واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم خبر داد
خبرگزاري فارس: مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم از راهاندازي مجتمع بينالمللي آفرينشهاي ديني و مذهبي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در قم خبر داد.
محمد مخلصي امروز در گفتو گو با خبرنگار فارس در قم،با اشاره به برگزاري نمايشگاه تخصصي كتاب كودك و نوجوان در قم، اظهار داشت: نمايشگاه تخصصي كتاب نوجوان 18 تا 24 بهمن ماه همزمان با سالروز پيروزي انقلاب اسلامي در مجتمع امام خميني(ره) استان قم برگزار خواهد شد.
وي افزود: اين نمايشگاه در كنار انتخاب كتاب سال نوجوان با گستره ملي و حضور ناشران كودك و نوجوان با 20 درصد تخفيف انتشارات كانون پرورش فكري كودك و نوجوان برگزار ميشود.
مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم ادامه داد: تمام مراكز فرهنگي، هنري كانون پرورش فكري كودك و نوجوان هر روز در ايام فجر برنامههاي ويژهاي را برگزار ميكنند.
مخلصي ابراز داشت: برگزاري برنامه «سپيد و سياه» با حضور افرادي كه سهم مهمي در پيروزي انقلاب داشتهاند با هدف آشنايي كودكان و نوجواناني كه فاصله زيادي با آن دوران داشتهاند از جمله برنامههاي كانون پرورش فكري كودك و نوجوان در دهه فجر است.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر به ازاي هر 10 هزار دانشآموز در استان، يك مركز فرهنگي، هنري داير ميشود كه با توجه به جمعيت 200 هزار نفري دانشآموزي در استان قم تنها 9 مركز فرهنگي هنري دائر است كه اين ميزان بايد به 20 مركز ارتقا پيدا كند.
مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم از راهاندازي مجتمع بينالمللي آفرينشهاي ديني، مذهبي كانون پرورش فكري كودك و نوجوان استان قم خبر داد و بيان داشت: اين مجتمع در زميني به مساحت هفت هزار متر زيربنا و زميني به مساحت 12 هزار و 500 متر مربع با اعتباري دو و نيم ميليارد تومان از اعتبارات سفر رهبري به استان قم در شهر پرديسان در حال ساخت است كه تا پايان سال 91 به بهرهبرداري خواهد رسيد.
* كانون تخصصي زبان قم هزار عضو دارد
مخلصي در بخش ديگري از سخنان خود عنوان كرد: كانون زبان ايران وابسته به كانون پرورش فكري كودك و نوجوان استان قم ويژه كودك، نوجوان و بزرگسالان با آموزش زبانهاي انگليسي، عربي و اسپانيايي به عنوان تخصصيترين تشكل زبانآموزي داراي مدرك بينالمللي بوده كه در حال حاضر هزار زبانآموز در اين مركز آموزش ميبينند.
مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم اظهار داشت: در حال حاضر نياز مخاطبين به كتاب با 30 سال گذشته تغيير كرده است و بايد با توجه به ابزارهاي مختلف اطلاعرساني و توسعه جامعه نياز كودك و كتابخواني را برطرف ساخت.
وي در ادامه با بيان اينكه كتابهاي موجود بيشتر جنبه بازاري دارند تا فرهنگي ادامه داد: اين معضل به عنوان يك آفت در حوزه نشر و محتوا است و بايد كتابها را از نظر غنايي مناسب با سن و سال كودك نوشت تا انگيزه و علاقه آنان با كتاب و كتابخواني در آينده حفظ شود.
مخلصي از كتاب به عنوان يك صنايعدستي ياد كرد و افزود: بوي كاغذ و صداي ورق زدن آن براي علاقهمندان به كتاب و كتابخواني حسي آرامش بخش دارد.
مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان قم نقش اوليا و مربيان تربيتي را در مدارس مهم دانست و اظهار داشت: اوليا و مديران تربيتي بايد در مدارس مطالعه كتب غير درسي را برنامهريزي كنند تا بتوانند اين طرح را به عنوان يك فرهنگ ثابت در زمينه كتاب و كتابخواني در مدارس ايجاد كنند.
انتهاي پيام/و۱۰
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]