واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در استان قم
خبرگزاري فارس: كارشناس سلامت و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي ادارهكل آموزش و پرورش استان قم از تدوين نقشه راه پيشگيري از اعتياد مدارس اين استان به منظور شناسايي آسيبها و عوامل خطر دانشآموزان در هر منطقه و مدرسه و برنامهريزي براي انجام برنامههاي پيشگيري خبر داد.
سيدجعفر ميرحسيني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به اجراي مانور زلزله اظهار كرد: نخستين مانور زلزله سال 78 به منظور آمادهسازي و اطلاعرساني به دانشآموزان در زمينه زلزله برگزار شد.
وي خاطرنشان كرد: يك نفر به عنوان رابط مانور زلزله در سال جاري در سطح استان و كشور معرفي شده كه تمام فعاليتهاي آموزشي، پيگيري بخشنامهها و اجراي دقيق مانور بر اساس دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش را انجام ميدهد.
كارشناس سلامت و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي ادارهكل آموزش و پرورش استان قم ادامه داد: تاكنون 200 هزار دانشآموز در مانور زلزله، آموزش پناهگيري صحيح و خروج اضطراري را فرا گرفتند.
وي خاطرنشان كرد: تاكنون هشت كارگاه آموزشي زلزله برگزار شده و هزار نفر در اين كارگاهها شركت كرده و از نحوه صحيح پناهگيري، شناسايي نقاط امن مدرسه و اطلاعرساني نقاط امن آگاه شدند.
ميرحسيني عنوان داشت: همايش رابطان برتر در بهمن ماه برگزار ميشود و آموزشهاي به روز به رابطان مدارس ارائه ميشود.
وي به ديگر اقدامات صورت گرفته درباره ارائه آموزشها در زمينه زلزله اشاره كرد و افزود: كتابچهاي درباره خودآموز آمادگي در برابر بلايا تهيه و تكثير شده و در اختيار خانوادهها قرار ميگيرد.
كارشناس سلامت و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي ادارهكل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به بحث پيشگيري از اعتياد گفت: اكنون طرح مشاركتي مدرسه محور در مدارس ابتدايي، آموزش مهارتهاي زندگي در مدارس راهنمايي و طرح مدرسه مروج سلامت در مقطع متوسطه در حال اجراست.
وي خاطرنشان كرد: سهميه سالانه مدارس براي اجراي طرح در زمينه پيشگيري از اعتياد هر ساله بر اساس اعتباري كه از سوي وزارت آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور به استان تعلق ميگيرد، تعيين ميشود.
ميرحسيني خاطرنشان كرد: هشت هزار جلد محتواي آموزشي براي مدارس با عنوان آموزش مهارتهاي زندگي ويژه دانشآموزان راهنمايي، خودآموز مدارس مروج سلامت براي دانشآموزان متوسطه تهيه شده است.
وي از تدوين نقشه راه پيشگيري از اعتياد مدارس استان قم خبر داد و افزود: بر اساس برش نقشه راه پيشگيري كشور اين نقشه تدوين ميشود و به شناسايي آسيبها و عوامل خطر دانشآموزان در هر منطقه و مدرسه و برنامهريزي براي انجام برنامههاي پيشگيري براي آنها پرداخته ميشود.
كارشناس سلامت و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي ادارهكل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان كرد: 700 تا 800 نفر در زمينه آموزش پيشگيري از اعتياد از آموزشهاي لازم به صورت سالانه بهرهمند ميشوند.
وي عنوان داشت: طرح آموزش اوليا از ديگر برنامههاي اجرايي بوده كه 200 هزار نفر از اولياي دانشآموزان زيرپوشش اين طرح قرار ميگيرند و در زمينه مهارتهاي فرزندپروري، مهارتهاي زندگي و شناسايي مواد مخدر جديد آموزشهايي دريافت ميكنند.
انتهاي پيام/و۲۰
شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]