محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827602347
گشت زني شبانه روزي پليس فتا در اينترنت
واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: گشت زني شبانه روزي پليس فتا در اينترنت
وي با اعلام دستگيري يك هكر 14 ساله در كشور در مورد تفكيك سني مجرمان جرايم اينترنتي گفت: 64 درصد مجرمان بين 17 تا 25 سال، 32 درصد بالاي 25 سال و 4 درصد نيز زير 17 سال سن دارند. اين در حاليست كه 89 درصد مجرمان اينترنتي را مردان و 11 درصد را زنان تشكيل مي دهند.
گشت زني شبانه روزي پليس فتا در اينترنت، سرقت دو هزار شماره حساب از طريق كافينتها، جريانات اقتصادي اخير عامل افزايش جرائم اينترنتي، هك روزانه 36 سايت در ايران، مشكل امنيتي 73 درصد از سايتهاي دولتي، دستگيري هكر 14 ساله و ... از محورهاي نشست خبري رئيس پليس فتا بود.
به گزارش خبرنگارمهر، سيدكمال هاديانفر پيش از ظهر دوشنبه در نشست خبري اظهار داشت: در سال 95، 16 ميليون كاربر اينترنت در دنيا وجود داشتند كه اين آمار امسال به دو ميليارد نفر رسيده است، اين در حاليست كه 216 ميليون كاربر تنها در حوزه خاورميانه فعال هستند. بر اساس آمارها ميزان كاربران اينترنت در ايران در بين سالهاي 2000 تا 2011 از 250 هزار نفر به 26 ميليون و 500 هزار نفر افزايش يافت.
73 ميليون ايراني تلفن همراه دارند
وي با اشاره به ضريب نفوذ اينترنت در دنيا و ايران تأكيد كرد: هم اكنون اين ضريب در دنيا 34 نفر در هر 100 هزار نفر است، اما در ايران اين آمار به 48.6 درصد مي رسد، ضمن اينكه ميزان ضريب نفوذ تلفن همراه در دنيا 78 نفر و در ايران 97 نفر است، بنابراين 73 ميليون نفر در ايران از تلفن همراه استفاده مي كنند.
22 درصد از كاربران اينترنت از كافي نت استفاده مي كنند
رئيس پليس فتا با اعلام اينكه 26 ميليون و 280 هزار كاربر اينترنت در ايران جوان هستند، تأكيد كرد: 42 درصد كاربران اينترنت از محل سكونت،22 درصد از كافي نت، 14درصد از محل كار و 13 درصد از محل تحصيل، 4.3 درصد با تلفن همراه، و 3.5 درصد از شيوه هاي ديگر به اينترنت وصل مي شوند. اين درحاليست كه از اين پس 75 درصد مشاغل وابسته به اينترنت خواهد شد، ضمن اينكه اين ميزان 22 ميليون فرصت شغلي و 18 ميليون شغل مستقيم ايجاد مي كند. در حاليكه پيش بيني مي شود براي 7 ميليون و 300 هزار فرصت شغلي ايجاد شده نيروي متخصص وجود نداشته باشد.
حفظ حريم خصوصي توسط پليس فتا
هاديانفر يكي از اهداف مهم پليس فتا را حفظ حريم خصوصي دانست و گفت: اين پليس ديانت از هويت ديني و ملي، اصرار و اقتدار ملي و سرمايه عمومي و خصوصي را دنبال مي كند، فتا يك پليس عملياتي است كه با رويكرد جلوگيري از جرائم اينترنتي و فضاي سايبر، تشكيل شده است.
راه اندازي آزمايشگاه فتا در 10 استان
وي از راه اندازي 10 آزمايشگاه معين عدله ديجيتال خبر داد و افزود: پليس فتا در 32 استان كشور فعال است اما در 10 استان آزمايشگاه معين به منظور بازيابي اطلاعات، سخت افزار، نرم افزار، رمز شكني، مخابرات، تلفن همراه و مولتي مديا راه اندازي شده است. اين آزمايشگاه جزء موارد نادر فعال در حوزه سايبر است.
گشت زني شبانه روزي در اينترنت
رئيس پليس فتا با بيان گشت زني شبانه روزي پليس براي شناسايي حفره و جرائم حوزه سايبر تصريح كرد: به منظور دشوار كردن ارتكاب جرائم علاوه بر گشت زني شبانه روزي براي شناسايي حفره ها و جرائم سايبري، عملكرد ارائه دهندگان اطلاعات بي نام در كافي نت ها، فروشندگان باگ هاي امنيتي و اطلاع رساني را دنبال مي كنيم.
وقوع 1 ميليون و 200 هزار جرم اينترنتي در آمريكا
هاديانفر با اعلام اينكه سالانه بيش از 8 ميليون و 200 هزار جرم اينترنتي در دنيا رخ مي دهد، تأكيد كرد: در آمريكا سالانه 1 ميليون و 200 هزار جرم رخ مي دهد، اين درحاليست كه در چين اين آمار به 740 هزار جرم مي رسد، ضمن اينكه كره جنوبي در رتبه چهاردهم وقوع جرائم رايانه اي قرار دارد، البته 30 درصد جرائم رخ داده در كشور به پليس گزارش مي شود كه آنها نيز 10 تا 15 درصد جرائم را كشف مي كنند.
درآمد 105 ميليارد دلاري مجرمان اينترنتي
سردار هاديانفر درآمد ساليانه مجرمان اينترنتي را 105 ميليارد دلار اعلام كرد و افزود: سالانه 3 هزار و 750 ميليارد دلار تبادل و خريد در فضاي سايبر رخ مي دهد. متأسفانه شاهد وقوع سرقت هاي هويت هستيم به نحوي كه تنها در سال گذشته 8 ميليون نفر در انگليس هويتشان سرقت شد كه اين امر 5.2 ميليارد دلار خسارت به بار آورد. روزانه 100 هزار سايت در دنيا متولد مي شود كه هر در اين ميان 57 هزار سايت در هفته براي كلاهبرداري شناسايي مي شوند.
كلاهبرداران اينترنتي از سال 1977 كار خود را با ويروس شروع كردند اما از سال 2005 به بعد اقدام به جعل و كلاهبرداري سازمان يافته كردند.
جريانات اقتصادي اخير عامل افزايش جرائم اينترنتي
هاديانفر با اعلام اينكه از فروردين ماه تا آذر امسال شايد كاهش جرائم اينترنتي هستيم، تأكيد كرد: متأسفانه از آذرماه به دليل جريانات اقتصادي اخير شاهد افزايش جرايم اينترنتي هستيم، از 4 هزار جرم رخ داده در فضاي سايبر، 1997 جرم كشف شد اين در حاليست كه برداشت غيرمجاز از حساب اينترنتي افراد، هتك حيثيت، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات، ترمينيشن، تهديدات، كلاهبرداري و سرقت رايانه اي مهمترين جرائم رخ داده در فضاي سايبر هستند. ضمن اينكه بيشترين جرايم اينترنتي در تهران، خراسان رضوي، البرز، گيلان و كرمانشاه، رخ داده است.
كشف 47.7 درصد پرونده هاي تشكيل شده در پليس فتا
وي از كشف 47.7 درصد پرونده هاي تشكيل شده خبر داد و گفت: 20 درصد جرايم زير 10 روز، 23 درصد زيريك ماه، 51 درصد، 6 ماه و 5.4 درصد بالاي 6 ماه كشف شده است.
72 درصد پرونده ها جرائم مالي است
رئيس پليس فتا 72 درصد پرونده هاي تشكيل شده را با جرائم مالي و برداشت غير مجاز از حساب مرتبط دانست و گفت: 14 درصد پرونده ها در زمينه موضوعات ضد اخلاقي، 11 درصد كنجكاوي و 3 درصد نيز انتقام شغلي است. ضمن اينكه 46 درصد از اين پرونده ها به برداشت هاي غير مجاز از حساب، 55 درصد سوء استفاده از رمز، 24 درصد نصب نرم افزار جاسوسي، 9 درصد سرقت كارت و 8 درصد فشينگ آف، در موضوع هتك حيثيت نيز 32 درصد از جرايم در شبكه هاي اجتماعي، 23 درصد وبلاگ، 22 درصد سايت ها، 21 درصد ارسال ايميل و 2 درصد نيز چت اختصاص داد.
وي ادامه داد: 61 درصد از پرونده هاي تهديدات را ارسال ايميل، 13 درصد پيامك، 10 درصد وبلاگ و 8 درصد را نيز شبكه هاي اجتماعي تشكيل مي دهند. در موضوع كلاهبرداري نيز 47 درصد جرايم به صورت رايانه اي، 33 درصد از طريق ايميل و 20 درصد از طريق تبليغ رخ مي دهد.
روزانه 36 سايت در ايران هك مي شوند
هاديانفر از هك روزانه 36 سايت خبر داد و افزود: در 3 ماهه نخست امسال 3400 سايت، در 3 ماهه دوم 3500 و در 3 ماهه سوم 5840 سايت هك شده اند.
73 درصد از سايت هاي دولتي مشكل امنيتي دارند
رئيس پليس فتا با بيان اينكه 73 درصد از سايت هاي دولتي با مشكل حفره امنيتي روبرو هستند كه همين عامل باعث ايجاد وسوسه در مجرمان اينترنتي مي شود، اظهار داشت: اين ميزان در خصوص سايت هاي خصوصي 27 درصد است. متأسفانه 60 درصد از بانك هاي دولتي كشور مشكلات امنيتي دارند در حاليكه اين ميزان در بانك هاي خصوصي 40 درصد است كه به نظر مي رسد ميزان امنيت در بانك هاي خصوصي بالاتر از بانك هاي دولتي باشد.
كوتاهي بانك ها در رفع حفره هاي امنيتي
وي با انتقاد از برخي از بانك ها در مورد رفع نواقص امنيتي سيستم ها تأكيد كرد: جلسات منظمي را با بانك ها برگزار كرديم و مشكلات سيستم ها را اعلام كرديم، آنچه ه مورد بحث است، لزوم تغيير روش ها است، متأسفانه جرايم بانكي امروز به جرايم انتقالي تبديل شده است و پس از طراحي جرايم در كشورهاي پيشرفته اين جرايم براي اجرا به كشور منتقل مي شود، متأسفانه در يكي از موارد افراد با سرقت هويت شهروندان اقدام به كلاهبرداري هاي بسياري كردند. در اين پرونده افراد با راه اندازي شركتي مدعي شدند كه به شهروندان وام ارائه مي دهند به همين دليل تمامي مدارك شهروندان را از آنها گرفته و با ساختن هويت جديد اقدام به دريافت وام هاي كلان از بانك و انتقال حساب مي كردند.
دستگيري هكر 14 ساله
وي با اعلام دستگيري يك هكر 14 ساله در كشور در مورد تفكيك سني مجرمان جرايم اينترنتي گفت: 64 درصد مجرمان بين 17 تا 25 سال، 32 درصد بالاي 25 سال و 4 درصد نيز زير 17 سال سن دارند. اين در حاليست كه 89 درصد مجرمان اينترنتي را مردان و 11 درصد را زنان تشكيل مي دهند.
حضور پليس فتا در عمليات پانگ آ/ كشف بيش از 9 هزار كالاي جنسي
رئيس پليس فتا به عمليات پانگ آ اشاره كرد و افزود: در اين عمليات كه با محوريت اينترپل انجام مي شود، داروهاي غير مجاز كشف و ضبط مي شوند، در عمليات پانگ آ اول كه در سال 2008 برگزار شد، تنها 8 كشور حضور داشتند، در حاليكه در عمليات پانگ آ چهار با حضور ايران 74 كشور مشاركت داشتند، در عمليات سال گذشته 3 ميليون دارو كشف و 78 نفر دستگير شدند در حاليكه در عمليات پانگ آ چهار تنها در ايران 104 سايت شناسايي، 680 قلم كالاي غير مجاز به همراه 9 هزار و 56 كالاي جنسي و بيش از 14 هزار داروي نيروزاي غير مجاز كشف و ضبط شد. در همين رابطه 37 پرونده تشكيل و 29 نفر نيز تشكيل شدند.
فشينگ مشكل جديد حوزه فعاليت بانك ها
وي با اعلام اينكه برخي ها اقدام به راه اندازي دامنه هاي تقلبي براي به دست آوردن رمز افراد مي كنند، گفت: هنگاميكه افراد به دامنه هاي تقلبي بانك ها در فضاي مجازي مراجعه مي كنند پس از وارد كردن اطلاعات با پيام ورود رمز اشتباه مواجه مي شوند، در حاليكه مجرمان تمامي اطلاعات افراد را ثبت مي كنند، متأسفانه كاربران تازه وارد به دام مجرمان مي افتند و به دليل اينكه رمزهاي بسيار ساده را انتخاب مي كنند، با كلاهبرداري روبر مي شوند.
رسيدگي به 8 پرونده ترمينيشن
وي با اشاره به سرقت ويپ در بستر اينترنت تأكيد كرد: به دليل وجود سوبسيت زياد دولتي اينترنت كشور بسيار ارزان قيمت است كه همين امر بستر را براي فعاليت مجرمان اينترنتي و جابجايي و قاچاق صوت فراهم مي كند، در يكسال گذشته 8 پرونده در خصوص ترمينيشن در پليس تشكيل شد كه در اين رابطه تعدادي از مجرمان در داخل كشور كه به سرشبكه هاي خارجي مربوط بودند دستگير شدند. شاكي اصلي اين پرونده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات است.
هكرها را جدا از كراكرها مي دانيم
وي با اعلام اينكه هكرها نسبت به كراكرها در درجه دوم قرار دارند، گفت: پليس با كراكرها يا سارقان اينترنتي برخورد مي كنند. هيچ اغماضي در برخورد با كراكرها يا كلاه سياه ها در اينترنت نداريم اما با كلاه سفيدها (هكرها) نيز در پليس استفاده مي كنيم.
سرقت 2 هزار شماره حساب از طريق كافي نت ها
وي با بيان اينكه 2 هزار شماره حساب توسط مجرمان اينترنتي در كافي نت ها سرقت شده است، تأكيد كرد: چندي پيش در يكي از استان ها متوجه نصب نرم افزار جاسوسي در كافي نت ها شديم، بر اين اساس اعضاي يك باند حرفه اي كه نرم افزار جاسوسي را از كشور كانادا دريافت كرده بودند با نصب اين نرم افزار در كافي نت ها اطلاعات شخصي كاربران را سرقت و براي سركرده باند در كانادا ارسال مي كردند، وي نيز به صورت تدريجي رمز اول و دوم را به عوامل داخلي خود واگذار و آنها نيز حساب فرد را تخليه مي كردند، اعضاي اين باند كه به سرقت 2 هزار شماره حساب اعتراف كردند مدعي شدند مقداري از پول هاي سرقتي را از طريق صرافي ها براي سركرده باند، واريز مي كردند.
جلوگيري از ارسال محصولات غير فرهنگي از طريق پست
وي با بيان اينكه ارسال محصولات غير فرهنگي از طريق پست ممنوع است، گفت: مكاتباتي را با مسئولان پست در اين زمينه داشته ايم و به تعاملات خوبي دست يافته ايم، پليس با هر گروهي كه جان، مال و دين مردم را هدف قرار دهد برخورد مي كند. به عنوان مثال چندي قبل فردي كه اقدام به ارسال پيامك هاي صيغه مي كرد، ظرف 15 روز شناسايي و دستگير شد و از خانه وي ده ها سيمكارت اعتباري كشف و ضبط شد.
سردار هاديانفر با اعلام اينكه رسيدگي به شكايات جرائم سايبر از سال 91 غير حضوري مي شود، تأكيد كرد: بر اين اساس از بهمن ماه سيستم جامع پليس فتا راه اندازي شد كه همين امر باعث رسيدگي غير حضوري شده است، البته در استان ها افراد شاكي مي توانند، با نوشتن شرح قضايي و باطل كردن تمبر در دادسرا پرونده را در اختيار پليس فتا قرار دهند.
وي در پايان در مورد اينترنت ملي نيز گفت: ما نيز به اينترنت پاك و ملي اعتقاد داريم و اميدواريم با اهتمام جدي كه وجود دارد بتوانيم فضاي سايبر را امن كنيم.
نظر شما:
------------
دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]
-
گوناگون
پربازدیدترینها