تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846728996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ايران در توليد سي دي و دي وي دي گوي سبقت را از چين مي ربايدواردات لوح هاي فشرده ۱۳ برابر كاهش يافت


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: ايران در توليد سي دي و دي وي دي گوي سبقت را از چين مي ربايدواردات لوح هاي فشرده ۱۳ برابر كاهش يافت
ايتنا- رئيس اتحاديه صنايع لوح‌هاي فشرده: "قيمت تمام شده مواد اوليه توليد سي‌دي و دي‌ِوي‌دي براي توليدكنندگان اين حوزه بالا رفته و اين درحالي است كه حمايت‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت نيز از توليدكنندگان كاهش يافته است."


توليدكنندگان لوح‌هاي فشرده پس از تامين تقاضاي بازار داخلي، به دنبال افزايش توان صادراتي و پذيرش سفارش توليد براي كشورهاي مختلف هستند.

به گزارش ايتنا به نقل از عصر ارتباط، با افزايش توان كارخانه‌هاي ايراني براي توليد سي‌دي و دي‌وي‌دي، نه تنها بازار داخلي اين كالا به تصرف محصولات بومي درآمده بلكه فعالان اين بخش از افزايش توان صادراتي خود به خارج از كشور خبر مي‌دهند.

در حقيقت گسترش دامنه توليد لوح‌هاي فشرده كه در ادامه حمايت‌هاي پيشين وزارت صنايع قوت گرفت، طي پنج سال گذشته باعث شد ايران به بزرگ‌ترين توليدكننده سي‌دي و دي‌وي‌دي در منطقه تبديل شود.

علاوه بر اين، نگاهي به روند نزولي واردات ديسك‌هاي نوري هم تأييد مي‌كند كه حضور برندهاي خارجي در بازار كشور روز به روز كمتر از گذشته مي‌شود؛ چنانچه اتاق بازرگاني تهران اعلام كرد كه حجم واردات انواع سي‌دي و دي‌وي‌دي طي ۱۰ماهه اخير سال جاري تا سيزده برابر نسبت به سال گذشته كاهش يافته است.

براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحاديه صنايع لوح‌هاي فشرده، هم اكنون حدود ۲۱ كارخانه سي‌دي و دي‌وي‌دي در كشور وجود دارد كه ميزان توليدات آنها روزانه به دو ميليون لوح فشرده خام و پر مي‌رسد و امسال با وجود بحران‌هاي اقتصادي، ميانگين اين توليد از مرز ۳۰۰ ميليون عدد لوح هم گذشته است.

كاهش صدور مجوز
در شرايطي كه به نظر مي‌رسد بازار توليد ديسك‌هاي نوري اشباع شده وزارت صنعت، معدن و تجارت از كاهش صدور پروانه توليد دراين بخش خبر داد.
در واقع برخلاف سال‌هاي گذشته كه وزارت صنايع تسهيلات ويژه‌اي براي واحدهاي توليدي سي‌دي و دي‌وي‌دي قايل بود، روند واگذاري اين پروانه‌ها از سال۸۹ تاكنون سير نزولي داشته است.
در همين رابطه دفتر سرمايه‌گذاري‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد كه از ابتداي سال گذشته تاكنون، تنها به هشت واحد توليدي در زمينه سي‌دي، دي‌وي‌دي و ديسك‌هاي بلو‌-ري خام و پرشده مجوز فعاليت داده شده است.

علاوه براين درحال حاضر تنها واحدهايي مي‌توانند ازتسهيلات اين وزارت‌خانه براي توليد لوح‌هاي فشرده استفاده كنند كه توليد آنها با هدف صادرات باشد چراكه طبق برآوردهاي كارشناسي شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ميانگين لوح‌هاي فشرده توليد شده در هرسال، حدود سي ميليون عدد مازاد نياز داخل وجود دارد كه قابليت صادرات به خارج از كشور را دارند.

از سوي ديگر اتاق بازرگاني، صنايع و معادن تهران هم در آخرين آمار خود، ارقام واردات و صادرات لوح‌هاي فشرده را اعلام كرد كه طبق اين جداول، امسال در مجموع، حدود دو ميليون و چهارصد هزار دلار سي‌دي و دي‌وي‌دي وارد كشور شده كه سهم غالب اين محموله‌ها به كشور امارات اختصاص دارد.
نكته قابل توجه اين است كه اين حجم در مقايسه با رقم بيست و هفت ميليون دلاري واردات در سال گذشته تا سيزده برابر كاهش يافته است.

دربخش صادرات نيز بيشترين حجم لوح‌هاي فشرده كه امسال به كشورهايي همچون تركيه، تايلند، سنگاپور و امارات فرستاده شده، حدود چهار ميليون دلار برآورد شده كه اين رقم درمقايسه با سال پيش از افزايش چهارصد درصدي حكايت دارد.

خودكفايي در عين محدوديت
جواد انصاري، رئيس اتحاديه صنايع لوح‌هاي فشرده با اشاره به موانع توليد و رونق بازار اين محصولات در سال جاري گفت: به دليل نوسان نرخ ارز و تحريم‌هاي اقتصادي‌، قيمت تمام شده مواد اوليه توليد سي‌دي و دي‌ِوي‌دي براي توليدكنندگان اين حوزه بالا رفته و اين درحالي است كه حمايت‌هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت نيز از توليدكنندگان كاهش يافته است.

انصاري به كاهش نسبي توليد لوح‌هاي فشرده طي سال جاري اشاره كرد و افزود: با وجود اينكه انتظار مي رفت در سال ۹۰ بتوانيم بيشتر از سال‌هاي قبل توليدات خود در زمينه لوح‌هاي فشرده را افزايش دهيم اما به دليل بحران‌هاي اقتصادي و همچنين كاهش تقاضا از سوي متقاضيان فيلم و سينما، آمار توليد ما تا حدودي با كاهش روبه‌رو شد.

او با بيان اينكه كارخانه‌هاي ايراني هنوز ظرفيت خالي براي توليد ديسك‌هاي نوري به ويژه دربخش لوح‌هاي خام دارند، گفت: براساس تعاملات صورت گرفته با مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت ارشاد، قصد داريم تا از كشورهاي همسايه همچون پاكستان، افغانستان، هند و ساير كشورها براي توليد سي‌دي و دي‌وي‌دي سفارش بگيريم. اميدواريم از اين طريق بازدهي كاري اين كارخانه‌ها مانند قبل افزايش يابد.

رئيس اتحاديه صنايع لوح‌هاي فشرده با اشاره به اينكه هزينه تمام شده لوح‌هاي خام و پر شده در ايران به نسبت ساير كشورها پايين‌تر است، ادامه داد: طبق بررسي‌هاي صورت گرفته و با توجه به پتانسيل بالايي كه در كارخانه‌هاي توليدي ما وجود دارد، تلاش مي‌كنيم از اين تقاضا براي گسترش صادرات لوح‌هاي فشرده استفاده كنيم؛ درواقع كل هزينه‌هاي توليد اين محصولات در ايران در مقايسه با توليدات چيني هم ارزان‌تر تمام مي‌شود بنابراين مي توان بازار بزرگي براي صادرات سي‌دي و دي‌وي‌دي در سال‌هاي آينده متصور بود.

او رويكرد مجموعه جديد مركز رسانه‌هاي ديجيتال نسبت به افزايش صادرات لوح‌هاي فشرده را مثبت خواند و گفت: طي جلساتي كه اتحاديه براي تسهيل فرايند صادرات با مديران اين مركز داشته ، احساس كرديم نظركلي اين مركز براي باز شدن فضاي توليد و صادرات لوح‌هاي فشرده با توليدكنندگان كاملاً همگراست و اميدواريم قول‌هاي آنها در رابطه با نظارت بر بازار نرم‌افزار و لوح‌هاي فشرده تحقق يابد.

انصاري ادامه داد: در زمينه يكپارچگي نظارت بر حوزه لوح‌هاي فشرده، ما پيشنهاد داديم كه از ظرفيت‌هاي صنفي اتحاديه صنايع لوح‌هاي فشرده و همچنين انجمن توليدكنندگان محصولات سينمايي استفاده شود چراكه اعتقاد داريم اعضا اين مجامع دغدغه‌هاي صنفي بيشتري براي رصد بازار دارند، بنابراين وزارت ارشاد هم مي‌تواند به عنوان متولي در اين طرح وظايف خود را به درستي انجام دهد.

شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن