واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير كل كميته امداد استان فارس:سياست كميته امداد بينياز كردن مددجويان از خدمات اين نهاد است
خبرگزاري فارس: مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) استان فارس گفت: از سياستهاي اصولي و اساسي كميته امداد اين است كه افراد زير پوشش بهحدي از بضاعت برسند كه از خدمات كميته امداد بينياز شوند.
محمد اميد امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در شيراز اظهار داشت: در سال جاري 3 هزار خانوار را از پوشش كميته امداد خارج كردهايم و وامهايي را در اختيار آنها قرار دادهايم.
وي افزود: اين از سياستهاي اصولي كميته است كه مددجويان آن بهتدريج از پوشش كميته خارج شوند و به تمكن مالي قابل قبول برسند.
اميد در رابطه با خدمات قابل ارائه به مددجويان كميته در نزديكي ايام عيد گفت: با نزديك شدن به ايام عيد، دو سري كالا براي مددجويان در نظر گرفته شده كه شامل اقلام يارانهاي و اقلام مربوط به خشكسالي است كه در خصوص سري دوم، اين اقلام به همه استانها تعلق نگرفته بلكه فارس و هشت استان ديگر اين اقلام را دريافت ميكنند.
مدير كل كميته امداد اظهار داشت: در اقلام مربوط به خشكسالي به هر مددجو مبلغ 40 هزار تومان تعلق ميگيرد و در كمكهاي يارانهاي مبلغ 36 هزار تومان كه معادل رقم بن كارمندي است به آنها هديه ميشود.
وي با بيان اينكه محوريت كار كميته امداد اشتغالزايي است، گفت: 327 هزار نفر در قالب 130 هزار خانوار اكنون زير پوشش كميته قرار دارند كه 3 هزار نفر امسال به بضاعت كافي رسيده و از پوشش كميته خارج شدهاند.
وي به فعاليتهاي فرهنگي كميته امداد اشاره كرد و افزود: 7 هزار و 500 دانشجو در استان فارس زير پوشش كميته هستند و يكي از ديدگاههاي اساسي ما توجه به مسائل فرهنگي است.
اميد گفت: در زمينه مسائل عمراني و ساخت و ساز واحدهاي مسكوني بهخصوص ويژه ايتام، استان فارس بيشترين ميزان رشد را داشته است.
وي ادامه داد: در احداث مسكن شهري و روستايي، در قالب طرح مقاومسازي براي روستاها، سه هزار واحد مسكوني در سال جاري در دست ساخت داشتيم و در قالب مسكن شهري، طرح مسكن مهر و تعاونيهايي كه امداد در آنها سهميه دارد، 2 هزار واحد در دست احداث است.
مدير كل كميته امداد فارس گفت: از آنجا كه مسكن كالاي لوكس و گران است و بيشترين فشار را از لحاظ هزينه خريد به خانودهها ميآورد، اولويت اصلي كميته امداد تامين مسكن براي مددجويان نيازمند است.
اميد اذعان كرد: در رابطه با مشاركتهاي مردمي، كمكها در دو قالب مالي و غيرمالي ارائه ميشود كه در مشاركتهاي غيرمالي با كمك نيروهاي غيررسمي كه 10 برابر نيروهاي رسمي هستند، خدمات ارائه ميشود و در اين زمينه ما به همراهي همه اقشار و صنوف احتياج داريم.
وي ادامه داد: اقشار مختلف از قبيل فرهنگان، دانشگاهيان، پزشكان، مهندسان و خيران با ما همكاري دارند و 20 درصد از بودجه كميته از محل كمكهاي مردمي است كه شامل صدقات، نذورات، وقف، خيرات، جشنها و مراسم مختلف ميشود.
اميد خاطرنشان كرد: استان فارس در سرفصل كمكهاي مردمي درخشندگي خاصي در سطح كشور دارد و به عنوان مثال در جمعآوري زكات در سال جاري عليرغم خشكسالي رقم 7 ميليارد و 500 ميليون تومان از رقم كل زكات كشور از فارس تامين شده است.
وي بر تعامل با خيران تاكيد كرد و گفت: سعي ميكنيم برخي از خدمات را از طريق خيران پيگيري كنيم و در اين زمينه براي اولين بار تعامل با خيران آغاز شده است.
اميد گفت: بحران تورم بسياري از كمكها را تحتالشعاع قرار ميدهد و در اين زمينه بايد برنامهريزي جامعي اجرا شود.
وي تصريح كرد: در زمينه اعطاي تسهيلات بانكي با مشكل مواجه هستيم و بانكها در ارائه تسهيلات همكاري لازم با مددجويان كميته ندارند.
وي گفت: در سفر امسال مقام معظم رهبري به استان فارس، رقم 28 ميليارد تومان به كميته امداد فارس اختصاص يافت كه اين رقم از سه منبع اعتبارات دولتي، دفتر مقام رهبري و اعتبارات كميته امداد مركز جذب شده است.
اميد ادامه داد: اين بودجه در مواردي از قبيل كمك نقدي، جهيزيه، كمكهزينه ادامه تحصيل و كمكهزينه درمان، هزينه شده است و همچنين 2 هزار واحد مسكوني از محل اين اعتبارات در دست ساخت است كه انتظار داريم در سالگرد سفر مقام معظم رهبري به فارس اين پروژه مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
اميد اظهار داشت: توسعه منابع قرضالحسنه كه از گرهگشاترين منابع كميته است از سال گذشته آغاز شده است.
وي به معضلات موجود اشاره كرد و گفت: قوانين حاكم بر كشور براي كمك به نيازمندان از طريق يك سازمان ميسر نيست و در اين زمينه بايد سازمانهاي ديگر نيز همكاري كنند.
اميد ادامه داد: اگر سازمانها از جزيرهاي عمل كردن پرهيز كنند، بسياري از معضلات حل خواهد شد.
وي تصريح كرد: سيستم رفاه اجتماعي ما ناقص و مشكلدار است و اگر ما زمينهاي داشته باشيم كه مردم از سيستم بيمهاي مناسبي برخوردار شوند و طي حوادث، مستمري دريافت كنند، معضلات موجود به حداقل ميرسد.
وي ادامه داد: بيشترين مطالباتي كه از مجموعه دولت به خصوص از وزارت رفاه داريم اين است كه مردم بيمه شوند تا ما بتوانيم ورودي كميته را كنترل كنيم و به حداقل برسانيم.
مدير كل كميته امداد به وضعيت سهام عدالت اشاره كرد و گفت: در مرحله اول، سهام عدالت 30 هزار سهم كه شامل 75 درصد سهام بود كه در دو مرحله به مبلغ 80 هزار تومان به هر مددجو ارائه شد، البته مددجويايي كه بهتازگي زير پوشش قرار گرفتهاند، هنوز سهام دريافت نكردهاند.
وي گفت: ستاد كمك به مردم غزه كه با رياست استاندار تشكيل شد، از طريق مشاركت مردمي رقم 130 ميليون تومان را جمعآوري كرد كه در اين زمينه همسو شدن مردم امتياز خاصي محسوب ميشد.
انتهاي پيام/ر10
سه|ا|شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]