واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات منتشر شد
پيشخوان > ماهنامه - همشهريآنلاين:
نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات به مديرمسؤولي اميرعباس تقيپور و سردبيري امير لعلي منتشر شد.
درسرمقاله اين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات كه به قلم مديرمسؤول و با عنوان مدير يا تكنسين ارتباطات؟ منتشر شده، كيفيت نقشآفريني مديران ارتباطات سازمانها مورد توجه قرار گرفته و در بخشي از آن آمده است:نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات منتشر شد
در ميان بسياري از مديران و كارشناسان، معروف است كه اكثر مديران ارتباطات، نقش يك تكنسين را در سازمان خود برعهده دارند! نويسنده در ادامه ضمن اشاره به لزوم حضور مديران ارتباطات در تصميمگيريهاي استراتژيك سازمان، تأكيد كرده: آشنايي با مهارتهاي جديد براي مديران ارتباطات يك اصل است تا بتوانند ضمن ايجاد تغيير و تحول در اداره مثبت امور ارتباطات سازمان خويش، در كليت سازمان در نقش مدير تصميمگير ظاهر شوند.
دكتر حسن بشير نيز در صفحات ثابت خود در اين ماهنامه كه با عنوان رسانههاي بيگانه؛ قرائتي با تحليل گفتماني منتشر ميشود موضوع آمريكا و توهم دموكراسي؛ ديپلماسي عليه ديپلماسي را مورد توجه قرار داده است.
او در نوشتار خود به تحليل گفتمان پاسخهاي هيلاري كلينتون، وزير امورخارجه آمريكا به پرسشهاي مخاطبان بيبيسي فارسي درتاريخ چهارشنبه 26 اكتبر 2011 (مصادف با چهارم آبانماه 1390) پرداخته است.پرسشهايي كه طبق ادعاي آن شبكه، از قبل جمعآوري و دستهبندي شده و به وزير امورخارجه آمريكا براي پاسخ دادن ارائه شد.
بررسي حاشيه جنجالي مسابقه فوتبال پرسپوليس- داماش از ديدگاه قدرت رسانه يكي ديگر از موضوعات منتشر شده در نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات، به قلم نگين حسيني و با عنوان « اخراج اجتماعي !» است.
حسيني در مقاله خود با تشريح نحوه رفتار رسانههاي داخلي با اين موضوع، عكسالعمل جيني موس، گزارشگر سي.ان.ان به اين ماجرا را نيز مورد توجه قرار داده و آورده است: گزارشگر سي.ان.ان با اشاره به اينكه تماس بدني افراد همجنس در ايران داراي اشكال اخلاقي است، در چرخشي نامرتبط، به اين ماجراي صرفاً ورزشي بُعدي سياسي بخشيد و بخشي از صحبتهاي محمود احمدينژاد در دانشگاه كلمبيا را پخش كرد كه گفته بود «در ايران افراد همجنسباز وجود ندارند». نويسنده، با ذكر دو نمونه سياسي و اجتماعي از رفتارهاي نامتعارف رئيسجمهور چك و قاضي سرشناس آمريكايي به بررسي تبعات اين رفتارها از ديدگاه قدرت رسانه پرداخته است.
در شماره آذرماه ماهنامه مديريت ارتباطات، رضا قرباني دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت رسانه دانشگاه تهران، در باب ضرورت توجه به مفاهيم سازمان 2.0 نوشته و تلاش كرده با تشريح توانمنديهاي وب 2.0 به اين پرسش كه چرا بايد از رسانههاي اجتماعي براي ارتباطات سازماني استفاده كرد؟ پاسخ دهد.
محسن بيات نيز در ادامه مطالب خود با عنوان زبان بدن سياستمدارن، بخش دوم روانشناسي دستها؛ حركات تركيبي را مورد توجه قرار داده و تشريح كرده است.
بيانيه اخير شعبانعلي بهرامپور، بهروز بهزادي، احمد توكلي، مجيد رضاييان، يونس شكرخواه، مرتضي شيرازي، فريدون صديقي، مهدي فرقاني، سيد فريد قاسمي، علياكبر قاضي زاده، محمود مختاريان و حسن نمكدوست به پاس قدرداني از سالها تلاش دكتر حسين قندي به همراه گزارشهاي كوتاهي از حضور ماهنامه مديريت ارتباطات در نمايشگاه مطبوعات و هفتمين كنفرانس بينالمللي روابطعمومي، از ديگر مطالبي است كه در اين ماهنامه منتشر شده است.
more
حسين قندي ديگر تيتر نميزند
اما گفتوگوي ويژه اين شماره در دانشگاه پوردو آمريكا و با پروفسور يحيي كماليپور، رئيس گروه ارتباطات و هنرهاي خلاق اين دانشگاه، توسط نگين حسيني انجام شده است.
پروفسور يحيي كماليپور راوري را بيشتر افراد آشنا با علوم ارتباطات ميشناسند؛ نهفقط از آن رو كه سالهاي درازي است پرچم افتخار ايرانيان را در عرصه دانشگاههاي آمريكا و ارتباطات جهاني برافراشته است، بلكه هم از آن جهت كه در عين والامقامي، والامنش نيز هست، تواضع و مهرباني كمنظيري دارد و چنان ساده و بيتكلف با ديگران برخورد ميكند كه هركسي را به تعجب واميدارد. محور اين مصاحبه، آشنايي بيشتر با فعاليتهاي تخصصي پروفسور كماليپور، نقطهنظرات فرهنگي و ديدگاههاي ايشان در خصوص دنياي ارتباطات و رسانهها در عصر امروز است.
بررسي مفهوم جامعه مدني و آسيبشناسي نهادهاي ارتباطي، عنوان مصاحبه سيد تقي كمالي و هاجر شادماني با تقي آزاد ارمكي است. وي در اين گفتوگو اظهار داشته: رسانههاي جديد در جامعه مدني مدرن بروز مييابند و محصول نوگرايياند.
بررسي ويژگيها، مخاطبان، كاركردها و اهداف رسانههاي عامهپسند از جمله پروندههاي نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات به مديريت وحيد اقدسي است. عباس رضايي ثمرين به همين بهانه نوشتاري را با عنوان « سايه سنگين بر سر سياست» مورد توجه قرار داده ، بهاره محبي، به معرفي «جكي»؛ مجله محبوب دختران دهه 70 انگليس پرداخته، وحيد اقدسي در گفتوگو با دكتر مهديزاده كاركردهاي مطبوعات عامهپسند را بررسي كرده و رضا جميلي در نوشتارش به اين پرسش كه روزنامهنگاري شهروندي چه تأثيري بر روند «اسطورهسازي» رسانههاي عامهپسند گذاشته است؟ پاسخ داده است.
همچنين در اين پرونده سپهر فرهنگ در مطلبي به بررسي ويژگيهاي روزنامه «هفت صبح» پرداخته، مصطفي مسجدي آراني، رفتار دو مجله عامهپسند موفق بعد از انقلاب يعني چلچراغ و همشهري جوان را تحليل كرده و فروغ فكري به گفتوگو با سيد جواد رسولي، سردبير همشهري جوان نشسته است. در مطلبي ديگر مصطفي مسجدي آراني نوشتاري را براي آن دسته از مطبوعاتي كه بدون پايبندي به اصول حرفهاي و اخلاقي روزنامهنگاري، صرفاً با اتكا به عنصر جذابيت در صدد جذب مخاطب به هر قيمتي هستند را با عنوان « چراغهاي قرمز براي رسانههاي زرد» به رشته تحرير درآورده است.
گروه انديشه ماهنامه مديريت ارتباطات به مديريت منوچهر دين پرست، پرونده اين شماره را به «فلسفه رسانه موسيقي» اختصاص داده است. نقد اجتماعي موسيقي راديويي نوشته تئودر آدورنو با ترجمه امير كيانپور، موسيقي در آستانه روح مطلق نوشته ايمان گنجي، فهم موسيقي؛ تلخيصي از مدخل فلسفه موسيقي دايرهالمعارف اينترنتي استنفورد نوشته ايمان آقابابايي و زبان انديشه در موسيقي نوشته مهدي شام روشن از جمله مطالب اين پرونده هستند.
گروه جامعه اطلاعاتي اين ماهنامه نيز به مديريت سيد تقي كمالي و همكاري الهه حسيني وهاجر شادماني، كاركردهاي نهادهاي مدني حوزه ارتباطات و اطلاعات را مورد توجه قرار داده و در پرونده مربوط به آن گفتار و نوشتارهايي ازسيدتقي كمالي، دكتر محسن حاجي زينالعابديني، سيد ناصر نوربخش، هادي خانيكي، داريوش مطلبي، حجتالله مديريان و محمد حسنزاده منتشر شده است.
همچنين در نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات بخش سيزدهم ترجمه كتاب نگارش در روابطعمومي با عنوان انتشار خبر و اطلاعات عمقي با ترجمه عليرضا باستاني منتشر شده است.
علاقمندان به تهيه نوزدهمين شماره ماهنامه مديريت ارتباطات ميتوانند علاوه بر كيوسكهاي مطبوعاتي، آنرا از طريق خريد آنلاين از سايت www.cmmagazine.irو يا www.prshop.ir تهيه نمايند.
يکشنبه|ا|2|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]