محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826678328
واكنش نماينده مجلس به واژه احمدي نژاد
واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: واكنش نماينده مجلس به واژه "احمدي نژاد"
اگر احتمال ضعيفي باشد كه تعدد ليست داشته باشيم و مجلس به عنوان مهمترين مركز قانون گذاري به دست افراد غير معتقد بيفتد وظيفه ماست كه از اين اختلافات پرهيز كنيم.
آفتاب: اگر احتمال ضعيفي باشد كه تعدد ليست داشته باشيم و مجلس به عنوان مهمترين مركز قانون گذاري به دست افراد غير معتقد بيفتد وظيفه ماست كه از اين اختلافات پرهيز كنيم.
اينجا هم اگر خودمان درون جبهه اصولگرايي به اختلاف نظر رسيديم فكر مي كنم بايد فرمايشات رهبري را به عنوان حكم بپذيريم و بفهميم ايشان تمنا، تقاضا و منوياتشان چيست آيا اين است كه متشتت شويم يا صداي فرياد رهبري با حفظ وحدت و آرامش بر اصولي است كه ماه ها بر آن تاكيد داشتند و اخيرا هم مجددا ياد آوري كردند.
حسين نجابت درباره وضعيت سياسي كشور و آرايش قبل از انتخابات سخن گفت.
متن اين گفتگو به نقل اين پايگاه اطلاع رساني بدين شرح است:
* جنابعالي نامزد انتخابات مجلس نهم هستيد. در صورتي كه جبهه متحد از فرد ديگري حمايت نمايد و جنابعالي مورد حمايت گروهي ديگري به جز جبهه متحد باشيد، آيا كنار مي كشيد يا رقابت مي كنيد؟
بنده و بسياري از دوستان طيف تحولخواه بر اساس تكليفي كه برايمان مطرح ساختند نامزد شده ايم و تكليف اصلي را امروز وحدت مي دانيم لذا اگر اسمم در ليست جبهه متحد اصولگرايي نباشد انصراف مي دهم.
* اگر در دو ليست باشيد؟
اگر اسمم در دو ليست باشد، اقتضايي نگاه مي كنم بايد ببينم چه ليستي مورد نظر است ليكن تابع سياست هاي كلي جبهه متحد اصولگرايان هستم.
* نظر شخصي خودتان پيرامون حضور افراد در ليست ديگر چيست؟
اگر آن جريان نزديك به مواضع جبهه متحد اصولگرايي باشد اشكالي ندارد كه عده اي مشترك باشند يا مجزا. ليكن بايد پيرو جبهه متحد بود. ما بايد به دنبال وحدت بايد باشيم. اگر بتوانيم ۳۰ نفر را مشترك در همه طيف هاي اصولگرا معرفي كنيم كه مطلوب حاصل شده است ولي اگر روي ۲۵ يا ۲۳ يا هر عددي هم بتوانيم به اشتراك برسيم مناسب است وحدت ۱۰۰ درصدي البته مورد نظر ماست.
* آيا جريان انحراف و فتنه در انتخابات حضور دارند؟
صد در صد حضور دارند، ترديد نكنيد. در قالب كانديداهاي سفيدي كه شناخته نشده اند حضور دارند و فعاليت انتخاباتي مي كنند و ممكن است با وجود نا شناختگي در برخي حوزه هاي انتخابيه حتي تهران راي هم بياورند.
* الگوي اصولگرايان در شوراهاي دوم و مجلس هفتم را هم برخي اصلاح طلبان مطرح مي كنند.
الان آن فضا نيست آنجا وقتي اسامي را مطرح كرديم نكات ديگري مد نظرمان بود. فضا مشكلات پس از دوم خرداد بود و تلاش براي پي ريزي راه جديد كه بعدها اصولگرايي شد. الان در چنين وضعيتي نيستيم و اگر رقبا بخواهند چنين كاري را انجام دهند بايد يك پايگاه اجتماعي قوي تعريف كنند كه من آن پايگاه هاي اجتماعي قوي را نمي بينيم. مگر اينگه روي تك نماينده ها سرمايه گذاري كنند و بعد از ورود سازماندهي جديدي كنند. لذا شايد با تابلوي ديگري غير از اصلاحات وارد مي شوند وليكن پشتوانه قوي براي آنها متصور نيست.
* چه انگيزه هايي باعث شده تا اصولگرايان به فكر وحدت و همگرايي باشند؟
من فكر مي كنم پس از دوم خرداد اصولگرايي به عنوان يك خط فكري در كشور حاكم شد. اما مثل هر جريان نو پا و متكي بر تشكيلاتهاي گذشته بود كه بايد ترميم مي شد. پيش از ساماندهي مجدد اصولگرايان، بيشتر نيروهاي ارزشي زير چتر جرياني سنتي، كه جناح راست بود، قرار داشتند كه نتوانستيم گفتمان آن جريان را برتري دهيم ليكن ظرفيتهاي اجتماعي اصولگرايان را فعال كرديم. لذا اكنون طيفهاي مختلفي از اصولگرايان را شاهد هستيم معناي طيف اين است كه كساني به اصولي پايبندند اما در اموري و مسائلي آرا مختلفي دارند، بنابراين اتفاقي بود كه بعد از ۲ خرداد افتاد اكنون فتنه ۸۸ را پشت سر گذاشتيم و اولين انتخابات پس از آن است اگر دقت نكنيم ممكن است در جبهه اصولگرايي كه يك طيف هست اختلافات كوچكي كه قبلا پررنگ نبود باعث انشقاق شود و خط ديگري كار را در دست بگيرد.
بنابراين بايد حداقل تا انتخابات، وحدت را ادامه دهيم اگر هم مي خواهيم روي اختلافات بحث كنيم بايد بگذاريم درون خودمان و پس از انتخابات كه مجلس و دولت را از دست نداديم . اما خطر اين است كه اصولگرايان مجلس را از دست بدهند. علتش هم همين فشارهاي خارجي براي زدن اصولگرايان است. چرا كه آنان فهميده اند اصولگرايان، پشتيبان اصلي منويات رهبري هستند. نظام سلطه تلاش مي كند كه اين را از بين ببرند. بنابراين اولين انتخابات پس از فتنه بودن به همراه آن فشارها و عملكرد جريان اصولگرا در هشت سال گذشته با طيف هاي مختلف در مجلس و دولت كه البته تا حدي كارآمدي خود را نشان داده است ايجاب مي كند كه ما وحدت خودمان را حفظ كنيم و بعد بپردازيم به برخي تفاوتها يا اختلافهايي كه بسياري از آن هم تصنعي است.
* دادن ليست هاي مختلف چه نتايج را به فضاي اصولگرايي بار مي كند؟
چون الان در جبهه اصولگرايي و گروه هاي تشكيل دهنده اين جبهه خط كشي بسيار دقيق و كاملا شفافي ندارند. پاسخ به اين برمي گردد كه رقابت بين اصولگرايان را چگونه تعريف مي كنيد. ما اگر برسيم به اين وضعيت كه خطر جدي احساس نكنيم از جناح هايي كه متصل به مراكز بين المللي هستند و علناً يا غير علني با بيگانگان همكاري مي كنند. اگر اين خطر پررنگ نشود (كه من فكر مي كنم پررنگ هست) آنگاه اصولگرايان مي توانند رقابت كنند. اما هم اكنون آنقدر اين خطر وجود دارد كه بيگانگان سرمايه گذاري جدي كرده اند همه عناصر فضاي سايبر و عوامل دست دوم داخلي خود را فعال كرده اند، ما بايد هوشيار باشيم كه اختلاف نكنيم.
اگر احتمال ضعيفي باشد كه تعدد ليست داشته باشيم و مجلس به عنوان مهمترين مركز قانون گذاري به دست افراد غير معتقد بيفتد وظيفه ماست كه از اين اختلافات پرهيز كنيم. اينجا هم اگر خودمان درون جبهه اصولگرايي به اختلاف نظر رسيديم فكر مي كنم بايد فرمايشات رهبري را به عنوان حكم بپذيريم و بفهميم ايشان تمنا، تقاضا و منوياتشان چيست آيا اين است كه متشتت شويم يا صداي فرياد رهبري با حفظ وحدت و آرامش بر اصولي است كه ماه ها بر آن تاكيد داشتند و اخيرا هم مجددا ياد آوري كردند.
* آقا فرمودند رقابتي باشد اين رقابت به چه معناست؟
رقابت يك مفهوم لازم در هر انتخابات است اگر رقابت نباشد انتخابي هم وجود ندارد. در واقع مقام معظم رهبري رقابت را كه شرط شادابي فعاليت و تحرك و حضور جدي و حداكثري مردم است بر آن تاكيد مي كنند. رقابت بايد وجود داشته باشد. ليكن رقابت را برخي فقط در تعدد ليست بين نيروهاي انقلاب تعريف مي كنند سلايق مختلف بايد خود را عرضه كنند و بعد مردم بتوانند از بين اين سليقه ها انتخاب كنند اما ما به عنوان اصولگرايان حق نداريم فرمايش اصلي و درست آقا را تطبيق با خودمان بكنيم. رقابت يك مفهوم است كه بايد در هر انتخاباتي باشد وحدت هم مقوله ديگري است كه بايد به آن توجه كنيم اين وحدت چه وحدت ميان همه نيروهاي معتقد به نظام و انقلاب و قانون اساسي است و چه بين اصولگرايان است بايد وجود داشته باشد. رقابت بايد در زمينه برنامه ها و اميد آفريني نسبت به آينده باشد.
* شما با حضور نامزدهاي جبهه متحد در ليستهاي ديگر مشكلي نداريد؟
حتما همه چهره هاي اصولگرا نسبت به ليستهاي منتسب به جريان اصلاحات و انحراف مرزبندي دارند ليكن اگر درون اصولگرايان تشخيص دهيم گروهي داخل اصولگرايان است و اسامي افراد جبهه متحد را بدهد مشكلي نيست و ما نميتوانيم مجبورشان كنيم اسم را پاك كنند ولي مي توانيم اظهار كنيم ما متعلق به آن ليست نيستيم و پايبند به فرايند وحدت اصولگرايان هستيم.
* رهبر معظم انقلاب در مورد انتخاب نامزد، خطاب به مردم فرمودند: «افرادى كه مي توانند انسان را خاطر جمع كنند، بين انسان و خدا حجت براى انسان درست كنند، انسان به اينها اطمينان كند؛ آنجائى كه خودش ميتواند تحقيق كند، تحقيق كند.» اين افراد و گروههاي كه حجت آور هستند چه كساني هستند؟
ما فرقمان با دموكراسي هاي ساير دنيا در چند مطلب است يكي آنكه ما به هر طريقي نمي توانيم راي جمع كنيم. ما نمي توانيم از هر طريقي استفاده كنيم تا رايي بر خود اضافه كنيم و مهمتر آنكه ما در راي دادنمان، به عنوان يك فعل عبادي، هميشه به دنبال حجت مي گرديم بايد ببينيم بين خود و خدا مطمئن باشيم كه كاري كه صورت مي دهيم همان كاري است كه مورد رضايت خدا، پيغمبر و ولي خداست. اين را آقا طبق قانون كلي اشاره فرمودند. يا خودمان تشخيص مي دهيم و نمي توانيم تقليد كنيم اگر متخصص اين حوزه باشم بر من حجت است كه راه را خودم دنبال كنم اما اگر نيستم بايد به دو نفر خبره صاحب نظر تكيه كنم. اين يك شيوه عقلاني صحيح است كه در همه كارهاي زندگي به كار مي گيريم. اين فرمايش را نبايد فراموش كنيم. كسي نگويد ما آزاديم قيم نمي خواهيم. بله شما آزاد هستي اگر تسلط و توانايي داريد. من فكر مي كنم جبهه متحد اصولگرايان، حجتي براي خود پيدا كرده و تكيه گاهي به نام جامعه محترم مدرسين و روحانيت مبارز دارد. امام در مورد آقاي مهدوي و جامعه مدرسين آن جملات را فرمودند كه براي همه ما حجت آور است.
* معمولا معيارهاي سلبي كمتر مورد تبيين قرار مي گيرد. كه يكي از آنها بحث ساكتين است. در جبهه متحد اصولگرايان چگونه اين مهم مورد بررسي قرار مي گيرد؟
در مورد اصحاب فتنه كه تكليف مشخص است. اما در مورد ساكتين، عده اي بعد از اتفاقات انتخابات ۸۸ با جرياني كه بعدها موسوم به جريان فتنه شدند همراه بودند و وقتي كه تقلب مطرح شد و تحركات خياباني آغاز شد و بعد آسيب زدن به امنيت ملي شروع شد و بعد از بلواهاي خياباني و آشوبها، از اين آتش افروزي ها، تبري نجستند. بعدها هم معلوم شد كه اين جريانات با مراكزي در خارج از كشور در ارتباط هستند و مديريت ميكنند باز هم از اينها تبري نجستند. معلوم شد عده¬اي به دنبال ضربه زدن به امنيت ملي و كيان جمهوري اسلامي و ولايت فقيه هستند بازهم عده اي سكوت كردند اينها كساني هستند كه به درستي ساكتين و مردودين فتنه نام گرفتند و حتما نمي شود با آنها كار كرد. آنهايي كه ابتدا فتنه را به درستي درك نكردند و بعد از روشن شدن قضايا برگشتند و موضع گيري كردند مشكلي ندارند هر چند بايد در بصيرت افزايي خود تلاش كنند.
يك عده از ساكتين هم ساكتين در مقابل فساد هستند. در فساد تكليف روشن است عده اي مشي شان اشرافي گري است، راهشان با تبعيض و پارتي جلو بردن است، در هر موضع اقتصادي كه وارد مي شوند اول به دنبال تسهيلات و منافع بانكي ارزان قيمت و مجاني هستند و با ارقام بسيار درشت اينها اصلا مشي شان با ساده زيستي مخالف است و با اصولگرايي اصلا همراه نيستند. لذا كساني كه با اين جريان همراهي دارند جايي در اصولگرايي ندارند.
در مورد انحراف هم اتفاقي افتاد در دولت نهم و عمدتا دهم كه باعث موضع گيري تاسف بار رئيس جمهور در مساله تعويض وزير اطلاعات، قهر يازده روزه و...شد كساني كه روي آن مواضع پافشاري كردند و هنوز هم جسته و گريخته مواضع خودشان را درست مي دانند اينها هم البته يك گروهك هستند كه در نزديكي رئيس جمهور لانه كردند اينها افكارشان با اعتقاداتي در حوزه فرهنگي و ديني دارند كه مورد تاييد هيچ كس نيست. هيچ كس از افراد ذي صلاح مثل مراجع و عالمين. اين آقاياني كه نظر مي دهند نه متخصص هستند نه كسي تاييدشان مي كند. بنابراين انقلاب در اين كشور با امام شروع و ولايت فقيه تداوم پيدا كرده و ريشه ۱۴۰۰ ساله هم دارد اين جريان اصيل است و اگر كسي خلاف يا روبروي آنها صحبت كردند، طبيعتا انحراف هستند. متاسفانه عده اي در مقابل اين جريان چه در دولت نهم و چه اين دولت و چه در ايام قهر يازده روزه و بعد از آن، در مقابل انحراف سكوت كرده اند.
* شما نمايندگي مردم تهران در مجلس هفتم و مجلس هشتم را داريد. به نظر شما مجلس هشتم با چه آسيبهايي مواجه بود؟
مجلس هشتم هم نقاط قوت و ضعف خودش را داشت اما واقعيت اين است كه من اگر يك نقطه ضعف اصلي مجلس را بخواهم بگويم اين است كه در فراكسيون اصولگرايي، ظرفيت اصولگرايي در مجلس هشتم به كار گرفته نشد و عملا تلف شد. ما حدود ۱۹۰ تا ۲۰۰ نماينده اصولگرا داشتيم كه وقتي اختلافات پيش آمد مجلس نتوانست از ظرفيت اصولگرايي خود استفاده كند و به هر حال فراكسيون اصولگرا در يك مسير خاص رفت و اين را بزرگترين ضعف مجلس هشتم مي دانم. ما بايد دائما خود و ديگران را با معيار هايي مثل دين، منويات رهبري و معيارهاي اصولگرايي رصد كنيم، عده اي كه نام خود را اصولگرا مي گذارند بعضا وارد زد و بند با وزرا و برخي دستگاه هاي دولتي مي شوند كه براي محل روستا و شهر خودشان امكانات بگيرند علي رغم اينكه اين كار خلاف قانون است و يا گاهي اوقات آن كار با مصالح كشور و مملكت نيست.
در مورد دانشگاه آزاد هم آن يك حادثه بود و كلانش اين است كه برخي از نمايندگان با دانشگاه آزاد مراوده دارند و مراجعه دارند در اين مراجعه ها مي خواهند تخفيف بگيرند جا به جايي بگيرند دانشگاه آزاد هم با آنها همراهي مي كند، با نماينده ها. نمايندگان هم از آنان حمايت مي كنند و حال آيا اين تعامل براي مصلحت كشور است؟ خوب حتما با مصالح كشور در تضاد قرار مي گيرد يا مثل همان داستان وقف كه به نوعي جريان مقابل است. اگر رهبري مي گويند ما نبايد وامدار مراكز قدرت و ثروت باشيد از جنس اين موارد محسوب مي شود.
يكي ديگر از آسيبهاي مجلس هشتم اين بود كه افرادي كه به اسم مبارزه با فتنه، مواضع تند و نامناسبي را اتخاذ كردند و دم از گفتمان ناب مي زدند. بخش وسيعي از اصولگرايان همواره تلاش مي كنند مواضع خود را با گفتمان اصولگرايي و انقلاب تطبيق دهند كه البته اين كار آساني نيست. در حوادث مختلف گاهي بايد با تندي و صلابت بايستيد و گاهي شرايط ايجاب ميكند كه با آرامش برخورد كنيد. هر دو هم براي يك هدف. عده اي در اول انقلاب رفته اند و دفتر سفارت امريكا را تسخير كردند و آن حادثه عظيم را ايجاد كردند و ابهت امريكا را در دنيا شكستند عده اي فكر مي كردند اگر همين كار را با سفارت انگليس فعلي انجام دهند همان افتخارات و آثار را خواهد داشت اين مقايسه، مقايسه خيلي ساده انگارانه است، انگليس كسي نسيت بايد مراقب باشيم چقدر هزينه به كشور وارد مي كنيم؟ و چقدر منافع براي كشور دارد؟ احساساتي برخورد نكنيم. بعد از فتنه به نظرم، نظر رهبري دقيقا اين بود كه ما بايد جريان انحراف و فتنه را تبيين كنيم و سر جاي خود بنشانيم. يعني نظام به هيچ وجه نمي پسندند كه كشور دچار آشوب و برخورد هاي تند رسانه اي و بگو مگوهاي كم فايده بشود اگر كسي اين را نفهمد دچار افراط و تفريط مي شود لذا با همه وجود دارد مديريت مي كند. حالا ما بگوييم آنها را دار بزنند و حقشان باشد يا نباشد اما مصالح كشور تجويز ديگري مي كند. ما نمي توانيم خود سرانه اقداماتي را صورت دهيم. ايشان به درستي بر تبيين، روشنگري و ايجاد آرامش در فضاي سياسي اجتماعي تاكيد داشتند كه همين روند موجب شكل گيري حماسه بزرگ ۹ دي و انزواي سران داخلي فتنه شد.
* در مورد هر كدام از كلمات زير پاسخ يك كلمه اي بدهيد:
دانشگاه دورهام: آنجا فعاليتهاي خوبي داشتيم و از آن فضا استفاده كرديم تا گفتمان انقلاب را در ميان دانشجويان انگليسي گسترش دهيم
شيراز: خوشا شيراز و وصف بي مثالش
سيد نورالدين حسيني الهاشمي: عالم بي بديل. منهاي امام و رهبري، حكومتي ترين عالمي كه ديدم و اسلام حكومتي را بسيار خوب فهميده بودند. در شيراز فضايي ايجاد كرده بود اين مرد كه قبل از انقلاب، كنسول انگليس را شلاق زدند
قم: ام القراي انقلاب
مفسده اقتصادي سه هزار ميلياردي: ظلم بزرگي به نظام و انقلاب
وحدت شكنان: زياده خواهي
احمدي نژاد: و ما ادراك احمدي نژاد؟
كد مطلب : 144321
دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]
-
گوناگون
پربازدیدترینها