واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نسل دوم دارا و سارا به بازار مي آيد
وي همچنين از طراحي و ساخت 40 عروسك بومي و محلي در كشور خبر داد و گفت: براي گسترش فرهنگ ملي و بومي طرح امانت عروسك در سطح كشور از سالهاي آتي اجرا مي شود.
معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور محبوبيت عروسك باربي را ناشي از قدمت 50 ساله و تكنولوژي ساخت اين عروسك دانست.
محمد باقر آدوسي در پاسخ به مهر مبني بر دلايل ممنوعيت فروش عروسك باربي و عدم استقبال از عروسك هاي دارا و سارا در كشور افزود: عروسكهاي دارا و سارا با هدف مقابله با عروسك باربي در كشور طراحي و ساخته نشده اند بلكه هدف ارائه مدل عروسكي برگرفته از سنتهاي اصيل ايراني بوده است.
وي ادامه داد: ممنوعيت فروش باربي در فروشگاههاي كشور نيز به دليل اثرات تخريبي و بدآموزي اين عروسكها بوده است.
آدوسي، عمده دليل محبوبيت باربي در كشور را قدمت بالاي 50 سال و نيز تكنولوژي و تنوع طراحي اين عروسك اعلام كرد و اظهارداشت: اگر اين مدل عروسكي را با دارا و سارا مقايسه كنيم عروسك دارا و سارا نه تنها چنين قدمتي ندارد بلكه تكنولوژي ساخت آن نيز همانند باربي نيست.
نسل دوم عروسكهاي دارا و سارا روانه بازار شد
معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور از ارائه نسل دوم عروسكهاي دارا و سارا به بازار خبر داد و اعلام كرد: تا جايي كه تكنولوژي موجود كشور جوابگو باشد تلاش مي كنيم در طراحي عروسكهاي دارا و سارا تنوع ايجاد كنيم.
وي همچنين از طراحي و ساخت 40 عروسك بومي و محلي در كشور خبر داد و گفت: براي گسترش فرهنگ ملي و بومي طرح امانت عروسك در سطح كشور از سالهاي آتي اجرا مي شود.
آدوسي با تاكيد بر تثبت و احياي جايگاه قصه گويي در كشور اظهارداشت: متاسفانه در سالهاي اخير فعاليت قصه گويي در جامعه كمرنگ شده بود كه كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان با برگزاري جشنواره هاي منطقه اي، استاني و بين المللي به همراه ساير فعاليتهاي فرهنگي تلاش مي كند رويكرد قصه گويي در كشور بازشنايي و دوباره تثبت شود.
معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كشور ادامه داد: در اين راستا در سال 90 بيش از 60 هزار دفعه توسط دو هزار و 800 مربي قصه گويي دركشور انجام شده كه در مجموع شامل يك ميليون و 200 هزار نفر دفعه مي شود.
بهره مندي سالانه 12 ميليون نفر از فعاليت هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان
وي در ادامه از بهره مندي سالانه 12 ميليون نفر از فعاليتهاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان خبر داد و افزود: 10 درصد از اين فعاليتهاي مربوط به قصه گويي است.
آدوسي با بيان اينكه قصه گويي كاركرد سياسي، اجتماعي، تاريخي و بهداشتي دارد گفت: از سالهاي آتي تلاش مي شود قصه گوياني در سنين نوجواني تربيت شود تا قصه گويي به عنوان درمان وارد خانواده ها شود.
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]