واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: در جريان برگزاري مراسم تكريم چهرههاي قرآني موسويبلده، استاد و پيشكسوت قرآني: ماندگاري اثر قرائت قرآن منوط به فهم و تدبر در آيات الهي است
گروه فعاليتهاي قرآني: يك پيشكسوت قرآني در مراسم تكريم چهرههاي قرآني گفت: با وجود استادان متبحر در زمينه آموزش فني قرائت قرآن شاهد ارتقاء سطح قرائت در كشور هستيم و معلمان و متعلمان اين حوزه بدانند كه ماندگاري اثر قرائت منوط به فهم و تدبر در آيات الهي است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) «سيدمحسن موسوي بلده» استاد و پيشكسوت قرآني شبگذشته، 30 بهمنماه، در سومين دوره مراسم تكريم چهرههاي قرآني در زمينه آسيبشناسي و بررسي آموزش قرآئت قرآن كريم در كشور با بيان اين مطلب اظهار كرد: تدبر در آيات الهي و عمقبخشي به فعاليتهاي قرآني لازمه رشد و ارتقاء سطح فعاليتها در اين عرصه است.
اين استاد پيشكسوت قرآني موج قرائت قرآن در سطح كشور را به اقيانوس تشبيه و تاكيد كرد: عمقبخشي به اقيانوس بيكران قرائت قرآن بايد از فرايندي كه در طبيعت موجب پايداري اقيانوس ميشود الهام پذيرد و اصل ماندگاري در قرائت قاريان در دريافت كردن، عمقبخشي و عطا كردن معلومات است.
وي با اشاره به ضرورت توجه بر قرآن و عترت (ع) طبق سفارش پيامبر اكرم (ص) تصريح كرد: قرآن و عترت (ع) دو اصل وابسته و جدانشدني هستند و چرا كه قرآن كريم عترت صامت و عترت قرآن ناطق است و با توجه به اين نكته كه پيامبر اسلام (ص) فرمودند قرآن كريم مهجور است و ائمه معصومين (ع) هم دچار هجر و مهجوريت بودهاند و اين دو اصل در سرنوشت و نحوه تعامل نيز مشابه هستند.
موسويبلده با مقايسهاي از زيارت ائمه معصومين (ع) و تلاوت قرآن كريم كه هر دو در دين اسلام تاكيد شده است اظهار كرد: زيارت اهل بيت عصمت و طهارت (ع) به نوعي تلاوت آنان است و تلاوت قرآن كريم نيز زيارت قرآن محسوب ميشود.
تلاوت با معرفت تدبر در آيات قرآن را به همراه دارد
اين استاد و پيشكسوت قرآني با تاكيد بر فراگيري زبان عربي براي قاريان به منظور سهولت در فهم آيات اذعان كرد: تلاوت قرآن كريم نور قرآن را به قلوب مومنان راه ميدهد و در كنار تلاوت آيات الهي بايد قاريان ما تفسير آيات و زبان عربي را به خوبي بفهمند تا تلاوتي ماندگار و اثرگذارتر داشته باشند چرا كه تلاوت با معرفت با تدبر در آيات قرآن همراه است.
وي در ادامه افزود: حدود 60 سال است كه در كشور اسلامي ايران نهضت جديد تلاوت قرآن كريم شكل گرفته است و امروزه در روستاهاي دور افتاده كشور نيز قرآن كريم به صورت فني و زيبا تلاوت ميشود و به بركت انقلاب شكوهمند اسلامي اين روند رو به رشد است.
موسويبلده گفت: معلمان و استادان قرآني بايد به اشاعه فرهنگ تدبر در قرآن كريم ميان قاريان توجه كنند و در امر آموزش همواره به قاريان قرآن تاكيد كنند كه تك بعدي نباشند و به فراگيري فنون و زواياي مختلف قرائت قرآن كريم و علوم قرآني توجه ويژه مبذول كنند.
وي در پايان يادآور شد: اميدوارم تمامي قاريان قرآن كشور اسلامي ايران ضمن تدبر در آيات الهي به ارتباط تنگاتنگ قرآن و عترت (ع) دقت نظر داشته باشند تا درياي بيكران تلاوت قرآن كريم در كشور ما دچار نقصان و كمعمقي نشود.
يادآوري ميشود، سومين دوره مراسم تكريم چهرههاي قرآني از سوي سازمان دارالقرآنالكريم شب گذشته،30 بهمنماه، با تجليل از 44 برگزيده در هفت حوزه مختلف قرآني در تالار شيخ صدوق (ره) آستان حضرت عبدالعظيم الحسني (ع) برگزار شد.
گزارش تصويري مراسم تكريم چهرههاي قرآني را اينجا ببينيد!
پنجشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]