تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816613555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شيراز هشدار داد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شيراز هشدار داد
خبرگزاري فارس: معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: مواد بكار رفته در محصولات آرايشي قاچاق و غيرمجاز و يا شيوه هاي نامناسب ساخت آنها ضايعات مختلفي مانند بيماري‌هاي پوست و مو، بيماري‌هاي مختلف كليوي، كبدي، اعصاب، عفونت و حتي حساسيت‌ها و آلرژي‌هاي متعدد پوستي و تنفسي مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري فارس، هاشم منتصري اظهار داشت: بسياري از مردم داروها را در مدت كوتاهي در هنگام بيماري مصرف مي‌كنند اما مواد آرايشي و بهداشتي هر روز به تناسب روي پوست، چشم، مو و يا ناخن قرار مي گيرد كه اين استمرار در مصرف مي‌تواند در صورت ناسالم بودن مواد مصرفي مشكلاتي را پديد آورد.

وي افزود: مواد رنگي به كار رفته در محصولات آرايشي رنگي خصوصا مواد اوليه حاوي سرب و فلزات سنگين و يا بكارگيري شرايط و شيوه هاي ساخت، حمل و نقل و انبار داري و عرضه نامناسب، موجب زيان‌ها زيادي از جمله ايجاد ضايعات پوستي و مو، بيماري‌هاي مختلف كليوي، كبدي، اعصاب، عفونت و حتي حساسيت‌ها و آلرژي‌هاي متعدد پوستي و تنفسي در كودكان و بالغين شود.

منتصري خاطرنشان كرد: مردم بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه مواد آرايشي و بهداشتي مورد نياز خود را نيز مانند داروها از داروخانه يا نمايندگي‌هاي مجاز توزيع اين فرآورده‌ها كه تحت كنترل و نظارت وزارت بهداشت و ساير سازمانهاي مرتبط هستند، تهيه كنند.

وي گفت: در مراكز مجاز عرضه مواد آرايشي و بهداشتي تمام كالاها بايد داراي مجوز توليد و بهره برداري و يا مجوز ورود از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي كشور باشند.

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شيراز بيان كرد: تاريخ توليد، تاريخ انقضاي معتبر، نشاني توليد كننده و يا نام شركت توزيع كننده، شماره پروانه ساخت و سري ساخت براي فرآورده‌هاي آرايشي توليدي ايران بايد برروي برچسب اصلي نوشته شده و همچنين در مورد فرآورده هاي خارجي اين اطلاعات به صورت برچسب فارسي براي تمامي فرآورده هاي خارجي، بر روي بسته بندي اصلي فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي مجاز قابل مشاهده باشد.

وي افزود: توجه نكردن به اين موارد در هنگام خريد و مصرف مواد آرايشي و بهداشتي مي‌تواند زيان‌هاي جبران ناپذيري براي مصرف كنندگان به دنبال داشته باشد و گزارشات متعدد، مبني بر بستري شدن و يا تحت درمان قرار گرفتن افراد به‌واسطه مصرف فرآورده هاي آرايشي بي كيفيت و غيرسالم و قاچاق در مراكز درماني و بخش‌هاي پوست و چشم مؤيد اين موضوع است.

منتصري تصريح كرد: در مواردي مشاهده مي‌شود كه برخي از شهروندان مواد آرايشي و بهداشتي مورد نياز خود را از مراكز غير مجاز عرضه مواد آرايشي و بهداشتي، مانند دست فروش‌ها و يا به صورت اينترنتي و تلفني و يا تحت تاثير تبليغات اغراق آميز ماهواره‌ها و يا ارزاني قيمت و فشارهاي فروشندگان تهيه مي كنند كه به اين گروه در مورد خطر جدي اين محصولات هشدار داده مي‌شود.

وي گفت: امروزه به علت وجود متقاضي و خريدار ناآگاه به مسائل سلامت در دنيا، افراد سودجو فرآورده‌هاي بي‌كيفيت، ناسالم و تاريخ گذشته را در كارگاه هاي زير زميني و در بسته بندي‌هاي مختلف و حتي با برچسب‌هاي جعلي شركت هاي معتبر داخلي و خارجي تهيه و با استفاده از تبليغات غير قابل كنترل در اينترنت و ماهواره ها و حتي تلفن و پيامك آنها را تبليغ و با بكارگيري مراكز و سيستم قاچاق آنها را در بازارهاي مصرف جهاني توزيع و از طريق دست فروشان و بازارهاي غير مجاز و پيك در ميان متقاضيان توزيع مي كنند.

عضو هيئت علمي گروه كنترل كيفيت دانشكده داروسازي و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي شيراز در پاسخ به اين سوال كه راه حل پيشنهادي در بر خورد با معضل وجود فرآورده هاي تقلبي و قاچاق آرايشي و بهداشتي در جامعه چيست، گفت: امروزه اين مسئله يكي از دغدغه هاي مسئولان سلامت كشورها در جهان شده است. تا وقتي كه بازار مصرف و خريدار براي اينگونه فرآورده ها وجود داشته باشد، افراد سودجو به توليد، تبليغ، توزيع و عرضه آنها در محل ها و با امكانات جديد ادامه مي دهند و كنترل كامل آنها با شيوه هاي معمول و قوانين و امكانات موجود مشكل است.

وي افزود: متخصصان و كارشناسان معتقدند اقدامات جدي كليه سازمانهاي مرتبط در تامين كالاهاي سالم آرايشي و بهداشتي و نظارت بر بازار مصرف آنها و برخورد جدي با متخلفين ضروري است ولي موثرترين راه در تامين و حفظ امنيت سلامت در جامعه آموزش و اطلاع رساني به مردم در مورد معيارهاي كالاي آرايشي بهداشتي سالم و خطرات و عواقب مصرف كالاهاي قاچاق و ناسالم و افزايش مشاركت مردمي در امر مبارزه با موارد مخل سلامت و خودداري از خريد و مصرف اين فراورده‌هاست.
انتهاي پيام/

پنجشنبه|ا|22|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن