تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828705257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روايت انقلاب در شهرها ويژه بزرگداشت سي امين سال پيروزي انقلاب بمناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي استان بوشهر; 30 سال محروميت زدايي تلاش و سازندگي


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: روايت انقلاب در شهرها ويژه بزرگداشت سي امين سال پيروزي انقلاب بمناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي استان بوشهر; 30 سال محروميت زدايي تلاش و سازندگي
بدون ترديد و بدور از هرگونه اغراق استان بوشهر استاني است غني كه عليرغم تلاش 30 ساله مسئولين و دست اندركاران نظام استعدادهاي بالقوه آن در تمام سطوح به بالفعل تبديل نشده اما با توجه به موانع و مشكلات پيش روي مسئولين آنچه تاكنون در سطح استان صورت گرفته قابل تحسين و تقدير است .
اگر نگاهي به محورهاي توسعه استان داشته باشيم استعدادهاي بالقوه استان را در سه محور اساسي كه در اقتصاد كشور نيز نقش حياتي و زيربنائي دارد مي توان برشمرد. منابع آبي و هم مرز بودن استان با آب هاي نيلگون خليج فارس نخستين محور حياتي اين استان بشمار مي رود. مواد پروتئيني و خدادادي كه در اعماق آبهاي خليج فارس وجود دارد مسئولين شيلات را به اين تلاش وامي دارد كه از اين سرمايه غني استفاده بهينه را ببرند.
علاوه بر اين بهره برداري از خط كشتيراني و استفاده بهينه از حمل و نقل دريايي در بخش تجارت و بازرگاني اهميت اين آبراه مهم استراتژيك را دو چندان مي كند ضمن اينكه نبايد استعدادهاي بالقوه كه در بخش نفت و گاز در اعماق آبهاي خليج فارس وجود دارد و هم اكنون نيز بخش كوچكي از آن در پارس جنوبي (عسلويه ) و جزيره خارك استفاده مي كنيم را فراموش كرد.
محور دوم منابع غني زيرزميني استان از قبيل چاههاي متعدد نفت و گاز در شمال و جنوب استان معادن سنگهاي زينتي سيمان نمك و خاك رس در خشكي و به لحاظ داشتن 650 كيلومتر مرز آبي زمينه هاي بسيار مساعدي جهت احداث واحدهاي توليدي و صنعتي در سواحل استان مهيا است ; چون در دنياي امروز معمولا واحدهاي توليدي و صنعتي با ديد صرفه جويي در حمل و نقل مرقون به سرمايه گذاري در سواحل احداث مي كنند.
سومين محور اقتصادي استان بخش كشاورزي است كه بسياري ابتدا بر اين باور بودند كه زمينه كشاورزي در سطح استان وجود ندارد . در عين حال استان با دارا بودن رودخانه هاي متعدد فصلي و دائمي با 6 ميليارد مترمكعب آبهاي سطحي در سال توان بسيار بالائي در بخش كشاورزي دارد. امروز مسولين در نقاط مختلف استان به اين باور رسيده اند كه استان بوشهر عليرغم منطقه گرمسيري استعدادهاي بالقوه اي در كشت گندم آبي ديم صيفي جات و محصولات زراعي از قبيل دانه هاي روغني كشت گوجه فرنگي انواع هندوانه خربزه و باغات مركبات دارد. ضمن اينكه نخل خرما گل سر سبد كشاورزي استان كه در جاي جاي استان با شكوه خاص خودنمائي مي كند از عمده ترين محصولات كشاورزي استان به شمار مي رود. در كنار همه اين ها بخش شيلات و پرورش ميگو كه زيرمجموعه بخش كشاورزي قرار دارد در سطح بالايي مطرح است و هيچگاه از ديد مديريت كلان اقتصادي دولت مردان نبايد ناديده گرفته شد.
از سوي ديگر استان هاي مرزي در تبادل فرهنگ ملت ها مي توانند نقش به سزايي داشته باشند كه استان بوشهر با داشتن موقعيت خاص جغرافيائي و همسايگي با كشورهاي عرب منطقه راه يابي به دنياي آزاد از اين نظر نيز از راندمان و استعدادهاي بالايي برخوردار است . منوط بر اينكه دولتمردان نظام جمهوري اسلامي در تمامي اين زمينه برنامه ريزي مدون و اصولي داشته باشند و از همه امكانات استان استفاده لازم را نمايند.
خوشبختانه بعد از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران زمامداران نظام جمهوري اسلامي عليرغم توطئه هاي گوناگون دشمنان اسلامي در راه احيا استعدادهاي بالقوه استان و رفع محروميت ها قدم هاي بسيار مثبت و ارزنده اي برداشته اند. مظاف بر اين كه هنوز استان داراي مشكلاتي است كه تلاش بيش از پيش مسئولين امر را هم در جهت احياي منابع غني استان و در جهت تامين نيازهاي مردم استان طلب مي كند حال كه در آستانه سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي قرار گرفته ايم به منظور آشنايي با عملكرد دولتمردان نظام و تفاوت آن نسبت به قبل از پيروزي انقلاب به بررسي و چگونگي اقدامات انجام شده مي پردازيم .
شيلات
قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در بخش شيلات استان بوشهر داراي سه بندر صيادي و دو تاسيسات برودتي و عمل آوري بود و تعداد قليلي در اين شغل امرار و معاش مي كردند . امروزه شاهد 14 بندر صيادي در سطح استان هستيم در اين چارچوب با صرف ميلياردها ريال سرمايه گذاري در اكثر سواحل و بنادر استان 14 تاسيسات سردخانه اي با ظرفيت قريب به هشت هزار تن و 16 تاسيسات عمل آوري و بسته بندي با ظرفيت بيش از 115 تن در روز حدود 20 كارگاه يخ سازي صيادي 30 كارگاه گرگوربافي (نوعي وسيله صيد) و 5 كارخانه پودر ماهي و كارخانه توليد بچه ميگو چندين كارگاه ساخت شناور فايبرگلاس و كارخانه كنسروسازي با دستهاي توانمند صيادان و صنعتگران در سطح استان شكل گرفته است در حالي كه قبل از پيروزي انقلاب هيچ يك از آنان وجود نداشت .
در حال حاضر بيش از 5 هزار صياد با قريب به 3 هزار شناور بزرگ و كوچك تحت پوشش 35 شركت تعاوني مشغول به كار هستند قبل از پيروزي انقلاب عده قليلي با تهي دستي و فقر مضاعف به اين كار مشغول بودند.
بحث پرورش ميگو حتي تا سالهاي اخير اصلا مطرح نبود در حال حاضر قريب به 40 سايت با بيش از 5 هزار هكتار زمين با سرمايه گذاري كلان اقتصادي پرورش دهندگان ميگو در سطح استان مشغول به كار هستند.
تاسيس و احداث ايستگاه تحقيقات تكثير و پرورش ميگو خليج فارس احداث دانشكده شيلات خليج فارس از جمله مراكزي است كه بعد از پيروزي انقلاب احداث شده است .
كشاورزي
قبل از پيروزي انقلاب دست اندركاران نظام شاهنشاهي اعتقادي بر اينكه استان بوشهر از امكانات بالقوه كشاورزي برخوردار است نداشتند. برهمين اساس به جز باغات نخيلات كه خودجوش توسط مردم كشت مي شد كشاورزي در اين استان معني و مفهوم خاصي نداشت .
با پيروزي انقلاب اسلامي كار كشاورزي معني و مفهوم خاص خود را پيدا كرد به طوري كه امروزه 350 هزار هكتار اراضي با زيركشت انواع محصولات كشاورزي در سطح استان وجود دارد كه با توجه به امكانات آبياري قريب به 60 هزار هكتار به زيركشت آبي 25 هزار هكتار زيركشت نخيلات و مركبات و در حدود 40 هزار هكتار به زير كشت ديم مي باشد .
در همين راستا از 6 ميليارد مترمكعب آبهاي سطحي استان كه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي به هدر مي رفت با برنامه ريزي كه در سدسازي بالاخص سد رئيسعلي دلواري سد سرقنات سدهاي خاكي متعدد و طرح هاي آبخيزداري صورت گرفت در حال حاضر 500 ميليون مترمكعب از آبهاي استان مهار شده و در اختيار كشاورزان استان قرار دارد.
همچنين تا قبل از پيروزي انقلاب در حدود دو ميليون نخل خرما با توليد سالانه حدود 20 الي 30 هزار تن كه بيشتر در داخل مصرف مي شد در استان وجود داشت ولي در حال حاضر از بيش از 6 5 ميليون نخل خرما حدود 130 هزار تن خرما در سال برداشت مي شود كه پس از بسته بندي توسط 12 كارخانه بسته بندي به خارج كشور صادر مي شود .
علاوه بر اين تا سال 57 از كشت گوجه فرنگي در سطح استان خبري نبود در حال حاضر بخش عمده اي از اراضي كشاورزي در شمال و جنوب استان بالاخص منطقه آبدان و دير به طور چهار فصل گوجه فرنگي كشت مي شود و سالانه بيش از 120 هزار تن محصول گوجه فرنگي به خارج از استان و كشور صادر مي شود.
شكوفايي كشت گوجه فرنگي در استان بوشهر به گونه اي است كه بخش عمده اي از گوجه كشور در فصل سرما از مزارع استان بوشهر تامين مي شود.
صنعت
در بخش صنعت آنچه كه در نظام جمهوري اسلامي صورت گرفته نسبت به گذشته از تفاوت چشمگيري برخوردار است در گذشته كارگاه هاي درب و پنجره سازي را جزو واحدهاي صنعتي مي دانستند اكثر مراكز صنعتي و توليدي استان در همين حد خلاصه مي شد در يك كلمه مي شود گفت : كه در گذشته استان بوشهر چيزي به عنوان صنعت وجود نداشته است .
اما به بركت انقلاب شكوهمند اسلامي در حال حاضر با سرمايه گذاري هاي كلاني كه صورت گرفته در اكثر شهرها و بخش هاي استان شهرك هاي صنعتي متعددي شكل گرفته كه تعداد زيادي در آن مشغول به كار هستند. از سوي ديگر واحدهاي صنعتي كه در سطح استان وجود دارد در سطح كشور قابل مطرح است مثل كارخانه حصيربافي چرم سازي پوشاك توربافي صنايع شيميايي كه توليدات آنها علاوه بر داخل به خارج از كشور صادر مي شود.
همچنين گروه هاي صنعتي پليمر بوشهر مبارك و پاوه با واحدهاي متعدد تحت پوشش خود در صنعت استان و كشور نقش اساسي در ايجاد اشتغال و درآمدزايي بالا براي استان دارند. در مجموع امروزه به هر جاي استان سفر كنيد به يقين واحدهاي صنعتي و توليدي اعم از تاسيسات عمل آوري ماهي ميگو كنسروسازي تن ماهي بافندگي ريسندگي مواد غذايي صنايع تبديلي كشاورزي شيلاتها مرغداريهاي متعدد (كه يك روز مي گفتند به لحاظ گرماي هوا توليد مرغ در استان اصلا مقدور نيست ) مشاهده مي شود.
همچنين شركت عظيم كشتي سازي و سكو سازي صدرا كه كشتي هاي متعدد عم از داخلي و خارجي تعمير مي كند و گامهاي بلند در سكو سازي چاه هاي نفت در نقاط مختلف خليج فارس از جمله پارس جنوبي و جزاير برداشته است .
احداث پالايشگاه عظيم گاز كنگان اسكله بزرگ صادراتي نفت و گاز در بندر طاهري احداث پالايشگاههاي متعدد توليد برق و نيرو احداث و اجراي پروژه هاي عظيم پارس جنوبي همه از جمله اقداماتي است كه بعد از پيروزي انقلاب در سطح استان در بخش صنعت شكل گرفته است .
آب
تا قبل از پيروزي انقلاب از 720 روستاي استان 13 روستا از آب آشاميدني سالم برخوردار بودند . از طرفي اكثر شهر و بخشهاي استان منجمله مركز استان هم با مشكلات آب آشاميدني روبرو بود . در حال حاضر بيش از 92 درصد روستاهاي استان از آب آشاميدني لوله كشي برخوردارند و مابقي روستاهاي كوچك از آب آشاميدني سالم توسط تانكر بهره مند هستند. در مجموع مي توان گفت امروز بيش از 95 درصد جمعيت شهرها بخش ها و روستاهاي استان مشكل آب آشاميدني ندارند .
راه سازي
در زمينه راه سازي از 720 روستاي موجود در قبل از انقلاب 475 روستا داراي 145 كيلومتر راه شوسه بودند كه به همت جهاد سازندگي و ديگر نهادهاي دولتي اكنون 95 درصد روستاهاي استان از راه ارتباطي روكش آسفالت برخوردار هستند . از سوي ديگر ارتباط بين شهري جاده هاي استان به منظور جلوگيري از تصادفات و حوادث غير مترقبه داراي ايمني مناسب و پلهاي متعدد هوائي و زميني است و از 2 باندي به 4 باند و اكثرا به بزرگراه و اتوبان تبديل شده است .
در حال حاضر 400 كيلومتر راه روستايي و بيش از 1500 كيلومتر راه بين شهري و بخشي در سطح استان وجود دارد .
برق
قبل از انقلاب نيز اكثر شهرها و بخش هاي استان از نعمت برق برخوردار نبودند و تنها 11 روستا نزديك به مركز استان بود كه داراي برق بود. برقي كه در مركز استان يعني بوشهر بود. دائما قطع و وصل و در نوسان بود. امروزه به بركت انقلاب اسلامي قدمهاي بسيار بلندي در اين راستا برداشته شد ضمن اينكه مشكل برق شهرها و بخش ها مرتفع گرديد.
تمامي روستاهاي بالاي ده خانوار از نعمت برق برخوردار هستند به طوري كه در حال حاضر بيش از98 درصد از جمعيت استان از نعمت برق برخوردار هستند و هم اكنون مشكل خاصي در اين راستا ندارند البته نبايد فراموش كرد كه اين اقدامات در حالي صورت گرفته كه شهرها بخش ها و حتي روستاهاي استان در حال توسعه و گسترش و افزايش جمعيت بوده اند.
مخابرات
در بخش مخابرات در زمان رژيم شاه تنها مركز استان يعني بوشهر با يك مركز تلفن خودكار و 4 هزار شماره تلفن فعال بود در 8 شهرستان و 16 بخش ديگر استان از تلفن خودكار خبري نبود و ارتباط بين شهري توسط تلفن مغناطيسي صورت مي گرفت روستا كه جاي خود داشت . در آن زمان تنها 4 روستاي نور چشمي آن هم نيمه وقت از تلفن برخوردار بودند .
با پيروزي انقلاب اسلامي تحولات در مخابرات آغاز شد . مركز تلفن خودكار بوشهر به 4 مركز و شهرستان ها و بخش ها كلا وارد تلفن خودكار و 600 روستا از ارتباط تلفني با ضريب نفوذ بالا برخوردار شد و 172 روستا در حال تجهيز شدن هستند .
ميزان تلفن ثابتي كه از بدو پيروزي انقلاب تاكنون در سطح استان به مردم واگذار شده است قريب 384 هزار شماره مي باشد و تلفن همراه كه تاكنون بين مشتركين توزيع شده نيز 388 هزار شماره با ضريب نفوذ 4200 مي باشد همچنين ايستگاه هاي مايكروويو كه قبلا وجود نداشت هم اكنون به 347 ايستگاه رسيده و 42 مركز ديتا نيز در سطح استان وجود دارد .
فضاهاي آموزشي
ايجاد فضاي آموزشي و مراكز آموزش عالي از زير بنايي ترين و ضروري ترين زمينه هاي توسعه هر منطقه به مشار مي رود قبل از پيروزي انقلاب تنها مركز علمي استان يك هنرستان فني بود. فضاي آموزشي نيز با جمعيت استان هيچگونه سنخيتي نداشت و از نظر فضاي آموزش در شان دانش آموزان نبود.
با پيروزي انقلاب اسلامي با تلاش مسئولين استان در جهت ايجاد فضاهاي آموزشي بطور متوسط در هر 15 الي 16 روز يك كلاس بر فضاي آموزش اضافه مي شود و كلاس هاي درس با معماري روز ساخته شدند.
مراكز آموزش عالي رشد فزاينده اي پيدا كرد بطوري كه امروز شاهد دانشگاه بزرگ خليج فارس هستيم كه در سطح بين المللي دانشجو مي پذيرد و دانشگاه پيام نور دانشگاه آزاد دانشگاه علمي كاربردي (واحدهاي كشاورزي فرهنگ و هنر اداره زندان ها) دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه آيت الله خامنه اي دانشگاه الزهرا دانشكده معماري با رشته هاي مختلف نه تنها در مراكز استان بلكه در تمامي شهرستان هاي استان فعاليت دارند.
بهداشت و درمان
در زمينه مراكز بهداشتي درماني نيز قدمهاي بسيار بلند از بدو پيروزي انقلاب تاكنون برداشته شده به طوري كه مراكز بهداشتي استان از 50 واحد خانه بهداشت در سطح استان به 600 خانه بهداشت گسترش پيدا كرده اند همچنين در قبل از انقلاب بوشهر تنها داراي يك بيمارستان با 170 تخت آن هم در مركز استان بود اين در حالي است كه در حال حاضر 10 بيمارستان در سراسر استان وجود دارد . همچنين مراكز درماني به بيش از800 واحد افزايش يافته است تجهيزات و امكانات پزشكي نيز نسبت به قبل از انقلاب به طور كلي قابل مقايسه نيست . مردم استان با داشتن امكانات بالقوه بهداشتي درماني ديگر رنج سفر به استان هاي همجوار براي معالجه در سرندارند. خوشبختانه در حال حاضر تمامي 9 شهرستان استان از بيمارستان مجهز و در خور شان برخوردار هستند .
لازم به يادآوري است در حال حاضر دو بيمارستان با ظرفيت 220 و 160 تختخواب به ترتيب در شهرهاي بوشهر و برازجان در حال احداث است .
بخش مسكن
در بخش مسكن نيز اقدامات قابل توجهي از بدو پيروزي انقلاب تاكنون صورت گرفته است . واگذاري زمين به افراد فاقد مسكن توسط اداره كل مسكن و شهرسازي آماده سازي بيش از 20 قطعه 10 هزار هكتاري زمين در سطح استان احداث 15 هزار واحد مسكوني ارزان قيمت در شهرها و واگذاري به افراد نيازمند و فاقد مسكن احداث شهر جديد عالي شهر با جمعيت حدود100 هزار نفري و همچنين احداث 12 هزار واحد مسكوني توسط بنياد مسكن انقلاب اسلامي در روستاها در سالهاي اخير و همچنين آماده سازي و احداث 10 هزار واحد مسكوني ديگر توسط تعاوني مهر رضا كه در حال حاضر در دست اقدام است از جمله اقداماتي بود كه در زمينه مسكن تاكنون صورت گرفته است .
در عين حال علي رغم تلاش مستمر مسئولين در جهت محروميت زدايي از استان و استفاده از امكانات بالقوه در راستاي سازندگي استان هنوز هم مشكلات متعددي در سطح استان به جاي مانده است كه همت و تلاش مضاعف مسئولين را بيش از گذشته طلب مي كند.
بوشهر ـ حميد عالي حسيني ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي
قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در بخش شيلات استان بوشهر داراي سه بندر صيادي و دو تاسيسات برودتي و عمل آوري بود و تعداد قليلي در اين شغل امرار و معاش مي كردند . امروزه شاهد 14 بندر صيادي در سطح استان هستيم
6 ميليارد مترمكعب آبهاي سطحي استان كه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي به هدر مي رفت با برنامه ريزي كه در سدسازي بالاخص سد رئيسعلي دلواري سد سرقنات سدهاي خاكي متعدد و طرح هاي آبخيزداري صورت گرفت در حال حاضر 500 ميليون مترمكعب از آبهاي استان مهار شده و در اختيار كشاورزان استان قرار دارد.
قبل از پيروزي انقلاب در حدود دو ميليون نخل خرما با توليد سالانه حدود 20 الي 30 هزار تن كه بيشتر در داخل مصرف مي شد در استان وجود داشت ولي در حال حاضر از بيش از 6 5 ميليون نخل خرما حدود 130 هزار تن خرما در سال برداشت مي شود كه پس از بسته بندي توسط 12 كارخانه بسته بندي به خارج كشور صادر مي شود .
تا قبل از پيروزي انقلاب از 720 روستاي استان 13 روستا از آب آشاميدني سالم برخوردار بودند . از طرفي اكثر شهر و بخشهاي استان منجمله مركز استان هم با مشكلات آب آشاميدني روبرو بود . در حال حاضر بيش از 92 درصد روستاهاي استان از آب آشاميدني لوله كشي برخوردارند
در زمينه راه سازي از 720 روستاي موجود در قبل از انقلاب 475 روستا داراي 145 كيلومتر راه شوسه بودند كه به همت جهاد سازندگي و ديگر نهادهاي دولتي اكنون 95 درصد روستاهاي استان از راه ارتباطي روكش آسفالت برخوردار هستند .
در زمينه مراكز بهداشتي درماني نيز قدمهاي بسيار بلند از بدو پيروزي انقلاب تاكنون برداشته شده به طوري كه مراكز بهداشتي استان از 50 واحد خانه بهداشت در سطح استان به 600 خانه بهداشت گسترش پيدا كرده اند
در گذشته چيزي به عنوان صنعت در استان وجود نداشت و كارگاههاي درب و پنجره سازي را جزو واحدهاي صنعتي مي دانستند اما امروز در هر منطقه اي از استان واحدهايي صنعتي و توليدي اعم از تاسيسات عمل آوري ماهي كنسرو سازي تن ماهي بافندگي ريسندگي مواد غذايي صنايع تبديلي و شركت هاي عظيم كشتي سازي و سكوسازي وجود دارد
علي رغم تلاش مستمر مسئولين در جهت محروميت زدايي از استان و استفاده از امكانات بالقوه در راستاي سازندگي استان هنوز هم مشكلات متعددي در سطح استان به جاي مانده است كه همت و تلاش مضاعف مسئولين را بيش از گذشته طلب مي كند

پنجشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن