محبوبترینها
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
مراحل قانونی انحصار وراثت در یک نگاه: از کجا شروع کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1824929811
لاريجاني در اجلاس «شكرانه وحدت»: تكامل انقلاب درگروي تدبير مسئولين است
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: لاريجاني در اجلاس «شكرانه وحدت»: تكامل انقلاب درگروي تدبير مسئولين است
جام جم آنلاين: جلسه مشترك سران قوا به مناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، سه شنبه شب در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد و سران سه قوه مقننه، مجريه، و قضائيه سخنراني كردند.در اين مراسم علاوه بر روساي سه قوه جمعي از وزراء و مسئولان سه قوه و شخصيتهاي سياسي و نمايندگان مجلس حضور داشتند.رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: حفظ عزتمندي و حركت تكاملي انقلاب در گرو استقامت در راه، همراه با تدبير و عقلانيت و همگرايي مسئولين كشور است.
علي لاريجاني ، رئيس مجلس شوراي اسلامي كه با عنوان اولين سخنران اجلاس شكرانه اتحاد سخن ميگفت، ضمن تبريك ولادت امام موسي كاظم (ع) و سي امين سالگرد انقلاب اسلامي از حضور رييسجمهور و رييس قوه قضائيه و مسئولان اين دو قوه و نمايندگان مجلس در اين جشن ملي تشكر كرد و خطاب به حاضرين گفت: از اينكه دعوت ما را پذيرفتيد بسيار سپاسگزارم.
او اظهار داشت: ارقام و اعداد تاريخي و دههها فضليت و رجحاني بر يكديگر ندارند و بهانهاي هستند كه به محاسبه خويش و حركت انقلاب بپردازيم.
وي در عين حال گفت كه سي امين سال انقلاب اسلامي به واقع جواني و شادابي و تحرك و عصر بخشي اين پديده الهي را نشانگر است.
رئيس مجلس هشتم گفت: امروز (ره) حركت امام در ايران اسلامي امواج پر تحرك خود را در عالم اسلام به نمايش گذاشته و بي ترديد در عرصه بين الملل از اذهان تيزبيني را به خود جذب كرده است.
لاريجاني با اشاره به تحولات اخير غزه و پيروزي فلسطين رژيم صهيونيستي در اين تحولات گفت: هنوز ابعاد مجاهدت دليرانه مردم فلسطين و ابعاد حماسه بزرگ حماس در غزه به دليل قرب زماني مكشوف نشده، ولي مفتخريم كه اين پيروزي وجهي از ثمر بخشي انقلاب را نشانگر است.
وي ادامه داد: روح انقلاب اسلامي در كشف خود امت اسلام ظهور يافت اما حركت مسلمانان پيشرو در عرصه ايجاد تمدن براي بشر كه زماني حكمت و علم آنها در فكر غربي جنبش ايجاد كرد با دو حركت زورمداري سلطه گران و غرب زدگي عدهاي خود باخته به ركود كشيده شد. عده اي كه غربزدگي سپهر انديشه خود ساخته بودند، نوعي خودباختگي ملي را در كشورهاي اسلامي سامان دادند و پس از مشروطه اين جريان در كشور تحرك جدي يافت و در ساير كشورها نيز با تفاوت زماني اندكي به شيوه هاي گوناگون در زندگي فردي و اجتماعي مسلمانان سايه گسترد كه اين خود باختگي ملي ابزار نوعي استسباع و از كار انداختن فكر و اراده جامعه شد.
رئيس مجلس هشتم گفت: امروز پس از 30سال گذشته از عمر انقلاب اسلامي، نتيجه بازگشت به خويش را در جوامع اسلامي شاهديم كه از نعمت بيداري برخوردارند و كليد همه پيشرفت هاي ملي در كشف هويت خود اسلامي بود كه زمان طليعه آن نشان مي دهد.
لاريجاني افزود: انقلاب اسلامي براي آرمان كلي نقشه راهي را طراحي كرد كه پايه هاي اصلي آن استقلال سياسي و فرهنگي و اقتصادي بود و در شرايط سلطه نظام هاي مسلط ليبراليسم و كمونيسم، ارائه الگوي جديدي زمينه ساز نجات انسانها بود.
وي ادامه داد: بدون اصالت فرهنگي نمي توان بر خودباختگي استيصال يافت و به همين دليل فكر حوزه هاي علمي پشتوانه رفع اين نياز قرار گرفت و در بسياري از اركان فكري جامعه مددرسان بود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: استقلال سياسي با همت بلند آن مرد الهي و دست رد زدن بر جاه طلبي هاي امپرياليسم آمريكا و شوروي سابق، به صورت پاراديم مسلط فكري سياسي جامعه ما در آمد و در طي اين سالها به الگوي برتر فكر سياسي جوامع اسلامي بدل شد.
لاريجاني افزود: روشنفكران و ملت هاي اسلامي با تمسك به اين شعار، نفرت خود را از سلطه امريكا به رخ مي كشانند و بالااجبار برخي سياستمداران هم در عالم اسلامي نمايش از استقلال را نشان مي دهند و نتايج اين فكر عميق را در سالهاي اخير بخوبي شاهد هستيم.
وي گفت: شايد برخي از صاحب نظران اقتصادي در وجه استقلال اقتصادي ترديد داشتند و اين فكر كه لاجرم بايد يكي از مدلهاي اقتصادي را برگزيد مطرح مي نمودند، اما امروز صحت تفكر استقلال اقتصادي بهتر وضوح يافته است. فروپاشي شوروي سابق بيش از هر چيز رشد در بي عدالتي اقتصادي داشت و امروز بحران مالي در امريكا غرب نقايص نظام هاي سرمايه داري را نشان مي دهد.
رئيس مجلس يادآور شد: چندي پيش با يكي از رهبران اروپايي در باب ابعاد بحران مالي سخن داشتم ايشان فصلي اندر دخالت هاي دولت در بازار و كنترل بحران سخن راند. از وي سوال كردم "فكر نمي كنيد اين دخالت ها با تئوري بازار آزاد نظام سرمايه داري در تنافي است؟ "، پاسخ وي تامل برانگيز بود كه بازار هم بايد عقل داشته باشد! حال چگونه اين عقل در بازار را بايد تئوري پردازي نمايند تا با نظام ليبرال دموكراسي سازگار شود خداي داند اما به هر نحو ورود عامل ديگر را در مكانيزم بازار آزاد توجيه پذيري دانند به نام عقلانيت براي بازار.
لاريجاني متذكر شد: اما در تفكر انقلاب اسلامي جانمايه هر سه مقوله استقلال فرهنگي و استقلال سياسي و اقتصادي و مردم سالاري ديني را در نظريه عدالت اجتماعي مستقر مي داند و مبناني متافيزيكي آن به شناخت انسان مربوط ميشود كه ماموريت اصلي انسان را حركت تكاملي در جهت بالفعل نمودن استعدادها و رسيدن به كمال ذاتي ميپندارد و براي بالفعل شدن استعدادها، رقابت و آزادي شرط اصلي است، چه استعدادها، دستور بالفعل نميشوند.
رئيس مجلس گفت: آنگونه كه در نظامهاي ماركسسيستي متصور ميشد، رقابت در همه حوزهها شرط رسيدن به كمال ذاتي است و عدالت فردي و اجتماعي در زمينهسازي چنين حركتي معنا ميشود. مدينه فاضله كه ركن آن بر عدالت است بايد بستر چنين رقابتي را فراهم نمايد و مردم سالاري ديني كه باور انقلاب اسلامي است بر چنين زيربنايي استوار ميباشد؛ يعني مردم سالاري از متن مكتب اسلامي اخذ ميگردد نه آنگونه كه برخي تصور مينمودند كه جمهوريت و اسلاميت دو امري هستند كه بايد مراقب باشيم شرايط تصادم آنها فراهم نشود.
او افزود: لذا آزادي عمل خرد در همه حوزهها اصل است البته مراد از آزادي، آزادي انساني است نه آزادي حيواني. وجه فارق اين دو مقوله در اين است كه ريشه آزادي انساني در سنت ابراهيمي و نبوي تبلور دارد، مكتبگرا، آرمانخواه، هدفمند است اما در آزادي حيواني، انسان در اسارت نفس قرار گرفته لذتگراست.
لاريجاني با بيان اينكه تفاوت اين در نسبتش در حضور زن در اجتماع بهتر نمايان ميشود، افزود: در تفكر انقلاب اسلامي، نقش زن، نقش ركني در سازندگي اجتماعي است و بر يك منطق اعتدل استوار ميباشد، يعني پرده نشيني نيست اما اختلاط گرا هم نيست، حضوري فعال و موثر با حفظ حريم است.
رئيس مجلس گفت: در اين نگاه زن موثر و پر تحرك و اجتماعي است. وجه تفكر انقلاب اسلامي براي زن جايگاه انزواي اجتماعي تجويز نميكند اما مفتون و مسحور فريب دغلكاري آزادي رايج غربي واقع نمي شود و به واقع نوعي آزادي معنوي را مبناي حركت خود قرار مي دهد. نمي گويم همه اين تئوري پردازي در نظام جمهوري اسلامي به درستي محقق گرديده است اما جهت گيري جمهوري اسلامي در شئونات مختلف همين بوده است.
رئيس مجلس تصريح كرد: البته در وجوه اقتصادي فراز و نشيب زيادي داشتيم خوشبختانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي دامت بركاته با ارائه سياستهاي اصل 44 صراط مستيم را نشان دادند و هيمنه ولايت فقيه چنين نقشي در نظام ما داشته است و بهمين جهت نظر وحدت ملي و فكري جامعه ما تلقي مي گردد.
وي متذكر شد: مولفه هايي كه عامل عزتمند و سربلندي ملت، در سي سال گذشته شد و به اختصار به آنها اشارت رفت علل مبقيه براي تداوم راه انقلاب اسلامي است كه در گرد همت دست اندركاران امور كشورداري است. ملت ايران در 30سال گذشته در اين طريق در پيشرفت هاي علمي گامهاي بلندي برداشته اند كه نمونه آن در فناوري هسته اي بدليل لجبازي غرب بيشتر نمايان گرديد وگرنه در ساير شئون هم گام هاي اساسي برداشته شد.
لاريجاني اظهار داشت: بهمين دليل تراز جمهوري اسلامي تغيير نمود و اين روزها در لسان برخي سياستمداران غرب هم ديده مي شود. حفظ اين عزتمندي و حركت تكاملي در گرو استقامت در راه، همراه با تدبير و عقلانيت و همگرايي مسئولين كشور است تا توشه راه براي مبارزه با ظلم و نجات مسلمين قرار گيرد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان اين سنت را به فال نيك گرفته و گفت: از خداوند متعال مسئلت داريم نيك انديشي و اخلاص در عمل و همت بلند و مجاهدت و استقامت در راه امام و شهداي عظيم الشان انقلاب و حسن عاقبت بر همگان عطا فرمايد.
نبايد خود را با 30 سال گذشته مقايسه كنيم
آيتالله سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه كه در اجلاس شكرانه وحدت قواي مقننه، مجريه و قضائيه در مجموعه بهارستان به عنوان دومين سخنران اظهار داشت: انقلاب اسلامي تحول بزرگي در جهان اسلام بود كه شايد در تاريخ بينظير است و دستاوردهاي بزرگي را به ارمغان آورده است.
وي افزود: با پيروزي انقلاب اسلامي پس از قرنها بار ديگر اسلام به عنوان محور امور مطرح شد و در واقع اسلام ناب و امامت و فقه نوراني اسلام كه مهجور و محدود و مسائل شخصي بود، در ابعاد مختلف به اجرا درآمد.
رئيس قوه قضائيه گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي شاهد بيداري در جهان اسلام بوديم و اين انقلاب توانست به ملت هاي اسلامي الگو دهد و پيام خود را به اقصي نقاط دنيا صادر كند.
هاشمي شاهرودي افزود: حقيقت جوهره انقلاب اسلامي همانا اسلام ناب محمدي(ص) بود و امروز حركتهاي بزرگي كه در جوامع اسلامي شكل ميگيرد كه قبلا كوچكتر از آنها نيز انجام نشده بود ناشي از پيام انقلاب اسلامي است.
وي تصريح كرد: امروز ميبينيم كه كشورها و ملل اسلامي با وجود همه فشارها و شيوههاي پيچيده نظام سلطه، به سمت اسلام و حاكميت اسلام حركت ميكنند و اين نظام توانست ارزشها را زنده و صادر كرده و نقشههاي شوم نظام سلطه را خنثي كند.
رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه نظامهاي ابرقدرت شكست خورده و در حال افول هستند، اظهار داشت: در گذشته كسي باور نميكرد كه ابرقدرتها در برابر اسلام ضعيف شده و فرو پاشند و به بنبست برسند و طراحيهاي آنها شكست خورده و مستاصل شوند.
هاشمي شاهرودي افزود: انقلاب اسلامي و تشكيل نظام مقدس جمهوري اسلامي واقعا معجزه بود كه سنگ بناي آن احياي نظام اسلام ناب مبتني بر امامت و ولايت بوده است و دستاوردهاي زيادي داشته كه فروپاشي نظام سلطه از جمله آنهاست.
وي در عين حال گفت كه دستاوردها و ابعاد و ثمرات اين تحول بزرگ در راه است و اينها همه در سايه اتحاد و پيروي از رهبري انقلاب و حضور مردم در صحنه و هدايت و حمايت عالمان و صالحان آمده است.
او با بيان اينكه دستاوردهاي انقلاب اسلامي بسيار عظيم است، گفت: امروز دستاوردهاي انقلاب اسلامي از مرزهاي كشورمان تجاوز كرده و به همه دنيا صادر شده و نه تنها جهان اسلام و بلكه كشورهاي غير اسلامي نيز از اين دستاوردها بهرهمند شدهاند.
هاشمي شاهرودي افزود: انقلاب اسلامي مطابق با نيازهاي فطري انسانها و از اين رو آرمانهايي كه تمام انسانها و بشريت در طول تاريخ دنبال آن بودهاند همچون حقطلبي و كرامت را دربر ميگيرد.
وي اضافه كرد: در هر عصري كه بشر عدالتخواه و حقطلب باشد، زور و سلطه و استبداد را نميپذيرد و دنبال حقيقت و عدالت و نفي تبعيض است كه اين موارد از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است.
رئيس قوه قضائيه با مهم خواندن تبيين انقلاب اسلامي گفت: دستاوردهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي باعث ايجاد عزت در كل جهان براي كشورمان شده است و امروز ميبينيم كه نظام سلطه و ابرقدرتها تقاضاي گفتمان با نظام ما را دارند و با احترام به اين نظام مينگرند.
هاشمي شاهرودي به پيشرفتهاي كشورمان در عرصه فناوري و توليد علم اشاره كرد و افزود: تبيين و تذكر دستاوردهاي انقلاب اسلامي باعث ايجاد اميد بيشتر به آينده و زمينهساز تلاش افزونتر براي پيشرفت است اما نبايد به دستاوردهايي كه داشتهايم متوقف شويم.
وي خاطرنشان كرد كه بايد به نحوي حركت كنيم كه گويي همواره بدهكار هستيم و بايد از همه ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود در كشور به نحو كامل استفاده كنيم زيرا ظرفيتها و پتانسيلهاي انقلاب اسلامي ثمرات بيشتري براي ما به ارمغان ميآورد و مسئولان و مديران بايد به طور ويژه به اين مسئله توجه داشته باشند.
رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه براي آنكه هرچه بهتر بتوان از ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود استفاده كرد، ميتوان دستاوردهاي مهمتر و بيشتري كسب كرد، متذكر شد كه اگر به اين نكته توجه نشود نتيجه آن فرصتسوزي و ظرفيتسوزي خواهد بود درحالي كه هنوز در دستيابي به اهداف بلند انقلاب و قلههايي كه به سوي آنها پيش ميرويم با وجود همه عظمتها و دستاوردها فاصله داريم و مجبور خواهيم شد در آخر راه با شتاب بيشتري برويم.
وي ادامه داد: نبايد خود را با 30 سال قبل مقايسه كنيم بلكه بايد خود را با ظرفيتهاي امروز و ميزان استفاده از آنها به نحو احسن مقايسه كنيم و همه اين دستاوردها و ظرفيتها را با نرخ خدمترساني به مردم بسنجيم. يكي از نقاطي كه بايد بيشتر روي آن كار شود، پياده كردن نظام اقتصاد اسلامي و بانكداري اسلامي است كه هنوز با تحقق كامل آن فاصله داريم و همه خواسته ما محقق نشده كه بايد در اين زمينه آسيبشناسي شود تا به اهداف خود دست يابيم.
رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر لزوم تدوين قوانين مادر در حوزههاي مختلف گفت: امروز احتياج به نظامات گوناگون داريم و بايد نظام حقوقي و اقتصادي و مديريتي و سياسي و مجاهدت و مقابله با دشمنان اسلام متناسب با شرايط روز طراحي شده و بعنوان قانون در اختيار مجريان قرار گيرد.
هاشمي شاهرودي افزود: همچنين در كنار تدوين اين نظامات بايد نحوه اجراي آنها نيز در نظر گرفته شود تا بتوان با عملياتي شدن آنها به اهداف بلند در راستاي عدالت اجتماعي، رشد اقتصادي و ارتقاي كارآمدي نظام اسلامي دست يابيم.
وي خاطرنشان كرد كه سه قوه مقننه، مجريه و قضائيه ميتوانند در تدوين و طراحي نظامات مورد نظر او و سازوكارهاي اجرايي آن با يكديگر تعامل و همدلي و مشاركت داشته باشند و اين موضوع را امر بسيار مهمي دانست.
رئيس قوه قضائيه گفت: يكي از اصول مهم سند چشمانداز 20 ساله دستيابي به اقتصاد برتر در منطقه خاورميانه است كه در اين زمينه كارهاي بزرگي صورت گرفته اما نبايد به اين ميزان اقدامات اكتفا كنيم بلكه بايد تلاش بيشتري در اين زمينه داشته باشيم و مشكلات را به دقت رصد كرده و براي رفع آنها گام برداريم.
هاشمي شاهرودي در پايان خاطرنشان كرد : بايد دستاوردهاي انقلاب اسلامي را با وحدت و همدلي و تدبير و تدبر پاس داشت و اين دستاوردها و تجربيات را در قالب الگويي براي ديگران در اختيار آنها نيز قرار داد.
ايران قدرت اول صالح و انساني جهان شده است
محمود احمدينژاد رئيس جمهوري اسلامي كشورمان كه به عنوان آخرين سخنران اجلاس شكرانه اتحاد قواي سهگانه در مجلس شوراي اسلامي سخن ميگفت، دستاوردهاي انقلاب را در دو بخش بشري و ملي عنوان كرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامي يك هديه بزرگ بشريت امروز و عامل برقراري اتصال مجدد انسان به آسمان بود چراكه مشكل انسان در طول تاريخ مشكل قطع ارتباط با آسمان بوده است.
وي با بيان اينكه انقلاب اسلامي شأن، جايگاه و توانمندي انسان را به بشريت شناساند، تأكيد كرد: رمز شكستناپذيري انقلاب اسلامي در احياي مفاهيم والا، كمال انسان و پاسخ به كمالجويي ميباشد.
رئيس جمهور با اينكه اگر امروز انقلاب جهاني شده است به خاطر اين است كه موضوع انقلاب انسان بوده است، تصريح كرد: انقلاب اسلامي مثل دين و امامت جهاني است و بدون تحقق حاكميت خوبيها در جهان، امكان ندارد يك ملت به سعادت كامل برسد.
وي با تأكيد براينكه امروز هر دل بيداري در جهان به عشق و ياد ايران ميتپد و از پيشرفتهاي ملت ايران خوشحال ميشود، گفت: انقلاب اسلامي مرزهاي قوم و نژاد را برداشت و به فضل الهي همه ملتها انقلاب اسلامي را از آن خود ميدانند.
احمدينژاد ارتقاي تراز ملت ايران در عرصه جهاني را از جمله دستاوردهاي انقلاب اسلامي برشمرد و گفت: يك ملتي كه در زمان طاغوت تحقير شده بود امروز در تنظيم همه مناسبات جهاني نقش تعيين كنندهاي در همه بخشها دارد.
رئيس جمهور با اشاره به پرتاب موفقيتآميز ماهواره اميد به فضا و تحقيرهايي كه عليه ملت ايران صورت ميگرفت، اظهار داشت: جايگاه علمي ايران ارتقاي بسيار بالايي يافته و ايران در حال تبديل شدن به مرجع علمي منطقه و جهان است چرا كه افق نگاه ملت ايران تغيير يافته است.
وي با اشاره به تلاشهاي صورت گرفته براي ساخت و پرتاب ماهواره طي سالهاي اخير كه از سوي جوانان ايراني صورت گرفته است، تأكيد كرد: امروز همه زنجيره كار ساخت و پرتاب ماهواره به دست دانشمندان جوان ايراني صورت ميگيرد و ايران جزو چهار كشوري است كه تمام چرخه ساخت و پرتاب ماهواره را در دست دارد.
احمدينژاد به موضوع ساخت و قرارداد پرتاب ماهواره مصباح اشاره كرد و گفت: خيلي دلم سوخت وقتي ديدم اين قرارداد امضا شد ولي آن كشور طرف قرارداد، ماهواره مصباح را پرتاب نميكند.
وي با تأكيد براينكه فرزندان ملت ايران امروز خود ايستگاه زميني ماهواره را ساختهاند، بيان داشت: من در گفتوگويي با سازندگان جوان ماهواره اميد به فضا از آنها خواستم كه ماهواره مصباح را با موشك ايراني به فضا پرتاب كنند و آماده ساختن ماهواره 400 كيلويي براي قرار دادن در مدار 35 هزار كيلومتري شوند.
رئيس جمهور با بيان اينكه امروز انقلاب اسلامي در تمامي جهان حاضر است، گفت: در ماجراي غزه همه دنيا فهميدند كه موضوع، تقابل انقلاب اسلامي با جبهه استكبار بود همانطور كه در ماجراي عراق و افغانستان و هستهاي، ايران پيروز ميدان شد.
وي ادامه داد: امروز دشمنان ميگويند شما قدرت منطقهاي هستيد اما ترجمه اين سخنان اين است كه ايران قدرت جهاني است.
احمدينژاد ايران را قدرت اول صالح و انساني جهان خواند و گفت: امروز هيچ كس نميتواند در منطقه سياستهايش را به خاطر ايران جلو ببرد و هيچ اتفاقي بدون حضور ايران در منطقه نميافتد.
وي با تأكيد براينكه امروز سه قوه در كنار هم همدل و هم جهت هستند، تصريح كرد: بايد امروز براي انقلاب كار كنيم و اگر امروز انقلاب به اين نقطه رسيده است مرهوم تصميمات و عمل انقلابي ميباشد چراكه نميشود با روشهاي غير انقلابي انقلاب را اداره كرد و ما نيازمند تصميمات آگاهانه، عالمانه و انقلابي هستيم.
وي با بيان اينكه بايد در تمامي عرصهها در مقياس انقلاب تصميمگيري كنيم، گفت: اگر اينگونه نشود محال است كه آرمانهاي انقلاب محقق گردد.
احمدينژاد با بيان اينكه ظرفيت ملت ما براي كارهاي بزرگ بسيار وسيع است، بيان داشت: با همدلي فضاي برادري و انقلابي بايد اين مسئوليت را انجام دهيم و از فرصت براي خدمت به مردم و انقلاب استفاده كنيم.
رئيس جمهور تدوين برنامه پنجم طراحي و تصويب طرحهاي بزرگ مانند طرح تحول اقتصادي را از جمله برنامههايي عنوان كرد كه بايد با تصميمات انقلابي آنها را سريعتر اجرا كرد، گفـت: بايد دست در دست هم يك الگوي برنامهريزي ايراني و اسلامي پيدا كنيم و خودمان را از الگوي غربي نجات دهيم.
احمدينژاد الگوي ايراني و اسلامي را آرزوي مقام معظم رهبري عنوان كرد و گفت: بايد با اصلاح ساختارها كارهاي انقلابي براي مردم انجام دهيم و اين امر نيازمند همدلي و همراهي است.
وي طرح هدفمند كردن يارانهها را كاري بزرگ عنوان كرد و افزود: اين كار در برابر ظرفيت انقلابي ملت ايران كار بزرگي نيست اما نبايد طوري عمل نشود كه بار آن بر دوش مردم بيفتد ولي چيزي عايد آنها نشود.
وي با اشاره به تلاشها و برنامههاي كارشناسانه مجلس، دولت و كميسيون ويژه براي بررسي لايحه هدفمند كردن يارانهها اظهار داشت: بايد تصميم بزرگ و انقلابي گرفته شود و اين وضعيت منجر به اتلاف منابع، تبيعض، فاصله طبقاتي و جلوگيري از سرمايهگذاري پايدار شده است را از ميان برداريم.
احمدينژاد با بيان اينكه تصميمگيريهاي بزرگ ديگري در راه است، خواستار برطرف شدن موانع شد و تأكيد كرد: امروز جهان در آستانه تحولات بزرگ است و اين تحولات همه در جهت آرمانهاي انقلاب اسلامي ميباشد.
وي در پايان تأكيد كرد: دنيا بداند همه ملت ايران و قواي سهگانه با همه وجود دل بسته آرمانهاي انقلاب هستند و از اين صفبنديهاي به خود هراسي راه نميدهند.
مـنـشـور وحـدت قـرائـت شـد
در ادامه اجلاس «شكرانه اتحاد» منشور وحدت توسط محسن كوهكن قرائت شد كه متن آن به شرح زير است:
منشور وحدت
واعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا
سي سال از طلوع فجر انقلاب اسلامي گذشت و نهال عزت و استقلال كه به دست بتشكن زمان و امام مستضعفان «خميني كبير» در كشور امام زمان ارواحنا لتراب مقدمه فداء غرس گرديد به رغم همه طوفانها و توطئههاي پيچيده دشمنان خارجي و داخلي به درخت تنومندي تبديل گرديد تا بار ديگر جهانيان به عين اليقين ببينند كه «ان الله متم نوره و لو كره الكافرون» و يقين كنند كه «ان الارض يرثها عبادي الصالحون».
و امروز نمايندگان مردم غيور ايران و كارگزاران نظام مقدس جمهوري اسلامي در سيامين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي به عنوان پيشقراول نهضت جهاني اسلام و نويدبخش تحقق وعدهي الهي در سروري و پيشوائي صالحان مستضعف بر جهان و اهتزاز پرچم اسلام ناب محمدي بر تمام سنگرهاي كليدي جهان، در خانه ملت تجديد پيمان ميكنيم:
1ـ در مسير تعالي انقلاب اسلامي و تحقق آرمانهاي امام راحلمان و پاسداري از ميراث گرانبهاي شهيدان والا مقام انقلاب اسلامي، تحت لواي ولايت فقيه همچنان تا بذل جان مجاهدت نماييم.
2ـ با توجه به سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري مد ظلهالعالي درخصوص برنامه پنجم توسعه و با استفاده از تمام ظرفيتهاي موجود در كشور، همه تلاش و همت خود را براي تحقق اهداف سند چشمانداز و تحصيل جايگاه اول اقتصادي، علمي و فنآوري در سطح منطقه، با هويت اسلامي به كار بنديم.
3ـ تمام تلاش و اهتمام خويش را براي پيگيري دقيق راهبردهايي كه منجر به عملي شدن گفتمان امام و انقلاب اسلامي در زمينههاي مختلف كه همواره مورد توجه و تاكيد مخصوص مقام معظم رهبري بوده است، بكار بنديم.
4ـ در جهت تامين رفاه و معيشت شرافتمندانه ملت عزيز ايران به عنوان ولي نعمتان و صاحبان اصلي نظام مقدس جمهوري اسلامي از هيچ كوششي دريغ ننماييم.
و در نهايت با درك عميق لزوم استمرار و تداوم وحدت و انسجام همه قوا و نيروهاي انقلاب، حول محور ولايت و مباني نظام، پيمان اخوت و برادري مسوولان نظام را در چارچوب قانون اساسي و رهنمودهاي رهبري معظم انقلاب اعلام ميداريم.
فارس
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]
-
گوناگون
پربازدیدترینها