تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827916749




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير راه و شهرسازي خبر داد: پيشرفت كمتر از 12 درصدي آزادراه تهران ـ شمال


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزير راه و شهرسازي خبر داد: پيشرفت كمتر از 12 درصدي آزادراه تهران ـ شمال


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: راه و ساختمان

معاون وزير راه و شهرسازي از پيشرفت كمتر از 12 درصدي پروژه آزادراه تهران ـ شمال خبر داد و خاطرنشان كرد:‌ در سال جاري دو هزار و 756 كيلومتر پروژه راه‌سازي با اعتباري معادل 23 هزار و 866 ميليارد ريال به بهره‌برداري مي‌رسد.

به گزارش خبرنگار راه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس احمد صادقي ـ مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور ـ اظهار كرد: آزادراه تهران ـ شمال به چهار منطقه تقسيم شده كه در قطعات اول و چهارم آن، كار درحال انجام است.

صادقي با بيان اين‌كه سهم ما با بنياد مستضعفان در اين پروژه تقريبا يكسان است، اضافه كرد: با اقدامات اخير و اعتباراتي كه به عنوان تسهيلات دريافت مي‌كنيم سهم ما در اين پروژه به ميزان قابل قبولي مي‌رسد.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور با بيان اين‌كه برنامه ما اين بود كه قطعه چهار اين پروژه تا پايان سال به بهره‌برداري برسد، گفت: به دليل سرماي زودرس و رانش زمين در قطعه چهار كار تا حدودي به كندي پيش رفت اما تمام تلاش ما اين است كه اين قطعه تا پايان سال به بهره‌برداري برسد.

وي به وجود 29 كيلومتر تونل در منطقه‌ يك اين آزادراه اشاره و تصريح كرد:50 درصد اين تونل حفاري شده و تمام تلاش ما اين است كه اين بخش تا پايان دولت دهم به بهره‌برداري برسد.

صادقي از مذاكره با چند كنسرسيوم براي سرمايه‌گذاري در قطعات دو و سه اين آزادراه خبر داد و ابراز اميدواري كرد كه اين مذاكرات منجر به عقد قرارداد شود.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اين‌كه طي هفته آينده 20 ميليارد تومان تسهيلات از بانك دريافت مي‌كنيم، اضافه كرد:‌ كار در قطعات دو و سه سنگين است و به سه هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري نياز دارد.

وي گفت: با توجه به حجم سنگين كار، بخش خصوصي براي تصميم‌گيري نياز به زمان دارد.

افتتاح دو هزار و 700 كيلومتر انواع راه در سال جاري

معاون وزير راه و شهرسازي تصريح كرد: ‌حمل و نقل نقش تعيين‌كننده‌اي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جوامع دارد و توسعه زيرساخت‌هاي حمل و نقل كشور از وظايف اصلي وزارت راه و شهرسازي است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه طي دولت نهم و دهم تحول گسترده‌اي در بخش توسعه زيرساخت‌ها صورت گرفته است، گفت:‌ 25 هزار كيلومتر شبكه راه‌آهن، ‌آزادراه، بزرگراه و راه اصلي در دست احداث است.

صادقي در ادامه با بيان اين‌كه طي شش ماهه نخست سال، 942 كيلومتر راه‌آهن، بزرگراه، آزادراه و راه اصلي با اعتباري معادل 12 هزار و 116 هزار ميليارد ريال به بهره‌برداري رسيده است، تصريح كرد:‌ پيش از انقلاب 150 كيلومتر آزادراه ساخته شده بود كه اين ميزان از سال 57 تا پيش از دولت نهم با رشد بيش از چهار برابري به 883 كيلومتر رسيد.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اين‌كه در دولت نهم و دهم 718 كيلومتر آزادراه ساخته شده است، گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه تا ابتداي دولت نهم سالانه 33 كيلومتر آزادراه ساخته مي‌شد اما طي شش سال اخير به‌طور ميانگين سالي 120 كيلومتر آزادراه ساخته شده است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه تا پيش از انقلاب اسلامي چهار هزار و 500 كيلومتر شبكه راه آهن در كشور موجود بود، تصريح كرد:‌ از سال 57 تا ابتداي دولت نهم تقريبا سالانه 156 كيلومتر راه‌آهن ساخته شده است اين درحالي است كه طي دولت نهم و دهم سالانه حدود 258 كيلومتر خط آهن ساخته شده است.

صادقي در ادامه با اشاره به اينكه از ابتداي انقلاب تا ابتداي دولت نهم 12 هزار و 681 كيلومتر راه بهسازي شده است، تصريح كرد: اين رقم در دولت‌هاي نهم‌ و دهم به هشت هزار و 131 كيلومتر رسيده است.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور در ادامه با بيان اين‌كه پروژه‌هاي ايستگاه راه‌آهن شيراز، احداث آزادراه زنجان ـ تبريز، بزرگراه تهران ـ رودهن ـ فيروزكوه، راه اصلي قم ـ گرمسار، راه‌آهن مراغه ـ مياندوآب و خرمشهر ـ شلمچه از جمله پروژه‌هايي است كه از ابتداي سال تاكنون به بهره‌برداري رسيده است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه تا پايان اسفند ماه سال جاري هزار و 814 كيلومتر بزرگراه و راه اصلي با اعتبار 11 هزار و 750 ميليارد ريال افتتاح و بهره‌برداري مي‌شود، تصريح كرد: بزرگراه مشهد ـ تربيت‌حيدريه به طول 76 كيلومتر و به اعتبار 585 ميليارد ريال، بزرگراه گرگان ـ آزادشهر در استان گلستان، بزرگراهي به طول 31 كيلومتر در استان كردستان، بزرگراه كمربند شمالي اراك به طول 25 كيلومتر در استان مركزي از جمله پروژه‌هايي هستند كه در دهه فجر به بهره‌برداري مي‌رسند.

صادقي با بيان اين‌كه تعداد زيادي پروژه در اين ايام به بهره‌برداري مي‌رسد، تصريح كرد: ‌اين پروژه‌ها در 13 استان كشور واقع شده است.

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اين‌كه در سال جاري دو هزار و 756 كيلومتر با اعتباري معادل 23 هزار و 866 ميليارد ريال به بهره‌برداري مي‌رسد، گفت: حدود 20 درصد از پروژه‌هايي كه افتتاح مي‌شود مربوط به دولت‌هاي گذشته است.

اعتبار وزارت راه 0.1 بودجه موردنياز براي تكميل پروژه‌ها نيمه‌تمام است

صادقي با تاكيد بر اهميت سرمايه‌گذاري بخش خصوصي براي توسعه زيرساخت‌هاي حمل و نقل به علت محدوديت منابع و بودجه عمومي دولت، تصريح كرد: لازم است براي پيشبرد پروژه‌هاي عمراني كشور به سمت استفاده از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي برويم.

وي با بيان اين‌كه تكميل پروژه‌هاي نيمه‌تمام وزارت راه و شهرسازي به 400 هزار ميليارد ريال اعتبار نياز دارد، تصريح كرد: ‌اين درحالي است كه اعتبار اختصاص داده شده به اين بخش 10 درصد اين ميزان است.

بسته‌هاي مناسب سرمايه‌گذاري براي بخش خصوصي

معاون وزير راه و شهرسازي با بيان اين‌كه در برنامه سال 90 بسته‌هاي سرمايه‌گذاري مناسبي براي بخش خصوصي در نظر گرفته‌ايم، تصريح كرد: انتشار اوراق مشاركت، فاينانس، استفاده از منابع صندوق توسعه ملي، فروش اموال دولتي و سهام شركت‌هاي دولتي از منابعي است كه براي پيشبرد پروژه‌هاي وزارت راه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

وي به مجوز انتشار چهار هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت با سود 20 درصد اشاره و خاطرنشان كرد:‌ همچنين با تامين‌كنندگان مالي مختلف مذاكره كرده‌ايم.

صادقي با اشاره به اينكه سعي داريم اوراق مشاركت را در بهترين زمان ممكن به فروش برسانيم، تصريح كرد:‌ دليل تاخير در انتشار اوراق مشاركت تلاش براي افزايش سود اين اوراق توسط شوراي پول و اعتبار بوده است.

معاون وزير راه و شهرسازي درباره اوراق صكوك تصريح كرد: ‌مي‌توانيم اسناد اموال و زمين‌هاي موجود را جمع‌آوري كرده و در رهن بانك قرار دهيم تا بتوانيم از منابع مالي جديدي كه مورد تاييد قانون است براي پيشرفت پروژه‌هاي عمراني استفاده كنيم.

به گفته او در سال آينده بخشي از اعتبارات مورد نياز براي پروژه‌هاي عمراني كشور از محل فروش اوراق صكوك تامين مي‌شود.

مذاكره با سرمايه‌گذاران خارجي براي فاينانس

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور در ادامه از مذاكره با سرمايه‌گذاران چيني، اوكرايني، تركيه‌اي و دو سرمايه‌گذار داخلي خبر داد و خاطرنشان كرد: در راستاي سرمايه‌گذاري، تفاهم‌نامه‌هايي منعقد شده و سرمايه‌گذاران در حال اخذ مجوزهاي لازم داخلي هستند و اميدواريم اين تفاهم‌نامه‌ها منجر به قرارداد شوند.

نقش كمرنگ بخش خصوصي در پروژه‌هاي سال جاري

معاون وزير راه و شهرسازي در پاسخ به اين سوال كه چه ميزان از اعتبار 23 هزار و 866 ميليارد ريالي پروژه‌هاي سال جاري توسط بخش خصوصي تامين شده است، گفت: به استثناي آزادراه تبريز ـزنجان كه 50 درصد اعتبار آن توسط بخش خصوصي تامين شده اعتبار مابقي پروژه‌ها توسط دولت تامين شده است.

مقطوع كردن قيمت پروژه‌ها و كاهش زمان اجرا

وي با بيان اين‌كه مقطوع كردن قيمت‌ها نقش مهمي در تكميل پروژه‌ها در زمان تعيين شده دارد، اضافه كرد: قصد داريم قراردادهاي پروژه‌هاي عمراني كشور را با قيمت مقطوع منعقد كنيم تا اين امر باعث شود كه پيمانكار طي مدت مشخص شده پروژه را تكميل كند.

بايد سود موردنظر بخش خصوصي را تامين كنيم

صادقي گفت: ‌طبق قوانين، راه‌آهن و آزادراه امكان اجرا با استفاده از فاينانس را دارد. بنابراين اميدواريم بسته‌هاي موردنظر سرمايه‌گذاران را براي ورود به اين بخش‌ها فراهم كنيم.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور با بيان اين‌كه بازارهاي ديگري مانند دلار، سكه و نيروگاه براي سرمايه‌گذاري وجود دارد، تاكيد كرد: ‌بايد سود مورد نياز بخش خصوصي را تامين كنيم تا نسبت به سرمايه گذاري در پروژه‌هاي عمراني كشور مشتاق شوند.

به گفته او، در اين راستا اقدامات مناسبي براي جلب مشاركت بخش خصوصي انجام شده است.

اعتبار صد ميليارد توماني راه‌آهن غرب كشور در سال آينده

صادقي در ادامه درباره پروژه راه‌آ‌هن غرب كشور اضافه كرد:‌ در سال جاري 40 ميليارد تومان اعتبار به اين پروژه اختصاص داده شده بود، در سال آينده نيز صد ميليارد تومان اعتبار اختصاص داده شده و 200 ميليارد تومان اعتبار از محل فروش اوراق مشاركت به اين پروژه اختصاص داده مي‌شود؛ ‌درصدي نيز از منابع حاصل از فروش فولاد خوزستان تخصيص مي‌يابد تا اين پروژه بتواند هرچه سريع‌تر به بهره‌برداري برسد.

تاكيد بر ترويج فرهنگ پرداخت عوارض در كشور

معاون وزير راه و شهرسازي بر لزوم فرهنگ سازي براي دريافت عوارض در آزادراه‌هاي كشور تاكيد و خاطرنشان كرد: بخش خصوصي پس از به بهره‌برداري رسيدن پروژه‌ها از محل دريافت عوارض سود و سهم 50 درصدي خود را دريافت مي‌كند بنابراين بايد فرهنگ پرداخت هزينه استفاده از زيربناها در كشور ايجاد شود تا سرمايه‌گذار سودش را كسب كند.

اقدامات شركت ساخت در كاهش سوانح جاده‌اي

وي با اشاره به سوانح جاده‌اي تصريح كرد: ‌سه عامل انساني، جاده و نقص وسيله نقليه در بروز سوانح نقش دارند كه از اين ميان 70 درصد به عامل انساني برمي‌گردد اما شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور با ساخت راه‌آهن،‌ تبديل بزرگراه به آزادراه در راستاي كاهش سوانح جاده‌اي اقدام مي‌كند.

توقف پروژه راه‌آهن شيراز ـ بندرعباس

صادقي در پاسخ به اين سوال كه پروژه راه‌آهن شيراز ـ بندرعباس كه به منصور آريا واگذار شده بود به كجا رسيد؟ ‌تصريح كرد: ما پروژه را به منصور آريا نداده بوديم بلكه با شركت تراوست قرارداد به صورت فاينانس داشتيم كه سهم آن‌ها 85 درصد و سهم ما 15 درصد بود.

مديرعامل شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور افزود: ‌قرارداد منعقد و بخشي از كار انجام شد و برآورد كرديم كه ساخت 600 كيلومتر راه‌آهن به هزار و 200 ميليارد تومان سرمايه نياز دارد اما با توجه به اينكه پروژه پيش از زمان وزير فعلي منعقد شده بود، ظاهرا قيمت را ثابت نكرده بودند.

وي گفت:‌ به آن‌ها اعلام كرده و زماني را مشخص كرديم كه براي ثابت كردن قيمت مراجعه كنند اما ابلاغيه را نياورند.

حضور شركت ساخت در پروژه‌هاي بندري و فرودگاهي

صادقي از حضور در پروژه‌هاي بندري و فرودگاهي طي سال آينده خبر داد و گفت: اكنون اين پروژه‌ها توسط سازمان و دريانوردي و شركت فرودگاه‌ها اجرا مي‌شود اما درصدد هستيم كه از سال آينده اين وظايف را خودمان انجام دهيم.

انتهاي پيام

دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن