واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آخرين نشستهاي خبري جشنواره فجر؛توانا: «زينب» را درباره تأثير عالم غيب بر زندگي بشر ساختم
خبرگزاري فارس: «عليرضا توانا» كارگردان تلهفيلم «زينب» گفت: با فيلم «زينب» قصد داشتم تا بگويم عالم غيب چه تاثيري در زندگي ما دارد.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست خبري تلهفيلم «زينب» آخرين نشست رسانهاي جشنواره فيلم فجر بود به روي صحنه رفتند تا با اجراي كامران ملكي نشست مطبوعاتي اين فيلم را برگزار كنند.
عليرضا توانا كارگردان اين تلهفيلم در ابتداي اين جلسه گفت: مهمترين مسئله فلسفي كه انسان در برابرش قرار ميگيرد مرگ است و آدمها دنبال اين سوال هستند كه پس از مرگ زندگي چه ميشود. تنها چيزي هم كه در اين ميان وجود دارد يك سري نشانههاست كه معاني عام و خاص براي هر فرد را توامان دارد. من در اين تلهفيلم ميخواستم غيب را از آسمان به زمين بياورم و بگويم عالم غيب چه تاثيري در زندگي ما دارد.
«پريسا شاهنده» طراح صحنه اين فيلم در اين نشست در مورد طراحي لباس اين فيلم گفت: اين فيلم اولين كار حرفهاي من به عنوان طراح لباس بعد از تجربههاي بازيگري و ساخت فيلم كوتاه است. سعي ميكردم كه بخش طراحي لباس در اين فيلم به شكلي باشد كه لباسها واقعي و قابل لمس باشد و بتوان آنها را در زندگي روزمره پيدا كرد. براي شخصيت زينب نيز لباس خاصي را طراحي كردم كه رنگ آن را از كوير الهام گرفتم و در كل خواستيم همه چيز در اين فيلم دلنشين باشد.
«روناك يونسي» بازيگر نقش «زينب» در اين فيلم گفت: براي رسيدن به زينب راه سختي را پيمودم و توشه راهم عشق بود.با دلم فيلمنامه را پذيرفتم و پس از آن ديگر برايم اهميتي نداشت كه چقدر سختي بكشم. بايد بسياري از چيزها را ياد ميگرفتم و كارگردان فيلم جلسات زيادي با من گذاشت تا مسايل عرفاني را كه در فيلم بود به من بياموزد در كوير هم با وضعيت سخت و شرايط آب و هوايي وحشتناكي رو به رو بوديم كه كارگردان حتي در آنجا نيز تا با من صحبت نميكرد و من را براي ايفاي نقش آماده نميكرد جلوي دوربين نميرفتم. زينب شخصيت سختي بود و سختيها براي رسيدن به اين شخصيت جواب داد چون آن را باور كرده بودم.
«توانا» نيز «روناك يونسي» را بازيگري مناسب براي ايفاي نقش زينب دانست و گفت: افراد متفاوتي را براي اين نقش مدنظر داشتم اما روناك يونسي مناسبترين گزينه براي اين نقش بود چون او بازيگري بالفطره خوب است و با تمام وجودش در خدمت فيلمنامه قرار ميگيرد.
«محسن گودرزي» فيلمبردار بخش كوير اين تلهفيلم نيز شرايط كاري را بسيار سخت دانست و گفت: البته من دوست داشتم اين فيلم 35 ميليمتري فيلمبرداري شود اما متاسفانه نصف آن گرفته شده بود و من بايد ان را ادامه ميدادم. در كوير شرايط كاري سخت، نبود برق و سرماي طاقتفرسا داشتيم و به قول روستاييها بعد از 100 سال برف باريده بود و ما بايد برف را هم در فيلم نميديديم. فضاهاي حسي و عجيب و غريبي در فيلم وجود داشت كه بسياري از آنها را هم با نور طبيعي درست كرديم.
انتهاي پيام/ا
چهارشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]