تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826603504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ميليبند:با آمدن اوباما،پديده چندجانبه گرايي در دنيا احياء مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ميليبند:با آمدن اوباما،پديده چندجانبه گرايي در دنيا احياء مي شود
تهران / واحد مركزي خبر / 1387/11/26
00:01:14.16
وزير خارجه انگليس در مصاحبه با بي بي سي گفت..با روي كار آمدن باراك اوباما در آمريكا،پديده چندجانبه گرايي نيز در دنيا احياء خواهد شد.
به گزارش تلويزيون بي بي سي،در چند سال گذشته انگليس وفادارترين متحد دولت بوش درامريكا بوده است.اما اين مخصوص آن دوران بود.الان باراك اوباما در آمريكا به قدرت رسيده است كه تلاش مي كند در سياست هاي كشورش در جهان تجديد نظر كند.از اين رو، الان كه دنيا در حال تغيير است،آيا سياست خارجي انگليس نيز با آن تغيير مي كند؟
بي بي سي به منظور يافتن پاسخ سوال خود در برنامه "هارد تاك" با ديويد ميليبند وزير خارجه دولت گوردون براون گفتگو كرده و نظر او را جويا شده است.
ميليبند در پاسخ به اين سوال كه چه تغييراتي را در روند سياست جهاني پيش بيني مي كند،گفت..به نظر من آمريكا بازي گردان روابط بين الملل در جهان است.باراك اوباما نيز چند جانبه گرايي را القاء مي كند.بنابراين اين فرصت وجود دارد كه چندجانبه گرايي در جهان و الان كه اوج بحران اقتصادي است،توسعه يابد.اما ما در عين حال مسئوليت هاي بزرگي در زمينه هايي همچون روند صلح خاورميانه،افغانستان و پاكستان و يا مسئله گرم شدن كره زمين داريم.
وي افزود،آمريكا در عين حالي كه در نظر جهانيان ابرقدرت محسوب مي شود،اما قطعا قادر نيست به تنهايي مشكلات جهان را حل وفصل كند.
مجري برنامه هارد تاك خطاب به ميليبند گفت..مشكلي وجود دارد و آن اينكه انگليس به مدت هشت سال متحد بي چون و چراي امريكا بوده است.اما الان بسياري از سياست هاي دولت بوش درزمينه جنگ با ترور از گردونه سياسي آمريكا خارج شده است.
ميليبند پاسخ داد من اين طرز فكر را قبول ندارم.ما سياست هاي خودمان را داريم كه در جهت منافع ملي مان است.در مركز اين منافع،روابط ويژه و نزديك با آمريكاست.در آن هشت سال نيز ما سياست هاي خودمان را داشتيم و لزوما سياست هاي آمريكا در دنبال نمي كرديم.
ميليبند در پاسخ به اين مطلب كه طبق نظرسنجي بي بي سي ميزان محبوبيت انگليس در افغانستان بسيار كم است،گفت..نه اينطور نيست.پنجاه و نه درصد از مردم افغانستان با باقي ماندن نيروهاي انگليسي در كشورشان و محافظت از روند دموكراتيك آن موافقند.نكته مهم اين است كه مردم افغانستان متوجه اند كه ما قصد نداريم از كشورشان يك مستعمره بسازيم.
وزير خارجه انگليس ايده مذاكره با طالبان را نيز به اين شرط كه اعضاي اين گروه قانون اساسي افغانستان را بپذيرند،قابل قبول دانست و افزود،ما سالهاست كه موافق ايده تعامل هستيم.
مجري برنامه هارد تاك درادامه به مسئله خاورميانه اشاره كرد و گفت،آيا اين تعاملي را كه شما از آن صبحت مي كنيد،نمي توان با گروهي مانند حماس داشت؟طالبان نيز يك گروه غيردولتي و از نظر دولت انگليس تروريست است.همان عناويني كه انگليس براي حماس به كار مي برد.
ميليبند پاسخ داد،گروههاي زيادي با حماس مذاكره مي كنند.مصر به نمايندگي از اتحاديه عرب با حماس مذاكره مي كند،سوريه و تركيه با آن گفتگو مي كنند و ما نيز با آنهايي كه با حماس مذاكره مي كنند،گفتگو مي كنيم.اما آنچه كه اهميت دارد و اتحاديه اروپا نيز به آن اذعان دارد،فلسطينياني هستند كه در غزه و كرانه باختري در سختي به سر مي برند.راه حل كوتاه مدت اين است كه يك دولت موقت تشكيل شود تا امور غزه و كرانه باختري را اداره كند.
ميليبند از پاسخ به اين سوال مجري كه آيا چنين دولتي حماس را نيز شامل مي شود،طفره رفت و گفت دولت موقت بايد متشكل از كساني باشد كه به احزاب خاص وابستگي ندارند.اولويت اصلي اين دولت بايد مسائل انساني فلسطينيان باشد كه هم اكنون بسيار وخيم است.
ميليبند در ادامه،جنگ غزه را نشانه يك شكست بزرگ سياسي همه طرف هاي روند صلح دانست و گفت..عادي شدن روابط ميان اعراب و اسرائيل عنصر ضروري پيشرفت ايده كشور مستقل فلسطيني است.وي همچنين شهرك هاي يهودي نشين در مناطق فلسطيني را نيز يكي از موانع پيشرفت روند صلح دانست كه بايد حل و فصل شود.
00:25:19.01

شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن