واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: استفاده از ظرفيت هاي گوناگون راهبرد جبهه متحد
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با بيان اينكه ارزيابي كانديداها در جبهه متحد براساس شاخص هاست نه بر اساس طيف و گروه، گفت: مشي استفاده از ظرفيت هاي گوناگون معيار و مبناي راهبرد جهبه متحد اصولرايان است؛ لذا هيچگاه جبهه متحد نگاه صفر و صدي به هيچ يك از افراد نداشته و به دنبال وحدت حداكثري هستيم.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، حسين فدايي در نشست خبري خود با خبرنگاران با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي در فرايند روبه تكاملي خود از مراحل مختلفي عبور كرده است، تصريح كرد: پس از گذراندن دوره گفتمان اقتصادي سياسي، دغدغه اي در مردم به وجود آمد و آن نگراني نسبت به كمرنگ شدن گفتمان امام(ره) انقلاب اسلامي بود؛ لذا ضرورت احياي گفتمان اسلامي و شكل دادن اين گفتمان در حوزه عمل و سياست اجرايي را خواستار شدند،به همين خاطر فصل جديد روند انقلاب اسلامي شكل گرفت و آن رويكرد جدي همه مردم و وفاداران نظام به احياي گفتمان انقلاب اسلامي بود.
وي با اشاره به اينكه احياي گفتمان پس از انتخابات رياست جمهوري سال 84 و مجلس هفتم رقم خورد، افزود: نگرش جديد نگرشي تحول خواهانه در عين پايبندي به اصول بود، لذا ما ضرورت نو گرايي و تحول خواهي در حوزه برنامه ريزي اجتماعي مديريت و نظارت بر امور را احساس كرديم به همين خاطر طبيعي است كه اگر روند جديد با مختصات كامل دنبال مي شد دهها برابر وضع موجود مي توانستيم دستاورد داشته باشيم.
فدايي با تاكيد بر اينكه براي تحول در وضع موجود با مشكلاتي مواجه شديم، اظهار داشت: نظام سلطه مهم ترين عاملي بود كه در جهت ايجاد مانع بر سر راه تحولات تلاش مي كرد.
وي در تشريح بيشتر ايجاد مانع توسط نظام سلطه، گفت: نظام سلطه با طراحي، مديريت ، كارگرداني و برنامه ريزي؛ فتنه پس از انتخابات 88 را رقم زد اما ملت با هوشياري و بصيرت و به تبع رهبر معظم انقلاب به صحنه آمده و توطئه ها را خنثي كرده اند؛ اما اين فتنه هر چند شكست خورده ريشه كن نشد.
***توطئه مثلث فتنه براي بازسازي فتنه در آستانه انتخابات
عضو جبهه متحد اصولگرايي با تاكيد بر اينكه نظام سلطه به دنبال بازسازي حركت ها و توطئه هاي خود مشابه فتنه 88 است، اذعان داشت: شواهد حاكي از بازسازي فتنه در آستانه نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي است تا با استفاده از ظرفيت جديد انحراف مسير فتنه را دنبال كند و مثلث شوم فتنه، انحراف و جريان سلطه مواضع مشتركي را در جهت كاهش شور و نشاط انتخاباتي داشته باشند.
وي فصل مشترك مثلث شوم فتنه انحراف و جريان سلطه را مسائل سياسي كشور دانست و اظهار داشت: ايجاد اختلاف بين مسولين و اصولگرايان، ايحاد ياس و نا اميدي ميان مردم و بحراني نشان دان اوضاع كشور از جمله مواضع مشترك اين مثلث شوم است.
فدايي در ادامه اظهارت خود، تصريح كرد: ما با توجه به تجربه تاريخي خود و توجه به رويكردي كه مردم در سال 88 از خود نشان دادند، همانند حماسه 9 دي و 22 بهمن شاهد پويايي و زنده بودن اين فصل جديد و نو بوده ايم.
فدايي به مطالبه اصلي مردم از نظام اشاره و خاطر نشان كرد: مطالبه اصلي مردم تكيه بر احياي گفتمان انقلاب، اصولگرايي در انديشه و اعتقاد و نيز نوگرايي و تحول خواهي در برنامه ها و اداره اجرايي كشور است.
وي با اشاره به اينكه براي شكل دادن به مجلس اصولگراي تحول خواه نيازمند مجلسي برخوردار از عقلانيت و روحيه انقلابي و تحول خواهي هستيم، اظهار داشت: ما بايد براي مجلس آينده شاهد برنامه ريزي جدي از سوي وفاداران نظام باشيم؛ لذا با آسيب شناسي جدي از مجالس گذشته جايگاه مجلس در نظام و فرايند قانون گذاري، نوع تعامل مجلس و دولت براي ارايه خدمت به مردم، توان نظارت جدي در مسايل مختلف كشور را داشته باشيم.
*** مجلس پويا و تحول خواه در گرو عدم توقف در وضع فعلي
فدايي در ادامه اظهارات خود با تاكيد بر اينكه اين نگاه و رويكرد در استمرار روند تكاملي انقلاب معنا و مفهوم مي يابد، ادامه داد: ما تحليل مان اين است كه اين رويكرد توسط مردم پذيرفته شده؛ لذا براي تشكيل مجلسي پويا و تحول خواه نيازمند سيري تكاملي و عدم توقف در وضع فعلي هستيم.
وي با بيان اين مطلب كه وفاداران به نظام بايد به اين نكته توجه كنند كه هر گونه اختلاف در جبهه انقلاب به نفع دشمنان انقلاب فتنه و انحراف تمام مي شود، اظهار داشت: ما نبايد بگذاريم كه اختلافي رقم بخورد؛ چرا كه در عصر ما دشمن از ابزار نرم استفاده كرده و قصد توطئه جنگ نرم را دارد؛ لذا در اين مقطع بصيرت و تيز بيني براي نيروهاي وفادار ضرورت دارد.
عضو جبهه متحد اصولگرايان با تاكيد بر اينكه در حال حاضر با دو آفت جدي تحريم و بحران اخلاقي مواجه هستيم، اظهار داشت: اگر ما با بصيرت وارد عرصه شويم و رفتارهاي دشمن را مورد بررسي دقيق كنيم از انسجام دروني برخوردار شده كه به روند روبه جلوي ما كمك شاياني خواهد كرد.
فدايي در تشريح بيشتر تحول خواهي، اظهار داشت: تحول خواهي از منظر نگاه به عرصه هاي مختلف اقتصادي، سياسي مديريت اجرايي كشور فرآيند قانون گذاري، حوزه نظارت به لحاظ كمي و كيفي ضرورتي اجتناب ناپذير است.
***مجلس كارآمد نيازمند نماينده اي كارآمد است
وي با تاكيد بر ا ينكه براي تحقق اين اهداف نيازمند مجلسي كارآمد هستيم اظهار داشت: مجلس كارآمد تابع نماينده اي كارآمد و نماينده كارآمد بايد سالم صالح انقلابي امانت دار عاقل متخصص و پاك باشد لذا مجلسي با چنين نمايده اي رويكردي روبه پيشرفت وعدالت خواهد داشت.
فدايي در ادامه اظهارات خود، تصريح كرد: مجلس قوي بايد متكي بر اصول محكمات درحوزه ارتقا و باور انديشه باشد و همچنين در عين حال نو آور و اصلاحات را در عرصه هاي مختلف دنبال كند تا در صحنه عمل از انسجام بيشتي برخوردار باشد.
عضو جبهه متحد اصولگرايي با تاكيد بر اينكه برخي طرح ها ناتمام مانده است، اظهار داشت: تا كنون طرح هاي خوبي شكل گرفته اما به دليل عدم هماهنگي و انسجام ميان نمايندگان از دستور كار خارج شده و يا در قانون گذاري با اضافه كردن تبصره و ماده از ويژگي اوليه افتاده است.
وي به مختصات نماينده خوب اشاره و اذعان داشت: مختصات نماينده خوب مبتني بر صالح بودن فرد، بصير بودن فرد، امانت دار بودن، مردم دار بودن، پاك بودن و در عين حال ولايت مدار انقلابي در حوزه صلاحيت فردي است.
وي هچنين به تخصص و توانايي يك نماينده در حوزه قانون گذاري و نظارت اشاره و تصريح كرد: در رويكرد كلان نگر و جامع نگر بايد تخصص و توانايي فرد در دو حوزه ذكر شده نيز موجود است تا در حوزه مقبوليت براي آحاد ملت قرار گيرد.
وي به ويژگي نمايندگان در دو حوزه سلبي و ايجابي نيز اشاره و تصريح كرد: در حوزه ايجابي يك نماينده بايد در سه مولفه ذكر شده مقبول و صلاحيت هاي فردي را نيز دارا باشد همچنين در حوزه سلبي نماينده علاوه بر موارد ذكر شده داراي سه ويژگي ديگر بايد باشد.
وي در ادامه اظهارات خود به سه ويژگي سلبي نماينده اشاره و اظهار داشت: ضد ظلم و استكبار بودن، فتنه ستيزي و توجه به رفتارهاي جريان فتنه و فريب آن را نخوردن، انحراف ستيزي كه جريان انحراف با اغوا و تطميع و ترفندهاي فريبكارانه در صدد جذب نيروها است از جمله ويژگي سلبي يك نماينده است.
فدايي با تاكيد بر اينكه يك نماينده بايد پاك و فساد ستيز باشد، اظهار داشت: نماينده خوب بايد عدم تزلزل در تصميم گيري و عملكرد خود را داشته باشد.
***ايثارگران هنوز ليست انتخاباتي به جبهه متحد نداده است
همچنين فدايي در ادامه نشست خبري خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
وي در خصوص پرسشي مبني بر اينكه فهرست منتشر شده از سوي ايثارگران به كميته 7+8 داراي هشت عضو جبهه پايداري بوده است آيا اين خبر مورد تاييد شماست، اظهار داشت: من اين ليست را نديدم اما جمعيت ايثارگران به دنبال فهرستي براي ارايه نمايندگان خود به جبهه متحد است كه حدود دو هفته اي است در شوراي مركزي مورد بررسي قرار گرفته و بيش از صد نفر واكاوي شده و تا كنون به چهل نفر رسيده ايم.
***ارزيابي كانديداها براساس شاخص هاست نه بر اساس طيف و گروه
فدايي مبني بر اينكه آيا از ميان اين تعداد اعضاي جبهه پايداري نيز موجود هستند اين گونه پاسخ داد كه تمامي افراد مورد ارزيابي قرار گرفته اند؛ اما نگاه ما نگاه طيفي وگروهي نيست، آنچه براي ما مهم است حائز شرايط بودن نماينده است؛ لذا ارزيابي ما براساس شاخص هاست نه براساس طيف و گروه بودن افراد.
عضو جبهه متحد اصولگرايان پرسشي ديگر را مبني بر اينكه آيا جبهه متحد مانع از حضور چهره هاي خود در فهرست ديگري مي شود اين گونه پاسخ داد كه هر چند من در جايگاه سخنگويي از سوي جبهه متحد اصولگرايان نيستم و مواضع تماما بر عهده دكتر ولايتي است اما آنچه از جانب ايثارگران مي دانم اين است كه جبهه متحد اصولگرايان در صدد بود تا از تمامي ظرفيت هاي اصولگراي ي استفاده كرده و از تمام گروه ها و نظرات استفاده كند لذا در نهايت به برآيندي از تمام نظرات دست پيدا كند.
وي در ادامه اظهارات خود با اشاره به اينكه مشي استفاده از ظرفيت هاي گوناگون معيار و مبناي راهبرد جهبه متحد اصولرايان است گفت: بر همين اساس نگاه به افراد نگاه شرايط ايجابي و سلبي است نه اينكه فرد عضو چه گروه و چه طيفي است و لذا هيچ نگاه صفر و صدي به هيچ يك از افراد نداشته چرا كه به دنبال وحدت حداكثري هستيم.
وي در خصوص پرسش ديگر مبني بر اظهارات برخي از اعضاي جبهه متحد اصولگرايان مبني بر عدم حضور نمايندگان جبهه متحد در ليست ديگري اظهار داشت: مطالب و اخبار مختلفي منتصب به جبهه متحد اصولگرايان است كه اساسا جعلي است و ما اين را عمليات رواني مي دانيم براي دامن زدن به اختلافات لذا برخي از اظهارات از اساس غلط است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اينكه آيا موافق حضور نماينده جبهه ايستادگي در كميته 8+7 هستيد تصريح كرد: شايد برخي از انتظارات غير ممكن باشد؛ چرا كه همه افراد قائل به تعامل در كميته 8+7 هستند اما به اجرايي درآوردن اين مهم غير ممكن است.
وي در ادامه اظهارات خود تصريح كرد: مباحثي طراحي شده تاهمه سلايق اصولگرايان دنبال شده و در ساختار جبهه متحد اصولگرايي پياده شود لذا ما بنا داريم كه اين فعاليت را داشته باشيم و هر پيشنهادي در ساختار تاليف شده جبهه متحده قابل طرح باشد، دنبال مي شود.
فدايي با تاكيد بر وجود چهار اصل به عنوان اصول سلبي و ايجابي در نمايندگان، افزود: باور و اعتقاد به اسلام، باور اعتقاد به نظام اسلام، سه باور اعتقاد به سيره و روش اسلام، باور اعتقاد به ولي امر مسلمين و مقام معظم رهبري جزو اصول مهمي است كه در اردوگاه جبهه متحد تعريف شده و تمام افراد پيشنهاد شده بايد اين اصول را داشته باشند.
وي در ادامه اظهارات خود تاكيد كرد: نگاه ما به افراد ضابطه گراست و براساس تعلق به گروه و طيف نگاه مجزايي نداريم.
وي در خصوص پرسشي ديگر مبني بر وجود مثلث فتنه انحراف و سلطه و نيز برآورد نرخ مشاركت مردم در تهران تصريح كرد: ما در رابطه با مثلث اشاره شده شواهد و قرايني داريم كه راهنمايي و دلالت بر ارتباط پشت صحنه سه گروه ذكر شده را دارد.
وي با اشاره به حضور همسر دكتر فاطمي در ايران اظهار داشت: يكي از اقدامات اين افراد اين بود كه با ايجاد هماهنگي اقداماتي را عليه نظام اسلامي ايجاد كند و بايد اين نكته را تاكيد كننم كه وظيفه دشمن تنها دشمني است اما ما بايد با هوشياري و بيداري فتنه هاي آنان را خنثي كنيم.
عضو جبهه متحد اصولگرايي در خصوص نرخ مشاركت نيز اظهار داشت: نرخ مشاركت هر انتخاباتي بايد با انتخابات مربوط به خود سنجيده شود لذا كه ميزان مشاركت در انتخابات رياست جمهوري با انتخاب رياست جمهوري و انتخابات مجلس نيز با انتخابات مجلس سنجيده مي شود اما در انتخابات آتي طبق قرار داد نرخ مشاركت بالاي شصت درصد خواهد بود.
وي در خصوص پرسش خبرنگاري مبني بر اينكه با توجه به عدم حضوراصلاح طلبان فضاي رقابتي زير سوال مي رود، اظهار داشت: بسياري از افراد در حوزه اصلاحات موضع گيري كردند و در صدد شركت در انتخابات هستند؛ لذا من بر خلاف نظر شما حضور بسياري از آنان را شاهد هستم.
وي در ادامه اظهارات خود تصريح كرد: جريان اصلاحات كنوني امتداد اصلاحات گذشته نيست چرا كه اصلاحات گذشته منجر به فتنه شد و در برابر نظام و انقلاب ايستاد.
فدايي رقابت در انتخابات را منحصر به تعدد ليست هاي گوناگون ندانست و اظهار داشت: تعدد ليست ها منجر به رقابت نخواهد شد و الزامات رقابت موارد ديگري است تا ما بتوانيم با ايجاد اميد و نشاط در مردم چشم اندازي از آينده و جايگاه منزلت نظام را ترسمي نماييم.
• دولت و مجلس شكل گرفته از بطن اصولگرايي متناسب با انتظارات ما نبود
عضو جبهه متحد اصولگرايان با ارزيابي كلي از مجلس هشتم اظهار داشت: چه دولت شكل گرفته از بطن اصولگرايان و چه مجلس متناسب با انتظارات ما نتوانستند كار خود را به پيش ببرند چرا كه ما ظرفيت انجام بسياري از امور را بيش از اين داشتيم.
وي در خصوص توطئه هاي دشمن تصريح كرد: طراحي توطئه از سوي دشمن نگراني جديدي نيست؛ چنانچه نوع رفتار و اقدامات ما به گونه اي بوده كه دشمن به اهداف خود نرسد اما مهم نوع هدف دشمن است تا با برخورداري از ابزارهاي نرم توطئه خود را توسعه داده و ما مي دانيم كه بصيرت ملت مانع موفقيت آنان خواهد شد و توطئه ها را در نطفه خفه خواهند ساخت.
فدايي در تشريح بيشتر نقش نوآوري و تحول خواهي اظهار داشت: در بخش اقتصاد، تامين اجتماعي، حوزه فرهنگ، حوزه مديريت اجرايي تحولات جدي را دنبال كرده و با به كارگيري انسان هاي شايسته پاك و امانت دار اميد است نگاه ما به نوع اجرايي در كشور تغيير يابد.
فدايي در خصوص تشكيل جبهه بصيرت و بيداري از سوي شهاب الدين صدر اظهار داشت: در اين خصوص بايد از خودشان سوال كنيد اما هميشه در آستانه انتخابات تشكل هايي به وجود خواهد آمد./ن
سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]