واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: بررسي تطبيقي قوانين خانواده در كشورهاي اسلامي(2)فعال حقوق بشر در لبنان:اسلام احيا كننده حقوق خانواده در جوامع بشري است
گروه بينالملل: اسلام براي خانواده و زن اهميت ويژهاي قائل است همانطور كه احاديث پيامبر(ص) و آيات قرآن كريم نيز بر اين امر دلالت دارند اين دين اهميت ويژهاي به كانون خانواده ميدهد؛ انقلاب اسلامي ايران نيز راههاي اجراي اين قوانين را در جامعه هموار ساخت.
«ماي الخنضاء» فعال حقوق بشر در لبنان كه در نخستين همايش بينالمللي «بررسي تطبيقي قوانين خانواده در كشورهاي اسلامي» حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: نهضت امام خميني(ره) و پيروزي انقلاب اسلامي ايران، شرايط مسلمانان لبنان را از بسياري جهات از جمله در حيطه مسائل مربوط به خانواده و زن دچار تغيير و تحولات اساسي كرد.
وي با اشاره به اينكه امام خميني(ره) براي شيعيان لبنان، شخصيت ارزشمند تاريخي و انقلابي است، افزود: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، وضعيت ما در لبنان به گونهاي ديگر بود، اما بعد از انقلاب با حمايت امام خميني(ره) و پس از او آيتالله خامنهاي و با كمكهاي بيدريغ محمود احمدي نژاد، رئيسجمهور ايران مسلمانان لبنان به استقلال رسيدند و توانستند بر اسرائيل پيروز شوند، به همين جهت ما ذهنيت بسيار مثبتي نسبت به جمهوري اسلامي ايران داريم و ايرانيان را هموطنان خود دانسته و هر كجا كه باشيم خود را شيعه ايراني ميدانيم.
اين فعال حقوق بشر در لبنان با اشاره به حضور فعال زنان ايراني در تمام عرصهها ي علمي، فرهنگي و سياسي بر نقش مديريت زن در خانواده تأكيد و عنوان كرد: زنان به مراتب بهتر از مردان ميتوانند مديريت و هدايت امور خانواده را در دست گيرند و خانواده نيز مانند هر گروه و تشكلي است كه اگر فاقد رئيس و رهبر باشد با مشكلات بسياري مواجه ميشود.
ماي الخنضاء بر لزوم مشاركت در تصميمگيري مسائل مربوط به خانواده تأكيد و تصريح كرد: اسلام براي خانواده و زن اهميت ويژهاي قائل است همانطور كه پيامبر(ص) در اين حديث همواره بر اهميت نقش مادر تأكيد كردهاند: «أمك ثم أمك ثم أمك ثم أباك» و آيات متعددي از قرآن كريم نيز بر اهميت خانواده و نقش زن دلالت دارند.
وي با كافيدانستن احكام و قوانين اسلام براي رشد و بالندگي خانواده بيان كرد: عمل به فرامين و آموزههاي قرآن ما را از رجوع به ساير فرهنگها و آئينهاي تربيتي براي حفظ بقاء، سعادت و خوشبختي خانواده بينياز ميكند.
وي با بيان اين مطلب كه زنان مسلمانان بايد رفتار حضرت خديجه(س) در مورد پيامبر(ص) و حضرت زينب(س) را الگوي خود قرار دهند، يادآور شد: رجوع به صدر اسلام، بررسي و الگوپذيري از آن شخصيتهاي بزرگ موجب پيشرفت روزافزون انسانها خواهد شد؛ چراكه ظهور اسلام به جاهليت و وحشيگري اعراب نسبت به زنان و دخترانشان پايان داد و تغييرات بزرگي را از همان زمان در زمينه حقوق بشر ايجاد كرد.
يادآوري ميشود همايش بينالمللي «بررسي تطبيقي قوانين خانواده در كشورهاي اسلامي» از 19 بهمن، به همت مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري، پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و شوراي فرهنگي ـ اجتماعي زنان و آيسسكو در سالن همايشهاي وزارت جهاد كشاورزي با حضور مهمانان داخلي و خارجي آغاز شد و ديروز، 21 بهمن نيز ادامه داشت.
سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]