واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اجراي آزمايشي طرح ايجاد پرونده الكترونيكي بيماران در اصفهان
اصفهان - خبرنگار اطلاعات: طرح تشكيل پرونده الكترونيكي بيماران براي نخستين بار در كشور به صورت آزمايشي در 3 درمانگاه تامين اجتماعي استان اصفهان اجرا ميشود.
علي اصغر دادخواه مدير كل تامين اجتماعي استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار اميدواري كرد اين طرح كه هماكنون در 7 كشور جهان اجرا ميشود، با همكاري مسئولان جشنواره نوآوري كشور، در ايران نيز اجرا شود و هر بيمار از بدو تولد يك پرونده الكترونيكي داشته باشد.
وي سپس از اجراي طرح بيمه زنان خانهدار خبر داد و افزود: زنان خانهدار با تنظيم يك فرم خوداظهاري ميتوانند از خدمات بيمه بهرهمند شوند.
او اجراي طرح بيمه حمل بار و بيمه قاليبافان و نامنويسي براي دريافت سهام عدالت را از ديگر خدمات اين اداره برشمرد و يادآور شد: اين اداره براي افزايش خدمات مجوز فعاليت 20 شعبه سيار را دريافت كرده است كه 3 مركز اقماري در دهه فجر فعال ميشود.
دادخواه با اشاره به رشد 100 درصدي شعب ثابت، سيار و كارگذاري اين اداره تا پايان سال، گفت: راهاندازي نرمافزار دريافت پيامهاي مردمي با هدف كاهش مشكلات از ديگر طرحهاي اين اداره است.
وي سپس از اجرايي شدن 10 هزار نامه مردمي به رئيسجمهوري خبر داد و افزود: يكي از مشكلات مستمريبگيران حضور در بانكهاي رفاه براي دريافت مستمريشان بود كه با عقد قرارداد با بانكهاي ملت، ملي و تجارت، اين مشكل برطرف شد و از اين پس بازنشستگان ميتوانند با دريافت فرم و تحويل آن به نزديكترين بانك محل سكونت خود براي دريافت مستمري به آن بانك مراجعه كنند.مديركل تامين اجتماعي استان اصفهان شمار مراجعان امسال براي دريافت خدمات درمان مستقيم را 5 ميليون نفر اعلام كرد و گفت: اميد است اعطاي طرح كارت سلامت به افراد زير پوشش از اوايل سال 88 در استان اصفهان اجرايي شد.
وي در ادامه از ساخت شعبه تامين اجتماعي در شهرستانهاي خمينيشهر، شهرضا و دهاقان خبر داد و افزود: تا سال آينده تمامي شعب به شبكه الكترونيكي ميپيوندند و حتي صدور دفترچه بيمه بدون نياز به حضور افراد انجام ميشود.
در ادامه دكتر موسوي مدير درمان تامين اجتماعي استان اصفهان با اشاره به پروژه ساخت بيمارستان 160 تختخوابي در مركز استان، گفت: در اين مركز فوق تخصصي كه در نزديكي سپاهانشهر ساخته خواهد شد، بسياري از جراحيهاي تخصصي همچون قلب باز، آنژيوگرافي و... انجام ميشود.
وي افزايش كيفي درمان را از اهداف اين سازمان اعلام كرد و افزود: براساس اين طرح شوراي عالي درمان كشور بيش از 2600 ساعت پزشك براي خدمترساني بهتر به تامين اجتماعي استان اختصاص داد و پزشكان فقط ميتوانند در روز 12 بيمار را ويزيت كنند.
او سپس به بازسازي كلينيك تخصصي ديابت در اصفهان اشاره كرد و يادآور شد: ساخت درمانگاه غرضي در زميني به مساحت 6 هزار مترمربع، ساخت درمانگاههاي 6 و 7 در خيابانهاي آتشگاه و زينبيه، آغاز مطالعه ساخت درمانگاه تخصصي در نجفآباد و تيران و كرون، بازسازي دو درمانگاه در خيابانهاي مسجدسيد و چهارباغ بالا، بهرهبرداري از دستگاه MRI بيمارستان شريعتي و دستگاه سيتياسكن پيشرفته در بيمارستان غرضي از ديگر طرحهاي اين مركز است.
دكترموسوي هزينه خريد تجهيزات براي درمانگاهها و بيمارستانها را در سال جاري 7/2 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: استان اصفهان از نظر شمار پذيرش، بستري و ويزيت بيماران بعد از استان تهران مقام دوم را دارد.
در ادامه سوادكوهي معاون بيمه اداره كل تامين اجتماعي استان اصفهان از بازنشستگي 13 هزار كارگر مشاغل سخت و زيانآور در استان خبر داد و گفت: 95 درصد تعهدات تامين اجتماعي در بخشهاي غير از درمان است.وي سپس با اشاره به پرداخت مستمري بيمه بيكاري به 14 هزار نفر در استان افزود: ماهانه بيش از 2/4 ميليارد تومان حقوق به آنان پرداخت ميشود.
معاون بيمه اداره كل تامين اجتماعي استان اصفهان از پوشش بيمهاي افراد زير 50 سال خبر داد و گفت: هماكنون 7/2 ميليون نفر زير پوشش بيمه خدمات تامين اجتماعي هستند و استان اصفهان از نظر پوشش بيمهاي بعد از تهران رتبه دوم را دارد.
پنجشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]