تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826547368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متكي: ديپلماسي امام (ره) در گام نخست عرصه بين‌الملل اسلامي را هدف قرار داد به دنبال درگيري و مساله‌سازي در دنيا نيستيم و تنها حرف خودمان را مي‌زنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: متكي: ديپلماسي امام (ره) در گام نخست عرصه بين‌الملل اسلامي را هدف قرار داد به دنبال درگيري و مساله‌سازي در دنيا نيستيم و تنها حرف خودمان را مي‌زنيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي - ايران

وزير امور خارجه با تاكيد بر اين كه ديپلماسي امام (ره) در گام نخست عرصه‌ي بين‌الملل اسلامي را مورد هدف قرار داد، گفت: ايشان معتقد بودند كه همانند ايران احياي مباني اعتقادي مردم مي‌تواند در جهان اسلام نيز منشا تحول باشد.

به گزارش خبرنگار سياسي ـ خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منوچهر متكي، وزير امور خارجه‌ي كشورمان جمعه شب در جمع استادان بسيجي دانشگاه‌هاي تهران در دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به ديپلماسي امام خميني (ره) و جمهوري اسلامي ايران در 30 سال گذشته، خاطرنشان كرد: امام (ره) با اعتقاد تحول ميان جهان اسلام از طريق احياي مباني اعتقادي اين تحول را ايجاد كرد و امروز در سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب آرمان‌هاي امام راحل در اقصي نقاط جهان اسلام و مجموعه‌هاي مسلمان در حد بسيار عالي احيا شده است.

وي ادامه داد: امروز هيچ سميناري براي اسلام‌شناسي در هيچ كجاي دنيا نمي‌توان يافت كه برگزار شود مگر اين كه راغب باشند نماينده‌اي از ايران در آن حضور يابد.

به گفته‌ي وزير امور خارجه‌ي كشورمان، همگان پذيرفته‌اند كه اسلام متحول‌كننده، اسلامي است كه ايران آن را نمايندگي مي‌كند و در قلمرو اسلام اين تولد دوباره منشا تحولات فراواني شد.

متكي اضافه كرد: در اوايل دهه‌ي شصت شمسي برخي ديپلمات‌هاي اسلامي به ما مي‌گفتند كه شما به ما هويت داديد و ما كه حتي خجالت مي‌كشيديم از اسامي اسلامي خودمان استفاده كنيم، امروز به آن افتخار مي‌كنيم.

او با يادآوري برخي فتاواي امام خميني (ره) در حفاظت از مرزهاي عقيدتي ـ اسلامي، اظهار كرد: اين كار به هيچوجه سابقه نداشته است و امروز بعد از 70 سال در تركيه مي‌بينيم همسران نخست‌وزير، رييس‌جمهور و وزير امور خارجه محجبه هستند. در حالي كه اين مساله يكي از چالش‌هاي عمده بوده است و حتي مي‌بينيم يك ميليون نفر در حمايت از مسلمانان غزه در تركيه تجمع مي‌كنند.

وزير امور خارجه‌ي كشورمان، افزود: اين‌ها افق‌هاي دوردستي است كه انقلاب اسلامي منشا و مبدع آن بوده است و اين مساله فقط بحث حفاظت از مباني عقيدتي است و فردا اين مساله به صورت مطالبات مطرح مي‌شود.

متكي با اشاره به اثرگذاري نهضت امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي كه منشا تحولات عميقي در دنيا شده است، اظهار كرد: هنوز گروهي را سراغ نداريم كه همانند انقلاب تاثيرگذاري در لايه‌هاي كيفي جامعه، توليد ادبيات و نقد منطقي و مقبول جوامع را ارايه كند. براي مثال 61 سال است كه اعلاميه‌ي بالفور براي تاسيس رژيم صهيونيستي توسط انگليس صادر شده اما هنوز نتوانسته‌اند كه آن را عملياتي كنند.

وزير امور خارجه‌ي كشورمان، زورمداري را اساس سياست فاتحان جنگ جهاني دوم معرفي كرد كه انقلاب در چالش با اين شعار گفت كه حق قدرت مي‌آورد و امروز اين مساله اثبات شده است.

متكي در ادامه ويژگي‌هاي سياست خاجي دولت نهم را مورد بحث قرار داد و با تاكيد بر اين كه دولت نهم در ديپلماسي‌اش عوض كردن زمين بازي، انداختن توپ به ميدان حريف و قداست‌شكني مسائلي بي‌منطق و تحميلي را مد نظر قرار داده بود، اضافه كرد: غرب ملاك‌هايي براي خود براي برخورد داشت كه اين‌ها اساس وحدت‌شان شده بود، اما دولت نهم دقيقا آن‌ها را مورد هدف قرار داد. بزرگ‌ترين شاخص ديپلماسي دولت نهم در بهره‌گيري از رهنمودهاي مقام معظم رهبري و به دست گرفتن چارچوب بازي و تعامل در دنيا بود.

رييس دستگاه ديپلماسي كشور افزود: هر جا كه مبتكرانه و مدبرانه و با استراتژي تعريف‌شده وارد شديم، دشمن در موضع انفعال قرار گرفت. همان‌گونه كه ديديم بزرگ‌ترين لقبي كه به جمهوري اسلامي ايران مي‌دادند بحث تغيير رژيم بود. پس از آن تغيير رفتار را مطرح كردند و امروز "تغيير" شعار خودشان شده است.

وزير امور خارجه‌ي كشورمان، اين مساله را ناشي از درستي منطق انقلاب اسلامي و جا افتادن اين تئوري كه حق بايد منشا قدرت باشد عنوان كرد و ادامه داد: هر آن چه كه امروز از قبال جمهوري اسلامي اتفاق مي‌افتد بي‌تاثير در مناسبات جديد دنيا نيست كه اين‌ها ما را به درك خاضعانه در برابر آرمان‌هاي انسان بزرگواري وامي‌دارد كه بيش از 70 سال از خود نگفت و تنها از اعتقادات و ملتش گفت.

رييس دستگاه ديپلماسي كشورمان، بزرگ‌ترين هديه‌ي امام (ره) به ملت ايران را استقلال عنوان و خاطرنشان كرد: وابستگي در دوران شاه تنها وابستگي سيستم نبود بلكه در درون سيستم به عنوان يك وجه تمايز به شمار مي‌رفت و وابستگي‌هاي فردي ملاك تمايزها و ترقي‌ها بود.

او افزود: شرايط جامعه به طرفي سوق داده شده بود كه وابستگي بزرگ شود و به مرزهاي تفاخر مي‌رسيد و آن‌چنان آن را بزرگ كرده بودند كه در ميزان وابستگي فخرفروشي مي‌كردند؛ اما يكي از هنرهاي امام (ره) اين بود كه اين مرداب را بهم زد و تعفن خود آن را نشان داد.

به گفته‌ي متكي اگر قبل از انقلاب كسي مدعي ابتكار يا فكر جديدي مي‌شد از طرف ساواك تا مرز كشته شدن پيش مي‌رفت؛ چون بنا نبود فكري غير از فكر آنان توليدي داشته باشد؛ اما نقطه‌ي مقابل آن استقلال بود كه خودكفايي و خودباوري را مطرح كرد.

وزير امور خارجه‌ي كشورمان، هم‌چنين تفاوت نهضت 15 خرداد 42 با 22 بهمن 57 را با وجود مشابه بودن مباني و رهبري آن نقش حضور مردم عنوان كرد و گفت: امام (ره) اين ظرفيت را شناخته بودند و تلاش كردند همه‌ي ابعاد خواست مستقلانه‌ي مردم را روشن كنند و امروز در هدايت داهيانه‌ي مقام معظم رهبري با شناخت زمانه و شرايط اين مساله پيش مي‌رود.

وي با انتقاد از برخي سوالات روشنفكري كه آيا آزادي اولويت دارد و يا استقلال؟ گفت: اصل سوال داراي اشكال است و هدف آن برهم زدن استقلال با تاكيد ويژه بر آزادي است.

متكي جنبش دانشجويي را نيز داراي دو ويژگي ضد استبدادي بودن و نيز ضد امپرياليستي و يا ضد آمريكايي بودن عنوان كرد و با يادآوري اين نكته كه در انقلاب اسلامي ويژگي دوم فراگيرتر شد و بيگانه‌ستيزي به معناي نفي سياست‌هاي سلطه‌طلب مورد توجه قرار گرفت، گفت: وقتي ملت حكومت مطلوب خود را مستقر كرد دانشجو در جهت رفع نواقص و تذكر به اعوجاجات احتمالي بايد ادامه يابد كه مقام معظم رهبري نيز به اين مساله عنايت دارند.

وزير امور خارجه‌ي كشورمان، در پايان با تاكيد بر اين كه ما به دنبال درگيري و مساله‌سازي در دنيا نيستيم و تنها حرف خودمان را مي‌زنيم و براي آن منطق داريم، تصريح كرد: اين مسائل از طرف عده‌اي مطرح مي‌شود كه به دنبال مشروع كردن هژموني و سلطه‌طلبي‌اند وگرنه ما به دنبال تنش در دنيا نيستيم.

انتهاي پيام

شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن