واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس فدراسيون بولينگ و بيليارد: در اسنوكر جهاني سوم هستيم قصد استفاده از "محارم" در مسابقات مختلط را داريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
هاشم اسكندري گفت: خوشبختانه در رشته بيليارد اسنوكر در رنكينگ سوم جهان قرار داريم و براي بولينگ هم برنامهريزي ويژهاي كردهايم.
رييس فدراسيون بولينگ و بيليارد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ورزش بيليارد شامل حوزههاي تخصصي رشتههاي ايت بال، ناين بال، اسنوكر و بيليارد انگليسي ميشود كه خوشبختانه با موفقيتهاي به دست آمده در سالهاي گذشته جايگاه ايران از رنكينگ 68 به رتبه 26 جهاني صعود كرد و همچنين موفق شديم تا مقام پنجم جهان را به دست آوريم و من مطمئن هستم كه مي توانيم در سالهاي آينده هم اين رنكينگ را ارتقا دهيم.
وي افزود: در رشته تخصصي اسنوكر هم كه سرآمد ورزش بيليارد است و رقابتهاي آن از سطح بالايي برخوردار است در سه سال گذشته در جايگاه 78 جهان قرار داشتيم كه سال قبل به رتبه 29 و در حال حاضر به رتبه سوم آماتور جهان بعد از تيمهاي تايلند و هندوستان ارتقا پيدا كرديم. همچنين حسين وفايي قهرمان ايران نيز با قهرماني در آسيا جواز حضور در رقابتهاي حرفهاي جهان را به دست آورد و از پنج ماه ديگر بايد با ورزشكاران حرفهاي جهان مسابقه دهد.
اسكندري با اشاره به توسعه زير ساختهاي ورزش بيليارد در كشور خاطر نشان كرد: با هماهنگي كنفدراسيون آسيا و فدراسيون جهاني لباس مناسب و متحد الشكل ورزش بيليارد را براي بانوان طراحي كرديم تا در اين حوزه نيز ورزشكاران ايران بتوانند در ميادين بينالمللي حاضر شوند. با فعاليتهاي صورت گرفته، در حال حاضر بانوان ايران در رده ششم رنكينگ جهاني قرار دارند.
وي افزود: متاسفانه با وجود اين كه 13 سال از تاسيس فدراسيون بولينگ و بيليارد ميگذرد ما با كمبود منابع انساني متخصص روبرو بوديم به همين دليل تصميم گرفتيم تا تعدادي از مربيان ايراني را به دورههاي آموزشي بينالمللي در كشور امارات اعزام كنيم. خوشبختانه با تعليم و تربيت نيروهاي بومي زمينه مساعدي براي توسعه بولينگ در كشور پديده آمده است و در همين راستا برگزاري رقابتهاي قهرماني كشور را در دستور كار داريم تا شاهد استعداديابي و نظارت بر كار ورزشكاران باشيم. علاوه بر اين به نفرات برتر اين رقابتها جايزه نقدي اهدا ميشود.
اسكندري در پايان بار ديگر تاكيد كرد: در رشتههاي بيليارد 32 مدال و در رشتههاي بولينگي 36 مدال بينالمللي وجود دارد كه براي آن بايد برنامهريزي كنيم كه اين شامل رشتههاي انفرادي و تيمي ميشود. در نظر داريم تا در طرح "محرم گزيني"، خانمها و آقاياني كه با هم محرم هستند را در تركيب تيمهاي مختلط استفاده كنيم. موفقيتهاي امروز فدراسيون حاصل كار همه مجموعههاي مرتبط، وزارت ورزش و جوانان و هياتهاي استاني است و تلاش ميكنيم تا بيش از پيش شاهد شكوفايي اين رشته ورزشي در كشور باشيم.
چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]