واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس اداره سياسي سپاه: سپاه يك مجموعه منحصر به فرد است سپاه در حوزه تهديدات نرم نيز به خوبي وارد عرصه مبارزه شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييس اداره سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: كشورهايي كه سالهاي متمادي در قبال مساله فلسطين موضعي خنثي و بيتفاوت اتخاذ كرده بودند در جنگ غزه به اين نتيجه رسيدند كه اسرائيل رژيمي ظالم و خونريز است و اين، اثبات صداقت جمهوري اسلامي در عرصه بينالمللي بود.
به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، سردار سرتيپ دوم پاسدار يدالله جواني در مصاحبهاي با خبرنگار سپاه نيوز به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي اظهار داشت: ايران كه زماني يك كشور جهان سومي محسوب ميشد امروز به يك كانون الهامبخش براي تمام ملتهاي آزاده تبديل شده است و مقاومت مردم غزه نمونه اعلاي اين الهامبخشي است.
** متن اين گفتوگو به اين شرح است:
*با گذشت سيسال از پيروزي انقلاب اسلامي تا كنون چه قدر به اهداف و آرمانهاي انقلاب دست يافتهايم و براي دستيابي به اهداف بلندمدت چه بايد كرد؟
ضمن تبريك اين ايام مبارك. براي پاسخ به اين سوال ابتدا بايد ببينيم مردم ايران چه اهدافي را در انقلاب دنبال ميكردند و به دنبال چه آرمانهايي بودند. نكته مهم اينكه انقلاب اسلامي با ساير انقلابهايي كه در دنيا صورت گرفته است كاملا متفاوت است. از اين جهت كه آرمانهاي انقلاب را بايد در ماهيت آن جستجو كرد و ماهيت اين انقلاب يك ماهيت صددرصد ديني بود.انقلابي كه ماهيت آن ديني است اساسا به دنبال تحقق اهدافي است كه انبياء به دنبال آن بودند؛ يعني همان آرماني را كه در دعوت پيامبران مد نظر بوده است به نوعي ميتوان در آرمانهاي انقلاب اسلامي نيز مشاهده كرد. طبيعي است كه براي رسيدن به چنين آرماني بايد راه طولاني و پرفراز و نشيبي را پشت سر گذاشت؛ يعني نميتوان گفت انقلاب اسلامي بايد ظرف سي يا چهل سال حتماً به تحقق كامل اين آرمان رسيده باشد. بايد اهداف اوليهاي را براي رسيدن به اين آرمان متعالي در نظر گرفت .ما در انقلاب اسلامي براي رسيدن به اهداف اوليه با شعارهايي نظير استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي مواجه هستيم. با چنين قرائتي از اهداف انقلاب بايد گفت كه هماكنون اين اهداف تحقق كامل پيدا كردهاند. امروز نميتوان كشوري را مثل جمهوري اسلامي ايران پيدا كرد كه ملتش از يك استقلال سياسي تمام و كمال برخوردار باشد. شما در همين مساله غزه ديديد كه در ميان دولتها تنها دولت جمهوري اسلامي ايران بود كه كاملا همراه با ملت فلسطين بود و اين نشاندهنده وجود يك استقلال سياسي واقعي در جمهوري اسلامي است. آزادي نيز از ديگر شعارهاي انقلاب بود كه كاملا تحقق پيدا كرده است. البته آن آزادي كه به معناي توطئه و اخلال در امنيت عمومي باشد در كشور ما پذيرفته نيست. اما ميبينيم كه گروهها و مذاهب مختلف ، جريانهاي سياسي، مطبوعات و احزاب آزادانه فعاليت ميكنند و بالاخره در بعد جمهوري اسلامي نيز بايد گفت كه ما يك نظام جمهوري هستيم به اين معنا كه مردم در سرنوشت كشور كاملا دخيلاند و وجود ساليانه يك انتخابات در كشور به خوبي نمايانگر ايفاي نقش مردم در سرنوشت كشور است و در بحث اسلام نيز اكنون شاهديم كه در راس نظام، ولايت فقيه قرار دارد و بدين ترتيب تحقق انديشههاي سياسي شيعه را در انقلاب ميتوان پيدا كرد.
*سپاه به عنوان يكي از بزرگترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي پس از گذر از سيسال مجاهدت و تلاش و رويارويي با بحرانها و تهديدات مختلف دشمنان هماكنون در چه موقعيتي قرار دارد؟
وقتي كه يك انقلاب، ديني و اسلامي است و تشكيل يك نظام اسلامي را درنظر داشته باشد، براي حفظ پويايي و بالندگي خود به محافظت نياز دارد. از طرفي اساسا چنين انقلابي در مقياس جهاني با انواع و اقسام توطئهها نيز روبهرو خواهد شد. سپاه پاسداران با يك چنين رويكردي ايجاد شد و حضرت امام نيز در تشكيل سپاه از همان ابتدا اين ديدگاه را دنبال ميكردند كه به هر حال اين انقلاب در مسير خود، خواه ناخواه، با چالشهايي روبهرو خواهد شد و نظام سلطه به هرطريق ممكن سعي در نابودي آن خواهد كرد؛ همان طور كه ديديم چه قدر با ملت ما دشمني ورزيدند.
امروز نيز پس از گذشت سيسال به نظر من سپاه با چنين دستاوردهايي و با پشت سرگذاشتن انواع و اقسام توطئهها در زمره سازمانهاي منحصر به فردي است كه توانسته است يك قدرت بازدارندگي در برابر تهديدات براي نظام اسلامي ايجاد كند و به خوبي در عرصه دفاع از انقلاب به ايفاي نقش بپردازد. آن هم در زماني كه دشمن با صراحت بحث استفاده از گزينه نظامي را مطرح ميكند. سپاه علاوه بر تهديدات سخت در حوزه تهديدات نرم نيز توانسته است به خوبي وارد عرصه مبارزه شود و دشمن را شكست دهد؛ به طوري كه حتي طراحان تهاجم فرهنگي و پروژههاي براندازي نرم نيز سپاه را يكي از اصليترين موانع بر سر راه خود دانستهاند. اين را هم بگويم كه سپاه را بايد با خود سپاه مقايسه كرد، نه هيچ سازمان و نهاد ديگر؛ چرا كه سپاه يك مجموعه منحصر به فرد است و قابليت آن به گونهاي است كه توانايي ورود به هر حوزهاي كه تهديدي را متوجه انقلاب بكند داراست؛ چه در حوزه تهديدات نظامي و چه در حوزه تهديدات نرم.
*مهمترين دستاورد انقلاب اسلامي ايران را در بعد فراملي و خارج از مرزهاي جغرافيايي ايران چه ميدانيد؟
امروز به بركت انقلاب اسلامي در جهان اسلام و در بين ملتهاي محروم دنيا يك بيداري اتفاق افتاده است. در جنگ غزه نيز به خوبي ديديم كه همان ملتهايي كه سالها در قبال مساله فلسطين موضعي بيتفاوت و خنثي اتخاذ كرده بودند به اين نتيجه رسيدند كه اسراييل يك رژيم ستمگر و خونريز است و اين، اثبات صداقت جمهوري اسلامي در عرصه بينالمللي بود و ما امروز ميبينيم كه جمهوري اسلامي كه زماني يك كشور جهان سومي محسوب ميشد اكنون به يك كانون الهامبخش براي تمام ملتهاي دنيا تبديل شده است.
*پيام جنابعالي به نسل جوان و آيندهساز ميهن اسلامي در سيامين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي چيست؟
تمامي كساني كه نسل اول انقلاب محسوب ميشوند و در تمام صحنههاي مختلف انقلاب حضور داشتند معتقدند كه نسل جوان بايد انقلاب را آن طور كه بوده بشناسد و به آن معرفت پيدا كند.
اينكه اين انقلاب اساسا چرا شكل گرفت و قبل از انقلاب شرايط چگونه بود و مسائلي نظير جنگ تحميلي و مخالفت غربيها در مسائل مختلف نظير موضوع هستهاي از مسائل مهمي هستند كه نسل جوان بايد به آنها فكر كند.
من فكر ميكنم اگر نسل جوان به خوبي روي اين مسائل تمركز كند و به درك واقعبينانهاي از اين سوالها برسد به موقعيت كنوني كشور افتخار ميكند و با تمام وجود در صحنه صيانت از آرمانهاي انقلاب حاضر خواهد شد؛ چرا كه انقلاب ما داراي آرمانهاي بسياري است كه به هدف رسيدن آنها در گرو تلاش بيوقفه نسلهاي بعدي انقلاب است.
انتهاي پيام
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]