تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817543208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك فوق تخصص آلرژي و ايمنولوژي باليني كودكان در گفت‌وگو با فارس:


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك فوق تخصص آلرژي و ايمنولوژي باليني كودكان در گفت‌وگو با فارس:
خبرگزاري فارس: يك فوق تخصص آلرژي و ايمنولوژي باليني كودكان ‌گفت: با عنايت به بالا بودن غلظت "ايمونوگلوبولين" در آغوز، مصرف آن در پيشگيري از عفونت‌ها و جلوگيري از ورود باكتري‌ها و ويروس‌ها به بافت روده مهم است و سبب جلوگيري از اسهال و نيز عفونت‌هاي تنفسي و آلرژي شده و نوزاد را در مقابل عفونت‌ها محافظت مي‌كند.


ايرج محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، شير مادر را از طريق مكانيسم‌هاي مختلفي مانند راه مستقيم ضد ميكروبي، تنظيم سيستم ايمني نوزاد و شيرخوار و اثرات ضدالتهابي براي مقاومت شيرخوار در برابر عوامل مهاجم و بيماري‌ها مفيد دانست و اظهار داشت: عوامل ايمني موجود در آغوز و شير مادر شامل "تركيبات محلول" مانند ايمونوگلوبولين ها، ليزوزوم و ساير مواد تنظيم كننده سيستم ايمني و "عوامل سلولي مانند "ماكروفاژها" و "لنفوسيت‌ها" هستند.

وي با اشاره به وجود عوامل ضد عفونت در شير مادر افزود: شير مادر يك سيستم ايمني كامل را تشكيل مي‌دهد كه كودك را در مقابل بسياري از عفونت‌هاي ميكروبي، ويروسي، انگلي و قارچي محافظت مي‌كند و اين عوامل در ساير شيرها وجود ندارد يا غيرفعال است.

اين فوق تخصص آلرژي و ايمنولوژي باليني كودكان در ادامه با بيان اينكه بالا بودن غلظت "ايمونوگلوبولين IgA" در آغوز، مصرف آن را در پيشگيري از عفونت‌ها با اهميت دانست و گفت: "ايمنوگلوبولين آ" با جلوگيري از ورود باكتري‌ها و ويروس‌ها به بافت روده سبب جلوگيري از اسهال و نيز عفونت‌هاي تنفسي و آلرژي شده و نوزاد را در مقابل عفونت‌ها محافظت مي‌كند.

عضو مركز تحقيقات بيماريهاي غيرواگير كودكان، با تأكيد بر نقش مؤثر شيرمادر در نوزادان بيمار يا نارس اظهار داشت: شير مادر محتوي موادي نظير مواد آنتي اكسيدان، اسيد اوريك، آلفاتوكوفرول و بتاكاروتن است كه خاصيت ضد التهابي داشته و براي اين نوزادان حائز اهميت است، همين امر منجر به كاهش بروز بعضي از بيماري‌هاي روده‌اي خطرناك حتي با دريافت مقدار جزئي شير مادر مي‌شود و غير ممكن است كه بتوان اين خواص ايمني بخش را به طور مصنوعي در طريق شيرخشك ايجاد كرد.

وي با اشاره به شير مادر به عنوان غذاي مطلوب و نوشيدني مفيد براي كودك بيمار و نارس و اثرات ايمني بخش و آرام بخشي كودك و مادر، بيان داشت: مخاط روده شيرخواران در اوايل زندگي نسبت به عوامل آلرژي‌زا نفوذپذير است؛ ميزان شيوع حساسيت و آلرژي به پروتئين‌هاي شير گاو كه در شيرخشك وجود دارد، در جوامع مختلف متفاوت است ولي بطور متوسط مي‌توان گفت در حدود 7 درصد شيرخواران حساسيت وجود دارد و اگر در خانواده‌اي سابقه انواع آلرژي وجود دارد اين عدد بيشتر مي‌شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي مازندران خاطرنشان كرد: بيماري ديابت نوع يك، لنفوم كه نوعي سرطان سيستم ايمني است و كرون يا بيماري التهابي روده در سنين بالاتر در كودكاني كه شير مادر خورده‌اند كمتر ديده مي‌شود كه به علت وجود موادي در شير مادر است كه اثر طولاني در تكامل سيستم ايمني دارند.

وي يكي از علل افزايش ديابت نوع يك در افرادي كه با شيرخشك تغذيه كرده‌اند را تشابه آنتي ژن آلبومين گاوي شيرخشك با پروتئيني در سطح پانكراس افراد كه در نهايت سبب تخريب سلول‌هاي پانكراس و ايجاد ديابت نوع يك مي‌شود دانست و توصيه كرد مادران تا حد امكان شيرخوارشان را با شير خود تغذيه كنند.
انتهاي پيام/

دوشنبه|ا|3|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن