تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827915510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

داوران بخش كاريكاتور جشنواره فجر انقلابي هستند


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: داوران بخش كاريكاتور جشنواره فجر انقلابي هستند
داوران بخش كاريكاتور جشنواره هنرهاي تجسمي هنرمنداني هستند كه قبل از انقلاب كارشان را شروع كرده‌اند و بعد از انقلاب با ارائه كارهاي موثر، سهم بزرگي در افشاي جنايات دوران پهلوي داشتند.


مسعود شجاعي‌طباطبايي دبير بخش كاريكاتور نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره چگونگي انتخاب هيات انتخاب آثار و داوران بخش كاريكاتور جشنواره گفت: اين جشنواره در دو بخش داوري شد علت اين اتفاق هم اين بود كه بتوانيم آثار رسيده را با دقت نظر بيشتري محك بزنيم.

وي افزود: داوران اين بخش به‌جز يك‌نفر، از هنرمنداني هستند كه قبل از انقلاب كارشان را شروع كرده‌اند و بعد از انقلاب با ارائه كارهاي موثري، در افشاي جنايات دوران پهلوي سهم بزرگي داشتند. همچنين طرح‌هاي زيادي از آنان وجود دارد كه براي ايجاد روحيه در دوران دفاع مقدس از اين هنرمندان ما شاهد بوده‌ايم.

شجاعي‌طباطبايي تصريح كرد: از آنجا كه كاريكاتور يك هنر مردمي است در دوران انقلاب به عنوان يكي از مردمي‌ترين گونه‌هاي هنري خود را نمايان كرده است.

اين كاريكاتوريست درباره كارهاي ارائه‌شده در جشنواره اظهار كرد: اين آثار سه بخش را شامل مي‌شد؛ كاريكاتورهايي كه دوران انقلاب كار شده بود از خالقان اين آثار درخواست كرديم كه كارهايشان را براي جشنواره بفرستند، بخش ديگر موضوع غزه و فلسطين بود كه در اين ارتباط هنرمندان، آثاري را ارائه كردند. بخش سوم نيز موضوع ارائه شده جشنواره يعني «اميد به آينده» بود.

شجاعي ادامه داد: در رابطه با عنوان «اميد به آينده» جشنواره، ارائه اين موضوع سخت بود چرا كه كاريكاتور داراي نگاهي توام با طنز است و ما سعي داشتيم كه در اين جشنواره، نيمه پر اين موضوع ديده شود. بنابراين هنرمندان با توجه به اولين دوره اين جشنواره، كار سختي پيش رو داشتند. وي افزود: نكته ديگري كه لازم به ذكر است محدوديت زماني است كه در اين ارتباط سرعت عمل بيشتر هنرمندان كاريكاتوريست را مي‌طلبيد.
دبير كاريكاتور جشنواره در ادامه خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه كاريكاتور امروز تبديل به يك زبان بين‌المللي شده است اميد ما آن است با برنامه‌ريزي‌هاي آينده، اين بخش از جشنواره به صورت بين‌المللي برگزار شود و در مورد انتخاب موضوع نيز بيشتر كنكاش كنيم تا بتواند با موضوعي كه مدنظر ما است منطبق باشد و زمينه‌اي را ايجاد كند تا از همه بضاعت كاريكاتورمان را ارائه كنيم.
شجاعي‌طباطبايي همچنين درباره نسبت شركت‌كنندگان شهرستاني به تهراني در اين جشنواره گفت: بيش از هفتاد درصد از شركت‌كنندگان بخش كاريكاتور جشنواره تجسمي فجر از شهرستان‌ها حضور دارند و در صورتي كه معيار محل صدور شناسنامه هنرمندان باشد اين نسبت و يا حتي بيشتر از آن، در تمامي نمايشگاه هاي ما حاكم است.
وي توضيح داد: بسياري از اين هنرمندان به واسطه كمبود فضاي شغلي در شهرستان‌ها، به تهران مي‌آيند. در تهران وضعيت آموزشي و شغلي و همچنين امكانات ارائه آثار به صورت نمايشگاه در سطح بهتري نسبت به شهرستان‌ها قرار دارد بنابراين سبب مهاجرت اين هنرمندان به تهران مي‌شود.
شجاعي وضعيت كاريكاتور ايران در عرصه بين‌الملل را در حد عالي توصيف كرد به طوري كه دوسالانه كاريكاتور ايران سومين فستيوال مهم كاريكاتور در دنيا است و از اعتبار ويژه بين‌المللي برخوردار است.
وي افزود: آثار هنرمندان كاريكاتور ايراني در سطح دنيا، موفقيت‌هاي زيادي را نصيب كشور مي‌كند به طوري كه به طور ميانگين طي يك هفته دو اثر از هنرمندان ايراني در نمايشگاه‌هاي مختلف دنيا به نمايش درمي‌آيد. با توجه به اين موفقيت‌هاي چشمگير، توجه مسوولين هنري به حمايت هنرمندان كاريكاتوريست ما ضروري به نظر مي‌رسد.

دوشنبه|ا|28|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن