واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: وزارت بهداشت:مبتلايان به عفونت ادراري از مصرف غذاهاي ادويه دار پرهيز كنند
خبرگزاري آريا- يك ارولوژيست گفت: مبتلايان به عفونت ادراري از مصرف غذاهاي ادويه دار پرهيز كنند.
به گزارش آريا،معين متخصص اورولوژي گفت: عفونت ادراري يكي از شايع ترين عفونت ها در انسان است. اين عفونت در تمام سنين و در زن و مرد ديده مي شود و به طور كلي در خانم ها نسبت به آقايان شايع تر است.
وي گفت:عفونت ادراري بجز در يك سال اول زندگي، در پسرها بيشتر است و در بقيه سنين، در خانم ها شايع تر از آقايان است.
معين افزود:منشا عفونت ادراري از ميكروب ها و ارگانيسم هايي است كه در داخل روده وجود دارد كه به طرق مختلفي به سيستم ادراري شامل مثانه، كليه و حالب راه پيدا مي كند و در خانم ها به دليل نزديك بودن قسمت خروجي ادرار به ناحيه مقعد باعث مي شود احتمال ابتلا به آن بيشتر باشد.
اين متخصص اورولوژي با بيان اينكه علائم اين بيماري با توجه به سن فرد و به شدت بيماري و بيماري هاي زمينه اي همراه آن متفاوت است، گفت: بطور كلي يك سري علائم موضعي مربوط به دستگاه ادراري مانند سوزش ادرار، تكرر ادرار و درد در ناحيه مثانه يا كليه وجود دارد و گاه ممكن است همراه با خونريزي ادراري باشد.
وي ادامه داد:علائم كلي اين بيماري مانند درد، تب و تهوع و استفراغ نشان دهنده وارد شدن عفونت در دستگاه گوارش خون است كه بيشتر در مورد عفونت هاي كليه در مردان و زنان و عفونت پروستات در مردان است.
معين اظهار داشت:باتوجه به شيوع بيماري، موارد بد خيم آن كم ديده مي شود ولي در بعضي از افراد و در شرايط خاص مي تواند حالت بدخيم پيدا كند به عنوان مثال وارد شدن عفونت در خون مي تواند علائم عفونت سيستميك و شوك عفوني ايجاد كند و اين مشكل در افرادي كه بيماري ديابت و يا ضايعه نخاعي دارند و يا به دلايل مادرزادي، انسدادي در سيستم ادراريشان وجود دارد مستعدترند كه بيماري علائم شديدتر و وسيع تري پيدا كند.
وي افزود: در بقيه موارد معمولا اين بيماري خوش خيم است و با درمان به موقع مشكل دائمي و يا عارضه جدي براي شخص ايجاد نمي كند.
وي در خصوص درمان بيماري نيز توصيه كرد: براي درمان بهتر است به پزشك مراجعه شود تا بررسي شود چرا كه در بعضي از موارد علائم مربوط به بيماري، ديگر قسمتهاي دستگاه ادراري است و راه تشخيص قطعي آن از طريق آزمايش است.
معين در خصوص درمان هاي خانگي نيز گفت: درمان هاي خانگي در بعضي از موارد بر روي علائم بيماري تاثير مي گذارد به طوري كه توصيه مي شود فرد مبتلا مايعات زياد مصرف كند و از مصرف غذاهاي ادويه دار و محرك پرهيز كند تا التهاب كمتري ايجاد شود.
وي متذكر شد: در عفونت مثانه كه در خانم ها شايع تر است، اگر درمان دارويي انجام نگيرد بعد از چند روز بهبود پيدا مي كند ولي شانس عود و تكرار آن زياد است.
اين متخصص اورولوژي توصيه كرد: عفونت ها بايد جدي گرفته شوند و براي درمان آنها اقدام شود بخصوص در زمان حاملگي تا براي جنين عوارضي ايجاد نشود.
وي يادآور شد: كودكاني كه به برگشت ادرار از مثانه به كليه مبتلا هستند، بايد براي درمان آنها سريعا به پزشك مراجعه شود چرا كه آسيب هاي دائمي و جدي به كليه ها وارد مي شود.
چهارشنبه|ا|21|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]