تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826642043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طي نامه‌اي به رئيس جمهور ؛


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: طي نامه‌اي به رئيس جمهور ؛
خبرگزاري فارس: دامداران بهبهان در نامه‌ سرگشاده به رئيس جمهور خواستار اجراي بسته حمايتي از بخش كشاورزي و دامداري شدند.


به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس هيئت مديره شركت تعاوني كشاورزي دامداران بهبهان استان خوزستان طي نامه سرگشاده به رئيس جمهور مشكلات دامداران را تشريح و خواستار حمايت دولت از اين بخش توليدي شده است.
در نامه رئيس هيئت مديره شركت تعاوني كشاورزي دامداران بهبهان به رئيس جمهور درباره مشكلات دامداران آمده است: دامداران متحمل فشارهاي مضاعف و موازي با هم، خشكسالي، تورم عمومي و افزايش بهاي دلار، آثار و تبعات اجراي ناقص طرح هدفمند‌سازي يارانه‌ها و لجام گسيختگي نرخ علوفه و همزمان نظارت و كنترل يك طرفه نرخ شير و گوشت هستند.
يعني نرخ نهاده دامي تابع مكانيسم بازار آزاد، ولي نرخ توليدات تابع دستورات اداري و نظارت دولتي‌اند.

در اين نامه آمده است: آقاي رئيس جمهور كشاورزان به طور اعم و دامداران بطور اخص، از عملكرد اقتصادي دولت شما در ۴ سال اول رضايت داشتند. ثبات نسبي قيمت نهاده‌ها، تخصيص يارانه به علوفه و شير، سبب رونق توليد شد و گوشت خام و فزوني اشتغال را به ويژه از رهگذر تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده، تجربه كردند.

در ادامه تصريح شده است: بازتاب حمايت زيربنايي جنابعالي از توليد بخش دامپروري كشور و حضور حداكثري دامداران در صحنه انتخابات و حمايت صادقانه از حضرتعالي در انتخابات دوره دوم رياست جمهوري، رخ نمود.

ليكن از ابتداي سال 1389 و بويژه متعاقب اجراي ناقص طرح هدفمند‌سازي يارانه‌ها، روز به روز تعادل اقتصادي توليد دامپروري، به زيان توليد و دامدار به هم خورد.
در اين نامه آمده است: صعود بي‌رويه و بدون نظارت نرخ علوفه، قحطي علوفه، افزايش هزينه برق و حمل و نقل، تصاعد نرخ دارو و همچنين افزايش دستمزدها، آسيب‌پذيري و ريسك توليدات صنعت دامپروري را دو چندان ساخت.

در نامه اين مقام مسئول تاكيد شده است: با وصف اينكه ريسك مشاغل كشاورزي بويژه پرورش دام خود به خود بسيار بالاست، در تمام كشورهاي توسعه يافته شرقي و غربي، به منظور تداوم امنيت توليد و اشتغال كاهش درجه ريسك سرمايه‌گذاري در بخش دامپروري، مستقيما به توليد كننده به ازاء توليد هر كيلوگرم شير و گوشت يارانه تزريق مي‌شود، ليكن شما در ايران يارانه‌ها را هدفمند كرديد و با حذف يارانه شير و يارانه علوفه، كاملا شرايطي را فراهم كرديد كه اين بار دولت به جاي دامداران به مصرف كننده يارانه بدهد.

لذا ريزش شغلي در سال جاري در بخش دامپروري، روند صعودي به خود گرفت. دامهاي مولد و آبستن، اين ذخاير ژنتيكي كاهش يافت و انگيزه توليد دامدار كم شد و دامها دقيقا روانه كشتارگاه مي‌شود، اسباب كاهش توليد در كوتاه مدت و كاهش جمعيت دامي مولد و در نهايت صعود بي‌رويه بهاي گوشت و شير در آينده فراهم مي‌شود.

در نامه دامداران تاكيد شده است: اگر آشفتگي اقتصادي بخش دامپروري تداوم يابد، پيش‌بيني مي‌شود، اين دو منبع پروتئيني ارزان قيمت، بزودي در سبد تغذيه ايرانيان، به حدي گران شود كه عملا كاهش بي‌رويه سرانه مصرف شير، بحران ديگر شيوع بيماري‌هاي ناشي از كمبود كلسيم، سرطانها، بيماريهاي قلبي و كاهش هوش جوانان و افزايش مصرف سرانه دارو را، ميهمان زندگي ايرانيان خواهد كرد.
در آن صورت هزينه درمان و برگشت توليد به شرايط امروز، چندين برابر هزينه پيشگيري و تخصيص يارانه به علوفه خواهد بود.

در اين نامه آمده است: نزول يك پله‌اي رتبه توسعه انساني ايران، بالاترين روند رشد سرطان ايران در جهان، بي‌دنداني سالمندان ايراني بيش از 80 درصد، عدم دريافت كلسيم كافي بيش از 90 درصد مردم كشور، مصرف سرانه دارو در ايران، 4 برابر حد استاندارد جهاني از عواقب كم توجهي به توليد دامي است.

همچنين كاهش سن ابتلا به پوكي استخوان به كمتر از 40 سال، افزايش مستمر آمار مرگ و مير ناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي، افزايش بيماري‌هاي رواني دامداران ناشي از كابوس مستمر سقوط اقتصادي قريب‌الوقوع، گرسنگي سلولي جوانان از دلايل كم توجهي به دامداران به شمار مي‌رود.
ميانگين نرخ بالاي بيكاري جوانان در كشور بيش از 25 درصد و زنان بيش از 30 درصد، كاهش سن سرطان در كشور به دنبال آلودگي هوا، همگي هشدار، كد راهنما، فرياد و زنگ خطرند كه نگاه ويژه، جدي و دائمي دولت به توليد را مي‌طلبد.

براي جلوگيري از مشكلات بهداشتي جامعه افزايش سرانه مصرف شير تا ميانگين 160 كيلوگرم طبق برنامه‌هاي چهارم و پنجم توسعه اجتناب‌ناپذير به نظر مي رسد.

همچنين در اين نامه خطاب به رئيس جمهور آمده است: زحمت كشان جبهه توليد كشاورزي در سال جهاد اقتصادي كه همواره در صحنه‌ها صادقانه حامي شما بوده‌اند، اينك فراموش شده و مورد كم‌مهري قرار گرفته‌اند.

در اين نامه مي‌خوايم: سربازان جبهه توليد كشاورزي در حيرت‌اند كه دولتي كه نسبت به سرنوشت كشاورزان آن قدر تعصب داشت، حالا چرا صداي خرد شدن استخوان دامداران را رصد نمي‌كند؟؟!!

واردات برخي محصولات دامي و كشاورزي هم، كم‌مهري ديگري بود كه توقع نمي‌رفت، چرا كه واردات بي‌رويه، مبين صدور شغل به كشور بيگانه، واردات مهار نشده، يعني رشد ناهنجاري‌ اجتماعي، واردات كنترل نشده يعني تحقير خودي و خودستيزي، واردات بي‌برنامه يعني صادرات امنيت به كشور بيگانه و واردات ناامني.

در ادامه نامه خطاب به احمدي‌نژاد آمده است: دامپروري ايران 99 درصد متكي به بخش خصوصي است. آسيب‌ديدگي شديد دامپروري ايران، برخلاف اصل 44، كوچك شدن بخش خصوصي و افزايش بيكاري از افزايش پديده مهاجرت از روستا به حاشيه شهرها و فقيرتر شدن فقيرها را به ارمغان مي‌آورد.
خاطرنشان مي‌شود، دامپروري حرفه دهكهاي مرفه جامعه نيست. بلكه غالبا حرفه اصلي و يا كمكي روستائيان محروم است.

خيل دامداران صنعتي كه در 30 سال اخير منشاء ايجاد اشتغال و افزايش توليد بهداشتي شير شده‌اند، هم شديدا از رهگذر اجراي ناقص هدفمندسازي يارانه‌ و رهاسازي سرنوشت توليد از سوي دولت، در معرض ورشكستگي قرار دارند.

جناب آقاي رئيس جمهور، عدم اجراي بسته حمايتي توليد كه نويد داده بوديد، بحران جدي ورشكستگي عمومي دامداران، دلگيري دامداران پرجمعيت ايران از عملكرد دولت را آن هم در شرايط خاص منطقه‌اي و تهاجم تمام قامت نرم افزاري‌ و سخت افزاري دشمنان متحد جهاني، بدنبال داشته است.

تجربه ثابت كرده است، جبران خسارت بي‌اعتنايي به سرنوشت دامداران دردمند و آسيب‌پذير به سهولت امكان‌پذير نخواهد شد و جامعه را به سمت و سوي مصرفي، سربار و وابسته به دولت و كم بازده سوق داده و وابستگي تحقيرآميز مجدد به واردات فرآورده‌هاي دامي را رقم مي‌زند كه به صلاح و صرفه‌ نظام اسلامي نخواهد بود.

در نامه دامداران خطاب به رئيس جمهور آمده است: به عنوان يك توليد كننده و مسئول يك تعاوني و برادر شهيد كه دل در گرو حفظ كيان توسعه توليد و استقلال اقتصادي ايران عزيز اسلامي دارم، از محضر آن بزرگوار و ارجمند كه حامي توليد بوده و دغدغه اشتغال جوانان تحصيل كرده و نيز دغدغه توسعه امنيت اجتماعي ايران را دارد، استمداد اجراي بسته‌هاي حمايتي از جمله برقراري يارانه شير، پرداخت مستقيم به توليد كننده و تخصيص سه ميليون تن گندم و يا جو رايگان جهت توليد كنسانتره در راستاي حفظ ذخيره‌گاه ژنتيكي دام ايران، حفظ امنيت توليد، پايين نگاه داشتن نرخ شير در راستاي بهبود مصرف سرانه آن و جلوگيري از نارضايتي عمومي دامداران ايران از جمله خوزستان محروم و كاهش پديده مهاجرت داريم.
انتهاي پيام/

دوشنبه|ا|3|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن