واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: ايجاد رشتههاي جديد در گروه مطالعات قرآني دانشگاه مجازي المصطفي(ص)
رضائي اصفهاني خبر داد:
حجتالاسلام رضائي اصفهاني با بيان اينكه رويكرد گروه مطالعات قرآني به مباحث ميانرشتهاي قرآن كريم و علوم، به ويژه علوم انساني است، اظهار كرد: تلاش ما اين است كه همراه اولويتدهي به تحصيلات تكميلي، نقش مكمل را براي رشتههاي حضوري قرآني دانشگاه مجازي المصطفي(ص) ايفا كنيم.
حجتالاسلام و المسلمين "محمدعلي رضائي اصفهاني"، مديرگروه مطالعات قرآني دانشگاه مجازي جامعة المصطفي(ص) العالمية، با بيان اينكه اين دانشگاه نهادي علمي، حوزوي و بينالمللي با كاركردهاي آموزشي، تربيتي و پژوهشي است، اظهار كرد: اين دانشگاه بر اساس آموزههاي وحياني اسلام و سنت پيامبر اكرم(ص) و اهل بيت(ع)، براي تربيت عالمان و كادر ديني اعم از مبلغان، محققان، مدرسان و نيروهاي تأثيرگذار فرهنگي و حمايت از آنها، تأسيس شده است.
حجتالاسلام رضائي اصفهاني افزود: جامعة المصطفي(ص) بر آن است تا با بهرهمندي از نخبگان و فرهيختگان حوزه و دانشگاه و كارشناسان مؤمن، متعهد و متخصص داخل و خارج از ايران، دانش آموختگاني دينمدار، آگاه به زمان، كارآمد، انديشمند و پارسا تربيت كند.
وي در معرفي گروه مطالعات قرآني دانشگاه مجازي المصطفي(ص) بيان كرد: اين گروه طراحي و تدوين دورهها و رشتههاي آموزشي در مقاطع تحصيلي كارشناسي تا دكتري به زبانهاي مورد نياز در حوزه قرآن و حديث را بر عهده دارد. همانطور كه هدايت و نظارت علمي بر روند فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي رشتههاي قرآن و حديث رسالت اين گروه است. اين گروه از نيمه دوم سال 88 در رشته كارشناسي علوم قرآن و حديث دانشجو طلبه پذيرفت.
عضو هيئت مديره انجمن قرآنپژوهان حوزه علميه قم در برشماري اهداف گروه مطالعات قرآني اين دانشگاه خاطرنشان كرد: از جمله اهداف تأسيس اين گروه توسعه و تعميق دانشهاي قرآن در سطح بيناللملل، ارائه معارف قرآن و اهل بيت(ع) به زبانهاي زنده دنيا و تربيت نيروهاي علمي متخصص در رشتههاي قرآن و حديث است.
وي با بيان اينكه جذب فرهيختگان داخل و خارج كشور به رشتههاي قرآن و حديث و ارتقاي علمي آنها جزو سياستهاي اين گروه است، تصريح كرد: رويكرد به مباحث ميانرشتهاي قرآن كريم و علوم، به ويژه علوم انساني، توجه به رشتههاي تطبيقي (بين مذاهب و اديان) و استشراقي، با هدف دفاع از قرآن و مذهب اهل بيت(ع) از جمله ديگر سياستهاي تصويب شده اين گروه است.
حجتالاسلام رضائي اصفهاني با بيان اينكه گروه مطالعات قرآني اهتمام جدي به امر پژوهشمحوري در ايجاد رشتههاي جديد دارد، اظهار كرد: تلاش ما اين است كه با اولويتدهي به تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد و دكتري) نقش مكمل را براي رشتههاي حضوري قرآني دانشگاه مجازي المصطفي(ص) ايفا كنيم.
وي بيان كرد: شوراي علمي اين گروه متشكل از حجج اسلام فاكر ميبدي، سيدرضا مؤدب، محمدحسين بهرامي، عبدالكريم بهجتپور، عبدالكريم حيدري، علي نصيري، حسين علويمهر، حسن زماني، ابوالقاسم دولابي و نجفعلي ميرزايي است و بيش از پانزده تن از اساتيد برتر در زمينه علوم قرآن در سمت مشاوران علمي، با اين مركز همكاري ميكنند.
مدير گروه مطالعات قرآني دانشگاه مجازي المصطفي(ص)، با بيان اينكه هم اكنون تنها در رشته علوم قرآن و حديث به زبان عربي ارائه ميشود، تصريح كرد: قرار است به زودي اين رشته در زبانهاي اردو، تركي، فارسي، انگليسي در مقطع كارشناسي ارائه شود و رشتههاي فراواني در دست اقدام يا طراحي و تصويب هستند.
1388/11/19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]