واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: آمار سال 1386 وزارت صنايع و معادن نشان داد؛ تنها يكششم جوازهاي تاسيس صادر شده موفق شدند محصولات كاني غيرفلزي، اشتغالزاترين گروه صنعتي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنعت و معدن
بيشترين تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده از سوي وزارت صنايع و معادن در سال گذشته مربوط به گروه محصولات كاني غيرفلزي بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سال 1386 بعد از گروه محصولات كاني غيرفلزي، بيشترين تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده توسط وزارت صنايع و معادن مربوط به گروه محصولات لاستيكي و پلاستيكي و محصولات غذايي و آشاميدني بوده است.
بعد از اين سه گروه و با فاصله نسبتا زياد گروههايي مانند محصولات فلزات فابريكي به جز ماشينآلات و تجهيزات، مواد شيميايي و محصولات شيميايي و منسوجات قرار گرفتند.
كمترين تعداد پروانه بهرهبرداري صادر شده نيز در سال گذشته مربوط به گروه محصولات از توتون و تنباكو با تنها دو پروانه بهرهبرداري بوده است.
همچنين از سال گذشته براي توليد نرمافزار به منظور فنآوري اطلاعات توسط وزارت صنايع و معادن پروانه بهرهبرداري صادر شد كه در سال 1386 تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده در اين حوزه به 15 فقره رسيد.
از سوي ديگر تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده در سال گذشته در گروههاي دباغي و پرداخت چرم، ساخت چمدان و كيف و كفش و ساير تجهيزات حمل و نقل به غير از وسايل نقليه موتوري، تريلر و نيمتريلر كاهش را نسبت به سال 1385 نشان داد.
بيشترين رشد تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده نيز در سال گذشته مربوط به گروه ابزار پزشكي، ابزار اپتيكي، ابزار دقيق و ساعت بوده است.
بعد از اين گروه نيز گروههاي بازيافت، ساخت فلزات اساسي، ماشينهاي الكتريكي و دستگاههاي برقي و محصولات فلزي فابريكي به جز ماشينآلات و تجهيزات قرار گرفتند.
از سوي ديگر بيشترين سرمايهگذاري براساس پروانههاي بهرهبرداري از واحدهاي جديد صنعتي و توسعه واحدهاي موجود در سال گذشته مربوط به گروه مواد شيميايي و محصولات شيميايي بود.
بعد از اين گروه مواد شيميايي و محصولات شيميايي نيز گروههاي محصولات كاني غيرفلزي، كك و محصولات حاصل از تصفيه نفت و سوختهاي هستهاي و همچنين محصولات غذايي و آشاميدني قرار گرفتند.
همچنين بيشترين اشغال براساس پروانههاي بهره برداري از واحدهاي صنعتي و توسعه واحدهاي موجود در سال گذشته مربوط به گروه محصولات كاني غيرفلزي بود.
بعد از اين گروه نيز گروههاي محصولات غذايي و آشاميدني، محصولات لاستيكي و پلاستيكي، محصولات فلزي فابريكي به جز ماشينآلات و تجهيزات و مواد شيميايي و محصولات شيميايي جاي گرفتند.
يكششم موفق شدند!
اما يكي از نكات جالبي كه ميتوان از مقايسه تعداد جوازهاي تاسيس صادر شده توسط وزارت صنايع و معادن با تعداد پروانههاي بهرهبرداري صادر شده از سوي همين وزارتخانه به آن پي برد، فاصله معنادار ميان تعداد جوازهاي تاسيس صادر شده با تعداد پروانههاي صادر شده توسط وزارت صنايع و معادن است.
در سال 1386 در مجموع 48 هزار و 163 فقره جواز تاسيس از سوي وزارت صنايع و معادن صادر شد، درحالي كه در همين سال 8 هزار و 135 فقره پروانه بهرهبرداري از سوي اين وزارتخانه صادر شد؛ بنابراين ميتوان ضريب موفقيت جوازهاي تاسيس صادر شده را تقريبا يك ششم دانست، يعني از هر شش جواز تاسيس صادر شده تنها يكي به مرحله توليد و بهرهبرداري رسيده است.
انتهاي پيام
جمعه|ا|18|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]