تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855115666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علي‌اصغر زارعي: احمدي‌نژاد بهترين گزينه اصولگرايان براي انتخابات آتي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: علي‌اصغر زارعي: احمدي‌نژاد بهترين گزينه اصولگرايان براي انتخابات آتي است


كد خبر:4137

زمان انتشار:جمعه 2 اسفند 1387 - 17:22:59

Print نسخه چاپي

سياست > احزاب و تشكل ها - مسير اصلي اصولگرايي همان است كه دولت نهم پيمود، از اين رو بهترين گزينه اصولگرايي براي انتخابات آينده، احمدي‌نژاد است.

نسرين وزيري: علي‌اصغر زارعي كه از جمله نمايندگان منتسب به رايحه خوش خدمت است و با حمايت اين طيف در ليست جبهه متحد اصولگرايان و سپس صندلي‌هاي سبز بهارستان جاي گرفت؛ با گذشت 8 ماه از آغاز به كار مجلس هشتم به همراه ديگر حاميان دولت نهم در مجلس، فراكسيون انقلاب اسلامي را براي حمايت منسجم از دولت، تأسيس كرد. او به همراه ديگر مؤسسين و اعضاي اين فراكسيون معتقدند كه احمدي‌نژاد همچنان بهترين گزينه اصولگرايان براي انتخابات رياست جمهوري است. وي از همين رو طرح ديگر كانديداهاي اصولگرا را يك مسأله انحرافي مي‌داند و با تأكيد بر اينكه مسير اصلي اصولگرايي هماني است كه احمدي‌نژاد در سه چهار سال گذشته پيموده است بر لزوم حمايت دوباره از كانديداتوري وي اصرار مي‌‌كند.
وي طراحان، طرح عبور از احمدي‌نژاد را متهم به جزئي‌نگري و عدول از اصول‌ كرد و گفت: برخي نبايد با بزرگ و مهم جلوه دادن مسائل كوچك، بكوشند تا براي جزئيات، نقشي اساسي‌تر از كليات و اصول بيابند.
او در حالي اين مطالب را بيان مي‌كند كه طرح عبور از احمدي‌نژاد، از سوي اصولگرايان همچون علي مطهري كه اتفاقاً او نيز از جمله نمايندگان منتسب به رايحه خوش خدمت است، مطرح شده است. او نامي از مطهري نمي‌برد اما در پاسخ به سؤالاتي كه به نام وي اشاره دارد، گلايه‌هايي را مطرح مي‌كند كه مستقيماً متوجه اوست. شايد بروز همين اختلاف نظرها باشد كه سبب شده حاميان دولت در مجلس به دو دسته تقسيم شوند. دسته‌اي حاميان سرسخت دولت همچون زارعي كه بار ديگر بر طبل حمايت از كانديداتوري احمدي‌نژاد در انتخابات رياست جمهوري دهم مي‌كوبند و دسته‌اي حاميان منتقد دولت كه مطهري در آن مي‌گنجد و كانديداي به جز احمدي‌نژاد - يعني ولايتي - را براي انتخابات بعدي معرفي و حمايت مي‌كنند. آنچه در ادامه مي‌آيد مشروح گفت‌وگو با علي‌اصغر زارعي نماينده اصولگراي مجلس هشتم است.

در آستانه انتخابات رياست جمهوري، سه نظريه در مورد حمايت دوباره از كانديداتوري آقاي احمدي‌نژاد مطرح است. نخست حمايت قاطع و صددرصدي از ايشان، دوم نظريه‌اي كه به دنبال عبور از احمدي‌نژاد است و سوم اظهارنظرهايي كه معتقد است حمايت يا عدم حمايت دوباره از احمدي‌نژاد منوط به تعيين تكليف در جناح رقيب يعني اصلاح‌طلبان است. نظر شما در اين باره چيست؟
درحال حاضر كه آقاي احمدي‌نژاد در رأس قوه مجريه هستند، هم كشور از يك آرامش نسبي برخوردار است و هم اصولگرايان در نتيجه همين آرامش نسبي، از عملكرد ايشان رضايت دارند. اصولگرايان عجله‌اي براي تصميم‌گيري در انتخابات رياست جمهوري آينده ندارند. صرفاً هم منتظر اعلام نظر نهايي اصلاح‌طلبان و چگونگي حضور آنان در انتخابات نيستند. البته اصلاح‌طلبان رفتاري از خود نشان مي‌دهند تا اصولگرايان را تحت تأثير خود قرار دهند و جمع اصولگرايان را دچار تكثر كنند. در هرحال دوره اول رياست جمهوي آقاي احمدي‌نژاد روبه اتمام است و ايشان از جمله گزينه‌هاي مطرح براي دور بعدي انتخابات رياست جمهوري هستند. به همين دليل اصولگرايان خيلي نگران انتخاب نامزد براي انتخابات رياست جمهوري بعد نيستند. از آنجا كه فرصت كافي براي اين كار هم وجود دارد، فعلاً اصولگرايان در مجلس و دولت به دنبال پيشبرد امور و كارها هستند و نه مشغول فعاليت‌هاي زودهنگام انتخاباتي.

نظر جمعي اصولگرايان نسبت به كانديداتوري دوباره احمدي‌نژاد را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
فكر مي‌كنم اصولگرايان با وجود كانديداتوري دوباره ايشان، گزينه خوبي براي انتخابات رياست جمهوري دهم دارند. به نظر من آقاي احمدي‌نژاد، به طور طبيعي بهترين گزينه براي ادامه فعاليت‌هاي دولت اصولگرا در دور دوم است. البته بايد براي پيشبرد برنامه‌هاي ايشان به دولت كمك كنيم. در اين راه همكاري مجلس با دولت، در تحقق شعارها و برنامه‌هاي دولت اصولگرا بسيار مؤثر خواهد بود.

پس چرا برخي از دوستان خودتان در جبهه اصولگرايي، طرح عبور از احمدي‌نژاد را مطرح مي‌كنند؟
اصولگراياني كه طرح عبور از احمدي‌نژاد را مطرح مي‌كنند، مسائل اصلي و اساسي را فداي برخي مشكلات و اشتباهات در سطوح اجرايي مي‌كنند. اين درحالي است كه به نظر من اصول را نبايد فداي مسائل جزئي و فرعي كرد. مسير اصلي اصولگرايي، همان مسيري است كه دولت نهم تاكنون پيموده است. مسيري منطبق بر آرمان‌هاي امام خميني(ره) و فرمايشات مقام معظم رهبري كه منجر به كاهش اختلافات طبقاتي در داخل و افزايش اقتدار ملي در خارج و عرصه بين‌الملل شده است. نبايد فراموش كرد كه تقويت دولت از مباني مهم اصولگرايي است كه نبايد آن را فداي برخي مشكلات اجرايي كوچك كنيم.

منظورتان از اشتباهات در سطوح اجرايي، انتصاب افرادي چون علي كردان است كه موجبات نارضايتي و استيضاح وي را از سوي نمايندگاني چون علي مطهري فراهم آورد و اتفاقاً همين آقاي مطهري هم طرح عبور از احمدي‌نژاد را مطرح كرد؟
چنين اشكالاتي در همه دولت‌ها وجود داشته و دارد. هيچ دولتي از مشكلات در سطوح اجرايي، مصون نبوده است. چون مسائل اجرايي طبيعت خاص خود را دارند. همه آدم‌ها مثل هم نيستند و در موقعيت‌هاي مختلف، تصميمات متفاوتي مي‌گيرند. برخي ممكن است اين مسائل را مهم جلوه دهند تا حدي كه بر تصميماتشان تاثير اساسي مي‌گذارد. اما به نظر من اين رويكرد درست نيست. چون عدول از اصول، موجب مي‌شود كه فروع و جزئيات نقش اساسي بيابند. اينگونه دوستان نبايد از اصول اصولگرايي عدول كنند و نبايد هم فراموش كنند كه آقاي احمدي‌نژاد در عمل به اصول اصولگرايي، بسيار متعهد هستند.

اما همين انتقادات سبب شده كه آقاي مطهري اگرچه از جمله نمايندگان منتسب به رايحه خوش خدمت و حامي دولت محسوب مي‌شوند، اما حمايت از كانديداتوري آقاي ولايتي را مطرح كنند و آشكارا به دنبال رو در رو قرار دادن ولايتي با آقاي احمدي‌نژاد باشند. فكر نمي‌كنيد وجود برخي ضعف‌ها در دولت مسبب اين عارضه بوده است؟
به نظر من با توجه به فضايي كه در حال حاضر در مجلس و دولت حكم فرماست، اصولگرايان بايد با يك وحدت رويه عمل كرده و همگي كمك كنند تا دولت دوم آقاي احمدي‌نژاد با سرعت و دقت بيشتري به پيش رود. به نظر من تمديد دولت اصولگراي ايشان با منافع ملي و شرايط سياسي و بين‌المللي سازگار‌تر است. از آنجا كه معمولاً دوره رياست جمهوري در ايران، هشت ساله بوده، طرح كانديداي ديگري از سوي اصولگرايان يك بحث انحرافي است و بايد همچنان از كانديداتوري آقاي احمدي نژاد حمايت كنيم. به ويژه آنكه او فردي متعهد به باورهاي انقلاب و ارزش‌ها است. او چهره اي مردمي و به دور از اشرافيتي است كه بعضاً در گذشته وجود داشته است.

با اين حساب شما كه از جمله مؤسسان فراكسيون جديد التأسيس انقلاب اسلامي هستيد و حمايت از دولت را سرلوحه كار خود در اين فراكسيون قرار داده‌ايد، همچنان بر كانديداتوري دوباره آقاي احمدي‌نژاد اصرار داريد.
بله چون هيچ دليل منطقي براي تغيير انتخاب خودمان نمي‌بينيم.

پس انتقادهايي كه به دولت و عملكرد آن وارد است چه؟ انتقاداتي كه سبب شده برخي اصولگرايان به دنبال كانديداي ديگري به جز آقاي احمدي‌نژاد باشند؟
همان طور كه گفتم مشكل در تمامي دولت‌ها وجود داشته و دارد. از اين‌رو انتقاداتي به عملكرد دولت‌ها وارد است. اما علي‌رغم اين انتقادات ما همچنان بر تصميم خود مانده‌ايم. اما ممكن است برخي از ديگر اصولگرايان به تصميم‌ ديگري برسند كه از نظر ما درست نيست.

به اين ترتيب ممكن است شاهد تشتت و تعدد كانديداهاي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري آينده باشد؟
انشاءالله كه اينگونه نخواهد شد

حتي در صورت تعدد كانديداهاي جناح مقابلتان يعني اصلاح‌طلبان؟
ما كه نمي‌توانيم براي اصلاح‌طلبان چارچوب و خط‌ مشي مشخصي تعريف كنيم. البته مشخص است كه اصلاح‌طلبان از انسجام واحدي برخوردار نيستند. وجود طيف‌هاي متعدد در ميان اصلاح‌طلبان قاعدتاً منجر به معرفي كانديداهاي متعدد از سوي آنها مي‌شود. كما اينكه در حال حاضر هم، چنين است و آقايان خاتمي و كروبي همزمان اعلام كانديداتوري كرده‌اند. البته نمي‌توانم قضاوت كنم كه آنها نهايتاً به اجماع مي‌رسند يا نه. اما احتمال اجماع در ميان اصولگرايان به ‌ويژه بر كانديدارتوري آقاي احمدي‌نژاد بسيار زياد است از اين رو‌انسجام در اصولگرايان را بيشتر از اصلاح‌طلبان مي‌دانم.

نظرتان درمورد احتمال كانديداتوري آقاي ميرحسين موسوي چيست؟ احتمال حمايت برخي اصولگرايان از ايشان را چقدر محتمل مي‌دانيد؟
با شناختي كه از روحيه آقاي موسوي دارم، بعيد است كه ايشان كانديدا شوند. افرادي كه پيرامون موضوع كانديداتوري ايشان تلاش مي‌كنند، طيف‌هاي مختلفي هستند كه به نظر من برخي از آنها قابل اطمينان نيستند و بيشتر به فكر خودشان هستند. در مورد حمايت اصولگرايان از كانديداتوري ايشان هم بايد بگويم كه چون بعيد مي‌دانم ايشان كانديدا شوند، نمي‌توانم راجع به حمايت از كانديداتوري‌اشان هم چيزي بگويم. البته همان‌طور كه گفتم چون اصولگرايان كانديداي خاص خود يعني آقاي احمدي‌نژاد را دارند و هيچ دليل منطقي براي عبور از وي را ندارند بعيد مي‌دانم كه به دنبال حمايت از كانديداتوري كسي ديگري بروند.

بزرگترين رقيب آقاي احمدي‌نژاد را چه كسي مي‌دانيد؟
بايد بعداً در اين مورد قضاوت كنيم. زماني كه ثبت‌نام‌ها انجام شده باشد.

با وجود كانديداتوري آقاي خاتمي، فكر مي‌كنيد كه انتخابات رياست‌جمهور ‌دهم، انتخاباتي دو مرحله‌اي شود يا نه؟
مهم نيست كه انتخابات دومرحله‌اي شود يا نه. چون در صحنه‌ انتخابات، تصميم‌گير نهايي مردم هستند كه با ارزيابي از عملكرد و سوابق افراد و مواضع اطرافيانشان، تصميم مي‌‌گيرند و رأي مي‌دهند. اگر صحنه انتخابات به گونه‌اي باشد كه مردم نتوانند به يك تصميم قاطعانه برسند. انتخابات ممكن است دو مرحله‌اي شود.

كد خبر:4137

تاريخ درج خبر:جمعه 2 اسفند 1387 - 17:22:59

Print نسخه چاپي

جمعه|ا|2|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 343]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن