تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816931292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون اول رييس جمهور: لايحه بنگاه‌هاي دانش‌بنيان؛ علم را در خدمت نيازها قرار مي‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون اول رييس جمهور: لايحه بنگاه‌هاي دانش‌بنيان؛ علم را در خدمت نيازها قرار مي‌دهد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنفي

معاون اول رييس جمهور با اشاره به سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، گفت: در طول سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به سطحي از توليد علم و دانش رسيده‌ايم كه توانستيم درهاي مهر و موم شده توسط سلطه گران همچون انرژي هسته‌اي و فناوريهاي فضايي را باز كنيم.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پرويز داوودي در مراسم افتتاح طرح‌هاي عمراني دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اينكه خداوند مردم بزرگ ايران را لايق دانسته تا اين نعمت عظيم الهي يعني انقلاب را به آنها عطا كند، اظهار اميدواري كرد تا اين درخت روز به روز تنومندتر شود.

وي با اشاره به حركت‌هاي ايجاد شده در عرصه علمي در كشور پس از پيروزي انقلاب، خاطر نشان كرد: علم براي خود ارزش دارد و انسان به تبع روحيه و فطرتي كه دارد به دنبال علم مي‌رود، بنابراين علم بايد در خدمت جامعه و مردم باشد و نيازهاي مردم را رفع كند.

داوودي ادامه داد: پس از دوران دفاع مقدس شرايطي در كشور ايجاد شد و طي آن در فناوري‌هاي برتر نيازهايي ايجاد شد كه دانشمندان به سمت رفع آنها حركت كردند.

وي با اشاره به دانش غني سازي در كشور، عنوان كرد: خوشبختانه توانستيم اين در مهر و موم شده توسط سلطه گران را باز كنيم.

وي با بيان اينكه در پزشكي و فناوري‌هايي چون سلولهاي بنيادي و غيره نيز رشد چشمگيري داشته‌ايم، گفت: همه اين درهايي كه باز شده است به خاطر نيازهايي بوده كه در كشور احساس مي‌شد.

داوودي با اشاره به اتفاقي كه در عرصه علم فضا افتاد، عنوان كرد: خوشبختانه اين تحول عظيم رخ داد و در مهر و موم شده فضا نيز باز شد و جمهوري اسلامي توانست وارد فناوري‌هاي فضايي شود و به سرعت مدارج ترقي اين صحنه را نيز طي خواهد كرد.

وي افزود: تمام اين حركت‌ها زماني رخ داد كه ما در تحريم بوديم و هيچ استفاده‌اي از منابع عظيم دنيايي نداشتيم.

وي افزود: زماني با سوء استفاده فيزيكي از سياهان آفريقايي ثروت خلق مي‌كردند و امروز هم هرگاه گير مي‌كنند، لشگركشي مي‌كنند. همانند لشگر كشي به كشور عراق كه طي آن نفت عراق با نفتكش به خزانه آنها منتقل مي‌شود.

داوودي خاطر نشان كرد: ولي ما توانستيم در عرض 30 سال و بدون اين بهره كشي‌ها به اين توانمندي‌ها دست پيدا كنيم و علي‌رغم همه فشارها فضا را نيز به دست آوريم.

وي افزود: "اميد" كوچك 14 يا 25 كيلويي ما ارزش و شرافت به مراتب بيشتري از "ايستگاه مير" چند صد كيلويي آنها دارد.

داوودي با بيان اينكه عالمان ما مي‌دانند كه براي توليد علم و دانش بايد آستين‌ها را بالا بزنند و وارد كار شوند، گفت: عالمان ما براي رفع نيازهاي كشور و مردم عزيز و با اقتدارشان كار مي‌كنند.

معاون اول رييس جمهور در ادامه با بيان اينكه دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز در همين مسير شكل گرفته است، گفت: اين دانشگاه علم را به صحنه تقاضا و اشتغال آورده و سعي كرده تا نيازهاي كشور را با پيشرفت‌هاي علمي پاسخگو باشد و روشهاي آموزشي را با نيازها منطبق كند.

وي افزود:‌ در همه برنامه‌هاي پنج ساله نظام، بر رابطه علم و صنعت تاكيد شده تا از طريق آن علم را در جهت نيازها ايجاد كنيم و اين دانشگاه بايد روز به روز در جهت اين هدف بلند حركت كند.

وي با بيان اينكه دانشگاه جامع علمي كاربردي مورد به مورد علم را با نياز و صنعت عجين كرده است، گفت:‌ اين مساله بايد تعميم پيدا كند و مسئولين اين دانشگاه اين مسئله را به صحنه‌هاي با فناوري بالاتر نيز سوق دهند كه از آن جمله مي‌توان به صحنه‌هاي ارتباط با انواع فناوري‌هاي نانو، زيست فناوري، فضايي، هسته‌اي، پزشكي و ابداعات و اختراعات اشاره كرد.

وي با بيان اينكه بايد مكانيزم نظارت و ارزيابي نيز جدي گرفته شود و به كيفيت اهميت داده شود، خاطر نشان كرد: لايحه بنگاه‌هاي دانش بنيان نيز ارائه شده كه اين بنگاه‌ها دقيقا علم را در خدمت نيازها و تقاضاها قرار مي‌دهند.

معاون اول رييس جمهور در خاتمه با اشاره به اهميت حضور بيشتر كارآفرينان و واحدهاي غير دولتي در عرصه، اظهار كرد: هدف اين است تا اصل 44 در عمق بسيار بالايي ساري و جاري شود و واحدهاي غير دولتي بتواند ارزش افزوده ايجاد كنند.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن