واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران خطاب به اتحاديه اروپا: ايران اقتدارش را متكي بر نفت نميداند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران خطاب به اتحاديه اروپا و در واكنش به تحريمهاي اين اتحاديه عليه كشورمان بيانيهاي منتشر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) متن كامل بيانيه به شرح زير است:
تحريم و تهديد كليد واژههايي است كه در طول عمر پربركت انقلاب اسلامي ايران خوراك تبليغاتي فراواني را براي ماشين تبليغاتي دشمنان اين ملك و ملت فراهم كرده است. شوراي وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا بعد از چندين بار تعويق در تاريخ سوم بهمن ماه اقدام به تصويب تحريمهاي جديد عليه ايران كرد. هرچند اينگونه رفتار غيرمنطقي از استكبار و سلسله جنبان آنها در جهان تازگي ندارد اما تناقضات و ناهمخوانيهاي فراوان در عملكرد اتحاديه اروپا قابل تأمل است.
هنوز يك ماه از ابراز تمايل اين اتحاديه به گفتوگو با ايران بر سر موضوع هستهيي نگذشته كه اين طرح به تصويب ميرسد. در حالي كه مردم در كشورهاي اروپايي و آمريكا به دنبال احقاق حقوق خود از اقليت يك درصدي كه هنري جز چپاول منابع و منافع ملتهاي خود ندارند، به خيابانها آمدهاند شاهد رفتاري هستيم كه شعارهاي آنها را خرج نابودي خودشان ميكنند. بعد از ٧سال فراز و فرودهاي به امضا رسيدن معاهده ليسبون ميان كشورهاي اروپايي در سال ٢٠٠٧ و بازتعريف ماهيت سياسي اتحاديه اروپا انتظار ميرفت كه اين اتحاديه در قالبي فراتر از سياستهاي فرمايشي پدرخوانده خود، آمريكاي مستكبر عمل كند.
بعد از معضلاتي چون شكست اتحاديه اروپا در مديريت بحرانهاي بعد ار جنگ سرد، نارساييهاي قانون اساسي قبلي اين اتحاديه، ناهمخواني سياستهاي داخلي و خارجي كشورهاي اروپايي در زمينههاي مختلف و... با نگاهي خوشبينانه، اين معاهده ميتوانست افق روشنتري از اروپا را به نمايش بگذارد. اما اين روزها شاهد اتخاذ سياستهايي به دور از عقل جمعي و با صرف نظر كردن از عواقب ناگوار آنها در ميان كشورهاي اروپايي هستيم.
هر چند كه ماهيت پوچ اين تحريمها و تهديدها بر هيچ اهل فني پوشيده نيست و دانشجويان پيش از اين نيز نسخه قطع روابط با يكي از رئوس مثلث قدرت در اتحاديه اروپا يعني انگليس خبيث را درهم پيچيده بودند، ليكن دانشجوي بسيجي بر خود لازم ميداند تا نكاتي علاوه بر آنچه تا بحال مراكز تحقيقات كشورهاي اروپايي در باب عواقب اين تصميمات به آنها يادآوري كردند را به سردمداران اروپايي و اربابان آمريكايي آنها گوشزد كند:
١. اهل سياست به خوبي ميدانند كه خشم متفكران صليبي - صهيونيستي كه امروز در پوشش تحريم نفتي ايران بروز پيدا كرده ريشه در اتخاذ مواضع محكم و رويكرد استقلال طلبانه جمهوري اسلامي ايران در طول عمر انقلاب خود و شلاقهايي كه قريب به يكسال است از سوي منطقه استراتژيك خاورميانه بر پيكره پوشالي استكبار وارد ميشود، دارد و طبق وعده «وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم»( بقره/١٢٠) خواهد داشت. چرا كه شمارش معكوس متلاشي شدن بنيانهاي فلسفي چهارچوب تمدن غرب سالهاست شروع شده و آنچه امروز در اروپا و آمريكا مشاهده ميشود تنها تشعشعي است از انفجار نور موعود.
٢. متأسفانه كشورهاي اروپايي كه روز به روز بر بحران اقتصادي - سياسي آنها افزوده ميشود بجاي اينكه رويكرد خود در را تأمين منافع ملتهاي خود قرار دهند، تن به اتخاذ سياستهاي فراملي ميدهند كه در قالب اتحاديه اروپايي - آمريكايي براي آنها تعريف شده است. لذا توصيه ميشود دولتمردان اروپايي در پي كشف راهي براي تعامل بهتر و بيشتر با كشورهاي جهان و بخصوص كشورهاي مسلمان و مردمي باشند كه تا بحال آنها را در خوابي عميق فرو برده بودند.
٣. افتخار جمهوري اسلامي ايران اين است كه اقتدار خود را هرگز متكي بر نفت، سلاح و تجهيزاتي از اين قبيل نميداند كه با تحريم يا كمبود آنها خدشهدار شود بلكه مجموعهاي از عوامل است كه مقوله اقتدار ملي ايران اسلامي را تشكيل ميدهد. در اين ميان «ديپلماسي مردم» بعنوان شاه بيت غزل آواي اقتدار ايران در ميان كشورهاي جهان نمونه ندارد. جمهوري اسلامي با اتكا به اين پشتوانه مردمي است كه توانسته انواع تحريمها را خنثي كند. ما منكر پيامدهاي منفي تحريم نميشويم ليكن موضوع اصلي اين است كه استكبار با اين تحريمها تابحال به چه ميزان از اهداف خود رسيده است؟!
٤. بيش فعالي جبهه كفر به زعم خودشان تنگ كردن حلقه تنفسي ايران و فرهنگ مقاومت در فضاي بين الملل، در بعد داخلي كشور در قالب تحريمها، تهديدهاي گاه و بيگاه، انواع سناريوها براي تفرقه افكني و لجن پراكني عليه مردم و مسوولان نظام مقدس جمهوري اسلامي و بسياري از اين قسم به وضوح نشان دهنده عجز آنها در رويارويي مستقيم با اين مردم است. اما در بعد خارجي نيز اين نكته قابل توجه است كه اگر كشورهاي اروپايي و آمريكا لازمه انتشار و جهاني شدن فرهنگ دموكراسي، آزادي و ليبراليسم را لشكركشي به كشورهاي دنيا و از طريق سلاح ممكن ميداند، اين فرهنگ انقلاب اسلامي ايران است كه نه با تجهيزات نظامي بلكه تنها با اتكا بر مباني و مفاهيم اسلام ناب محمدي(ص) و تدابير حكيمانه امام خميني(ره) و رهبري فرزانه انقلاب(حفظه الله) بعد از گذشت سه دهه از عمر خود آنچنان در بدنه خاورميانه تزريق ميشود كه اسراييل محاصره شده في الحال متوجه ميشود كه «زلزله سياسي» موشه دايان چه معنايي ميتواند داشته باشد. اين حقيقتي است كه رهبري معزز انقلاب فرمودند: "هم آمريكا بداند، هم دستنشاندگانش بدانند، هم سگ نگهبانش رژيم صهيونيستى در اين منطقه بداند؛ پاسخ ملت ايران به هرگونه تعرضى، هرگونه تجاوزى، بلكه هر گونه تهديدى، پاسخى خواهد بود كه از درون، آنها را از هم خواهد پاشيد و متلاشى خواهد كرد."
٥. علاوه بر آنچه تابحال گفته شد، استكبار جهاني در دهه اخير با به ميان كشيدن قضاياي سوريه و فلسطين اشغالي تحت لواي مذاكرات صلح سفارشي خاورميانه و آنچه آنها اصلاحات خاورميانه مينامند سعي در تيره نشان دادن چهره مقاومت دارد غافل از اينكه مدتهاست تيرگيهاي فساد نظام كاپيتاليسم براي مردم آشكار شده است. ناتو بهتر است بجاي تهديد به دخالت در امور خاورميانه گوش شنوايي براي خواستههاي مردم خود پيدا كند و بداند كه سوريه مانند ليبي نيست كه بتواند صورتحساب مداخله خود را بپردازد. مسووليت هرگونه بحران منطقهاي و فرامنطقهاي در پي اقدام به تحريم يا دخالت نظامي خواه ناخواه بر عهده اين كشورهاست. بحراني كه پيامدهاي آن تنها گوشهاي از مقابله به مثل ايران در رزمايش ولايت ٩٠ خواهد بود.
لازم به ذكر است كه هرگونه هم نوايي با رسانهها و سخنان دشمنان اين ملت در بزرگنمايي و سياه نمايي در اين باب از ديد دانشجويان بسيجي محكوم و به معناي خيانت در حق مردم ميباشد چرا كه «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ»( آل عمران/١١٨).
در ضمن چه داووداغلو بگويد كه سپر موشكي تهديدي براي ايران محسوب نميشود و چه نگويد، چه پانتا بگويد كه فرود آوردن پهپاد جاسوسي آمريكا در تخصص ايرانيان نيست و چه نگويد، اتحاديه اروپا نفت ايران را تحريم بكند يا نكند، آمريكا حمله نظامي بكند يا نكند مقاومت ما با توحيد كلمه و كلمه توحيد، هرگز به آخرين قطره خون نخواهد رسيد!
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|5|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]