشت داده شده باعث تحريك فرآيند اپيدرميزه شدن زخم مي شود و تشكيل بافت همبندي شبيه درم را تسريع مي كند.

«آنژي پارس»، داروي گياهي زخم پاي ديابتي
داروي گياهي ايراني با عنوان «آنژي پارس» كه در درمان زخم پاي ديابتي نقش مهمي دارد، ديگر دستاورد محققان ايراني بود كه رسما رونمايي و به جامعه پزشكي دنيا معرفي شد. اين داروي كاملا ايراني داراي اساس گياهي است و از گياهان دارويي كه در فرهنگ ما نيز مورد استفاده قرار مي گيرد، با يك باز تركيب دوباره توليد شده است. تحقيقات نشان داده كه اين دارو در مورد ساير زخم ها هم موثر است.اين دارو براي نخستين بار در جهان عرضه مي شود و براي بيماري ديابت به طور ويژه كاربرد دارد. قطع پا يكي از مهم ترين عوارض ديابت است، سالانه ١٠ هزار نفر ديابتي دچار قطع عضو و ٧٥ هزار نفر ديابتي نيز دچار زخم مي شوند.داروي آنژي پارس توانسته مهم ترين عارضه ديابت را كه اشكال در عروق بسيار ريز و كوچك است، درمان كند و بر اساس تحقيقاتي كه شده در رگ سازي كوچك نيز موثر است. اين دارو به ٣ نوع خوراكي، تزريقي و موضعي قابل استفاده است. توليد «آنژي پارس» حاصل تلاش ٧ ساله محققان ايراني بوده است.

«اسپينال»، داروي گياهي ضد سرطان گوارش
داروي گياهي ضد سرطان گوارش با نام Spinal-Z پس از ١٦ سال تحقيق و تلاش محققان كشورمان توليد شد.

توليد انبوه راديو داروي موليبدن ٩٩- تكنسيم M99
سازمان انرژي اتمي ايران توانست به توليد انبوه راديو داروي موليبدن ٩٩- تكنسيم M99 و خودكفايي در اين زمينه دست يابد. اين ماده دارويي در تشخيص بسياري از بيماري ها كاربرد دارد به ويژه بيماري هايي كه نياز به اسكن از ماهيچه هاي قلبي، مغز استخوان، غدد بزاقي، تيروئيد، پاراتيروئيد، شش ها، كبد، كليه و... دارد.ماده موليبدن ٩٩- تكنسيم M99 در حال حاضر تنها در چند كشور از جمله بلژيك، كانادا، آفريقاي جنوبي، هلند،انگليس، چين، هند و دو الي سه كشور ديگر توليد مي شود و ايران در حقيقت جزو معدود كشورهاي توليدكننده اين راديودارو است.

توليد داروي «گاما ايمونكس» و پيوستن ايران به جمع ٣ كشور توليدكننده
داروي «گاما ايمونكس» توسط پژوهشگران ايراني در كشور توليد شد و ايران به جمع ٣ كشور توليدكننده اين دارو پيوست. اين دارو به منظور كاهش تكرار و شدت عفونت هاي همراه با بيماري گرانولوماتوز مزمن به عنوان درمان كمكي و همچنين در كاهش روند پيشرفت بيماري استئوپتروزيس بدخيم و شديد به كار مي رود.استفاده از داروي گاما ايمونكس در جانبازان شيميايي، عفونت هاي CGD، برخي عفونت هاي ويروسي و سرطان ها از عرصه هاي جديد كاربرد اين دارو است. تحقيقات براي توليد اين دارو ١٠ سال به طول انجاميد.

«پگيليتد اينترفرون»، دارويي براي مبتلايان به هپاتيت C
توليد داروي «پگيليتد اينترفرون» با نام پگافرون براي درمان هپاتيت C از سوي محققان كشورمان، ايران را به دومين توليدكننده داروي بيوتكنولوژي هپاتيت C در جهان تبديل كرد.

داروي «پگيليتد اينترفرون» از اثربخشي طولاني مدت تري نسبت به ديگر داروهاي مورد مصرف بيماران مبتلا به هپاتيت C برخوردار است.در حال حاضر در دنيا داروي «پگيليتد اينترفرون» به عنوان يك داروي خاص در درمان بيماران هپاتيت C به كار مي رود كه درواقع اينترفرون با اثر طولاني است و قيمت بالايي نيز دارد. اين دارو در دنيا از سوي شركت سوئيسيRoch يكي از معروف ترين شركت هاي بيوتكنولوژي دارويي جهان توليد مي شود و محققان ايراني توانستند اين دارو را در كشور و با كمك دانش بومي توليد كنند.

دستيابي ايران به دانش توليد فرآورده هاي نوتركيب دارويي در مقياس صنعتي
با افتتاح بزرگ ترين مجتمع توليد داروهاي نوتركيب در جنوب غربي و غرب آسيا شامل خطوط توليد واكسن هپاتيت B، اريتروپويتين، آلفااينترفرون و استرپتوكيناز، ايران به دانش توليد فرآورده هاي مختلف نوتركيب در مقياس صنعتي دست يافت.اين طرح ملي در مجموعه اي به مساحت حدود ٥٠ هزار مترمربع ايجاد شد و بخش هاي متنوعي شامل بخش توليد فرآورده هاي نوتركيب را در برمي گيرد. «استرپتوكيناز» براي حل لخته رگ هاي خوني، «آلفا اينترفرون» براي درمان عفونت هاي ويروسي و «اريتروپويتين» براي پيش گيري يا درمان كم خوني ناشي از شرايطي چون ايدز، سرطان يا جراحي با تلاش محققان كشور از اين پس در داخل تهيه و توليد مي شود.

در حال حاضر واكسن كلاسيك ضدحصبه، واكسن كلاسيك ضدوبا، آنتي ژن هاي سوماتيك و فلاژله اي گروه هاي D، C، B ، A، سالمونلا، آنتي ژن ويرولانت سالمونلا، آنتي ژن بروسلاآبورتوس، سرم هاي كنترل مثبت و منفي، آنتي سرم هاي ويبرتوكلرا پلي والان، آنتي سرم هاي پلي والان آبورتوس و آنتي ژن رزبنگال توليد مي شود.در حال حاضر انستيتو پاستور ايران داراي بخش هاي توليدي ب ث ژ، محلول هاي تزريقي، واكسن هاي باكتريايي و تهيه آنتي ژن، واكسن هاي ويروسي، علوم حيوانات آزمايشگاهي و توسعه فرآيندهاي بيوتكنولوژي است.

سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1392]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن