محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827705453
معاون ترافيك شهرداري تهران: هيچ توافقي براي ايجاد تغيير در طرح جامع حمل و نقل تهران صورت نگرفته است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون ترافيك شهرداري تهران: هيچ توافقي براي ايجاد تغيير در طرح جامع حمل و نقل تهران صورت نگرفته است
خبرگزاري فارس: معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران تأكيد كرد: هيچ توافقي براي ايجاد تغييرات در طرح جامع حمل ونقل و ترافيك در جلسات مشترك شهرداري با شوراي عالي ترافيك صورت نگرفته و شهرداري تهران مخالف هرگونه تغييري برخلاف مباني علمي و كارشناسي است.
به گزارش فارس، تشكري هاشمي در پاسخ به اظهار نظر معاون عمراني وزير كشور مبني بر اين كه طرح جامع با اصلاحاتي كه مورد نظر وزارت كشور و شهرداري تهران است شنبه آينده به تصويب ميرسد، گفت: در جلساتي كه با هدف بررسي و تصويب طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران برگزار شد هيچ تغييري در محتواي طرح مطرح و مورد تأييد قرار نگرفت و در واقع در اين جلسات ما به ابهاماتي كه برخي از مسئولان درباره بخشهاي مختلف طرح داشتند پاسخگو بوديم و در طول جلسات نيز براساس اصول و مباني علمي هيچ خدشه و ايرادي بر محتواي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك وارد نشد.
وي ادامه داد: برخي از مسئولان اين موضوع كه بر اساس قانون توسعه، تا سال 1391 بايد 30 درصد از سفرهاي تهران از طريق ريلي صورت گيرد اما مصوبه شوراي شهر و طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران اين هدف را تا سال 1404 ترسيم كرده است را به عنوان مغايرت طرح جامع با قانون ميدانستند كه بارها مطرح كرديم اين ايراد بر طرح جامع حمل و نقل و وارد نيست و در واقع ناشي از استنباط هاي غلط است زيرا براساس قانون ما تا سال 1391 بايد به سهم 30 درصدي حمل ونقل ريلي برسيم و با توجه به افزايش جمعيت و سفرهاي شهري با ادامه روند و تكميل خطوط اين سهم را تا افق طرح حفظ كنيم.
معاون شهردار تهران تصريح كرد: ميزان سفرهاي شهري در هر سال با سال بعد از آن متفاوت است و براين اساس ميزان جابهجايي در سهم 30 درصدي حمل و نقل ريلي نيز در هر سال با سالهاي بعد تفاوت خواهد داشت و اگر ما تأكيد كردهايم كه در افق طرح جامع حمل و نقل و ترافيك بايد 30 درصد سفرهاي درون شهري با خطوط ريلي صورت گيرد اين موضوع هيچ مغايرتي با قانون ندارد و بدان معنا نيست كه تا سال 1404 سهم سفرها با خطوط ريلي تغييري نخواهد كرد بلكه ما اعلام آمادگي كردهايم كه در صورت تأمين به موقع اعتبارات و حمايتهاي دولت با احداث سالانه 30 كيلومتر مترو طي 5 سال خطوط مترو تهران را تكميل كنيم.
وي بابيان اين كه يكي ديگر از ابهاماتي كه در اين جلسات مطرح شد، جمعيت پيشبيني شده شهر تهران در افق طرح بود كه در برخي از بخشها 1/9 ميليون نفر و بعضي جاها 5/10 ميليون نفر مطرح شده است، گفت: در اينباره نيز ايرادي بر طرح جامع وارد نيست زيرا بر اساس نرخ رشد جمعيت و فرض ادامه روند كنوني جمعيت شهر تهران در افق طرح 1/9 ميليون نفر خواهد بود اما اصولاً در يك طرح جامع اتفاقات غير منتظره و تغيير روند جمعيتي مد نظر قرار ميدهند تا در صورت افزايش بيش از حد پيشبيني شده جمعيت آمادگي لازم وجود داشته باشد، با مدنظر قرار دادن اين موضوع و با نظر شوراي اسلامي شهر تهران تمهيداتي در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در نظر گرفته شده است كه با مديريت تقاضاي سفر بتوانيم سفرهاي شهري جمعيتي تا 5/10 ميليون نفر را هم پشتيباني كرده و سيستم حمل و نقل عمومي مناسبي براي شهري با جمعيتي بيش از 1/9 ميليون نفر را هم در افق طرح داشته باشيم.
تلاش براي گنجاندن مونوريل در طرح جامع شهر تهران بدون نظر شهرداري
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در ادامه يكي از مهمترين چالشهاي جلسات تشكيل شده را بحث احداث 2 خط مونوريل در تهران دانست و گفت: به نظر ميرسد حساسيت زيادي نسبت به گنجاندن مونوريل در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهر تهران وجود دارد چنانچه يكي از موضوعاتي كه بسيار مورد بحث قرار گرفت احداث مونوريل در تهران بود.
وي تصريح كرد: نمايندگان وزارت كشور با بيان اينكه در طرح جامع شهر تهران احداث 2 خط مونوريل مطرح شده است تأكيد داشتند كه در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك نيز بايد اين 2 خط درج شود اما پاسخ شهرداري و شوراي شهر به آنها اين بود كه در طرح جامع شهر تهران هم تازماني كه در دست بررسي شهرداري و شوراي شهر بود، موضوعي به نام مونوريل وجود نداشت و پس از آن كه اين طرح به شوراي عالي شهرسازي و ساير نهادهاي ذي ربط ارسال شد بدون نظرخواهي از شهرداري دو خط مونوريل كه فاقد پيشينه مطالعاتي و كار كارشناسي بود در طرح جامع گنجانده شد.
تشكري هاشمي تأكيد كرد: ما نسبت به گنجاندن دو خط مونوريل بدون كاركارشناسي در طرح جامع نيز معترض بوديم و اين نميتواند تعهدي براي شهرداري به وجود آورد كه طرحي را بدون مطالعه بپذيرد.
وي با اشاره به اينكه رئيسجمهور نيز در جلسات تشكيل شده تأكيد داشتند كه هيچ كاري بدون مباني علمي و مطالعات كافي صورت نگيرد، گفت: شهرداري براين اصل اعتقاد دارد كه بايد از هر نوع سيستم حمل و نقلي كه براي شهر مناسب است و ميتواند به حل معضل ترافيك كمك كند بهره جست اما هيچ طرحي بدون توجيه عقلاني و نظر كارشناسان در تهران اجرا نخواهد شد زيرا هيچ منطقي نميپذيرد كه ابتدا سيستمي را بدون در نظر گرفتن شرايط و ظرفيتها انتخاب و اجرا كنيم بعد مطالعات كارشناسي آن را آغاز كرده تا بفهميم سيستم مفيد و پاسخگوي نيازها است يا نه.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران با بيان اين كه طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهر تهران حاصل تلاش كارشناسان و نخبگان برجسته حمل ونقل كشور است و بين طرح هاي جامع حمل ونقل ساير شهرها بي بديل محسوب ميشود، گفت: در حالي كه طرحهاي جامع ساير شهرهاي كشور در يك يا دو جلسه نيم ساعته مورد بررسي و تصويب شوراي عالي ترافيك قرار ميگيرد، جلسات زيادي براي بررسي و تصويب طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهر تهران برگزار شده اما در اين جلسات به جاي بررسي راه كارها و رويكردهاي طرح بيشتر به جزئياتي مانند شيوههاي آمارگيري، مدلهاي به كار گرفته شده و ... پرداخته شده تا جايي كه گاهي اوقات احساس ميشد اين جلسات بيشتر شبيه كلاسهاي درس دانشگاهي است تا جلسات بررسي و تصويب طرح جامع.
وي خاطر نشان كرد: جلسات تشكيل شده تاكنون فاقد مصوبهاي به معناي حل مشكل ترافيك بوده است كه اميدواريم اين روند در جلسات بعدي ادامه نيابد.
تشكيل شوراي ترافيك و تحقق مديريت واحد
معاون حمل ونقل و ترافيك شهرداري تهران در ادامه گفت: براي حل معضل ترافيك در كوتاه مدت نيز راهكارهايي بر اساس طرح جامع ترافيك شهر تهران، در قالب آئيننامه توسعه و بهبود امور حمل و نقل و ترافيك تهران در جلسات با رئيسجمهور و شوراي عالي ترافيك مطرح و مقرر شده كميتهاي براي بررسي اين راهكارها تشكيل و نتايج به شوراي عالي ترافيك و پس از آن به رئيسجمهور ارسال شود كه اميدورايم راهكارهايي كه ميتواند سبب كاهش معضل ترافيك شود هرچه سريعتر به مرحله اجرا برسد تا تشكيل اين جلسات براي شهر تهران دستاوردهايي داشته باشد و بيفايده نماند.
معاون حمل ونقل و ترافيك شهرداري تهران با بيان اين كه نخستين انتظار ما از دولت كه در جلسات مطرح شد، جلوگيري از پاشيدگي مديريتي حوزه ترافيك بود زيرا در حال حاضر دهها سازمان و نهاد براي ترافيك تهران تصميمگيري ميكنند كه هيچ تعامل سيستماتيك باهم ندارند، در اين ميان بايد يك مجموعه متولي ترافيك شكل گيرد كه تمام اختيارات و مسئوليتها به اين مجموعه سپرده شود و همه سازمانها و نهادها موظف به اجراي راهبردهاي آن باشند.
وي خاطرنشان كرد: براين اساس يكي از مهمترين راه كارهاي كه از سوي شهرداري در اين جلسات ارايه شد شكلگيري شوراي حمل و نقل و ترافيك تهران و ايجاد مديريت واحد ترافيكي بود و بر شكلگيري و تمركز تصميمگيريها در اين شورا تأكيد شد.
تشكري هاشمي تصريح كرد: اگر تصويب همه طرحها و برنامههاي مرتبط با حمل و نقل و ترافيك و تصميمگيري درباره نحوه اجراي آنها در اين شورا صورت گيرد ديگر شاهد برخي مشكلات در حوزه ترافيك نخواهيم بود و روند حل معضل ترافيك تسهيل خواهد شد.
امكان تكميل خطوط مترو داخل شهر تهران طي 5 سال
معاون شهردار تهران با اشاره به اينكه دومين محور مورد تأكيد شهرداري تهران در جلسات برگزار شده و آئيننامه توسعه و بهبود حمل و نقل، توسعه شبكه و ناوگان حمل ونقل عمومي بود، گفت: شهرداري در جلسات تشكيل شده مطرح ساخت كه قادر است سالانه 30 كيلومتر مترو احداث كند و به عبارتي 5 ساله خطوط ريلي شهر را تكميل كند اما اين مهم در صورتي محقق ميشود كه دولت خود را موظف بداند آنچه قانونگذار در قانون توسعه براي توسعه حمل و نقل عمومي اعتبار در نظر گرفته است را به موقع و به طور كامل پرداخت كند.
تشكري هاشمي در گفتوگو با سما خاطرنشان كرد: همچنين در كوتاه مدت پيشبيني شده است كه طي يك سال مسيرهاي 159 كيلومتري خطوط اتوبوس تندرو و مسيرهاي ويژه اتوبوسراني به طول 110 كيلومتر تكميل شود.
وي ادامه داد: تأمين 2 هزار دستگاه مينيبوس به منظور از رده خارج كردن مينيبوسهاي فرسوده كه 60 درصد قيمت آن يارانه باشد و مابقي با تسهيلات بانكي با سود حاداكثر هفت درصد از ديگر موضوعات و درخواستهاي مطرحه شده در جلسات شوراي عالي ترافيك بود.
پرداخت حداقل دو سوم هزينه سفرها با وسايل حمل و نقل عمومي توسط دولت و شهرداري
معاون شهردار تهران گفت: در آئيننامه توسعه و بهبود امور حمل و نقل و ترافيك تهران مطرح شده است كه دولت موظف شود حداقل يك سوم بهاي تمام شده سفرهايي كه با اتوبوس و مترو صورت ميگيرد در پايان هر فصل به شهرداري پرداخت كند و يك سوم قيمت توسط شهرداري به صورت يارانه تأمين شود.
ارايه هرگونه خدمات به شهروندان حداكثر با يك بار مراجعه حضوري
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در ادامه تصريح كرد: مديريت تقاضاي سفر يكي ديگر از محورهاي اصلي راهكارهاي ارائه شده براي حل معضل ترافيك به شوراي عالي ترافيك بوده است كه به منظور حذف سفرهاي زائد و ساماندهي سفرهاي ضروري مورد تأكيد قرار دارد.
وي افزود: بر اين اساس دستگاههاي اجرايي و ادارات بايد موظف شوند كه در ارائه خدمات به متقاضيان حداكثر يك بار نياز به مراجعه حضوري افراد باشد و ساير پيگيريها به صورت غيرحضوري انجام شود كه در صورت تحقق اين مسئله علاوه بر اين كه حجم زيادي از سفرهاي شهري كاهش مييابد شهروندان به سختي نميافتند و روند كارها با سهولت بيش تر صورت ميگيرد.
وي تصريح كرد: همچنين اگر ارايه خدمات غيرحضوري در مواردي از طريق محيط وب، در منزل و محل كار شهروندان مقدور نباشد بايد به صورت غيرمتمركز و محله محور در دفاتر خدمات الكترونيك قابل دسترسي براي همه افراد باشد.
تشكري هاشمي در ادامه افزود: دانشگاههاي دولتي و غيردولتي مستقر در تهران نيز بايد موظف شوند به منظور كاهش تقاضاي سفرهاي روزانه نسبت به فشردهسازي ايام ارايه دروس آموزشي حداكثر به مدت 4 روز در هفته اقدام كنند.
معاون حمل ونقل و ترافيك توزيع سفرهاي روزانه و جلوگيري از همزماني سفرهاي اقشار مختلف در ساعات اوج ترافيك صبحگاهي و عصرگاهي را از ديگر انتظارات مهم شهرداري تهران دانست و گفت: بايد ساعات كاري فعاليت مراكز آموزشي، نيروهاي مصلح، ادارات و نهادها و كسبه و بازاريها تغييراتي داشته باشد، تا از آغاز به كار همزمان اين اقشار جلوگيري شود و با توزيع زمان سفرها شاهد تسهيل ترافيك باشيم.
اعطاي وام به متقاضيان خريد و ساخت پاركينگ در تهران
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران ادامه داد: مديريت توقف گاهها و پاركينگها يكي ديگر از راهكارهاي اصلي كاهش ترافيك در كوتاه مدت است كه بر اين اساس همه مالكان ساختمانها و مجتمعهاي اداري و تجاري و خدماتي واقع در محدوده شهر بايد موظف به تامين پاركينگ مورد نياز خود و مراجعه كنندگانشان شوند.
وي گفت: البته براي تحقق اين مسئله از دولت خواسته شده است براي خريد هر واحد پاركينگ حداكثر به ميزان 10 ميليون تومان و براي ساخت توقفگاه هاي طبقاتي و مكانيزه تسهيلات بانكي حداكثر تا 50 درصد هزينه ساخت و تا سقف 2 ميليارد تومان وام پرداخت شود.
معاون شهردار تهران اعمال مقررات راهنمايي و رانندگي، مديريت امور خودرويي و مصرف سوخت و فرهنگ ترافيك و آموزشهاي شهروندي و ... را از ديگر محورهاي مطرح شده در آئيننامه توسعه و بهبود امور حمل و نقل و ترافيك تهران دانست و گفت: در صورتي كه راهكارهاي ارايه شده مورد تأييد قرار گيرد و به مرحله اجرا برسد ميتوانيم به كاهش ترافيك در كوتاه مدت و حل اين معضل در مدت زماني معقول اميدوار باشيم و بگوييم جلسات مشترك شهردار و دولت حاصل و نتيجهاي مطلوب و قابل قبول داشته است، در غير اين صورت تنها بازگو كردن هزاران باره مشكلات و راهحلها دردي را دوا نخواهد كرد.
انتهاي پيام/
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]
-
گوناگون
پربازدیدترینها