تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826694178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متن سخنراني دبير كل اوپك در نشست داووس اوپك در تدارك قيمتي منصفانه براي نفت خام است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: متن سخنراني دبير كل اوپك در نشست داووس اوپك در تدارك قيمتي منصفانه براي نفت خام است
خبرگزاري فارس: دبيركل اوپك گفت اين سازمان در تدارك براي ارائه قيمتي منصفانه، باثبات و امن براي نفت خام است كه رشد سالم اقتصاد جهان را تضمين كند.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ميس دبير كل اوپك در نشست جهاني اقتصاد در داووس سوئيس گفت ، در حال حاضر جهان با يك بحران مالي و اقتصادي روبه رو شده كه سالها با آن مواجه نشده بود .
وي افزود: بحران هاي اعتباري در حالي كه هنوز آشكار نشده اند ، تاكنون ، تاثير عميقي بر اقتصاد در سراسر دنيا گذاشته اند. در حال حاضر بازارهاي اعتباري ، تحت فشارند و بازارهاي سرمايه نيز در حال سقوط آزاد مي باشند .اكنون قيمت نفت حدود 40 دلار براي هر بشكه است كه 70 درصد پايين تر از قيمت اوجش در جولاي گذشته است.
دبير كل اوپك در ادامه يادآور شد : براستي چرا ما در چنين شرايط وخيمي مي باشيم ؟اين به دليل حرص و طمع ورزيدن ، مديريت ضعيف و دستورات نا كافي مي باشد. اين ها همه مي توانند دلايل خوبي باشند.
رويارويي با خطر سقوط سيستم هاي بين المللي مالي ، دولت ها و بانك هاي مركزي را بر آن داشت تا با استفاده از يك سري مكانيسم ها شامل كاهش نرخ سود، قوانين نقدينگي ، تزريق سرمايه، كاهش ماليات و بسته هاي محرك اقتصادي ، با جسارت و به سرعت به آن واكنش نشان دهند.
هنوز خيلي زود است كه بگوييم آيا چنين اقداماتي براي برگشت با اطمينان به جاي اول و شروع جهش اقتصادي كافي خواهد بود؟ البته كه اين محتمل مي باشد ولي در صورت عدم بهبود و جبران در امسال و يا در سال 2010 ، سال 2009 همچنان سالي سخت باقي خواهد ماند.در واقع هيچ بخش اقتصادي در امان نيست . بخش نفت نيز از آثار منفي بحران مالي اخير در امان نبوده است .
وي در ادامه افزود : اوپك مكرر گفته است كه قيمت هاي بالاي نفت ، نشان از كمبود نفت نمي باشد ، ولي
در نتيجه جريان هاي پولي است كه با ارزش سهام هاي بشكه هاي نفت معامله شده در بورس هاي رايج و يا بالاتر از مقادير افزايشي چشمگير، به وجود آمده است .
اوپك مكرر تاكيد مي كند كه نوسانات شديد قيمت ، به نفع هيچ كس نيست و سطوح قيمت هاي نهايي ، چه در حد بالا و چه پايين ، به توليد كنندگان و مصرف كنندگان به طور مساوي آسيب و زيان وارد مي كند.
اخيرا بيشتر به دليل بحران هاي عميق مالي و وضعيت رو به زوال اقتصاد ، قيمت نفت خام افت ناگهاني پيدا كرده است.
وي در ادامه گفت: رشد تقاضاي نفت در خلاف جهت تغيير كرد و پروژه هاي سال 2009 پيوسته به سمت پايين اصلاح شد كه اين عموما تاثير بزرگي بر صنعت نفت و به خصوص بر كشورهاي صادر كننده نفت داشته و خواهد داشت.
اين گزارش حاكي است ، از جولاي 2008 تا به امروز درآمد حاصل از صادرات اوپك تقريبا تا 365 ميليارد دلار كاهش يافته است. علاوه بر اين اوپك مجبور است كه ميزان كاهش توليد را نيز تعديل كند . از اواخر سال 2003 تاكنون تقريبا 8 ميليون بشكه در روز به ظرفيت جديد اضافه شد .
البدري افزود: ما اكنون شاهد واكنش صنعت نفت به قيمت هاي پايين نفت، با كاهش سرمايه گذاري ها ،تاخير پروژه ها و حتي متوقف ساختن پروژه ها هستيم. اوپك ، با اين اقدامات قصد متعادل ساختن بازارهاي فيزيكي را دارد و بنابراين براي اجتناب از شدت تغييرات و نيز جلوگيري از تكرار حوادث گذشته در حال كمك مي باشد. اما مهم تر از آن ،اطميناني است كه بايد برگردد و اقتصاد جهاني را در مسير قبل قرار دهد. براي كنترل سفته بازي هاي مالي ، نياز است قوانين در هر جا و به يك روش هماهنگ تنظيم و اجرا شود.
وي افزود : ما در اوپك در تدارك براي ارائه يك قيمت منصفانه، با ثبات و امن براي قيمت نفت خام در بازار و براي هر زمان و به قصد حمايت از رشد سالم اقتصاد هستيم كه اين با نظارت هاي پيوسته بر همه مخارج گوناگون، تحليل اطلاعات موجود و سپس تصميم گيري هاي آگاهانه انجام خواهد گرفت.
با توجه و بررسي تقاضاي نفت در امروز و آينده روشن است كه ما مسائل زيادي براي تعهد پيش رو داريم. با دريافت و بررسي كليدهاي محرك رشد اقتصادي و سياست هاي انرژي كشورهاي مصرف كننده ، ترديدهاي بسياري بر ميزان نفت مورد نياز در آينده و ميزان ظرفيتي كه بايد در آينده ايجاد شود ، به وجود آمده است.
وي تاكيد كرد: اوپك، از تنوع همه انرژي هاي مختلف همانند كوشش هاي انجام گرفته براي انرژي هاي تجديد شدني و يا انرژي هسته اي ، استقبال مي كند، اما در هر صورت ما نيازمند دقت نظر براي اينكه چگونه اقدام كنيم، هستيم.
به گفته وي ثبات بازار نفت مستلزم سياست هاي پيش بيني شده و يك تعادل منطقي در سود است. تحقيقات اوپك نشان مي دهد كه تقاضا براي نفت خام اوپك تا سال 2020 مي تواند از حد 29 ميليون بشكه در روز تا حد 38 ميليون بشكه در روز تغيير كند.
اين محدوده بسيار گسترده مي باشد. مسائل زيادي نياز به بررسي دارند.اين ها مواردي است كه بايد به آن پرداخته شود .تصميمات سرمايه گذاري بايد گرفته شود و اين چيزي است كه بايستي از قبل در شواهد و نشانه هاي بازار گرفته شود.
البدري در پايان گفت: من مايلم گزارشم را با نظر به اين سوال پايان دهم: كه بحران هاي فعلي چه فرصت هايي براي بخش انرژي به ارمغان آورده است ؟در تمامي رقابت ها فرصت هايي وجود دارد و در اين نمونه خاص يكي از بزرگترين آن ها شانس افزايش همكاري ها مي باشد. ما نيازمند آنيم كه به اين موارد به عنوان پروژه هاي حاضر روي ميز از جمله ، سرمايه گذاري ها، هزينه ها، اهداف سياسي و قوانين بازار و تقاضاتوجه كنيم. در واقع هدف شناخت بهتر يكديگر است و اين تنها در يك جامعه با روند رو به رشد وابستگي جهاني ، مي تواند سودمند باشد.
انتهاي پيام /

دوشنبه|ا|28|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن