تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827824927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعلام توانایی پذیرش بیست هزار دانشجوی دکتری


واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور:

اعلام توانایی پذیرش بیست هزار دانشجوی دکتری
پرتال دانشگاهی کشور:
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص تشكيل جلسه هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: خوشبختانه با ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد اعضاي هيات امناي اين دانشگاه، انشاالله به زودي جلسه اين هيات براي تعيين رييس جديد اين دانشگاه تشکيل خواهد شد.
به گزارش ايسنا محمد رضا مخبر دزفولي در ششمين گردهمايي اعضاي هيات علمي دانشگاه اميركبير در خصوص افزايش ظرفيت پذيرش دانشجوي دکتري، گفت: ما در کشور 40 هزار استاديار در هيات علمي دانشگاه‌ها داريم که اگر هر دو استاديار يک دانشجوي دکتري را تحت پوشش قرار دهند، توانايي پذيرش 20هزار دانشجوي دوره دکتري را داريم درحاليکه اکنون ظرفيت را به 10هزار نفر افزايش داده‌ايم.
وي افزود: ما بر استفاده از تمام توان اعضاي هيات علمي کشور تاکيد داريم و خوشبختانه دولت هم قول مساعد براي تامين امکانات لازم را داده است.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به وضعيت اشتغال اين تعداد فارغ التحصيل، گفت: دانشجوي دکتري موتور محرکه تحقيقات است و در صورت اجراي کامل نقشه جامع علمي کشور و تکميل چرخه تجاري‌سازي علم و کمک‌گيري از سازوکارهايي مانند شرکت‌هاي دانش‌بنيان، در اين زمينه مشکلي نخواهيم داشت.
وي ادامه داد: خوشبختانه بخش صنعت هم متوجه شده که براي توليد فرآورده نهايي با کيفيت و با قيمت تمام شده ارزان، بايد به پژوهش اهميت بدهد اين توجه و اين نگاه نيز بخش ديگري از مشکل اشتغال را رفع خواهد کرد.
عضو هيات علمي دانشگاه تهران گفت: در عين حال براي شنيدن صحبت عزيزاني که در اين زمينه دغدغه دارند طبق تصميم شوراي عالي انقلاب فرهنگي جلسه‌اي با حضور اين دوستان و مسئولان مربوط جهت رفع ابهام برگزار خواهد شد و من اطمينان مي دهم شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابعاد مختلف موضوع را دقيقا زير نظر دارد.
وي با اشاره به تصويب نقشه جامع علمي كشور در شوراي عالي انقلاب فرهنگي، گفت: درحاليكه بسياري از كشورهاي جهان فكر تدوين سند راهبردي در حوزه علم را نمي‌كنند، اما ما توانستيم پس از سه دهه از پيروزي انقلاب اسلامي با تكيه بر توانمندي‌هايمان وارد اين عرصه شويم كه بايد به ‌دليل اين موفقيت خداوند متعال را شاكر باشيم.
وي با اشاره به نگاه امام راحل(ره) به مقوله علم، گفت: به موازات نهادسازي‌هاي معمولي كه در كشور پس از انقلاب و تحولات سياسي انجام مي‌شد، بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران نگاه ويژه‌اي به تحول و نوسازي علمي كشور داشتند و بارها فرمودند كه تحولات جامعه از دانشگاه آغاز مي‌شود.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: با نگاه جامع و عميق امام عزيزمان بود كه انقلاب فرهنگي به ‌عنوان سرفصلي در تاريخ علم و دانش اين كشور آغاز شد و مقايسه آنچه كه داشتيم با آنچه كه امروز داريم گوياي عظمت اين تحول در حوزه علم است.
وي با بيان اينكه در سال 1357 در كشور 25 دانشگاه جامع، 170هزار دانشجو، 3 هزار عضو هيات علمي و 300 مقاله نمايه شده بين‌المللي داشتيم، تصريح كرد: در حالي كه امروز 280 دانشگاه جامع، چهار ميليون دانشجو، 60 هزار عضو هيات علمي و 28 هزار مقاله نمايه شده بين‌المللي داريم.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به آمارهاي منتشر شده توسط مراكز سنجش پيشرفت علمي بين‌المللي، گفت: اين مراكز به ظاهر غير سياسي ضمن آنكه جريان علمي كشورمان را پر خروش توصيف مي‌كنند با خباثت از شتاب زياد آن ابراز نگراني مي‌كنند، به همين علت است كه با دست‌اندازهاي مختلف مانند تحريم و ترور در راه پيشرفت علمي ما سنگ مي‌اندازند.
عضو پيوسته فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران با اشاره به تحريم‌هاي ناعادلانه ملت ايران، اظهاركرد: شما مي‌دانيد پس از پيروزي انقلاب اسلامي، براي دستيابي به كمترين امكانات در بازارهاي بين‌المللي با تحريم‌هاي ناعادلانه مواجه بوديم و هستيم ولي با تمام اين مشكلات به خود باليديم و پيش رفتيم.
وي با بيان اينكه همه اين پيشرفت‌ها به بركت نفس قدسي امام عزيز و رهبر بزرگوارمان بوده است، اظهار كرد: به ‌ويژه كه رهبر معظم انقلاب در دو دهه اخير مطالبه كننده و در عين حال كمك‌كننده به اين روند پيشرفت علمي بوده‌اند.
مخبر دزفولي افزود: البته اين نگاه، حاصل نگرش به علم به‌عنوان يك امر مقدس است كه اين نگاه با نگاه رايج در غرب پس از رنسانس به علم، به‌ عنوان امر غيرمقدس، تفاوت جوهري دارد و دانشمند امروز در جهان بايد بيانديشد هنگامي كه در آزمايشگاه مشغول به كار است در خدمت به كدام نگاه به علم است؟.
وي ادامه داد: از كار يك دانشمند در آزمايشگاه، اگر خدمت به نگاه غير مقدس به علم قرار گيرد، فجايع عراق و افغانستان بيرون مي‌آيد و به‌عبارت ديگر علم او توسط ظالمان دزديده شده است، اما نگاه مقدس به علم كه در شش سده آغاز تمدن اسلامي آن پيشرفت‌هاي اعجاب‌انگيز را آفريد، خدمت به انسان را به ‌عنوان عبادت و هدف اصلي علم مي‌دانست.
وي افزود: به اذعان مستشرقين و تاريخ‌نگاران در قرون اوليه تمدن اسلامي، مسلمانان معيار و سنجه تمدن بودند و ساير ملل با مسلمين سنجيده مي‌شدند.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضمن اشاره به نگاه غيرمقدس به علم، گفت: نگاه مقدس به علم كه پيشرفت علمي را تكليف مي‌داند، مقابل سختي‌هاي اين راه از پا نمي‌افتد.
وي افزود: به‌ عنوان كسي كه از ابتدا در جريان كار موضوع سلول‌هاي بنيادين بودم، به ياد دارم هنگامي كه اين بحث مطرح شد، عده‌اي با تمسخر به موضوع نگاه مي‌كردند ولي دانشمندان ما با نگاه تكليف‌گرايانه كشور را به رتبه هشتم در جهان رساندند.
مخبر دزفولي در ادامه تشريح نگاه مقدس به علم، اظهار كرد: در قرون نخستين تمدن اسلامي در كتابخانه‌هاي كشورهاي اسلامي تا حدود يك ميليون كتاب گزارش شده است در حاليكه كتابخانه واتيكان بيش از چند صد كتاب نداشته است.
وي با بيان اينكه نگاه قدسي به علم، آن را به ‌عنوان يك وديعه الهي در خدمت همه بشريت قرار مي‌دهد، تصريح كرد: همانگونه كه مسلمانان با سخاوت كتاب‌هاي دانشمندان خود مانند ابن‌سينا را در اختيار غربيان قرار دادند، ولي امروز غربي‌ها با اعمال آپارتايد علمي دستاوردهاي علمي خود را از ساير ملل دريغ مي‌كنند.
مخبر دزفولي با اشاره به جريان بيداري اسلامي در منطقه، گفت: اين بيداري اسلامي، مرهون امام راحل(ره) است و بايد به روح مطهر ايشان، اين پيروزي‌ها را تبريك گفت.
وي ادامه داد: امام خميني(ره) همانگونه كه فروپاشي امپراطوري شوروي را پيش‌بيني كردند، وقايع امروز كشورهاي اسلامي مانند مصر را پيش‌بيني كرده بودند و امام خميني الگوي دانشمند معتقد به علم مقدس در خدمت سعادت مادي و معنوي انسان است.
رييس ستاد راهبري نقشه جامع علمي كشور با بيان اينكه در تدوين نقشه جامع علمي بيش از دو هزار تن از اعضاي هيات علمي حوزه و دانشگاه با الگوگيري از نگاه علم مقدس و خدمتگذار شركت داشتند، خاطرنشان كرد: امروز شما دانشگاهيان بايد سهم و نقش خود را براي تحقق اين سند مهم تعريف كنيد و ما حاضريم در اين راستا هرگونه كمكي را در اختيار شما قرار دهيم.
وي ضمن ابراز خرسندي از روند اجراي نقشه جامع علمي در وزارت بهداشت، گفت: خوشبختانه در آن وزارتخانه دوستانه به خوبي سهم هر دانشگاه را براي اجراي اين سند مهم تعيين كرده‌اند و اميدواريم كه به‌ زودي شاهد اين تعيين سهم براي دانشگاه‌ها در وزارت علوم نيز باشيم.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر اينكه امروز30 درصد از اعضاي هيات علمي دانشگاه‌ها از تمام توان خود استفاده مي‌كنند، اظهار كرد: اين درحاليست كه ما با استفاده از ابزارهاي تشويقي مي‌توانيم 70 درصد مابقي را نيز به استفاده كامل از توان خود دعوت كنيم.
وي خطاب به اعضاي هيات علمي دانشگاه اميركبير، گفت: شما در دانشگاه اميركبير بايد تعيين كنيد كه در راستاي نيل به رتبه نخست عرصه علم و فناوري در جهان اسلام چه سهمي را خواهيد داشت.
مخبر در خاتمه ضمن انتقاد از كسانيكه ضعف‌ها را پر رنگ و پيشرفت‌ها را كمرنگ مي‌كنند، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي در ماه مبارك رمضان در جمع اساتيد دانشگاه‌ها فرمودند، با پيشرفت علمي دانشگاه‌ها است كه مسئولان ما مي‌توانند در مجامع بين‌المللي سربلندانه از انقلاب دفاع كنند.


1390/06/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[مشاهده در: www.unp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن