واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: نكته دانمارك و فجايع غزه
بدون شك فاجعه غزه و جنايات گسترده و وحشيانه حاكمان و نيروهاى رژيم صهيونيستى محكى روشن براى اثبات دروغين بودن ادعاى بيشتر كشورهاى اروپايى و امريكا در دفاع از حقوق بشر بود. حاكمان كشورهاى مذكور كه براى اعدام يك قاتل و قاچاقچى مواد مخدر بيانيه هايى در محكوميت آن صادر مى كنند، در برابر كشتار فجيع كودكان، زنان و غير نظاميان غزه و استفاده رژيم صهيونيستى از سلاح هاى ممنوعه از جمله بمب هاى فسفرى، تنگستنى و غيره كه مورد تأييد گزارشگران، پزشكان و امدادگران اعزامى از اين كشورها قرار گرفته نه تنها به ابراز نگرانى اكتفا كرده و هيچ اقدام عملى انجام نداده اند، بلكه در مقابل سعى نمودند كه دفاع حماس از سرزمين و مردم خود را عامل اين كشتار قرار دهند. به خيال اين مدعيان دروغين حقوق بشر با اين تاكتيك مى توانند سكوت شرم آور خود را در برابر جنايات صهيونيست ها توجيه نمايند. يكى از اين كشورهايى كه معمولاً خود را مدعى حقوق بشر و صلح و عدالت و احترام به افكار عمومى مى داند، دانمارك است. رفتار اين دولت در جريان بحران قابل توجه و البته تأسف آور است.
در طى حمله وحشيانه رژيم صهيونيستى اسرائيل به غزه كه از ۷ الى ۲۸ دى ماه ۱۳۸۷ به طول انجاميد، مواضع دولت دانمارك عمدتاً در حمايت ضمنى و آشكارا از رژيم صهيونيستى بوده و بدون در نظر گرفتن محاصره طولانى نوار غزه و وضعيت وخيم زندگى مردم ستمديده و بى گناه فلسطين، حماس را مسبب شروع جنگ قلمداد كرده است.
وزير خارجه دانمارك طى مقاله اى در روزنامه دانماركى برلينسكه مى گويد: حماس مايل نبود آتش بس را تمديد كند، لذا تعداد زيادى موشك به طرف اسرائيل پرتاب كرد و باعث شروع دوره جديدى از خشونت گرديد. دولت دانمارك به صراحت اعلام نمود كه اسرائيل حق دارد عليه موشك و ترور از خود دفاع كند.
دولت دانمارك بدون محكوم نمودن كشتار بى رحمانه كودكان و زنان مظلوم فلسطينى توسط رژيم جنايتكار صهيونيستى و به كارگيرى سلاح هاى ممنوعه (مانند بمب هاى فسفرى، خوشه اى و غيره) توسط اسرائيل، حماس را يك سازمان تروريستى دانسته و مى كوشد تقصير را به گردن حماس، جهاد اسلامى و حاميان آنان از جمله ايران و سوريه و حزب الله لبنان بيندازد.
نخست وزير دانمارك كه طى دوران ۸ ساله رياست جمهورى بوش، دوست صميمى و حامى پر و پا قرص وى بوده است، در يك مصاحبه مطبوعاتى انتقاد يكطرفه از اسرائيل در جنگ غزه را محكوم كرد و اصرار ورزيد كه حماس مسئول بحران بوده است: «حماس است كه آتش بس را شكست و به اسرائيل با موشك حمله كرد. همه جنگ ها هميشه وحشتناكند و تصاويرى كه ما مى بينيم، خوفناكند، اما كاملاً غير منطقى است كه تنها از اسرائيل انتقاد شود. اقدامات اسرائيل بايد به عنوان اعمال قانونى دفاع از خود ديده شود»! رئيس دولت دانمارك حتى با نظر وزير خارجه خود كه گفته بود: «عكس العمل اسرائيل به حملات موشكى حماس خارج از تناسب است.» مخالفت نمود و گفت: ما بايد هميشه به ياد آوريم كه اسرائيل حق دارد بر طبق قوانين بين المللى از خود دفاع كند.»
نكته قابل توجه اين است كه وزير كمك هاى توسعه اى اين كشور نيز گفته بود دانمارك در صدد خواستن جبران خسارات وارده به كلينيك هاى پزشكى و مركز كمك به قربانيان شكنجه در غزه كه با پول دانمارك ساخته شده و توسط بمباران اسرائيل تخريب شده بود، است. ليكن نخست وزير دانمارك سريعاً نظر وى را هم رد كرد و گفت: «دولت دانمارك هيچ اقدامى در اين جهت نخواهد نمود.» به هر حال بر خلاف انتظار كه معمولاً كشورهاى اروپايى بويژه دانمارك در خصوص دفاع از حقوق بشر مواضعى اتخاذ مى كنند در بحران غزه مشاهده گرديد كه تا چه اندازه اين گونه ادعاها بى اساس بوده و برخى دولتمردان اين كشورها چگونه به توجيه كشتار هزاران كودك، زن و افراد غير نظامى در غزه پرداخته اند، از اين رو بهتر است دولتمردان دانماركى به جاى حمايت از جنايتكاران اسرائيلى و انتقاد از حماس به خاطر دفاع از سرزمين خود به قربانيان مظلوم جنايات هولناك رژيم صهيونيستى بينديشند و لا اقل در جهت تسكين آلام آنان قدمى بردارند و از تاريخ اين معلم بزرگ انسان ها درس بگيرند.
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]