واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش كامل تشكيل جلسه كميته برنامهريزي آذربايجانشرقي در شهرستان اهر استاندار: 1400 ميليارد ريال در توسعه زيرساختهاي اهر توسط دولت هزينه شده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: شهرستانها
استاندار آذربايجان شرقي گفت: صرف بيش از 1400 ميليارد ريال در توسعه زيرساختهاي شهرستان اهر در اين استان نشان از توجه دولت نهم به توسعه متوازن در مناطق كمتر توسعه يافته دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه آذربايجان شرقي، احمد عليرضابيگي در جلسه كميته برنامهريزي آذربايجانشرقي در شهرستان اهر افزود: از محورهاي اصلي برنامه استانداري تلاش براي محروميت زدايي از شهرهاو روستاهاي اين استان است.
وي با يادآوري نيازهاي اصلي و زيرساختي اين شهرستان خواستار تسريع و تخصيص اعتبارات بيشتر براي اجراي بزرگراه اهر - تبريز به دليل حادثه خيز بودن اين جاده شد.
استاندار آذربايجان شرقي گفت: بايد با پرهيز از ارائه آمار نادرست در خدمتگزاري به مردم از هيچ تلاشي فروگذار نكنيم.
به گزارش ايسنا، معاون عمراني استاندارآذربايجان شرقي نيز از اجراي 210 پروژه عمراني با 180 ميليارد ريال در شهرستان اهر خبر داد.
محمدرضا اشرف نيا، افزود: اين پروژهها در جهت محروميت زدايي از مناطق محروم در اين شهرستان به اجرا گذاشته شده است.
وي يادآور شد: در سال جاري 23ميليارد ريال كمك مالي فوق العاده براي تسريع در برنامههاي عمراني شهري در اختيار شهرداري اهر قرار گرفته است.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي، همچنين از صرف اعتباري بالغ بر 430 ميليارد ريال براي گازرساني منطقه و 160 ميليارد ريال براي بهسازي و نوسازي منازل روستايي و 100 ميليارد ريال براي بازسازي مدارس خبر داد.
به گزارش ايسنا نماينده مردم اهر در مجلس شوراي اسلامي نيز از كندي عمليات جاده اهر ـ تبريز انتقاد كرد.
غلامحسين مسعوديريحان، با انتقاد از كندي عمليات جاده اهر ـ تبريز گفت: با وجود اينكه عمليات اجرايي اين پروژه از اوايل انقلاب آغاز شده ولي تاكنون اين پروژه بزرگ و ضروري منطقه به اتمام نرسيده است.
وي تصريح كرد: روزانه شاهد تلفات جادهاي و كشته شدن اهالي منطقه در اثر تصادفات جادهاي در اين محور هستيم كه اختصاص بيشتر اعتبارات و تسريع در عمليات اجرايي بزرگراه اهر ـ تبريز يكي از خواستههاي به حق شهروندان اهري است.
مسعودي ريحان، همچنين رشد بالاي بيكاري را يكي از مشكلات مهم منطقه عنوان كرد و خواهان بررسي اين مشكل شد.
وي تاكيد كرد: شهرستان اهر با 23 درصد نرخ بيكاري و بالغ بر 15 هزار نفر بيكار تحصيل كرده، بيشترين رشد بيكاري را در سطح استان داراست.
مسعوديريحان با تاكيد بر رفع معضلات پيش روي جوانان به عنوان تاثيرگذارترين قشر جامعه در كشور اظهار داشت: بايد در اين خصوص به عنوان يكي از معضلات مهم منطقه كميته ويژهاي تشكيل شود تا كار به صورت سريع مورد بازنگري قرار گيرد كه غفلت از آن خسارتبار خواهد بود.
نماينده اهر و هريس در مجلس، با اشاره به پايين بودن شاخصهاي توسعه در بخش آموزش عالي اين شهرستان تاكيد كرد: اهر از وجود دانشگاههاي دولتي با امكانات مناسب برخوردار نيست و تنها دانشكده پرستاري اهر نيز به دلايل نامعلوم بسته شده است.
مسعوديريحان همچنين با انتقاد از خودگرداني سالنهاي ورزشي گفت: متاسفانه افرادي كه پول دارند از امكانات ورزشي استفاده ميكنند و كساني كه ندارند از اين نعمت محروم هستند كه بايد دولت براي نگهداري و تامين نياز بخش ورزش اعتبارات لازم را اختصاص دهد.
حجت الاسلام جوادحاجي زاده امام جمعه اهر، گفت: خدمت به مردم و تلاش در جهت حل مشكلات آنها يك عبادت است.
وي افزود: همه بايد با روحيه خدمتگزاري در فكر حل مشكلات بوده و از هيچ كوششي فروگذار نكنيم.
وي گفت: بايد در كنار توسعه مسائل مادي و طرحها و پروژه هاي عمراني و اقتصادي به بعد معنوي و فرهنگي و عقيدتي نيز توجه ويژه داشته و همگام با توسعه اقتصادي مسائل فرهنگي و معنوي را نيز در اولويت كاري خود قرار دهيم.
حجت الاسلام حاجي زاده اضافه كرد: انقلاب ما انقلاب فرهنگي و مبتني بر ارزشهاي والاي اسلامي و ديني است كه در اين راستا بايد با فرهنگ سازي مناسب زمينه ساز تقويت بعد معنوي، ايجاد شور و نشاط با تقويت آموزههاي ديني، جذب جوانان به مساجد و محافل معنوي تلاش كنيم.
به گزارش ايسنا صفراصغري، فرماندار شهرستان اهر نيز در خاتمه ، نيازهاي اصلي شهر اهر در زمان حاضر را نوسازي شبكه توزيع آب و تكميل شبكه فاضلاب آن عنوان كرد و مجموع اعتبار مورد نياز در اين رابطه را هفت ميليارد ريال اعلام كرد.
وي گفت: در زمان حاضر هفت سد كوچك براي مهار 50 ميليون متر مكعب روان آب در شهرستان آغاز شده و ضروري است تا با تخصيص اعتبارات مورد نياز در تسريع بهره برداري از اين پروژه ها اقدام شود.
وي همچنين معدن مس مزرعه اهر را يكي از معادن مهم منطقه اعلام كرد وافزود: با توجه به توجيه اقتصادي، فني، توسعه اين معدن مي تواند زمينه مناسب براي اشتغال پايدار منطقه باشد.
انتهاي پيام
جمعه|ا|25|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]