واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: خبر
از سوي سازمان سنجش؛
نحوه دريافت و رفع نقص كارت آزمون هاي فراگير پيام نور اعلام شد
گروه آزمون و سنجش: سازمان سنجش آموزش كشور جزييات دريافت و رفع نقص كارت دوره هاي كارداني به كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور را تشريح كرد. به گزارش آفرينش، آزمون كارشناسي پيوسته صبح روز جمعه 30دي ماه و آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد بعدازظهر روز جمعه 30 دي ماه در 175 شهرستان مختلف كشور برگزار خواهد شد. آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته فقط در مراكز استان برگزار مي گردد.كارتهاي شركت در اين آزمون از امروز سهشنبه 27دي بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار ميگيرد و داوطلبان مي توانند با وارد نمودن اطلاعات مندرج بر روي كارت اعتباري ثبت نام خود و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و كد رهگيري يك نسخه پرينت از كارت شركت در آزمون تهيه نمايند. بنا بر اين گزارش، در صورت وجودنقص احتمالي شركت كنندگان بايد به حوزه هاي رفع نقص كارت مراجعه كنند.زمان و محل برگزاري آزمون بر روي كارت داوطلب درج شده است. براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. فرد مي تواند براي آگاهي از نشاني مراكز رفع نقص كارت به سايت سازمان سنجش مراجعه كند.داوطلباني كه به هر دليل موفق به دريافت و مشاهده كارت ورود به جلسه خود نمي شوند و يا اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام خود را در اختيار ندارند لازم است با در اختيار داشتن مدرك شناسايي معتبر شخصا به باجه هاي رفع نقص مندرج در اين اطلاعيه بر اساس حوزه هاي تعيين شده مراجعه نمايند.لازم به ذكر است دريافت اطلاعات منحصرا از اين طريق امكان پذير است.چنانچه داوطلبان مغايرتي در اطلاعات مندرج در بندهاي: نام خانوادگي، نام، سال تولد، شمارهشناسنامه، كد ملي، عنوان ديپلم، معدل كتبي ديپلم، سال اخذ مدرك ديپلم، فارغالتحصيل يا در حال تحصيل، سهميه كارمندي، شهرستان محل اشتغال و كدرشته محلهاي انتخابي براساس اولويت علاقه داوطلب كارت شركت در آزمون مشاهده نمودند،لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مذكور حداكثر تا تاريخ پنجشنبه 29 دي ماه منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و با ورود به قسمت ويرايش اطلاعات نسبت به اصلاح موارد اقدام نمايند.
با اعلام زمان مصاحبه؛
نتايج اوليه آزمون مركز تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران اعلام شد
گروه آزمون و سنجش: مدير پذيرش و سنجش حوزههاي علميه خواهران كشور از اعلام نتايج آزمون ورودي چهارمين دوره تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران خبر داد. به گزارش مهر، حجتالاسلام محسن محدث با اشاره به برگزاري آزمون ورودي مركز تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران در 9 ديماه گفت: نتايج اين آزمون كتبي روي پايگاه اينترنتي مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران به نشاني www.whc.ir قرار گرفت.وي با اشاره به اينكه اين آزمون در سه رشته فلسفه اسلامي، كلام اسلامي و مدرسي ادبيات عرب برگزار شد، افزود: 280 نفر براي شركت در آزمون ورودي اين مركز ثبت نام كردند كه حدود 50 نفر به دليل داشتن معدل بالاي 18 در امتحانات متمركز مقطع سطح دو(كارشناسي) از اين آزمون معاف شدند.مدير پذيرش و سنجش حوزههاي علميه خواهران تعداد ثبت نام كنندگان در رشته هاي فلسفه اسلامي ، كلام اسلامي و رشته مدرسي ادبيات عرب را به ترتيب 62، 52 و 165 نفر اعلام كرد.محدث اضافه كرد: از اين تعداد 17 نفر در رشته فلسفه اسلامي ، 11 نفر در رشته كلام اسلامي و46 نفر در رشته مدرسي ادبيات عرب از طريق اين آزمون پذيرفته شدند.وي با بيان اينكه تعداد قبول شدگان آزمون در رشته كلام اسلامي به حد نصاب نرسيده است اظهار داشت: اين رشته در دوره جديد مركز تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران تشكيل نخواهد شد و قبولشدگان اين رشته در صورت تمايل ميتوانند به رشته فلسفه اسلامي تغيير رشته دهند. مدير پذيرش و سنجش حوزههاي علميه خواهران زمان آغاز مصاحبه علمي قبول شدگان آزمون كتبي را روز شنبه اول بهمنماه و محل آن را شهر قم اعلام كرد و افزود: اسامي نهايي قبول شدگان مركز تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران 15 بهمنماه اعلام و دوره جديد اين مركز از 17 بهمنماه آغاز مي شود.
دانشگاه صنعتي شهداي هويزه راهاندازي شد
گروه آزمون و سنجش: مسئول راهاندازي دانشگاه صنعتي شهداي هويزه از صدور موافقت قطعي شوراي گسترش آموزش عالي با راهاندازي اين دانشگاه خبر داد. به گزارش ايسنا، سيد سعيد بحرينيان با بيان اينكه در حال حاضر دانشگاه صنعتي شهداي هويزه داراي سه دانشكده فني و مهندسي شامل مهندسي الكترونيك، مهندسي مكانيك و مهندسي شيمي است، اظهار كرد: بيش از 150 دانشجو در رشتههاي مهندسي الكترونيك و مهندسي مكانيك در اين دانشگاه مشغول به تحصيل هستند. وي افزود: بيشك وجود اين دانشگاه در ارتقاي جايگاه خوزستان در كشور و پرورش نيروي انساني لازم موثر است، چرا كه بسياري از صنايع استان بيشتر نيروي انساني خود را از خارج خوزستان تامين ميكنند و بسياري از بودجههاي تحقيقاتي شركتها و صنايع به خارج از استان هدايت ميشود. وي با اشاره به راهاندازي دانشكده مهندسي شيمي، اظهار كرد: موافقت شوراي گسترش آموزش عالي با راهاندازي اين دانشكده در پي درخواست دانشگاه صنعتي شهداي هويزه با توجه به نياز استان به تربيت نيروي متخصص فني به ويژه در بخش پتروشيمي و در پي بازديد نمايندگان و كارشناسان شوراي گسترش آموزش عالي از امكانات دانشگاه انجام شد. شايان ذكر است، ساخت دانشگاه صنعتي شهداي هويزه در نخستين سفر استاني هيات دولت به استان در سال 1385 به تصويب رسيد و مقرر شد اين دانشگاه با مشاركت استانداري خوزستان، بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي و وزارت علوم احداث شود. همچنين، طرح جامع اين دانشگاه شامل 11 دانشكده مهندسي صنايع و سيستمها، مهندسي نفت و پليمر، مهندسي معماري، مهندسي شيمي، مهندسي متالوژي و مواد، مهندسي كشتي سازي، مهندسي خودرو، مهندسي برق، مهندسي عمران و محيط زيست، مهندسي مكانيك و علوم پايه است كه در فاز اول سه دانشكده در اين دانشگاه راهاندازي شده است. بر اساس اين گزارش، پرديس دانشگاه صنعتي شهداي هويزه در زميني به مساحت بيش از 260 هكتار در فاصله 15 كيلومتري مزار شهداي هويزه و 15 كيلومتري سوسنگرد در حال احداث است. همچنين دانشگاه صنعتي شهداي هويزه فعاليت رسمي خود را از مهرماه سال 88 با يك دانشكده فني و مهندسي آغاز كرد.
با اعلام مهلت و شرايط پذيرش؛
مركز فوريتهاي پزشكي ميان كاركنان عملياتي اورژانس دانشجو مي پذيرد
گروه آزمون و سنجش: مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي سمنان از ميان كاركنان عملياتي (غيراداري) براي رشته فوريتهاي پزشكي مقطع كارداني در نيمسال دوم 90 دانشجو مي پذيرد. به گزارش مهر، متقاضيان واجد شرايط در مقطع كارداني رشته فوريتهاي پزشكي پس از موفقت در آزمون، مصاحبه، تست جسماني پذيرفته مي شوند. متقاضيان واجد شرايط مي توانند مدارك خود را تا 6 بهمن به صورت حضوري و يا پست پيشتاز به دانشگاه علوم پزشكي سمنان ارسال كنند.شرايط شركت در آزمون اعتقاد والتزام به مباني جمهوري اسلامي ايران، عدم داشتن سوء پيشينه واعتياد، داشتن ديپلم نظام قديم آموزشي يا سوم متوسطه (ديپلم نظام جديد) به انضمام مدرك پيش دانشگاهي، داشتن سلامت كامل جسمي و رواني است. اشتغال فعلي و سابقه حداقل يكسال خدمت در مركز مديريت حوادث فوريتهاي پزشكي به صورت رسمي - پيماني و يا قراردادي و شركتي تا اول بهمن 90، باقي ماندن حداقل 10 سال از خدمت از تاريخ اول بهمن 90 و داشتن قد حداقل 170سانتيمتر از ديگر شرايط شركت در آزمون است.داوطلبان بايد مداركي از جمله تصوير ديپلم نظام قديم يا نظام جديد به انضمام پيش دانشگاهي، فتوكپي از تمام صفحات شناسنامه و كارت ملي و دو قطعه عكس، تصوير گواهينامه رانندگي، تصوير كارت پايان خدمت نظام وظيفه و ارائه گواهي از بالاترين مقام مسئول مركز مربوطه با ذكر موارد مورد نياز را به دانشگاه ارسال كنند. آزمون كتبي پذيرش دانشجوي رشته فوريتهاي پزشكي روز پنجشنبه 13 بهمن 90 در مجتمع آموزشي دانشكده پزشكي (كيلومتر 5 جاده دامغان) برگزار مي شود. منابع آزمون از سوي دانشگاه اعلام شده و مصاحبه داوطلبان نيز در روزهاي 18 و 19 بهمن برگزار مي شود.
در صورت تاييد وزارت نفت؛
دانشگاه صنعت نفت دانشجوي خارجي مي پذيرد
گروه آزمون و سنجش: رئيس دانشگاه صنعت نفت از آمادگي اين دانشگاه براي جذب دانشجوي خارجي و بورسيه دانشجويان داخلي خبر داد و گفت: اين پيشنهاد در وزارت نفت در حال بررسي است. به گزارش ايرنا، غلامرضا راشد با بيان اين كه وزارت نفت در جذب و به كارگيري دانشجويان دانشگاه صنعت نفت تعهد قانوني نداشته و در اين باره آزادي عمل دارد، افزود: با وجود اين، 60 تا 80 درصد از دانشجويان اين دانشگاه در گروه A جذب وزارت نفت مي شوند. راشد با اشاره به امضاي تفاهمنامه با دانشگاه هاي خارجي گفت: برنامه ريزي و بسترسازي دانشگاه صنعت نفت براي ايجاد همكاري و هم افزايي بيشتر با كشورها، براي رفع نيازهاي صنعت نفت است و دانشگاه، اقدام اوليه از جمله امضاي تفاهمنامه را انجام مي دهد اما اين تفاهمنامه ها تا چه حد جدي و به قرارداد منجر شود، به نظر و مصلحت وزارت نفت بستگي دارد. رئيس دانشگاه صنعت نفت با بيان اين كه تمام ظرفيت هاي چهار واحد آموزشي اين دانشگاه براي پذيرش دانشجو به وزارت نفت اعلام شده است، اظهار اميدواري كرد با ارتباطات گسترده وزارت نفت به ويژه با كشورهاي منطقه و كشورهاي اسلامي، فرآيند جذب دانشجو براي اين دانشگاه محقق شود. وي ادامه داد: درخواست پذيرش دانشجو در سطح بين المللي نيز مطرح شده و بيشتر درخواست ها از سوي كشورهاي همسايه بوده است. راشد با تاكيد بر همكاري خوب دانشگاه صنعت نفت و وزارت نفت، به تلاش جدي دانشگاه براي ايجاد هم افزايي بيشتر اشاره كرد و گفت : دانشگاه در بيشتر شوراهايي كه مديران وزارت نفت در آن حضور دارند، شركت مي كند.
راه اندازي پژوهشكده انرژي بسيج اساتيد كشور در واحد علي آباد كتول
گروه آزمون و سنجش: رئيس بسيج اساتيد استان گلستان گفت: در راستاي توسعه فناوريهاي پاك در توليد ، تبديل، انتقال و مصرف انرژي و همچنين سازماندهي گروههاي پژوهشي هدفمند ، پژوهشكده انرژي سازمان بسيج اساتيد كشور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد علي آباد كتول راه اندازي مي شود.به گزارش آنا، عليرضا مزيدي، رئيس بسيج اساتيد استان گلستان ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت : به منظور تحقق بخشي رسالت بسيج اساتيد در كمك به ارتقاء فرهنگ و روحيه تحقيق در جامعه و رفع نيازهاي علمي و پژوهشي كشور بويژه در زمينه انرژي ، پژوهشكده انرژي سازمان بسيج اساتيد كشور در راستاي تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري و اهداف تصريح شده مطابق با سند چشم انداز بيست ساله كشور در افق 1404 در واحد علي آباد كتول راه اندازي مي شود. مزيدي با بيان اين مطلب كه هدف سازمان بسيج اساتيد ترويج فرهنگ خودباوري ، ابتكار و تلاش در كشور است ، راه اندازي بيش از 40 پژوهشكده در كشور ، ايجاد حلقه هاي علمي بين اساتيد و دانشجويان ، تشكيل انجمن هاي علمي و كارگروه هاي مطالعاتي را از جمله برنامه هاي اين سازمان براي تحقق نقشه جامع علمي كشور عنوان كرد و افزود: سازمان بسيج اساتيد در صدد آن است تا در راستاي تمركز زدايي و جذب نخبگان با ايجاد پژوهشكده هاي تخصصي در كشور نسبت به تجميع نخبگان و هم افزايي توان علمي و جمعي آنان اقدام نموده و بستر لازم براي حضور و مشاركت در فرآيندهاي علمي و فناوري را در سطح ملي و بين المللي فراهم نمايد.
دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]