محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855205440
در آغاز دهه چهارم انقلاب، ملت حماسه اى ديگر آفريدهمه آمدند ، باشكوه تر ازهميشه
واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: در آغاز دهه چهارم انقلاب، ملت حماسه اى ديگر آفريدهمه آمدند ، باشكوه تر ازهميشه
سرويس فرهنگ و معارف-
به گزارش خبرنگار كيهان اقيانوس بيكران ملت قدرشناس ايران اسلامي ديروز سي امين 22بهمن حيات خويش را در سرمايي جشن گرفت كه خبرنگاران رسانه هاي گروهي ايران و جهان باز هم در ثبت چنين حماسه حضوري كم آوردند.
ديروز حماسه حضور بار ديگر اجتماعي از سلائق و افكار متنوع و متعدد ايران اسلامي را دور هم جمع كرد تا تمام بدخواهاني كه سالهاست در هوس بازگشت به روزهاي سلطه و سيطره خواب هاي آشفته اي براي يگانه انقلاب قرن طراحي مي كنند، باز هم دست خالي روانه تاريك خانه هاي خود شوند.
مردم در سراسر ايران اسلامي ديروز آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامي را در حالي جشن گرفتند كه در تدارك روزهاي اميد و افق درخشان نظام در سايه حركت بر مدار آرمان هاي امام راحل(ره) و حفظ ارزش هاي انقلاب هستند. شهرهاي مختلف كشور ديروز صحنه اي از مانور بزرگ تجديد بيعت ايرانيان با آرمان هاي انقلاب و امام(ره) و رهبري فرزانه شان بود؛ صحنه اي از حضور ميليوني عاشقان انقلاب كه 22بهمن 57 را در سي سالگي جشن گرفتند و خود را براي جهشي بزرگ به ايران 1404و آغاز دهه چهارم انقلاب آماده ساختند.
ديروز در پايتخت جمهوري اسلامي ايران مردم از ساعات ابتدايي صبح با حضور در خيابان هاي منتهي به خيابان انقلاب و آزادي، سرماي هوا را به فراموشي سپردند. زن و مرد و پير و جوان، با هر سليقه و گرايش سياسي و پوشش متنوع ديروز صحنه هايي از حضور يكپارچه مردمي را خلق كردند كه نشاني بود از پايبندي به نظام؛ فعالان سياسي نيز ديروز در صفوف به هم پيوسته حضور قشرهاي مختلف حل شدند تا طعم حقيقي يك نظام مردم سالار و مردم محور را حس كنند.
ديروز خيابان هاي تهران مملو از جمعيتي بود كه با لبخند مسير راهپيمايي را به شكرانه سي سالگي انقلاب خويش طي مي كردند و در اين ميان جوانان و يا همان نسل سومي هاي انقلاب محور اصلي تجمعات و سردادن شعارها بودند.
شور و شوق حضور در راهپيمايي هم در ميان اكثر شركت كنندگان در اين جشن ملي ديده مي شد به طوري كه گروه هاي چند نفري جوانان دختر و پسر نيز با وجود تعداد كم به سردادن شعارهايي بر ضد استكبار و در حمايت از نظام و انقلاب مي پرداختند. همچنين زنان بسياري با در آغوش گرفتن فرزندان و يا همراه ساختن نوزادان خود با وسايلي چون كالسكه در كنار همسر و يا ساير وابستگان، به صورت خانوادگي در اين راهپيمايي شركت كرده بودند.
بنابر مشاهدات خبرنگار ما جمعيت راهپيمايان ديروز در تهران به حدي بود كه تا ساعاتي پس از پايان راهپيمايي هم ترافيك سنگين اكثر خيابان هاي مناطق مختلف منتهي به مسير راهپيمايي را دربر گرفته بود و نيروهاي امدادي، انتظامي و بسيج براي روان كردن ترافيك در نقاط مختلف مستقر شده بودند.
خيابان هاي ورودي به مسيرهاي اصلي راهپيمايي نيز ديروز از ساعات ابتدايي صبح و قبل از آغاز رسمي راهپيمايي با ترافيك سنگين مواجه شد به طوريكه بسياري از مردم بدون وسائل نقليه شخصي ادامه مسير دادند و خود را به مسيرهاي اصلي راهپيمايي رساندند.
براساس اين گزارش، دكتر محمود احمدي نژاد در ميان راهپيمايان 22 بهمن با بيان اين كه «من رسماً اعلام مي كنم كه امروز ملت ايران يك ابرقدرت حقيقي و واقعي است» افزود: ملت ايران قدرتي صالح، عدالتخواه و دوست تمام ملت هاست و هيچ گاه به سرزمين و منافع ديگران چشم نداشته و همواره يار ملت هاست. امروز انقلاب اسلامي در 30 سالگي خود مانند يك جوان 15 ساله پراز انرژي، پرنشاط و آرماني و مانند يك انسان 60 ساله پرتجربه، با تدبير و مستحكم است.
وي كه در ميدان آزادي تهران سخن مي گفت، افزود: ملت ايران عزيزترين ملت هاست و همه ملت ها پيشرفت هاي ايران را پيشرفت خود مي دانند و از اخبار پيشرفت هاي ملت ايران شاد مي شوند. احمدي نژاد ادامه داد: ساير ملت ها، ملت ايران را به عنوان الگو پذيرفته اند و اين اقتدار، رد هميشگي تهديد، محبت و عشق ملت ها به ملت ايران، جز از ناحيه لطف خداوند نيست. ملت بزرگ ايران پشت سر رهبري عزيز متحد و همدل ايستاده و خداي بزرگ از ناحيه لطف ويژه خود ملت ايران را پيروز كرد و من با افتخار اعلام مي كنم كه پيروزي هاي ملت ايران مرهون عنايت ويژه امام عصر (عج) است.
رئيس جمهور در ادامه سخنانش در راهپيمايي باشكوه 22 بهمن گفت: همه دنيا بداند تمام اين انقلاب متعلق به ملت است. تمام دستاوردهاي انقلاب متعلق به ملت است. اين انقلاب به هيچ كس بدهكار نيست و اصولاً تك فردها، گروه ها و مدعيان در انقلاب نقش چنداني نداشته اند. دكتر احمدي نژاد افزود: در تاريخ ثبت شود هيچ كس نمي تواند دستاوردهاي ملت را به حساب شخصي يا گروهي واريز كند؛ همه ما خادمان ملت و قطره اي از درياي بيكران آن هستيم.
وي خطاب به جمعيت حاضر در ميدان آزادي اظهار كرد: امروز جهان در آستانه تحول و عبور از «مادي گرايي، قدرت طلبي و زورگويي و زماني است كه قدرت نظامي و اقتصادي حرف اول را بزند»، امروز جهان در آستانه وررود به دوران انديشه، منطق و گفت وگوست و به اين دوران وارد شده است. رئيس جمهور اظهار كرد: با صداي بلند بايد اعلام كنيم كه دوران سلطه گري، زور و بداخلاقي به پايان رسيده و دوران فرهنگ و انديشه آغاز شده است و ملت ايران پيشگام اين دوران است.
وي گفت: به فضل الهي گرايش عمومي به حق و عدالت و انديشه الهي و انساني روزافزون و عطر ياس در فضا پيچيده است، همچنين ملت ها به سوي انسان كامل، خط امامت و ولايت در حال حركت هستند.
احمدي نژاد در ادامه با بيان اين كه دولت جديد آمريكا اعلام كرده است مي خواهد تغيير ايجاد كند و مسير گفت وگو را در پيش بگيرد، افزود: بسيار روشن است كه تغيير واقعي بايد بنيادين باشد نه تاكتيكي. ملت ايران از تغييرات حقيقي استقبال مي كند، ملت ايران آماده گفت وگوست؛ اما گفت وگو در فضاي عادلانه و احترام متقابل.
رئيس جمهور ادامه داد: آنها گفته اند مي خواهند با تروريسم مبارزه كنند، ملت ايران سي سال است كه با تروريسم در حال مبارزه است و اگر آنها واقعاً مي خواهند با اين پديده مبارزه كنند بيايند با ملت ايران كه بزرگ ترين قرباني تروريسم است همكاري كنند تا تروريسم واقعي ريشه كن شود.
رئيس جمهور خطاب به آمريكا تاكيد كرد: ما مي توانيم آدرس لانه هاي ترويسم را در برخي كشورهاي اروپايي و منطقه تحت اشغال رژيم قدس و برخي ديگر از كشورها كه روابط خوبي با آنها داريد، بدهيم، ولي بعيد مي دانم از اين آدرس ها اطلاع نداشته باشيد، اگر مي خواهيد ريشه تروريسم خشكانده شود بايد عوامل اصلي چند جنگ اخير در منطقه و خليج فارس را محاكمه كنيد.
عوامل جنگ به صدام خلاصه نمي شود، بعد از حمله آقاي بوش حدود يك ميليون نفر كشته و ميليون ها نفر آواره شده اند. براي ريشه كني ناامني بايد عوامل اين كشتار از جمله شخص آقاي بوش همراهان و دولت آقاي بوش محاكمه و مجازات شوند.
وي اضافه كرد: اگر به واقع خواهان اين هستيد كه سلاح هاي كشتار جمعي برچيده شود، ملت ايران زخم خورده سلاح هاي شيميايي است و راه مقابله با اين سلاح ها اجراي عدالت و اتخاذ تدابير درست است. روشن است كه اقدامات انجام شده تاكنون در اين زمينه كارساز نبوده است و اگر واقعاً مي خواهيد جهان آرامش پيدا كند بايد به روش هاي منطقي و عادلانه گردن بنهيد. احمدي نژاد با اشاره به اين كه «البته اين تحول نيازمند تغيير اساسي در نگاه و رفتار است و ما اميدواريم كه اين اتفاق بيفتد» گفت: دنيا علاقه ندارد دوران تاريك آقاي بوش تكرار شود و ما حتي نمي خواهيم ملت آمريكا نيز بدنام و سرافكنده باشد.
وي گفت: به نظرم سرنوشت آقاي بوش كه بدنام ترين در تاريخ معاصر است، آينه عبرت براي كساني است كه در سر آرزوي سلطه بر جهان و ديگر ملت ها را دارند و اگر كساني به دنبال تكرار آن تجربه حتي با روش هاي ديگر باشند، بايد بدانند كه سرنوشتي به مراتب بدتر از آقاي بوش در انتظار آن ها خواهد بود.
بنا بر اين گزارش رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به يكي از دستاوردهايي كه ملت بزرگ ايران به تازگي به آن دسترسي پيدا كرده و باعث عزت ملت ايران است گفت: اين دستاورد عبارت است از عزت يگانه ملت ايران و رفع تهديد هميشگي از سر ملت و كشورهاي منطقه. احمدي نژاد خاطر نشان كرد: شما مي دانيد كه تحقير، تهديد و انحصار علمي ابزار استكبار براي سلطه بر ملت هاست و به فضل الهي امروز ملت ايران اين ها را درهم شكسته است.
وي با اشاره به هسته اي شدن ايران و همچنين پرتاب ماهواره اميد و با بيان اين كه «فناوري پرتاب ماهواره از مهمترين ظرفيت هاي علمي عصر حاضر جهان است» گفت: آخرين شرط علوم فيزيك، مواد، مكانيك، رياضي، نجوم، مخابرات، الكترونيك، كامپيوتر و بسياري از رشته هاي مهندسي ديگر در آن به كار گرفته مي شود. فناوري پرتاب ماهواره از چهار بخش تشكيل شده است؛ ايستگاه پرتاب، موشك بالابرنده، ايستگاه زميني براي دريا و ماهواره. در حال حاضر هشت كشور در جهان هستند كه اين چرخه را به طور كامل در اختيار دارند و ملت ايران جزو اين گروه كشورها قرار گرفته است.
وي گفت: من در اينجا با صداي بلند اعلام مي كنم كه با لطف خدا و با ايستادگي ملت ايران سايه تهديد براي هميشه از سر ملت ايران برداشته شده است و استدلال و منطق اين موضوع خيلي ساده است؛ دشمنان ملت ايران با هم بودند، ايران را تحريم اقتصادي كردند، سنگين ترين تحريم اقتصادي را اعلام كردند. از جمله بستن شريان بانك ها كه يكي از مهمترين شريان هاي اقتصادي است، نيروي نظامي آوردند و خيال مي كردند يك ملتي را كه خود را شناخته و پيوسته با خدا و ولايت است، مي توانند بشكنند، در صورتي كه اشتباه كرده بودند.
وي گفت: من سؤال مي كنم از همه دنيا. آن ها همه با هم بودند، زورشان به ملت ايران نرسيد و ملت ايران اراده خود را به آن ها تحميل كرد، اكنون كدام كشور مي تواند ملت ايران را تهديد كند؟ محال است كسي در ذهن خود خيال كند قادر است ملت ايران را تهديد كند. من رسماً اعلام مي كنم امروز ملت ايران يك ابرقدرت حقيقي و واقعي است.
وي با اشاره به اين كه «انقلاب براي ملت ايران و ملت هاي آزاده جهان دستاوردهاي عظيمي را به همراه داشت» افزود: علاوه بر استقلال و آزادي و بازيابي هويت ملي و انساني و الهي دستاوردهاي فراوان ديگري نيز داشت كه اين دستاوردها حاصل ايستادگي و حركت ملت ايران است، در طول اين 30 سال، ملت ايران همواره در حال حركت به سمت قله ها بوده و سرعت حركتش روزافزون است. اگر در يك مقطع چند ساله با يك سرعت حركت مي كرده در مقطع بعدي با سرعت چند برابر به حركت خود ادامه داده است.
30 سال عزت و توسعه
رئيس جمهور با اشاره به دستاوردهاي انقلاب اسلامي در طول اين سالها اظهار كرد: نرخ باسوادي در كشور ما در قبل از انقلاب كمتر از 50درصد بود، ولي امروز به فضل الهي اين نرخ بالاي 80 درصد است. در سال 57 مجموعه دانشجويان كشور ما 176هزار نفر بود، ولي در سال 83 اين رقم به دو ميليون و165هزار نفر و در سال 87 اين رقم به حدود 3ميليون و572هزار نفر رسيد و مي بينيم كه حركت ما رو به بالا و سرعت ما نيز روزافزون است.
وي به پيشرفت هاي علمي كشور بعد از انقلاب در زمينه بهداشت و درمان و پزشكي اشاره كرد و گفت: قبل از انقلاب اكثر بيماران ما به خارج از كشور اعزام مي شدند و هزاران پزشك خارجي در كشور مشغول كار بودند، اما امروز بيماراني از خارج از كشور براي مداوا به داخل كشور ما مي آيند و ايران امروز به يكي از مراكز اصلي مراجعه بيماران براي مداوا تبديل شده است. امروز داروهاي پيچيده براي درمان امراض پيچيده در كشور ساخته مي شود. براي بيماري هاي ام.اس، ديابت، ترميم ضايعات نخاعي، اكنون انواع جراحي هاي مغز، قلب، اعصاب تقريبا در اكثر استان هاي ما انجام مي شود. پيوند اعضا حتي پيوند كبد به راحتي در ايران انجام مي شود. در زمينه سلول هاي بنيادين و نانوتكنولوژي، ما جزو چند كشور اول جهان هستيم.
وي به رشد مقالات علمي و انتشار آن در مجلات علمي اشاره كرد و گفت: در سال 87 بيش از 20هزار مقاله علمي از دانشمندان مان به چاپ رسيده است و حركت ما در اين زمينه رو به جلو و روزافزون است.
احمدي نژاد هم چنين به سرعت اختراعات در كشور اشاره كرد و گفت: در طول سه سال و9ماه اخير بيش از 20هزار اختراع در كشور ثبت شده است، در صورتي كه قبل از انقلاب تعداد آن حدود 841 مورد بود. در بخش علمي مي توانيم بگوييم كه ما امروز به پيشرفت هاي بسيار خوبي دست پيدا كرده ايم و هيچ عرصه علمي براي دانشمندان و جوانان ما ممنوعه و يا دور از دسترس نيست و خودباوري علمي در كشور ما رو به اوج است.
دكتر احمدي نژاد در بخش ديگر سخنانش در راهپيمايي 22بهمن به پيشرفت هاي كشور در بخش صنعت اشاره كرد و گفت: توليد آلومينيوم قبل از پيروزي انقلاب در كشور ما 25هزارتن در سال بود، در سال 83 به 218هزارتن رسيد و در سال 87 به 457 هزارتن در سال؛ يعني بعد از انقلاب اين توليد ده ها برابر شد.
رئيس جمهور هم چنين با بيان اين كه در زمينه مس، زغال سنگ، سيمان، فولاد و كك نيز وضعيت مان اين گونه است، اظهار كرد: سرعت سرمايه گذاري و ميزان آن نيز در كشور روزافزون است، امسال 27هزار ميليارد تومان طرح صنعتي در كشور ما افتتاح شده يا تا پايان سال افتتاح مي شود.
وي همچنين با بيان اين كه در بخش مخابرات نيز در كشور ما بعد از پيروزي انقلاب، يك انقلاب بزرگ رخ داده است، گفت: چهار پنج سال قبل براي خريد يك دستگاه تلفن همراه حدود يك ميليون تومان بايد داده مي شد، مدتي نيز در نوبت بايد قرار مي گرفتيم، اما امروز در كنار دكه هاي روزنامه فروشي سيم كارت هاي تلفن با قيمت 5 تا 10هزار تومان ارائه مي شود.
رئيس جمهور گفت: براي اولين بار در تاريخ كشور بيمه روستاييان در سال 85 و 86 اجرا شد و 22.5ميليون نفر روستايي تحت پوشش بيمه درماني قرار گرفتند؛ البته ما هنوز در ابتداي راه هستيم. احمدي نژاد به توليدات كشور در بخش كشاورزي نيز اشاره كرد و گفت: در بخش كشاورزي مجموعه توليد كشور در سال 56 و 57، 24ميليون تن بود و در سال 86 اين رقم به 101ميليون تن رسيد.
وي همچنين به ميزان سدهاي ساخته شده در قبل از انقلاب اشاره كرد و گفت: سال 57، داراي 19سد بوديم، در سال 83 اين سدها به 173مورد رسيد، در سال 87 اين سدها به 211مورد رسيده و بيش از 17سد نيز در دست احداث و مطالعه است.
رئيس جمهور همچنين به پيشرفت هاي كشور در زمينه گردشگري و توسعه آن اشاره كرد و افزود: در فهرست آثار ملي از سال 1310تا 57، هزارو623 مورد اثر ثبت شده داشتيم. از سال 57 تا 83، 10هزار و از 84 تا 87، 12هزارو600 ثبت ملي داشته ايم. شما مي بينيد كساني كه شعار مليت و ايراني بودن مي دادند فقط هزار و600 اثر ملي را ثبت كرده اند؛ اما بعد از انقلاب بيش از 23هزار اثر ملي ثبت شده است.
رئيس جمهور در ادامه به پيشرفتهاي كشور در حوزه عمران اشاره كرد و گفت: سرعت فعاليت هاي عمراني روزافزون است. وي همچنين گفت: از اول سال 87 تا امروز بيش از 40هزار پروژه عمراني با 19هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري افتتاح شده است.
احمدي نژاد گفت: در خصوصي سازي تا سال 84، سه هزار ميليارد تومان واگذاري صورت گرفت و از آن سال تا امروز 28هزارميليارد تومان صورت گرفته است. وي افزود: همچنين تاكنون 22.5ميليون نفر سهام عدالت گرفته اند و ان شاءالله اين عدد به 42ميليون نفر افزايش خواهد يافت.
احمدي نژاد همچنين گفت: البته مشكلاتي داريم و اوايل راه هستيم، مشكلات همواره وجود دارد؛ مهم اراده غلبه بر آن است كه در ملت ايران اين اراده به صورت كامل وجود دارد.
بيانيه پاياني: دهه چهارم انقلاب
حركت بر مدار برنامه ريزي
به گزارش كيهان، راهپيمايي سراسري يوم الله 22بهمن با صدور قطعنامه اي در 12بند به كار خود پايان داد.
در اين قطعنامه آمده است: گذشت سي سال از حيات بابركت انقلاب ملت مسلمان ايران، ريشه هاي اين شجره طيبه را به اذن پروردگار عزيز مقتدر در قلوب آزادي خواهان و عدالت طلبان سراسر جهان مستحكم كرده است و پيام هاي نوين عظيم ترين انقلاب مردمي جهان، هر روز بيش از پيش، دلهاي شيفتگان حق و حقيقت را مجذوب خود مي سازد.
راهپيمايان در بيانيه خود تاكيد كردند: اكنون سي سال از ظهور ظفرمند معمار كبير انقلاب اسلامي، ماندگارترين چهره تاريخ معاصر جهان مي گذرد، اما ياد الهام بخش و حماسه آفرين آن حكيم جاودانه، چون بهمن 1357، فكر و دل همه ايرانيان را با هر سليقه و ديدگاه، سرشار از عدالت طلبي، ظلم ستيزي، آزادي خواهي و پيشرفت ساخته و بي ترديد ياد آن رهبر عزيز، در دل و جان اين ملت جاودانه و زنده خواهد ماند.
راهپيمايان، ضمن محكوم كردن موج جديد توطئه هاي تفرقه افكنانه مذهبي و قومي در جهان اسلام، بر ضرورت توجه جدي به هشدارهاي مكرر و هوشمندانه امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب تاكيد نموده و از روساي متعهد كشورها، علما، انديشمندان، نخبگان و رسانه هاي جهان اسلام خواستار شدند كه به حكم وظايف اسلامي و انساني خود با اين توطئه ها به نحو مسئولانه و موثر مقابله كرده و حفظ تداوم وحدت ميان شيعه و اهل سنت و همه فرق را در سرلوحه برنامه هاي خود قرار دهند.
راهپيمايان با تاكيد بر مراقبت و مقاومت ملي در مقابل هرگونه توطئه هاي «سخت و نرم» هوشيارانه هرگونه تغيير واقعي و نه شعاري در سياست هاي ظالمانه شيطان بزرگ را زيرنظر گرفته و بر اين باور است كه شعار «تغيير» تنها با پايان بخشيدن به اشغال و تجاوز و زورگويي در منطقه و جهان و با به رسميت شناختن كامل حقوق مسلم ملت ها و ملت شريف ايران، از جمله حقوق هسته اي و آزادسازي سرمايه هاي ايران و رفع هرگونه تحريم و تهديد و فشار سياسي تحقق خواهد يافت.
در بخش ديگري از اين قطعنامه آمده است: ملت ايران اسلامي سي سال هويت، اقتدار و عزت خود را مرهون اخلاص و جانبازي هاي ايثارگران گرانقدر و مجاهدان راه حق و حقيقت و خانواده معظم شهدا دانسته و در آغاز دهه چهارم انقلاب، ضمن تجديد عهد با آرمان هاي شهداي والامقام، بر لزوم قدرشناسي مستمر از اين عزيزان تاكيد نموده خود را مديون فداكاري ها و جانفشاني هاي آنان مي داند.
راهپيمايان در پايان بيانيه 12ماده اي خود آورده اند: دهه چهارم انقلاب مستلزم برنامه ريزي اصولي، توجه جدي به محرومان و مستضعفان جامعه، تحقق عدالت اجتماعي در همه زمينه ها است؛ ضمن تشكر از خدمات ارزنده دولت خدمتگزار بر تلاش گسترده قواي سه گانه و همه اركان نظام براي اجراي صحيح سياست هاي ابلاغي برنامه پنجم توسعه از سوي رهبري در چارچوب سند ممتاز چشم انداز بيست ساله جمهوري اسلامي تاكيد مي نمايد.
40درصد پيشرفت هاي نظام در دولت نهم صورت گرفته است
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: بيش از 40درصد پيشرفت هاي نظام جمهوري اسلامي طي سه سال و نيم گذشته صورت گرفته است.
محمدحسين صفارهرندي ديروز در مصلاي كرمان در ميان جمع كثيري از مردم اين شهر كه براي جشن سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در اين مكان گردهم آمده بودند در توضيح بيشتر شعار دولت نهم را از همان ابتداي كار بازگشت سرافرازانه به ارزش هاي انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: طي اين 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي كارنامه نظام جمهوري اسلامي از 10 تا 1000 برابر توفيق و پيشرفت داشته است اظهار داشت: بيشتر اين پيشرفت ها نيز مربوط به سه سال و نيم اخير و روي كار آمدن دولت نهم است.
وزير ارشاد اضافه كرد: به زبان آماري ايران اسلامي به بركت انقلاب در همه ابعاد طي 27 سال 60درصد پيشرفت داشت و 40درصد پيشرفت هاي نظام نيز طي سه سال و نيم اخير انجام شده است.
صفارهرندي دليل موفق نبودن و ناكامي در برخي دولت هاي گذشته را در زمينه پيشرفت هاي ايران؛ دور شدن آن ها از شعارهاي اصلي انقلاب دانست و افزود: اگر چه آن ها دلشان كار براي مردم بود اما شعارهايي را پيش روي كار خود قرار دادند كه نسبت به انقلاب دور بود.
وي تاكيد كرد: انقلاب اسلامي به نام خدا رقم خورد و اگر كسي بخواهد اين ارزش را به سمت ديگري ببرد ضربه خواهد خورد.
صفارهرندي با اشاره به انتخابات نهم رياست جمهوري در سال 84 گفت: مردم در اين سال با انتخاب خود يك نه بزرگ به نگاه هاي دولت هاي گذشته اعلام كردند.
وي اضافه كرد: در دولت هاي قبلي كساني بودند كه شعار عليه انقلاب مي دادند و منتظر اين بودند كه نام خدا محو شود و رياكارانه خودشان را طرفدار دولت وقت اعلام مي كردند و آن دولت نيز با آنها مسامحه مي كرد.
وي گفت: در هر زماني كه به طور نسبي دچار غفلت و فراموشي شديم به خاطر فاصله گرفتن از دوران خوب انقلاب؛ منويات انقلاب و رهبر فرزانه بوده و بالعكس در هر زمينه اي كه كامياب شديم به اين ارزش ها توجه شده است.
وي موفقيت در زمينه هاي نظامي را از دستاوردهاي دولت نهم برشمرد و گفت: با آزمايش موشك شهاب 3 دشمنان به توانمندي هاي ايران در زمينه نظامي آگاه شدند و ديگر حتي جرات فكر كردن حمله نظامي را به ايران به ذهن خود راه نمي دهند.
وي با اشاره به پرتاب موشك ماهواره اي اميد گفت: پرتاب اين موشك باعث شد بسياري از كشورهاي قدرتمند به گفته خودشان سر تعظيم پيش ملت ايران فرود آورند. به طوري كه سايت مربوط به اين ماهواره امروز پربيننده ترين سايت جهان شده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه به پيشرفت هاي فرهنگي در عرصه كتاب نيز اشاره كرد و گفت: تا سال 87 بيش از 56 هزار عنوان كتاب منتشر شده است و حال آنكه 31 سال قبل اين آمار 500 تا 550 عنوان كتاب بود.
وي انتشار 150 عنوان روزنامه، افزايش 25 برابري اعتبارات قرآني و ايجاد شش هزار كانون مساجد را از ديگر دستاوردهاي دولت نهم و انقلاب اسلامي عنوان كرد.صفارهرندي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به آينده روابط ايران با اوباما به عنوان رئيس جمهوري جديد آمريكا گفت: هنوز ما نتوانسته ايم از درون اوباما يك ارزيابي صادقانه اي داشته باشيم.
وي افزود: اما اطرافيان وي معتقدند كه روش هاي گذشته شان درباره ايران جواب نخواهد داد و امروز بايد فكر ديگري كرد. صفارهرندي تاكيد كرد: البته آنها در مجموع به دنبال اين هستند كه انقلاب ما نباشد.
در حاشيه
شگفتي اكثر نمايندگان رسانه هاي خارجي از حضور مردم در راهپيمايي 22بهمن به قدري بود كه بارها در گفت گو با خبرنگاران ايراني از احساس خود راجع به اجتماع ميليوني مردم سخن مي گفتند. اجراي سرود دختران دانش آموز و گروه رزم نوازان همراه با توزيع ويژه نامه هاي سي امين سالگرد پيروزي انقلاب از سوي برخي نهادهاي فرهنگي كشور از جمله ابتكارات مراسم ديروز بود.
در مسير ورودي برخي ايستگاه هاي فرهنگي و صلواتي پرچم بزرگ آمريكا فرش زير پاي راهپيماياني بود كه پرچم سه رنگ و مقدس جمهوري اسلامي ايران را در دست داشتند. راهپيمايان همچنين از غرفه هاي تبليغات و اطلاع رساني مربوط به ماهواره اميد، كاتالوگ ها و بروشورها را دريافت و در اين زمينه سؤال و بحث مي كردند.
همچنين لنگه كفش هاي بسياري از پلاكاردهاي بزرگ و كوچك مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل آويزان شده بود. برخي رسانه هاي خارجي به ويژه رسانه هاي انگليسي و آمريكايي نيز پس از پايان مراسم در اطراف ميدان آزادي با مردم در خصوص 22بهمن 57 و 22بهمن 87 مصاحبه مي كردند.
اجراي مسابقات مختلف از جمله مسابقه خاطره گويي و خاطره نويسي با موضوع انقلاب اسلامي و برپايي ايستگاه هاي نقاشي از ديگر حاشيه هاي مراسم سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي بود. همچنين طولاني ترين نقشه جهان كه ترسيم آن از صبح ديروز در هشتاد هنرستان تهران آغاز شده بود از ميدان امام حسين تا ميدان آزادي نصب شد.
چهارشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]
-
گوناگون
پربازدیدترینها