تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت درافكند، او را زندانى كن، زيرا هيچ چ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830895634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك فوق تخصص روماتولوژي: مبتلايان به نقرس از خوردن جگر،دل و قلوه پرهيز كنند ژنتيك ازعوامل مهم ابتلا به نقرس است آمارابتلا به نقرس درزنان پائين‌تر ازمردان است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك فوق تخصص روماتولوژي: مبتلايان به نقرس از خوردن جگر،دل و قلوه پرهيز كنند ژنتيك ازعوامل مهم ابتلا به نقرس است آمارابتلا به نقرس درزنان پائين‌تر ازمردان است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

يك فوق تخصص روماتولوژي با بيان اين كه التهاب حاد مفصلي بويژه در انگشت شست پا بارزترين علامت بيماري نقرس است، گفت: مصرف گوشت ماهي‌هايي نظير قزل آلا، ميگو و ساردين كه اسيداوريك بالايي دارند و همچنين گوشت قرمز محدوديت مصرف داشته و استفاده از جگر، دل و قلوه در مبتلايان به نقرس ممنوع است.

دكتر عبدالرحمن رستميان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، با بيان اين ‌كه بالا رفتن اسيد اوريك در خون منجر به آرتريت، التهاب مفصل يا نقرس مي‌شود، عنوان كرد: به عبارت ديگر نقرس، التهاب مفصلي ناشي از بالا بودن اسيد اوريك در خون است. اسيد اوريك پس از رسوب در خون، تشكيل كريستال مي‌دهد. واكنش دادن كريستال با مفصل باعث بروز درد و التهاب در مفصل مي‌شود.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه تهران، ادامه داد: انگشت پا بيش از ساير مفصل‌ها، درگير التهاب مي‌شود. البته زانو، مچ پا و مفاصل ديگر هم مي‌توانند دچار نقرس شوند اما اين احتمال درمورد انگشت پا بالاتر است.

اين فوق تخصص روماتولوژي، ژنتيك را از جمله عوامل مهم در بروز نقرس دانست و گفت: عدم توانايي در دفع اسيد اوريك، موجب تجمع آن در بدن مي‌شود. در برخي نيز مصرف ميزان زياد پروتئين موجب بالا رفتن اسيد اوريك خون مي‌شود.

رستميان درباره ريسك فاكتورهاي ابتلا به نقرس توضيح داد: افزايش مصرف پورين‌ها، مصرف برخي داروها كه باعث عدم دفع كامل اسيد اوريك مي‌شوند، مصرف الكل‌ها، ابتلا به برخي بيماري‌ها چون صدف پوستي كه سوخت و ساز در بدن را بالا مي‌برد، شيمي‌ درماني و برخي از انواع آنمي‌ها از جمله عوامل بالا برنده اسيد اوريك و در نهايت ابتلا به نقرس هستند.

وي در تشريح علايم و تظاهرات باليني ابتلا به اين بيماري اظهار كرد: تمامي افرادي كه اسيد اوريك بالا دارند، علامت باليني پيدا نمي‌كنند و درصدي از آنها دچار تظاهرات باليني مي‌شوند. به هر ميزان كه اسيد اوريك بالاتر باشد، احتمال علامت‌دار شدن بيماري بالاتر مي‌رود. التهاب حاد مفصلي بويژه در انگشت شست پا بارزترين علامت اين بيماري است.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه تهران، ادامه داد: اغلب بيمار مبتلا به نقرس نيمه‌شب‌ها از شدت درد از خواب مي‌پرد. البته اين التهاب مي‌تواند خود به خود و پس از 10 روز التيام يابد.

اين فوق تخصص روماتولوژي با بيان اين‌ كه تجويز دارو به منظور كاهش درد و جلوگيري از نفوذ اين رسوبات به نقاط ديگر بدن چون لاله گوش، كليه، دريچه قلب و يا تجمع اين رسوب در اطراف مفاصلي چون گوش و روي دست‌ها (تجمع اسيد اوريك بيرون مفصل) صورت مي‌پذيرد، گفت: تجمع اسيد اوريك در كليه منجر به بروز سنگ كليه در مبتلايان به نقرس و در صورت عدم درمان مي‌تواند منجر به آسيب به بافت كليه نيز شود.

اين فوق تخصص روماتولوژي، با اشاره به اينكه به منظور پيشگيري از بروز اين بيماري حفظ رژيم غذايي ضروري است، عنوان كرد: مصرف گوشت ماهي‌هايي نظير قزل آلا، ميگو و ساردين كه اسيد اوريك بالايي دارند و همچنين گوشت قرمز محدوديت مصرف داشته و استفاده از جگر، دل و قلوه در مبتلايان به نقرس ممنوع است.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه تهران، افزود: برخي مبتلايان به سندرم متابوليك دچار نقرس هم مي‌شوند.

رستميان با بيان اين كه نقرس در مردان و بويژه در دهه سوم و چهارم زندگي بيشتر مشاهده مي‌شود، عنوان كرد: تا پيش از شروع دوران يائسگي، ترشح استروژن در زنان موجب دفع اسيد اوريك مي‌شود. به همين خاطر آمار ابتلا به نقرس در زنان پايين‌تر است.

وي ادامه داد: در40 درصد موارد نقرس زمينه ژنتيك دارد و در خانواده فرد مبتلا نيز مشاهده مي‌شود.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|4|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن