واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: خط قرمزهاي فهرست جبهه متحد؛ وحدت تاكتيك سياسي نيست
ايران > انتخابات - وزير پيشين امور خارجه با تشريح مهمترين خط قرمزهاي فهرست جبهه متحد اصولگرايان گفت: وحدت يك تاكتيك سياسي نيست، يك استراتژي هميشگي براي امروز و فرداي اصولگرايان و همه كساني است كه به آرمانهاي انقلاب اسلامي پايبند هستند.
به گزارش همشهريآنلاين، مهمترين اظهارات منوچهر متكي در جدول زير ْمده است:
1
*
ملاكها در جبهه متحد اصولگرايان روشن و تبيين شده است. ساكتين و مردودين فتنه و انحراف و يا ساكتين و همراهي كنندگان با جريان فساد از خط قرمزهاي جبهه متحد اصولگرايان است. لذا اين موضع گيري در جبهه متحد اصولگرايان مبني بر اينكه ساكتين و مردودين فتنه و انحراف و يا ساكتين و همراهي كنندگان با جريان فساد در ليست جبهه متحد اصولگرايان جايي ندارند، حرفي منطقي و برآمده از دل انقلاب و خواست ملت و خواست رهبري است.
2
*
در اصولگرايي دايرههاي متعدد داريم و بر اساس رفتارها بايد ديد هر كس در چه شعاعي از اين دايره كه در مركزش ولايت قرار دارد، جاي ميگيرند. تداوم موضع غلط، آنها را از اين دايره بيرون ميكند؛ يعني اگر فكر كنند كه بنا بر تشخيص خود ميتوانند هر عملي بكنند با نگاه اسلامي نميخواند.
3
*
ما بايد در نظر داشته باشيم، اگر كسي صرف نظر از جايگاهش يك موضع نادرست ميگيرد و بر آن پافشاري ميكند، قابل دفاع نيست و در اصولگرايي كم ميآورد. اما اگر نحوه تدبير بعضي افراد را ندانيم، قضيه فرق ميكند. مثلا در همين بحث كشته سازي و يا مسائلي كه در رابطه با زندانها و ماجراي كهريزك مطرح ميكردند، مجلس تدبير كرد و تيمي را براي بررسي فرستاد و آنها هم بعد از بررسيها گزارشاتي تهيه كردند كه براساس آن گزارشات مديريت اين بحران سهلتر شد، اينجا ما نميتوانيم به كساني كه براي تسهيل امر مديريت بحران وارد شدند بگوييم كه اين افراد توجه نداشتند. چرا كه كميتههاي بررسي و حقيقت يابي تشكيل شده بود و اتفاقا خيلي چهرههاي اصولگراي ما هم عضو آن كميتهها بودند و وظيفه آنها پيگيري مسائل بود. بنابراين داستان كساني كه در تدبير و مديريت بحران به گونهاي عمل كردند كه ما بتوانيم با كمترين هزينه مديريت بحران كنيم، متفاوت است با كسي كه سمت و سوي بحران را گرفته يا عليه جمهوري اسلامي موضع گرفته يا همين كشته سازيهاي ادعايي را القا كرده است. اينها مرزبنديهاي بعضا خيلي ظريف دارند كه بايد به آنها توجه كنيم.
4
*
نكته اول اينكه اصلاح طلبان با چراغ خاموش و مهرههاي سفيد وارد رقابت شدهاند. نكته دوم اين است كه از حدود يكسال پيش اين نگرش ناصواب در بخشي از بدنه اصولگرايان القا شده است. البته در مواردي وحدت گريزان عليرغم شعارها و ادعاهايي كه مطرح مي كنند باورشان آنست كه آيينه تمام نماي اصولگرايي هستند و تقريبا تمام اقبال اجتماعي اصولگرايان با گروه، فراكسيون و مجموعه آنهاست و همه ديگران يا اصولگرا نيستند و يا درصد ناچيزي از جامعه هستند و لذا ضرورتي براي همگرايي و اقدام مشترك با مجموعه اصولگرايان نمي بينند.
5
*
من تصور مي كنم ما نه وحدت ساختگي مي توانيم ايجاد كنيم، نه افتراق ساختگي. وحدت ضرورتي براي همافزايي است و كساني به اين مجموعه - اصولگرايي - مي پيوندند كه احساس نياز بكنند. كساني كه به ضرورت وحدت نرسند، نيازش را درك نميكنند و به آن نمي پيوندند.
6
*
وحدت يك تاكتيك سياسي نيست، يك استراتژي هميشگي براي امروز و فرداي اصولگرايان و همه كساني است كه به آرمانهاي انقلاب اسلامي پايبند هستند. مباني وحدت در آموزه هاي اسلامي ماست. اينكه گفته شود اصلاح طلبان نمي آيند پس خوب است به يك وزن كشي و زورآزمايي و رقابت بين اصولگرايان روي آوريم تلقي درست و واقعي نيست. دوستان ما ميتوانند 10 سال به عقب برگردند و يكي از دلايل شكست اصلاح طلبان را در همين نكته جستجو كنند. خداوند با هيچ قومي عقد اخوت خاص نبسته است و تاريخ هميشه ظرفيت تكرار را دارد. اصلاح طلبان اگر چه مشكل ناكارآمدي گفتمانشان را دارند ولي در انتخابات مجلس نهم شركت كرده اند.
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]