واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: پيشگيري از وقوع تخلفات رانندگي، مقدم است بر اعمال قانون
خبرگزاري آريا- رئيس پليس راه استان سمنان با بيان اين كه پيشگيري از وقوع تخلفات ، مقدم بر اعمال قانون مي باشد ، گفت : بر همين اساس قبل از دوربين هاي هوشمند كنترل سرعت در جاده ها تابلوي هشدار دهنده نصب شده است .
به گزارش آريا به نقل ازپايگاه اطلاع رساني پليس ،رييس پليس راه استان سمنان در گفت و گويي اختصاصي با خبرنگار ما در پاسخ به اين سوال كه " چرا آمار تصادف در سطح كشور و و به تبع آن استان سمنان بالا مي باشد؟ " تصريح كرد : تصادف فرايندي است كه از اجتماع چهار علت انسان ، راه ، خودرو و شرايط اقليمي به وجود مي آيد .
سرهنگ « عليرضا رضوي خبير » افزود : حال اين كه چرا آمار تصادفات جاده اي و تلفات ناشي از آن در سطح كشور و به دنبال آن استان سمنان بالا مي باشد را مي توان در علل و عوامل متعدد كه در غالب 4 مولفه بالا مي گنجد ، جستجو كرد كه ضعف آموزش ، نهادينه نشدن فرهنگ صحيح رانندگي نزد برخي از اقشار جامعه همچنين پائين بودن سطح ايمني برخي خودروها از مهمترين عوامل آن مي باشد .
وي در ادامه همين مطلب اظهار داشت : شرايط اقليمي و كويري بودن استان سمنان نيز يكي از دلايلي است كه به طور ويژه باعث افزايش تصادفات به خصوص واژگوني ناشي از خستگي و خواب آلودگي شده به طوري كه 58 درصد از سوانح رانندگي جاده اي در استان سمنان از نوع واژگوني و خروج از جاده مي باشد .
رضوي خبير به علل عمده وقوع تصادفات و ديگر سوانح رانندگي در جاده ها نيز اشاره و تاكيد كرد : دلايل عمده تصادفات در جاده هاي استان سمنان عبارتند از : ناتوانايي راننده در كنترل وسيله نقليه ناشي از خستگي و خواب آلودگي ، بي توجهي رانندگان به جلو ، تخطي از سرعت مجاز و رعايت نكردن فاصله طولي مناسب.
اين كارشناس پليس راه استان سمنان ، نقش انسان در بروز سوانح را به سه گروه راننده ، خودروساز و راهسازان تقسيم و خاطر نشان كرد : انسان به عنوان راننده در علل مستقيم بروز تصادفات در استان سمنان ، نقشي 90 درصدي دارد .
وي با اشاره به نقش بهداشت رواني افراد و تاثير آن در كاهش تصادفات ، سلامتي را نيمي از توان عملياتي يك راننده در امر رانندگي برشمرد و گفت : نيم ديگر آن رعايت قوانين رانندگي و داشتن مهارت عملي در امر رانندگي است .
رضوي خبير ادامه داد : پس مي توان نقش سلامت راننده را در بروز يا جلوگيري از وقوع تصادفات بالا دانست كه اين سلامت در دو بعد جسم و روان تقسيم شده و با توجه به اهميت اين موضوع ، وضعيت سلامت هر فرد قبل از انجام تست هاي عملي رانندگي بررسي و پس از تائيد پزشك متخصص ، راننده قادر به شركت در مراحل بعدي خواهد بود و اين سنجش حتي پس از اخذ گواهينامه نيز در غالب تست هاي مواد مخدر و روانگردان كه تاثير بسزايي در سلامت رواني رانندگان دارد ، صورت مي پذيرد .
رييس پليس راه استان سمنان در بخش ديگري از اين گفت و گو در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در خصوص نقش دوربين هاي ثابت و سيار كنترل سرعت در كاهش سوانح رانندگي ، گفت : همانطور كه ذكر شد سرعت غيرمجاز به عنوان يكي از دلايل عمده وقوع تصادفات در سطح جاده هاي استان علاوه بر اينكه خود ، علت مستقيم بروز تصادف است از طرف ديگر عامل تشديد كننده خسارت ها و تلفات ناشي از تصادفات نيز مي باشد .
رضوي خبير افزود : لذا مي توان با مديريت سرعت علاوه بر كاهش كمي تصادفات ، از لحاظ كيفي نيز شدت سوانح را كاهش داد كه تجهيزات الكترونيكي مانند دوربين هاي سرعت سنج نقش بسزائي در اين امر دارد .
وي در پايان مصاحبه با اين پرسش خبرنگار ما نيز مواجه شد كه : « چرا در فاصله نزديكي از دوربين هاي ثابت كنترل سرعت ، تابلوي هشداردهنده " كنترل سرعت بوسيله دوربين " نصب شده است؟! »
رضوي خبير با بيان اين كه پيشگيري از وقوع تخلفات رانندگي ، مقدم است بر اعمال قانون توسط ماموران پليس ، تاكيد كرد : اين مطلب از شعارهاي اصلي است كه در دستور كار جدي پليس قرار گرفته و اجراي برنامه هاي گوناگون پيشگيرانه در سطح كشور همچنين استان سمنان گواهي بر همين مدعا مي باشد .
رييس پليس راه استان سمنان افزود : در همين راستا و براي پيشگيري از وقوع تخلفات رانندگي همچنين يادآوري به رانندگان به منظور رعايت سرعت مجاز ، تابلوهاي هشدار دهنده قبل از دوربين هاي ثابت كنترل سرعت نصب شده است .
دوشنبه|ا|3|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 280]