واضح آرشیو وب فارسی:حيات: معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران:خدمت به جامعه شاهد و ايثارگر وظيفه انقلابي همه دستگاه هاست
تهران – حيات
معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: خدمت به جامعه شاهد و ايثارگر، وظيفه انقلابي، همه دستگاه هاست و همه دستگاه هاي كشور در برابر جامعه ايثارگر مسووليت دارند.
سيد سعيد لواساني در گفتگو با خبرنگار حيات با اشاره به اين مطلب، گفت: اگر در جامعه، فرهنگ به سمت درستي هدايت نشود و برنامه ريزي هاي لازم صورت نگيرد، هر قدر تلاش شود باز هم نخواهيم توانست به اهداف انقلاب اسلامي جامه عمل بپوشانيم و اين وظيفه هر فردي است كه در هر مساله سياسي، اقتصادي و اجتماعي، كارها را براساس فرهنگ نوراني اسلام سامان دهد.
وي با اشاره به برنامه هاي فرهنگي مختلف بنياد شهيد و امور ايثارگران به مناسبت دهه مبارك فجر و سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: دوره سوم مهدويت، اردوي طريق جاويد، ايران مرز پرگهر، جشنواره فرهنگي ورزشي دانشجويان در دانشگاه صنعتي شريف و جشنواره فرهنگي ورزشي دانش آموزان با استعداد در مشهد مقدس از جمله برنامه هايي است كه معاونت فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران به همين مناسبت تدارك ديده است.
لواساني با اشاره به ضرورت ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، افزود: تشكيل جامعه نمونه اسلامي به عنوان الگوي تمدن در جهان، ماموريت خاص نظام اسلامي است و اين تمدن اسلامي با تحقق اصول فكري امام راحل و فرهنگ شهدا ترويج مي شود.
وي به ايجاد روحيه نشاط، اميد و حركت در جامعه اشاره كرد و گفت: اين اقدام در زمان جنگ و انقلاب به خوبي انجام شد و امروز نيز بايد با تقويت روحيه ايمان و معنويت كه همان ارزش هاي اسلامي و اصول فكري امام راحل است، توطئه هاي دشمنان را خنثي كنيم.
لواساني با اشاره به ضرورت مشاركت جوانان در امور جامعه گفت: اگر جوانان در امور فرهنگي با هويت خاص خود مشاركت كنند، يقينا كار فرهنگي انجام شده و ما به نتيجه رسيده ايم، اشباع هيجانات جوانان و مشاركت آنها در تمام امور جامعه، كار اصيل فرهنگي است.
لواساني با اشاره به اينكه در فرهنگ سازي پيشرفت قابل توجهي در سال هاي اخير داشته ايم گفت: عملي كردن فرهنگ اسلامي در جامعه نيازمند زيرساخت هايي است كه هنوز پيشرفت زيادي در اين مساله نداشته ايم.
وي با اشاره به زيرساخت هاي عملي كردن فرهنگ اسلامي در جامعه شاهد و ايثارگر گفت: مشاركت جامعه شاهد و ايثارگر در تمام برنامه ها، افزايش بودجه فرهنگي، تربيت نيروي انساني كارآمد از طريق برنامه هايي همچون طرح شاهد، نشان ملي ايثار، برنامه ريزي هاي ورزشي، برگزاري سمينارها و همايش هاي تجليل ويژه ايثارگران از جمله فرآيندهايي است كه مي تواند ترويج فرهنگ ايثار و شهادت به صورت عملي موثر باشد.
لواساني با اشاره به دستاوردهاي مختلف بنياد شهيد و امور ايثارگران در حوزه هاي مختلف فرهنگي، ورزشي معيشتي و بهداشتي جانبازان و ايثارگران در سال هاي اخير گفت: حضور اساتيد و دانشجويان شاهد و ايثارگر فرهيخته درجه اول كشور در دانشگاه هاي دولتي و معتبر، كسب درجه هاي علمي افتخارآميز، كسب رتبه هاي اول در رشته هاي مختلف پارالمپيك، ارتقاي سطح بهداشتي خانواده هاي شاهد و ايثارگر از طريق اجراي برنامه هاي پايش سلامت از جمله دستاوردهاي بنياد شهيد و امور ايثارگران در حوزه هاي مختلف است.
وي اين دستاوردها را نتيجه تلاش جامعه شاهد و ايثارگر دانست و افزود: برنامه ريزي هاي مختلف بنياد شهيد و امور ايثارگران و مسوولان دستگاه ها در ارتقاي فرهنگ ايثار و شهادت و خدمات رساني به جامعه شاهد و ايثارگر بسيار موثر است اگر چه هنوز شهدا دين بسياري برگردن ما دارند.
وي با اشاره به اينكه بودجه فرهنگي در بنياد شهيد و امور ايثارگران بودجه قابل قبولي نيست گفت: حداكثرهفت درصد بودجه بنياد شهيد و امور ايثارگران در امور فرهنگي هزينه مي شود كه اين ميزان بايد به حدود 25 درصد افزايش يابد.
لواساني گفت: بالابردن سطح معيشت بدون، ارتقاي فرهنگي، اتفاق خوبي نيست و اميدواريم سال آينده شاهد بهبود و ارتقاي بودجه فرهنگي باشيم كه نيازي اساسي است.
پايان پيام
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]