تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828727774




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درگفت‌وگوباايسنا عنوان شد: معتادان اعتيادآورهاي جديد نهايتا 3سال پس از آغاز مصرف عمر مي‌كنند جنون، خودكشي و زوال عقل از عوارض شايع مصرف اين مواد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درگفت‌وگوباايسنا عنوان شد: معتادان اعتيادآورهاي جديد نهايتا 3سال پس از آغاز مصرف عمر مي‌كنند جنون، خودكشي و زوال عقل از عوارض شايع مصرف اين مواد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

معاون آموزشي مركز ملي مطالعات اعتياد اذعان كرد: عمده مصرف‌كنندگان اعتيادآورهاي جديد در سنين پايين هستند و اكثرا اولين تجربه خود را مي‌گذرانند، لذا مصرف‌كنندگان اعتيادآورهاي جديد عمدتا كهنه كار و باسابقه نيستند.

دكتر آذرخش مكري در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به فروش برخي مواد اعتيادآور با نام‌هاي جديد در بين جوانان، بر نبود آشنايي كافي جامعه نسبت به اعتيادآورهاي جديد كه با تركيب يكسان اما نام‌هاي متنوع در بازار توزيع مي‌شوند، تاكيد و بيان كرد: اصولا تعداد طبقه‌هاي مواد مخدر چندان زياد نيست و تنها نام و ظاهر اين مواد متنوع و متفاوت مي‌شود تا هم مشتري لازم براي آن‌ها پيدا شود و هم آن‌هايي كه سابقا از مواد آشنا و قديمي سرخورده شده‌اند، به اميد پيدا كردن مواد جايگزين، به اعتيادآورهاي جديد روي ‌آورند.

وي با بيان اين كه اعتيادآورهايي كه به نام جديد در بين جوانان توزيع مي‌شود، عمدتا تركيبي از مرفين، آمفتامين يا كوكائين هستند، تاكيد كرد كه جوانان نبايد فريب نام اعتيادآورهاي جديد را بخورند، زيرا تنها نام اين مواد تغيير كرده و تركيب آن‌ها متشكل از همان اعتيادآورهاي آشناست.

معاون آموزشي مركز ملي مطالعات اعتياد، تركيب عمده اعتيادآورهاي جديد را مت‌آمفتامين و از نوع مواد محرك خواند و هشدار داد: هر ماده‌اي مصرف مي‌شود، به تبع آن مصرف‌كننده به اصطلاح عوام، «بي‌خودي» شاد و شنگول مي‌شود و حس مي‌كند كه به طور ناگهاني، روحيه‌اش از اين رو به آن رو شده است. توانش يك دفعه‌ افزايش مي‌يابد و غم و غصه‌هايش به طور لحظه‌اي فراموش مي‌شود.

وي با افزودن اين مطلب كه دارو و ماده‌اي كه با مصرف به شما لذت آني مي‌بخشد، قطعا در حال ضرر زدن به بخش‌هايي از بدن است كه دير يا زود خود را بروز خواهد داد، ادامه داد: خيلي از نوجوانان و جواناني كه اعتيادآورهاي جديد را مصرف مي‌كنند، مي‌گويند كه از اعتيادآوري اين مواد آگاه نبوده‌اند؛ اين در حاليست كه وابستگي به مصرف اين مواد و تخريب آن‌ها قطعا بسيار بيشتر از مخدرهاي سنتي است؛ تا آنجا كه ايجاد حالت جنون، پرخاشگري، خودكشي و زوال عقلي را از عمده عوارض مصرف اين مواد مي‌توان نام برد.

مكري همچنين يادآور شد: طول عمر مصرف‌كنندگان متناوب اعتيادآورهاي جديد نهايتا دو تا سه سال است و نبايد فراموش شود كه معمولا پس از سه ماه از آغاز مصرف، فرد مصرف‌كننده كم‌كم به جنون و پريشان‌حالي دچار مي‌شود، يعني دچار اوهام مي‌شود و افكار عجيب و غريب به سراغش مي‌آيد؛ اين در حاليست كه مخدرهاي سنتي حداقل افراد را فقط معتاد مي‌كرد، اما اعتيادآورهاي جديد علاوه بر اين كه فرد را معتاد مي‌كند، وي را ديوانه هم مي‌كند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا بر اساس برخي پژوهش‌ها، آغاز اعتياد از سنين جواني صحت دارد، گفت: اصولا شروع مصرف مواد اعتيادآور از همان سنين است و طبعا وقتي قرار است كه پديده‌اي از سنين 15 تا 25 سالگي ظاهر شود، محل آغاز آن يا مدرسه است، يا خوابگاه، يا دانشگاه، زيرا افراد در اين سنين معمولا در اين نوع مراكز هستند.

انتهاي پيام

دوشنبه|ا|28|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن