واضح آرشیو وب فارسی:مهر: محمدي در گفتگو با مهر:مقالات علمي، كاربردي و متناسب با نيازهاي داخلي باشد/ لزوم افزايش كيفيت مقالات
مقالات علمي، كاربردي و متناسب با نيازهاي داخلي باشد/ لزوم افزايش كيفيت مقالات
رباط كريم - خبرگزاري مهر: مدير گروه مهندسي مكانيك دانشگاه آزاد اسلامي واحد پرند با اشاره به موفقيتهاي كشورمان از نظر توليد علم در منطقه و دنيا گفت: رشد مقالات علمي به تنهايي نميتواند نشانه رشد علمي يك كشور باشد بلكه بايد كيفيت مقالات نيز افزايش يابد.
نادر محمدي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مقالات بايد متناسب با نيازهاي داخلي بوده و در كشور كاربرد داشته باشند به عبارتي هرچند توليد علم يكي از نشانه هاي پيشرفت علمي كشور بوده ولي استفاده از علم بسيار مهم و حائز اهميت است.
وي افزود: افزايش كيفيت مقالات نشان دهنده رشد علمي دانشگاه ها است، در واقع اين مسئله ميتواند بيانگر رشد كشور به معني عام آن نيز باشد.
مدير امور هيئت علمي واحد پرند، افزايش ظرفيت كارشناسي ارشد و دكتري، ارائه بيش از دو مقاله از هريك از دانشجويان تحصيلات تكميلي، به ويژه مقطع دكتري و رشد قابل توجه هزينههاي پژوهشي در دانشگاهها را از عوامل اين رشد علمي دانست.
17 درصد توليد علم كل كشور سهم دانشگاه آزاد اسلامي
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي سهم بزرگي در گسترش آموزش عالي داشته است، افزود: سهم دانشگاه آزاد اسلامي در توليد علم با رشد قابل توجهي كه در 10 سال اخير داشته از دو درصد به حدود 17 درصد توليد علم كل كشور رسيده است.
محمدي اظهار داشت: با افزايش توليدات علمي و رشد چشمگير سطح پژوهش و تحقيقات در اين دانشگاه، اين مجموعه به عنوان يك بازوي توانمند براي آموزش عالي در كشور مطرح شده است.
وي عنوان كرد: دانشگاه آزاد اسلامي با داشتن 400 واحد دانشگاهي و مركز آموزشي، نقش موثر و چشمگيري در فعاليتهاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فرهنگي و رشد و توسعه علمي كشور دارد و به عنوان يك بال آموزش عالي كشور، خدمات ارزندهاي در گسترش آموزش عالي و همچنين توليد علم و كسب مقامهاي متعدد داخلي و بينالمللي ارائه مي دهد.
راهكارهاي كسب موفقيتهاي علمي بيشتر در سطح جهان
مدير گروه مهندسي مكانيك دانشگاه آزاد پرند به راهكارها و تدابير بهتر براي كسب موفقيتهاي بيشتر در سطح جهان و قرارگرفتن ايران در بين چند كشور نخست دنيا از نظر علمي اشاره كرد و يادآور شد: رسيدن به موفقيتهاي علمي بيشتر در سطح جهان، تنها با وفاق، همدلي و هم انديشي عمومي و با دستان توانمند اساتيد برجسته و پژوهشگران و دانشجويان آگاه حاصل ميشود.
اين مسئول اعلام كرد: در واقع تعامل و همراهي مسئولان و بهره گيري آنها از رهنمودهاي اساتيد آگاه و توانمند ميتواند اين حركت را تسريع كند.
محمدي ادامه داد: افزايش بودجه پژوهشي دانشگاه ها، ارتباط تنگاتنگ آنها با مراكز صنعتي و اقتصادي كشور، ارتقا كيفيت توليدات علمي با رويكرد رفع نيازهاي داخلي، رفع نيازهاي مادي و معنوي اساتيد متناسب با منزلت و شان استاد و بكارگيري دانشجويان كارشناسيارشد به ويژه دكتري به صورت تمام وقت از طريق پرداخت حقوق ماهيانه متناسب با فعاليتهاي پژوهشي آنها مي تواند از جمله راهكارهاي رسيدن به اين مهم باشد.
معيارهاي انتخاب اعضاي هيئت علمي در دانشگاه ها
مدير امور هيأت علمي واحد پرند، درخصوص معيارهاي انتخاب اعضاي هيئت علمي در دانشگاه ها اظهار داشت: اعضاي هيئت علمي بايد داراي صلاحيت علمي متناسب با سطح و موضوع درسي، صلاحيت فكري، اخلاقي و اجتماعي ، فارغالتحصيل از دانشگاه هاي معتبر ايران و خارج كشور، نظر مثبت گروه آموزشي مربوط، توانايي و سابقه تدريس (كيفيت و كميت تدريس) و سوابق تحقيقاتي و پژوهشي باشند.
دانشگاه پرند به واحد بينالمللي با كيفيت بالا تبديل مي شود
وي با توجه به دورنماي واحد متبوع خود عنوان كرد: اين واحد به دليل مجاورت با فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) و نزديكي به تهران، ايجاد بزرگترين نمايشگاه بينالمللي، پروژه متروي فرودگاه امام خميني - پرند (در امتداد خط يك متروي تهران)، اجراي گسترده طرح مسكن مهر كه پيشبيني ميشود با اجراي اين طرح، پرند در آيندهاي نزديك به شهري بزرگ و پرجمعيت تبديل شود و ساير امكانات موجود در شهر، دورنماي بسيار درخشاني خواهد داشت و در آيندهاي نزديك به يك واحد بينالمللي بسيار بزرگ و با كيفيت بالا تبديل خواهد شد.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 343]