واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: رييس كميته تربيت بدني مجلس خبر داد:كاهش چشمگير بودجه ورزش به درخواست رييس جمهور
ايپنا- رييس كميته تربيت بدني كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در خصوص تصويب بودجه 300ميلياردي ورزش سال 88 گفت: با اين وجود كه بودجه سال آينده به درخواست رياست جمهوري با كاهش چشمگيري روبهرو بوده، اما در عين حال مبلغ خوبي به دستگاههاي ورزشي كشور تعلق يافته است.
سيدجلال يحييزاده افزود: علت اين كاهش بودجه از سويي افت شديد قيمت نفت و درآمدهاي كشور بوده و از سوي ديگر اختصاص معادل مبلغ كاهش يافته به برگزاري دومين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي.
وي ادامه داد: كاهش بودجه به درخواست رييسجمهور و در بخش عمراني بوده كه احتمالا در اين بخش ذخايري نيز وجود داشته، ضمن اينكه مسوولان سازمان تربيت بدني هم هيچگونه انتقادي به موضوع نداشتند و مساله را پذيرفتند.
حجتالاسلام يحييزاده با اشاره به پيشنهادات كميته تربيت بدني و فراكسيون ورزش به مجلس اذعان داشت: طي جلساتي كه در آن مبحث بودجه ورزش كشور بررسي ميشد، پيشنهاداتي را ارائه كرديم كه اغلب مورد موافقت قرار نگرفت، اما در اين ميان افزايش بودجه فدراسيون ملي و بينالمللي ورزشهاي زورخانهاي و معافيت ورزشكاران شهرهاي كمجمعيت از پرداخت پول به ورزشگاهها تصويب شد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: در پايان جلسات تعيين بودجه سال 88 ورزش كشور 269ميليارد تومان به بخش عمراني و 84ميليارد و 300ميليون تومان به بخش جاري ورزش كشور اختصاص يافت. همچنين 50ميليارد تومان به برگزاري دومين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي كه فقط همين امسال است، اختصاص داده
شده است.
وي در خصوص وضعيت بودجه ورزش كشور گفت: پيش از انقلاب، ورزش بودجه خاصي نداشت، اما از آغاز انقلاب اسلامي بودجه ورزش سيري صعودي را پيموده است. به طور مثال كميته ملي المپيك، پيش از انقلاب يك ريال هم بودجه نداشته، اما بعد از انقلاب از 4ميليون تومان شروع شد تا به امروز كه 12ميليارد تومان بودجه مستقل دارد.
نماينده مردم خوي و ميبد در مجلس
شوراي اسلامي با اشاره به يكي از مباحث مهم هفته جاري مجلس پيرامون مقوله ورزش افزود: يكي از مهمترين دغدغههاي ما از 3 ماه گذشته تاكنون، بررسي عملكرد كاروان ايران در المپيك 2008 پكن بود و پس از جلسات متعدد گزارشي تهيه شد تا در اختيار مجلس به عنوان يك سند رسمي قرار بگيرد، اما اين گزارش تاكنون چندين بار تغيير كرده كه هم ميتوانيم از آن به عنوان اتفاقي خوب ياد كنيم و هم بد.
يحييزاده ادامه داد: گزارش امروز ما، نسبت به گزارش اوليه 70- 60% تغييرات داشته كه از آن جمله كاهش حجم است. گزارش در مرحله اوليه 16 صفحه بود و هماكنون 5/5 صفحه است. همينطور دلايل ذكر شده به عنوان عوامل شكست ايران در المپيك 65 مورد بود كه در حال حاضر 20 مورد باقي مانده است.
يکشنبه|ا|27|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]