واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوول كهگيلويه وبويراحمد:50سال جلوميرويم اگركارخانه بزرگ بسازيم
ياسوج - رييس سازمان صنايع و معادن كهگيلويه و بويراحمد گفت: تنها با سرمايه گذاري يك هزار ميليارد ريال براي احداث كارخانه هاي بزرگ،كهگيلويه و بويراحمد حداقل 50 سال نسبت به وضعيت كنوني جلو مي افتد.
به گزارش ايرنا ، مهندس محمد حسين حيدر پور پنجشنبه در بازديد از دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا ) مركز ياسوج افزود:از اوايل انقلاب تاكنون دو هزار و 225ميليارد ريال با اشتغال زايي شش هزار و 500 نفر در بخش صنعت اين استان سرمايه گذاري شده است در صورتي كه اگر با با سرمايه گذاري يك هزار ميليارد ريال براي احداث كارخانه هاي بزرگ اقدام شود و اين كارخانه ها ظرف مدت سه سال به بهره برداري برسد اين استان به نسبت سرمايه گذاري در طي اين 30 ساله براي 50 سال به جلو مي افتد.
وي بيان كرد: بايد اذعان داشت امروز امنيت براي سرمايه گذاري در استان چهار فصل كهگيلويه و بويراحمد مطلوب است.
حيدر پور گفت: قابليت ها ، پتانسيل ها و ظرفيت هاي اين استان براي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف از جمله صنعت و كشاورزي چشمگير است و تحقق اين مهم نيازمند عزم همه جانبه مردم ، سرمايه گذاران ، مسوولان دستگاه هاي اجرايي استان و مسوولان كشوري است.
حيدرپور اظهارداشت:تنها راه نجات استان كهگيلويه و بويراحمدازمحروميت احداث كارخانه هاي بزرگ و اشتغال زا است كه ضروري است مسوولان كشوري و بويژه دولت عدالت محور نهم كه رويكرد اصلي آن ايجاد اشتغال براي جوانان مي باشد تدابير لازم را بينديشند.
وي عنوان كرد: انتظار مي رود دولت با توجه به ابلاغ سياست هاي كلي اصل 44 قانون اساسي مبني بر فروش بنگاه هاي زود بازده و كمك به استان هاي محروم توجه شاياني به استان كهگيلويه و بويراحمد داشته باشد.
مدير كل صنايع و معادن استان اعلام كرد : مردم و مديران دستگاه هاي اجرايي و بويژه متوليان امور اقتصادي و صنعت اين استان از سرمايه گذاراني كه قصد سرمايه گذاري داشته باشند با آغوش باز استقبال مي كنند.
حيدر پور گفت: از بعد از پيروزي انقلاب اسلامي عنوان شده كه توسعه اين استان بر مبناي كشاورزي است و اين در حالي است كه در عمل اثبات شده با سرمايه گذاري در بخش صنعت اين استان بيش از پيش گسترش و توسعه پيدا خواهد كرد.
وي اظهار داشت: در دولت نهم توجه ويژه اي در بخش صنعت كشور به ويژه اين استان شده است به طوريكه سرمايه گذاري در اين بخش رشد چشمگيري داشته است.
حيدرپور همچنين ايجاد سرمايه گذاري را در اين استان منوط به سرانه درآمد بالا عنوان كرد و افزود: سرانه درآمد اين استان پايين است ولي اين در حالي است كه سرانه عمومي اين استان نسبت به استانهاي ديگر بالا تر است.
وي گفت: اين استان داراي سرزمين مستعدي است كه با بكار گيري سرمايه گذاري در جهت توليد مي تواند در راستاي اجرايي شدن اصل 44 قانون اساسي تاثير گذار باشد.
وي راه اندازي 609 واحد صنعتي با اشتغالزايي شش هزار و 541 نفر و سرمايه گذاري دو هزار و 212 ميليارد ريال، 51 معدن با 500 نفر اشتغالزايي و استخراج 600 هزار تن مواد معدني، ايجاد 14 شهرك صنعتي با دوهزار هكتار زمين،صادر كردن يكهزار و 73 جواز تاسيس را از مهترين توسعه در اين بخش طي 30 سال گذشته عنوان كرد.
وي ابراز داشت: تا پيش از دولت نهم سرمايه گذاري اين استان تنها 320 ميليارد ريال بود كه اين ميزان در دولت نهم به هزار و 880 ميليارد ريال رسيد.
حيدرپور افزود: اين استان قابليتهاي فراواني در زمينه سرمايه گذاري صنعتي دارد كه لازم است توسط مسوولان خرد و كلان حمايت شوند.ك/3
7533/2755/563
پنجشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]