محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855678154
اختصاصي ايرنا/ زهرا شجاعي: اعتماد عمومي بايد به عنوان سرمايه نظام پاس داشته شود
واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا/ زهرا شجاعي: اعتماد عمومي بايد به عنوان سرمايه نظام پاس داشته شود
رييس مجمع زنان اصلاح طلب، احياي مجدد تفكر ديني در حوزه سياسي و اداره كشور را از مهم ترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي برشمرد و گفت: اعتماد عمومي و مشاركت مردم در تعيين سرنوشت خود يكي از مهم ترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي و سرمايه اي است كه همه بايد قدر و قيمت آن را بدانيم.
زهرا شجاعي كه عضو كميته استقبال از امام (ره) در سال 1357 بوده است، روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، در تحليل خود از علل و وقايع انقلاب اسلامي همواره از نام و تفكر بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران بويژه شخصيت كاريزماي امام ياد مي كند.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات، متولد 1335 است، سال 1354 وارد دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران شده است و كارشناسي ارشد علوم سياسي و دكتراي مديريت استراتژيك دارد.
وي مشاركت مردم در تعيين سرنوشت خويش را مهم ترين دستاورد انقلاب اسلامي و تفاوت سليقه ها را مطلوب و طبيعي مي داند.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب كه از ديدار با امام در روزهاي آغازين پيروزي انقلاب اسلامي به عنوان بهترين خاطره دوران زندگي خود ياد مي كند، رهبري، ايدئولوژي و مردم را سه ركن هر انقلابي مورد بحث قرار مي دهد.
وي هم اكنون در دانشگاه هاي تهران و الزهرا تدريس مي كند.
گفت و گوي ايرنا با زهرا شجاعي را مي خوانيد:
** اعتماد عمومي بزرگترين سرمايه نظام است
وي با تاكيد بر اين كه مردم هنوز به نظام اعتماد دارند، اعتماد عمومي به نظام را سرمايه اي بزرگ دانست و گفت: اين سرمايه يك شبه به دست نيامده، سال هاي متمادي خون دل ها خورده شده، خون ها ريخته شده، تلاش هاي فكري و فرهنگي زيادي انجام شده است كه مردم نظام سياسي را از آن خود مي دانند؛ در واقع به مسئولان به ساز وكارها و انتخابات نظام اعتماد دارند و اين نعمت را بايد قدر نهيم.
** گذشت سه دهه امكان بازخواني اهداف و آرمان هاي انقلاب اسلامي را فراهم مي كند
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات با بيان اين كه گذشت سه دهه از انقلاب اسلامي امكان بازخواني اهداف و آرمان هاي انقلاب اسلامي و امام (ره) را فراهم مي كند، ابراز اميدواري كرد كه اين بازخواني در جهت حفظ دستاوردهاي اين رويداد بزرگ باشد.
وي تاكيد كرد: همه بايد تلاش كنيم، انقلاب را از آسيب ها و آفاتي كه آن را تهديد مي كند، مصون و محفوظ بداريم.
شجاعي انقلاب اسلامي را در نوع خود بي نظير توصيف كرد و با اشاره به انقلاب روسيه، چين و فرانسه، انقلاب اسلامي را از جهات مختلف متمايز خواند.
وي رهبري، مردم و ايدئولوژي را سه ركن هر انقلابي برشمرد و گفت: در بررسي انقلاب اسلامي، علل و دستاوردهاي آن بايد با توجه به اين سه ركن بحث و گفت و گو كرد.
**ايدئولوژي و مكتب انقلاب اسلامي
اين استاد دانشگاه يكي از مهم ترين ويژگي هاي انقلاب اسلامي را مكتبي دانست كه انقلاب براساس آن شكل گرفت و گفت: انقلاب در عصري روي داد كه نظام بين الملل دوقطبي بود؛ در گوشه اي از جهان سوسياليسم و در گوشه اي ديگر افكار ليبراليسم و يا سرمايه داري دنيا را فرا گرفته بود.
شجاعي با اشاره به اين كه دين در آن دوره فراموش شده بود، يادآور شد: در نيمه اول دنيا دين افيون توده ها و موجب تخدير توده ها تلقي مي شد؛ در دنياي شرق امكاني براي طرح مسايل ديني نبود؛ حتي در كشورهاي تاجيكستان، قرقيزستان و تركمنستان كه سابقه ديني داشتند، مردم تحت تاثير نظام سوسياليست شرق در گوشه هاي خانه به عبادت مي پرداختند.
وي ويژگي دين در نظام ليبراليسم سرمايه داري را صرفا رابطه فرد با خدا بيان كرد و گفت: دين بخش كوچكي از زندگي انسان هاي متدين و موحد مغرب زمين را شكل مي داد.
**انقلاب اسلامي دين را به عرصه حيات زندگي بشر آورد
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات گفت: انقلاب اسلامي دين را به عرصه حيات زندگي اجتماعي، سياسي و اقتصادي بشر آورد و در حقيقت مهم ترين پيام انقلاب اسلامي اين بود كه براساس برنامه ديني و الگوي دين نظامي را ايجاد و برنامه اي را پايه ريزي كرد كه هم سعادت دنيا و هم سعادت آخرت را تامين كند.
وي با تاكيد بر اين كه با انقلاب اسلامي دين ازحافظه تاريخي بشر بيرون آمد و جنبه سياسي، اجتماعي و فرهنگي يافت، احياي مجدد تفكر ديني در حوزه سياسي و اداره كشور را از مهم ترين ويژگي هاي انقلاب اسلامي خواند كه آن را از ساير انقلاب هاي دنيا متمايز مي كند.
شجاعي اظهار داشت: انقلاب ايران، اسلامي بود، براساس شعار الله اكبر و با خواست حكومت ديني تحقق يافت كه در حوزه داخلي و مسايل دروني كشور قابل تعريف و تبيين است و از دستاوردهاي داخلي نام مي بريم اما در عرصه جهان بايد بگوييم انقلاب اسلامي موجب نضج گرفتن انديشه ديني و تفكرات مذهبي و قوت گرفتن نحله هاي اعتقادي در جهان شد.
**دين از مظلوميت در آمد
رييس مجمع زنان اصلاح طلب گفت: با انقلاب اسلامي، نه تنها اسلام بلكه ساير اديان توحيدي از مظلوميت و انزوا در آمدند و آنچه به مسايل معنويات و متافزيك مربوط مي شد زمينه براي ارايه آنها فراهم شد.
وي با مرور برخي اسناد بين المللي كه در سه دهه اخير در مجامع بين المللي تصويب شده است، خاطرنشان كرد: اين كه چه ميزان در اين متون واژه هاي معنوي و اخلاقي و آنچه به ماوراي الطبيعه مربوط است به كار رفته، يك دليل براي اين مدعاست.
شجاعي، سند پكن+5 را مثال زد و گفت: ايران در اين سند پيشنهاد مباحث اخلاق خانواده و معنويات را ارايه كرد كه پذيرفته شد و اين در حالي است كه در گذشته نه تنها جايي براي بحث و طرح چنين موضوعاتي نبود بلكه مورد استهزاء قرار مي گرفت.
وي تصريح كرد: بنابراين بيراه نيست، بگوييم بزرگترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي بازگشت معنويت به انسانها و همه بشريت است.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات ويژگي و تمايز ديگر انقلاب اسلامي را وحدت گسترده و عمومي قشرهاي مختلف مردم برشمرد و گفت: براي مثال در انقلاب اكتبر روسيه قشر كارگر و در انقلاب چين دهقانان برجسته بودند اما در انقلاب اسلامي نمي توان روي قشر خاصي دست گذاشت، ضمن آن كه روحانيت به لحاظ جامعه شناسي قشر نيست.
وي اظهار داشت: روحانيت نقش تعيين كننده داشت اما در كنار مردم بودند؛ همه گروه ها و قشرهاي جامعه روستايي و شهري در انقلاب اسلامي نقش داشتند امام هم در وصيت نامه سياسي و الهي خود مي گويند عامل موجده عامل مبقيه هم هست و وحدت موجب بقاي انقلاب اسلامي مي شود.
**حكومت پهلوي و بحران مشروعيت، مشاركت و حقانيت
وي سپس با يادآوري اين كه حكومت پهلوي با سه بحران مشروعيت، مشاركت و حقانيت
روبرو بود، گفت: مردم اساس و پايه حكومت را قبول نداشتند؛ چون براساس كودتاي رضاخاني پديد آمده و بعد هم موروثي شده بود، مردم نقشي نداشتند و مجلس شوراي ملي هم فرمايشي بود.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات، خواست مردم براي اجراي قوانين و مقررات اسلام را يادآور شد و گفت: به همين دليل آنان با شعار "استقلال، آزادي و حكومت اسلامي به ميدان آمدند چون جامعه ما ديني و اعتقادي بود.
شجاعي در بخش ايجابي هم گفت: اكثريت جامعه، اسلام را با همه جوانب و خصوصيات مي خواستند؛ عدالت، انصاف، رعايت حقوق مردم، استقلال، تكيه بر هويت ملي، اجراي احكام الهي و ديني، كرامت انساني، آزادي و ...
**شيوه رهبري كاريزماتيك امام از عوامل موجده وحدت بود
اين استاد دانشگاه شيوه رهبري كاريزماتيك امام را از عوامل موجده وحدت ذكر كرد و گفت: امام بر مسايل اختلافي بحث نمي كردند؛ چتر رهبري امام آن قدر گسترده بود كه همه گروه هاي سياسي ذيل آن قرار مي گرفتند، در اوايل انقلاب اسلامي بسياري از احزاب سياسي، رهبري امام را مي پذيرند اما به تدريج در غربال شدن نيروهاي انقلاب و وقتي كه به صورتي تشريحي ويژگي ها و مختصات نظام و حكومت اسلامي مشخص مي شود يكي پس از ديگري ريزش نيروهاي انقلاب را شاهد هستيم.
وي خاطرنشان كرد: براي مثال در بحث ولايت فقيه درمجلس خبرگان رهبري عده اي مخالفت مي كنند يا با طرح قانون اساسي در جامعه عده اي ديگر مخالفت مي كنند.
**نقطه قوت انقلاب اسلامي؛ امام هم رهبري ديني بود هم رهبر سياسي
رييس مجمع زنان اصلاح طلب از ويژگي هاي ممتاز انقلاب اسلامي را ويژگي هاي امام خواند و گفت: امام ضمن آن كه رهبري نهضت اسلامي مردم را بر عهده دارند از يك جايگاه ديني نيز برخوردار هستند؛ يك مجتهد و مرجع تقليد هم هستند و جامعه ديني ايران دستورات ايشان را از باب تكليف شرعي و ديني مي پذيرد.
وي افزود: اگر رهبر انقلاب اسلامي ايران يك شخص روحاني نبود و براي مثال مصدق، بازرگان يا شريعتي بود و مردم از يك مرجع تقليد پيروي مي كردند و اگر بين رهبري سياسي و رهبر مذهبي مردم اختلاف سليقه بود، انقلاب نمي توانست به اين گستردگي به بسيج عمومي دست بزند.
**انقلاب ما انقلاب كور نبود، خواست و وضع مطلوب داشت
وي با بيان اين كه انقلاب ما انقلاب كور نبود و مردم ما خواست و وضع مطلوب داشتند، گفت: به دليل شتاب و سرعت انقلاب وضع مطلوب با تفصيل بيان نشده بود اما مردم مي دانستند حكومت ديني مي خواهند.
شجاعي رهبري كاريزماتيك امام از نكات مهم اين بخش از سخنان خود بيان كرد و گفت: جاذبه اي كه خدا در وجود امام قرار داده بود سبب مي شود وقتي ايشان مي گويد حصر آبادان شكسته شود، شكسته مي شود يا در جمع سخنراني مي كند واكنش احساسي مردم ناشي از همين ويژگي كاريزماتيك است.
وي ويژگي ديگر امام را مطابقت قول و عمل عنوان كرد و گفت: امام هرگز سخني نگفتند كه عمل نكرده باشند.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات، اظهار داشت: يك مركز تحقيقاتي در ژاپن درباره محبوبيت امام تحقيق كرده و به اين نتيجه رسيده است كه امام به قول خود عمل كرده است، اگر مي گفت يك موي كوخ نشينان را به كاخ نشينان ترجيح مي دهم اگر مي گفتند ساده زيستي، پرهيز از اسراف و مبارزه با رانت سياسي، خود عامل بودند؛ اين از ويژگي هاي منحصر بفرد امام است.
** پايگاه انقلاب پايگاه آماده، مهيا و فراگير بود
وي پايگاه انقلاب اسلامي را پايگاهي آماده، مهيا و فراگير توصيف كرد و گفت: اگر قرار بود انقلاب در كشور ديگري رخ دهد و انقلابيون براي خود مقري تاسيس كنند چقدر زمان مي برد به دليل اسلامي بودن جامعه مسجد به عنوان پايگاه آماده و مورد اعتماد و وثوق كه مالكيت شخصي نداشت، پايگاه انقلاب شد.
شجاعي عامل ديگر را شتاب در پيروزي و تحولات بعدي دانست و خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي از ارديبهشت 56 تا 22 بهمن 57 شكل و اوج گرفت البته زمينه نارضايتي و مبارزاتي پيش از اين بود.
وي افزود: بعد از تبعيد امام در آبان 1343 حركت ها مانند جريان آرام و خاموش در بطن جامعه بود اما در مراسم ترحيم مرحوم شريعتي در مسجد ارگ اولين بروز حركت اعتراضي مردم بود و شهادت حاج آقا مصطفي خميني، راهپيمايي تاسوعا و عاشورا، جريان 13 آبان دانشگاه تهران، فاجعه 17 شهريور و ... در شتاب تحولات بعدي ديده مي شود.
شجاعي گفت: اين شتاب در تحولات بعدي هم است؛ كشور نيكاراگوئه همزمان با ما انقلاب كرد، 15 سال طول كشيد تا قانون اساسي اين كشور تصويب شود در حالي كه قانون اساسي ايران يك سال بعد از انقلاب به تصويب رسيد و تا امروز نه دولت و هشت مجلس داشته ايم.
وي خاطرنشان كرد: به جز دوره اول رياست جمهوري در زمان بني صدر، انتخابات زودهنگام نداشته ايم نشانه آن است كه جمهوري اسلامي ايران داراي استقرار، ثبات، پايه هاي محكم و پابرجاست و اين از مواهب الهي است كه كمتر به آن توجه مي شود.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب با اشاره به حجم عظيم توطئه هاي نظامي و غير نظامي مستقيم و غير مستقيم، سياسي و فرهنگي كه در ارتباط با نظام جمهوري اسلامي شكل گرفته است، گفت: در حالي كه با همه دنيا مي جنگيديم انتخابات رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري برگزار كرديم.
وي شتاب در پيروزي انقلاب اسلامي را مرهون درايت امام، اعضاي شوراي انقلاب و همچنين شدت نارضايتي مردم دانست و گفت: كاسه صبر مردم لبريز شده بود و آنان تحمل بودن در دوران گذار و مرحله انتقالي را نداشتند.
شجاعي در پاسخ به اين پرسش كه چرا حكومت پهلوي در فاصله اين تحولات نتوانست دست به كودتا بزند گفت: پايه هاي حكومت پهلوي پوسيده بود، پايگاهي در بين مردم نداشت؛ موريانه از درون ستون هاي اين حكومت را خورده بود.
وي تصريح كرد: اشتباه شاه اين بود كه تصور مي كرد از پشتيباني مردم برخوردار است گزارش هاي غلط به او مي دادند زماني به اين نتيجه رسيد كه در راهپيمايي تاسوعا و عاشورا شخصا با هلي كوپتر بر فراز مردم به پرواز درآمد و بعد در تلويزيون ظاهر مي شود و مي گويد من پيام شما را شنيدم؛ تعجب مي كند اين همه جمعيت فرياد مي زنند: "روح مني خميني بت شكني خميني"، "درود بر خميني" يا "مرگ بر شاه".
وي اضافه كرد: انگيزه حاميان حكومت پهلوي هم مادي بود؛ قدرت، پول، زر و زور، به همين دليل برخي زودتر از شاه فرار كردند.
شجاعي گفت: سلطنت طلبان با يك تفرق و پراكندگي روبرو هستند و هيچ انسجام تشكيلاتي در حكومت پهلوي و حاميانش ديده نمي شود.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب خفقان شديد را يكي از دلايل نارضايتي مردم و شتاب گرفتن انقلاب اسلامي عنوان كرد و افزود: در آن زمان آزادي مطبوعات وجود نداشت، احزاب متنوع نبودند، سخنرانان مذهبي مي بايست اجازه مي گرفتند، صاحبان قلم اگر مي خواستند اندكي افشاگري كنند، قلم شان شكسته مي شد، زنداني سياسي، شكنجه، قتل هاي مشكوك و كشتن انسان هاي آزاده و حق طلب، محدود كردن فضاي آزادي كه همه اين موارد و ساير موارد نارضايتي شديد را بوجود مي آورد.
**انقلاب اسلامي به هيچ يك از دو بلوك شرق و غرب وابسته نيست
وي وجه بارز و متمايز ديگر انقلاب اسلامي را وابسته نبودن آن به هيچ يك از دو بلوك شرق و غرب دانست و گفت: انقلاب اسلامي در زمان دو قطبي بودن جهان بوقوع پيوست اما به هيچ يك از دو بلوك شرق و غرب وابسته نبود.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات افزود: نه شرق از ما حمايت كرد، نه غرب، نه از شرق الگو گرفتيم و نه از غرب و از نظر نظامي نيز به هيچ قدرتي وابسته نبود.
وي انديشه پشت اين حركت و تئوري سياسي كه اين حركت را شكل مي داد و رهبري مي كرد بي نظير خواند كه نخستين بار در جهان روي مي داد و اولين حكومت ديني در عصر غيبت كبري امام زمان را محقق كرد.
**تحقق مردمسالاري ديني برزگترين دستاورد انقلاب اسلامي
شجاعي تحقق اصل دمكراسي، مردمسالاري ديني يا به عبارت ديگر مشاركت دادن مردم در تعيين سرنوشت را يكي از دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي در عرصه داخلي خواند و تاكيد كرد كه در عرصه سياسي داخلي انقلاب اولوهيت را به متن جامعه آورد؛ مي توان فضيلت اخلاقي داشت و سياستمدار بود، مي توان كشور را اداره كرد و عدالت را سرمنشاء خود قرار داد، مي توان با دنيا ارتباط برقرار كرد اما از استقلال و هويت ملي سرباز نزد، مي توان معادلات و مذاكرات سياسي داشت و به تعاملات سياسي پرداخت اما از اصول خود كوتاه نيامد.
وي تحقق مشاركت مردم و پشتيباني مردم از انقلاب اسلامي را بسيار قابل توجه ارزيابي كرد و با مقايسه اين شاخص با دنيا، گفت: ميزان مشاركت مردم در انتخابات گوناگون از اول انقلاب تاكنون روي داده بسيار بالاست در اولين رفراندوم جمهوري اسلامي ايران 2/98 مردم راي آري دادند كه مسلما بيش از اين شركت كردند.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب تصريح كرد: ميزان مشاركت مردم در انتخابات گذشته نشان مي دهد، نظام بحران مشاركت ندارد؛ مسئولان و مديران سياسي بايد اين نعمت را قدر بدانند.
**فاصله طبقاتي كم شده است
شجاعي دستاورد ديگر انقلاب اسلامي را تلاش در جهت تحقق عدالت اجتماعي در جامعه ذكر كرد و با استناد به آمار بانك جهاني اظهار داشت: امروز 19 درصد مردم زير خط فقر هستند در حالي كه اين ميزان قبل از انقلاب دو يا سه برابر بود.
وي گفت: هيچ كس نمي تواند منكر اين امر شود كه پس از انقلاب فاصله و شكاف طبقاتي كم شده است. نمي گويم در كشور ما ثروتمند وجود ندارد افرادي كه از رانت استفاده مي كنند نوكيسه ها و ثروتمندهاي جديد وجود دارند، اما از طبقات پايين دهك هاي پايين كم شده و به دهك هاي بالايي اضافه شده و اين نتيجه سياست كلي اقتصادي نظام براساس قانون اساسي است.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب اظهار داشت: حمايت از محرومان و مستعضفان و ايجاد حداقل رفاه براي طبقات كم درآمد و تاسيس نهادهاي مختلف اجتماعي و حمايي سبب شده است، چهره خشن و بي رحمانه فقر در كشور كم شود البته نمي گويم فقر ريشه كن شده است.
وي با بيان اين كه روستاي بالاي 60 خانوار نداريم كه آب و برق نداشته باشد، توجه به روستاها و مناطق محروم و تلاش در جهت محروميت زدايي را به عنوان سياست كلي نظام، از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي برشمرد كه نبايد از آن غفلت كرد.
شجاعي گفت: ضمن آن كه ممكن است تورم و گراني وجود داشته باشد ولي با مقايسه قبل و بعد از انقلاب مي توانيم به اين نتيجه برسيم.
**گرايش عمومي به سمت معنويات بيشتر شده است
وي دستاورد بعدي را تقويت بنيه معنوي و گرايش عمومي مردم به سمت معنويات و اخلاق اسلامي بيان و اين پرسش را مطرح كرد: قبل از انقلاب چقدر نماز جماعت برگزار مي شد و يا جوانان ما به حج مي رفتند و يا چه تعداد مراسم مذهبي برگزار مي شد؟
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات با بيان اين كه گرايش عمومي جوانان به دين، معنويات و مسايل اعتقادي بيشتر شده است، اظهار داشت: اگرچه ممكن است جمعيت زياد جوان بروز و ظهور برخي آسيب ها را به چشم بياورد اما اگر در مجموع محاسبه كنيم با توجه به رشد جمعيت، جوانان ما از پاك ترين، سالم ترين، اخلاقي ترين و متدين ترين جوانان جهان هستند و اين از بركات انقلاب اسلامي خون شهدا و انفاس امام است.
وي گفت: تحقيقاتي كه توسط برخي دستگاه هاي فرهنگي صورت گرفته است نيز همين را نشان مي دهد؛ ممكن است جوانان نسبت به برخي روش ها و رويه هاي اجرايي انتقاد داشته باشند اما انتقاد آنان به معناي مخالفت با دين و مذهب و اعتقادات ديني نيست.
**ايران يك واحد سياسي مستقل و عزت مند است
شجاعي درباره دستاوردهاي انقلاب اسلامي در عرصه بين الملل، از ايران به عنوان يك واحد سياسي بين الملل مستقل و عزتمند نام برد كه هيچ كس نمي تواند منكر استقلال سياسي ايران شود.
وي تصريح كرد: قبل از انقلاب ايران را يكي از اقمار آمريكا مي شناختند كه دولت اش دست نشانده و با كودتاي بيگانگان سر كار آمده است.
رييس مركز امور مشاركت زنان در دولت اصلاحات، عزت و هويت مستقل سياسي ايران در عرصه جهاني را از دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي خواند و تاكيد كرد كه هيچ تصميم مهم بين المللي درباره خاورميانه نمي تواند گرفته شود بدون اين كه به ايران به عنوان يك عامل هم قدرتمند نگاه شود؛ هيچ مذاكره مهم سياسي درباره كشورهاي اسلامي و منطقه گرفته نمي شود مگر آن كه ملاحظات ايران در نظر گرفته شود.
وي تاكيد كرد: امروز ايران كشور امني است كه دور آن آتش است؛ ايران كشوري است كه با صلح و ثبات زندگي و خود را اداره مي كند و ثبات و استقلال سياسي ايران يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي است.
شجاعي ايران را كشور منادي وحدت معرفي كرد و گفت: پيشنهاد هفته وحدت راهپيمايي روز جهاني قدس، حمايت از نهضت ها و جنبش هاي آزادي بخش اسلامي در جهان با رعايت اصول و موازين بين المللي از ايران يك كشور مدافع حقوق انساني، مظلومان جهان و حامي مسلمانان جهان ساخته است.
وي خاطرنشان كرد: همين ويژگي است كه دشمنان را وادار مي كند ما را حامي تروريسم و محور شرارت قلمداد كنند.
شجاعي دستاورد خارجي جمهوري اسلامي ايران را معرفي يك چهره توانمند، سازنده، فعال و مبتكر در صحنه سياسي خواند كه براساس راي و خواست مردم انجام شده است.
** با اين حجم توطئه اگر هر نظام ديگري بود سقوط مي كرد
وي ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامي يك سناريوي همه جانبه براي نابودي جمهوري اسلامي ايران از سوي استكبار و صهيونيسم بين الملل طراحي شد كه در اين سناريو همه گونه روش هاي نظامي مستقيم مثل كودتا، حمله نظامي مستقيم و غير مستقيم مانند جنگ تحمليي طراحي شده بود.
شجاعي، شايعه پراكني، ترور شخصيتي، ترور شخصي، ايجاد روحيه ياس و نااميدي در مردم محاصره و تحريم اقتصادي، ترور رهبران انقلاب، روش هاي فرهنگي و اقتصادي براي براندازي را از ديگر روش هاي اين سناريو بيان كرد و گفت: اگر هر نظام ديگري بود ساقط شده بود و اين نبود جز خواست خدا، اراده مردم و رهبري امام.
وي مرحله بعدي را هجمه فرهنگي يعني به فساد و ابتذال كشاندن نسل جوان عنوان كرد و گفت: در دوره اي قيمت هرويين از سيگار ارزان تر بود با روش هاي گوناگون سعي مي كنند جوانان ما از فرهنگ اعتقادي ديني و اخلاقي دور كنند اما هيچ كدام در از روش ها موفق نشدند.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب در عين حال معتقد است كه تئوري براندازي نرم نظام جمهوري اسلامي ايران پس از گذشت سه دهه از عمر آن يك توهم است و چيزي به نام براندازي نرم نداريم، اركان نظام آن قدر مستحكم هستند كه سخن چند مخالف نمي تواند موجب فروپاشي نظام شود.
** تكثر احزاب و جريان هاي سياسي از بركات انقلاب اسلامي است
وي يكي از بركات و دستاوردهاي انقلاب اسلامي را كه قانون اساسي هم بر آن صحه گذاشته، تكثر احزاب و جريان هاي سياسي در چارچوب نظام و قانون اساسي برشمرد و
اهتمام به ايجاد زمينه مساعد براي رشد و شكوفايي استعدادهاي جامعه در چارچوب نگرش هاي مختلف سياسي را از وظايف و مسئوليت هاي مهم و سنگين مسئولان نظام خواند.
شجاعي تاكيد كرد: اگر به رعايت قواعد بازي پايبند باشيم و اخلاق و تقواي سياسي را در فعاليت هاي انتخاباتي و حزبي رعايت و زمينه رقابت آزاد و عادلانه را براي احزاب و گروه هاي سياسي قانوني فراهم كنيم از حمايت بيشتر مردم برخوردار خواهيم بود.
وي خاطرنشان كرد: نبايد فراموش كنيم يكي از دلايل نارضايتي مردم در سال هاي قبل از انقلاب اسلامي محدود كردن آزادي سياسي و جامعه تك صدايي بود.
شجاعي گفت: بايد امكان اظهار نظر و فعاليت سياسي براي همه جريان هاي شناسنامه دار كه از همين نظام مجوز فعاليت گرفته اند و در چارچوب قانون اساسي فعاليت مي كنند فراهم شود تا جمع گسترده تري در انتخابات مشاركت داشته باشند.
وي تصريح كرد: قانون اساسي مي گويد نبايد براي امنيت آزادي را و نه براي آزادي امنيت را از بين برد.
رييس مجمع زنان اصلاح طلب گفت: اگر زمينه براي مشاركت حداكثري مردم فراهم شود آنچه اكثريت مردم انتخاب كردند حتما به نفع كشور و نظام است.
**خاطره ديدار با امام در مدرسه رفاه
زهرا شجاعي كه معلم مدرسه رفاه همان مدرسه اي كه قرار بوده است امام به آنجا بيايند و يك شب هم آمدند، بهترين خاطره خود را مربوط به همان ديدار و اولين ملاقات با امام در 12 بهمن 1357 مي داند.
وي گفت: قبل از ورود امام ستاد استقبال از امام تشكيل شده بود كه من هم عضو آن بودم. قرار شد مراسم كوچك استقبال در فرودگاه برگزار شود و بعد ايشان به بهشت زهرا بروند و در آن مراسم از قشرهاي مختلف حضور داشته باشند؛ امام از پاريس گفته بودند تعداد دانشجويان را زياد كنيد و اصرار داشتند نيمي دختر و نيمي پسر.
وي افزود: من به عنوان نماينده دانشجويان دختر دانشكده حقوق و علوم سياسي داشگاه تهران انتخاب شدم و در فرودگاه حاضر شديم؛ اضطراب شديد همراه با ذوق زايد الوصف و نگراني از سلامت امام بر همه وجود ما حاكم بود؛ چون كوچك بوديم همراه با گروه سرود مدرسه علوي در بالكن بوديم؛ پايين هم احزاب و شخصيت هاي سياسي بودند.
شجاعي اظهار داشت: امام كه وارد شدند گويا خورشيد طلوع كرد؛ سالن به هم ريخت روحانيون امام را مانند يك نگين انگشتر در بر گرفتند اول قرار بود امام از حاضران سان بينند و بعد مراسم استقبال برگزار شود از درب ديگر 250 خبرنگار، عكاس و تصويربردار خارجي وارد شدند مجري تلاش مي كرد جمعيت را آرام كند اما موفق نمي شد.
وي افزود: متوجه شدم فردي با زبان انگليسي روان جمعيت را ساكت كرد نگاه كردم، ديدم شهيد بهشتي است؛ بعد دكتر محمد اصفهاني قرآن خواند و سرود "خميني اي امام و پيام دانشجويان خوانده شد و بعد امام سخنراني كوتاهي كردند و به بهشت زهرا رفتيم وقتي به بهشت زهرا رسيديم برنامه تمام شده بود.
شجاعي گفت: اولين مسئوليت من شغل خبرنگاري بود كه با كارتي كه از سوي ستاد تهيه شده بود، در جمع مختلف مي رفتيم و خبر تهيه مي كرديم.
وي افزود: يك شب گفتند امام مي خواهند معلمان مدرسه رفاه را ببينند در سالن آمفي تئاتر مدرسه علوي در فاصله كمي با امام نشسته بوديم، در تمام مدتي كه امام صحبت مي كردند من گريه مي كردم ابهت و كاريزماي امام را احساس مي كردم، يعني مهربان است اما نمي تواني در چشمانش نگاه كني، "آرام اما با صلابت".
سيام-7432
يکشنبه|ا|20|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]
-
گوناگون
پربازدیدترینها